Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάντυ μου , θα επικεντρωθώ λίγο στο θέμα σου...

σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψυχρανθείς μαζί του και γι αυτό πρέπει να χειριστείς το θέμα ψύχραιμα και με λεπτούς χειρισμούς απλα θα σου πω 2-3 πράμγατα που με ξινίζουν λίγο εμένα...

δεν μου αρέσει που ρίχνει την ευθύνη σε εσένα..ο λόγος που δεν έχει σχέσεις καλές με τους γονείς του δεν είσαι σε καμία περίπτωση εσύ αλλά οι γονείς του...και αυτό ελπίζω να το καταλαβαίνει...

δεν μου αρέσει που για όποιοδήποτε λόγο σου είπε ψέματα γι αυτό το θέμα και αντί να προσπαθήσει να σε κάνει να τους <συμπαθεις> από τη στιγμή που ΘΕΛΕΙ να δώσει και το όνομα στα μωρά σας, σου λέει πράγματα και εκνευρίζεσαι -πληγώνεσαι ακόμη περισσότερο..

κάτι δεν μου αρέσει σε όλα αυτά το ομολογώ...κάτι μέσα μου, μου λέει ότι όλα αυτά η πεθερά τα κάνει τώρα επίτηδες για να έχετε καλύτερες σχέσεις κλπ...και μπορεί ο άντρας σου να κατάλαβε το ΞΑΦΝΙΚΟ ενδιαφέρων και να στεναχωρέθηκε και να μην του άρεσε αυτή η ξαφνική αλλαγή....

σημαντικό για μένα θα ήταν να ήξερα ακριβώς πότε ξεκίνησαν όλα αυτά...δλδ η πεθερά σου ενδιαφερόταν από πριν μείνεις έγκυος και της το έκοβε ο άντρας σου ή τώρα την πιάσαν τα μέλια....

μήπως όλα αυτά τα κάνει γιατί θέλει να διεκδικήσει το όνομα??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εκει τα χαλαω με την δικη μου.δεν κανει πισω με τιποτα.

Και σκέψου ότι η δίκη μου είναι και σκορπιός αλλά εγώ μπορεί να είμαι ψάρι αλλά εχω ωροσκοπο λιοντάρι οπότε ότι πω αυτό είναι 33 χρόνια παιδί της με έχει έμαθε πια Χαχαχα!!!

Με τις αδερφές μου είναι αλλιώς με τη μικρή σφάζονται και η μεγαλη δεν της φέρνει ΠΟΤΕ αντίρηση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μολις γυρησα...ειχα φυγει απο τις 3.30 και εκανα βολτες με το αυτοκινητο και μιλουσα με την μαμα μου και τον πεθερο μου!!!!!!!!!ηρθε λοιπον ο ''καλος μου'' το μεσημερι και μου αποκαλυψε πραγματα...............................οι γονεις του λοιπον τον Ιουλιο που εμαθαν ολα αυτα ζητησαν να ερθουν να συζητησουμε ο ''καλος μου''ομως τους ειπε οτι δεν τους θελω στο σπιτι.....και ετσι εκλεισαν ραντεβου στην δουλεια του οπου πηγαν και βγηκε για λιγο εξω και συζητησαν:shock::shock::shock::shock::shock:προσπαθησαν να τον πεισουν να πανε μαζι σε γιατρο και να πληρωσουν αυτοι ολα τα εξοδα.....αφου ομως δεν εγινε τιποτα μετα απο 2 μηνες αυτοι ξαναηρθαν και παλι ειχαν κλεισει ραντεβου εξω απο την δουλεια του και αυτη την φορα ηταν και η αδερφη του με τον γαμπρο του αφου λοιπον και παλι συζητησαν ολοι οικογενειακα και παλι του ελεγαν να τον πανε στους καλυτερους γιατρους αυτος τους ειπε οχι ακομα θα σας πω εγω ποτε......και αφου ηρθε η ωρα που τους ανακοινωσε την εγκυμοσυνη τους ειπε να μην με παρουν τηλεφωνο να μου ευχηθουν γιατι δεν θελω ουτε να τους ακουσω γιατι εξαγριωνομαι και οταν του ειπαν τι θα γινει με το χειρουργειο τους ειπε οτι ειπε ο γιατρος τωρα που εμεινα εγκυος δεν χρειαζεται να κανει τιποτα αφου εμεινε τοσα χρονια ετσι δεν πειραζει να μεινει για παντα:shock::shock::shock::shock:

τι να κανω ρε κοριτσια???????????θελω να φυγω αλλα την αλλη εβδομαδα εχω και την β επιπεδου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

shock....

καλή μου πρώτα από όλα να ηρεμήσεις....

2 να φύγεις να πας που??

να το συζητήσετε το θέμα να του κάνεις λίγα μούτρα αλλά είπα και πριν τώρα δεν είναι ωρα για καυγάδες...

1533345xcnw09g7xt.gif

shock....

καλή μου πρώτα από όλα να ηρεμήσεις....

2 να φύγεις να πας που??

να το συζητήσετε το θέμα να του κάνεις λίγα μούτρα αλλά είπα και πριν τώρα δεν είναι ωρα για καυγάδες...

με ποιο τροπο????????εχεις καμια ιδεα???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

με ποιο τροπο????????εχεις καμια ιδεα???????????

όχι αλλά κάτι θα σκεφτώ...

τα μούτρα όμως σίγουρα...

να του μιλάς μόνο όταν σε ρωτάει τίποτα άλλο...και το βράδυ πλάτη πλάτη...ούτε φιλάκια ούτε χάδια στη κοιλίτσα....

κοριτσάκι μου πραγματικά έμεινα..

είπαμε έκαναν πολλά οι γονείς του αλλά και αυτός συγνώμη κι όλας άντι να ευκολύνει τη κατάσταση τη δυσκόλευε...απίστευτο μου φαίνεται...

η μάρτζι που είναι σήμερα?

1533345xcnw09g7xt.gif

να είσαι ήρεμη ...βάλε κανένα τραγουδάκι..πήγαινε σε καμία φίλη...πιές κανένα τσαγάκι ...μην μου είσαι νευριασμένη

και στο κάτω κάτω το πιο σημαντικό από όλαααααααααααααα είναι τα μωράκια σου αυτά να σκέφτεσαι..πες τους κανένα τραγουδάκια...προσπάθησε να τα ξεχάσεις όλα

σήμερα είσαι εσύ και τα μωράκια σου

1533345xcnw09g7xt.gif

προς το παρον το μονο που κανω ειναι κλαμα κλαμα κλαμα μου βγαινει αυθορμητα και τα μωρα πλεον κλωτσανε πολυ δυνατα μα πολυ δυνατα σε σημειο που βαζω το χερι στην κοιλια μου και αισθανομαι χτυπηματα μα ειναι δυνατον επρεπε να γινω ετσι για να δηλωσουν την παρουσια τους???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

προς το παρον το μονο που κανω ειναι κλαμα κλαμα κλαμα μου βγαινει αυθορμητα και τα μωρα πλεον κλωτσανε πολυ δυνατα μα πολυ δυνατα σε σημειο που βαζω το χερι στην κοιλια μου και αισθανομαι χτυπηματα μα ειναι δυνατον επρεπε να γινω ετσι για να δηλωσουν την παρουσια τους???

σε παρακαλώ ηρεμησε σε παρακαλώ..μην κλαίς άλλο...

μακάρι να ήμουνα κοντά σου να σε πάρω μια βόλτα να ξεχαστείς....

ξέχνα τα όλα...το οφείλεις στον ευατό σου και στα μωράκια σου...

σήμερα είσαι εσύ και εκείνα και δεν χωράει κανένας άλλος....

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!

κοριτσακια τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ειπε η marmin. Ο μπεμπης ειναι μια χαρα, 840 γραμμαρια λιγο μεγαλυτερος απο τον μεσο ορο. Σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου, αιματολογικες και ουρα και αυριο θα μαθω αποτελεσματα. Το μωρο το νιωθω διαρκως να ζωηρευει και αρχιζει να κλωτσαει πιο συχνα και πιο δυνατα!!!!!

τελεια τα νεα σου με το μπεμπη!!και οι εξετασεις σου μια χαρα!!!

Καλημερα κοριτσακια.

Μαρμινουλα αν ξαναρθεις Ιπποκρατειο εγω ειμαι απο πάνω Παπαναστασίου. Ελα για καφεδακι.

Τσερυ με αγχωνει αυτη η αδιαφορια του βρε κοριτσακι αλλα ειμαστε και οι 2 πολυ κουρασμενοι.Μετα ισως φταιω και εγω γιατι θελω να κανουμε μονο βραδυ για να μπορω μετα να μενω ξαπλωμενη κ ξενερωνω. Ποση ωρα χρειαζεται να μενει μεσα το σπερμα?

εμενα ο γιατρος που πηγαινα στην πατρα μου ειπε κατσε μετα την επαφη κανα τεταρτο ξαπλα αν και δε νομιζω να παιζει πολυ ρολο και ο γιατρος που εκανα τη σπερματεγχυση μου ειπε οτι δε χρειαζεται καθολου!να σκεφτεις μετα τη σπερματεγχυση με αφησε 10 λεπτα καθιστη,καθολου ξαπλα

Σήμερα στις 7 παρά τέταρτο έχουμε φωτο!!
περιμενουμε νεα!!! ;)
μολις γυρησα...ειχα φυγει απο τις 3.30 και εκανα βολτες με το αυτοκινητο και μιλουσα με την μαμα μου και τον πεθερο μου!!!!!!!!!ηρθε λοιπον ο ''καλος μου'' το μεσημερι και μου αποκαλυψε πραγματ...............................οι γονεις του λοιπον τον Ιουλιο που εμαθαν ολα αυτα ζητησαν να ερθουν να συζητησουμε ο ''καλος μου''ομως τους ειπε οτι δεν τους θελω στο σπιτι.....και ετσι εκλεισαν ραντεβου στην δουλεια του οπου πηγαν και βγηκε για λιγο εξω και συζητησαν:shock::shock::shock::shock::shock:προσπαθησαν να τον πεισουν να πανε μαζι σε γιατρο και να πληρωσουν αυτοι ολα τα εξοδα.....αφου ομως δεν εγινε τιποτα μετα απο 2 μηνες αυτοι ξαναηρθαν και παλι ειχαν κλεισει ραντεβου εξω απο την δουλεια του και αυτη την φορα ηταν και η αδερφη του με τον γαμπρο του αφου λοιπον και παλι συζητησαν ολοι οικογενειακα και παλι του ελεγαν να τον πανε στους καλυτερους γιατρους αυτος τους ειπε οχι ακομα θα σας πω εγω ποτε......και αφου ηρθε η ωρα που τους ανακοινωσε την εγκυμοσυνη τους ειπε να μην με παρουν τηλεφωνο να μου ευχηθουν γιατι δεν θελω ουτε να τους ακουσω γιατι εξαγριωνομαι και οταν του ειπαν τι θα γινει με το χειρουργειο τους ειπε οτι ειπε ο γιατρος τωρα που εμεινα εγκυος δεν χρειαζεται να κανει τιποτα αφου εμεινε τοσα χρονια ετσι δεν πειραζει να μεινει για παντα:shock::shock::shock::shock:

τι να κανω ρε κοριτσια???????????θελω να φυγω αλλα την αλλη εβδομαδα εχω και την β επιπεδου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock: :shock: :shock:

καντυ μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη και οσο μπορεις να μη στεναχωριεσαι!!!σκεψου οτι τα μωρακια σου εχουν τη μεγαλυτερη σημασια απο ολους!!!

καλα τι να πω....γιατι να σου πει τοσα ψεματα?και σε βγαζει κακια εσενα στους γονεις του και παλι οφειλε τοσο καιρο να σου εχει πει την αληθεια!!

προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη!τα μωρακια σου δε θελουν η μανουλα τους να ειναι στεναχωρημενη :(

Γεια σας!

Κάντυ, ξεκινάω με σένα, γιατί έμεινα άναυδη με όσα διάβασα! Εχεις όλα τα δίκια του κόσμου.....Κι εγώ στη θέση σου ακριβώς έτσι θα αντιδρούσα....ΟΜΩΣ: τα μωράκια δηλώνοντας την παρουσία τους μερ κλωτσιές και μπουνιές σου φωνάζουν "Μαμά, ηρέμησε!!!!" Και πρέπει ως μανούλα να τα ακούσεις τα καμάρια σου!

Λοιπόν, έχουμε μία πλήρη ανατροπή των δεδομένων. Τα πεθερικά σου κατά καιρούς έχουν φερθεί απαίσια! Εσένα περισσότερο από όλα σε πειραζε η αδιαφορία που έδειχναν απέναντι στο πρόβλημα του παιδιού της . Από ότι φαίνεται όμως, οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν και μάλιστα πολύ......Ηρθαν, τον βρήκαν, συζήτησαν μαζί του, θέλησαν να προσφέρουν χείρα βοηθείας......Κι αυτός τι έκανε; 1ον τους είπε πως εσύ δεν τους θες, άρα δημιουργεί ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ σας, 2ον λέει σε σένα πως αυτοί σε κακολογούν, αρα εσύ δεν θες να τους βλέπεις.....Λέει ψέμματα και στις δυο πλευρές και αντι να προσπαθεί να σας τα φτιάξει, αυτός θέλει να σας κάνει αιώνιους εχθρούς. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ;;;;; Αν ήθελε να τους κρατήσει μακριά, θα μπορούσε να βρει άλλο τρόπο για να το καταφέρει. Θα μπορούσε να πει πως αυτός δεν τους θέλει να είναι μες στα πόδια τους και όχι εσύ.....

Οσο και να προσπαθώ να τον ψυχολογήσω, δεν μπορώ γιατί δεν το καταλαβαίνω. Ποιος θέλει να έχουν τέτοια σχέση οι γονείς του με τον άνθρωπό του; Ζήτα εξηγήσεις.....Είναι κρίμα να είσαι εσύ η κακιά της ιστορίας. Είναι κρίμα να είναι τα πεθερικά σου οι αναίσθητοι της ιστορίας. Είναι κρίμα να λέει ο άντρας σου ψέμματα και στις δύο πλευρές!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και τωρα να σας πω γιατι λεει πως τα εκανε ολα αυτα???????????????????γιατι αν βρισκομασταν μιλουσαμε η τηλεφωνιομασταν θα τσακωνομασταν και αυτος θα ηταν στη μεση να μας χωριζει οποτε προτιμησε να μας κραταει μακρια με καθε τροπο για να μην γινει αυτη η κουβεντα ποτε και τσακωθουμε!!!!

και το κορυφαιο....πηρα τον πεθερο μου του ζητησα συγνωμη για οσα εχω σκεφτει και πει γι αυτον τοσο καιρο που δεν ηξερα τι γινοταν πισω απο την πλατη μου......και τι μου ειπε??????????γιατι ο αντρας μου μετεφερε τα πολιτικα του δικαιωματα??????και γιατι οταν ειχαν ερθει στην γιορτη του δεν ειχα φτιαξει εγω γλυκο να τους προσφερω και το ειχα παρει ετοιμο επισσης μου ειπε οτι αυτος δεν εφαγε γλυκο γιατι τον πειραξε που ηταν ζαχαροπλαστειου!!!!!!!!!Θεε μου που εχω μπλεξει????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

E, δεν το πιστεύω!!!! Τι να πω και για τον πεθερό σου τώρα; Χαμένο το έχει;;;Δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί του λογικά απ΄ό,τι καταλαβαίνω......

Θες μία συμβουλή; Μην μιλάς με κανέναν. Μην δίνεις εξηγήσεις σε κανέναν. Ο άντρας σου σε έβγαλε κακιά, ο άντρας σου να φροντίσει να σε αποκαταστήσει αν θέλει. Αν δεν θέλει, με γεια του με χαρά του. Δεν θα κάτσεις εσύ να βγάλει το φίδι από την τρύπα.....Πες στον άντρα σου να μην σου ξαναπει ψέματα, να μην σε ξαναπιάσει στο στόμα του, να κάνει ό,τι θέλει με τους γονείς του......

Βάλε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου και πες : "Για μένα να μην ξανασυζητήσετε μεταξύ σας"......Και τέλος!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...