Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χρονια μας πολλα, χρονια πολλα στην Μarioula και στην deppa. Μargi μου εμένα το όνομα μου ειναι Δεσποινα και γι αυτό γιορτάζω. Ευχομαι να μας εχει όλες καλά η Παναγία και να στειλει όσο γινεται πιο γρήγορα από ενα μωρακι στα κοριτσακια που περιμένουν.
Χρόνια πολλά, Δέσποινα!!!Μόλις ξύπνησα από τον μεσημεριανό υπνάκο μου κι έστειλα τον αντρούλη μου να φέρει κανά παγωτάκι!!! :P Αν και δεν πολυτρώω γλυκά, παγωτα κτλ, σήμερα το πόθησα τόσο πολύ, που αν είχα καθυστέρηση, θα έλεγα μήπως κι έγινε κάτι ευχάριστο.....

Σήμερα φάγαμε στους γονείς μου, οι οποίοι ενώ άλλες χρονιές μού έλεγαν "μ' ένα μωράκι του χρόνου", φέτος δεν είπαν τίποτα παρά μόνο "να' μαστε καλά". Το ίδιο και η αδελφούλα μου μού ευχήθηκε τηλεφωνικώς. Καλύτερα. Βαρέθηκα τις ευχές. Τόσα χρόνια κάθε γιορτή τα ίδια και τα ίδια....Ωχ! Ας είμαστε επιτέλους καλά, και όταν λέω καλά, εννοώ και ψυχολογικά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και επειδή μέρα που είναι..........

" Μέχρι τώρα ἡ Ἑλληνίδα ἕνωνε τὰ χέρια της σὲ προσευχὴ καὶ παρακαλοῦσε τὸν Θεὸ νὰ τῆς χαρίσει πολλὰ παιδάκια. Καὶ πάντα εἰσακουόταν… Ἐπαναλαμβάνουμε λοιπόν, ἂς δείξει τὸ ζεῦγος γαλήνη, πίστη καὶ ὑπομονὴ ὅσο χρόνο χρειασθεῖ… Ἔχουν χρόνο…

Ἂς μὴν παρασύρονται οἱ μέλλοντες γονεῖς ἀπὸ λανθασμένα ἀξιώματα ὅτι μετὰ τὰ 40 τελειώνει ἡ γυναικεία γονιμότητα, γιατὶ εἶναι ἐπιστημονικὰ ἀποδεδειγμένο ὅτι μέχρι τὴν ἐμμηνόπαυση καὶ πέραν αὐτῆς ἀκόμη ἡ γονιμότητα διαρκεῖ.

(Ἡ σύλληψη τῆς Παναγίας ἀπὸ τοὺς γονεῖς της, ἁγίους Ἰωακεὶμ καὶ Ἄννα, ἡ σύλληψη τοῦ ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Βαπτιστοῦ ἀπὸ τοὺς γονεῖς του, ἁγίους Ζαχαρία καὶ Ἐλισάβετ, ἀλλὰ καὶ ἡ σύλληψη πολλῶν ἁγίων, παρουσιάζουν ἕνα κοινὸ σημεῖο: πολλὰ χρόνια προσευχῆς προηγήθηκαν, ἐπειδὴ τὸ ζεῦγος γιὰ πολὺ χρόνο ἔμενε ἄτεκνο καὶ ἡ μητέρα εἶχε ζητήσει τὴν ἀφιέρωση τοῦ παιδιοῦ στὴν ὑπηρεσία τοῦ Θεοῦ. Μήπως αὐτὴ ἡ κατάσταση προσευχῆς καὶ ἀνάτασης τῆς ψυχῆς τῶν γονιῶν ἦταν ἐκείνη ποὺ κατέστησε δυνατὴ τὴν ἐκδήλωση μιᾶς θείας ψυχῆς;)

Ἐξάλλου, ἡ ἀγωνία στὴν ὁποία τὸ ζεῦγος ὑποβάλλεται μὲ τὶς κάθε εἴδους ἐπώδυνες ἐξετάσεις, ἐπηρεάζει τὸ ὁρμονικό του σύστημα καὶ ἀποτελεῖ τὸν σημαντικότερο παράγοντα τῆς διαιώνισης τῆς ὑπογονιμότητας.

Πάντα τὸ παιδὶ ἔρχεται ὅταν μὲ ἀγάπη καὶ προσευχὴ (ὄχι μὲ τὸ ἄγχος) τὸ ζευγάρι τὸ περιμένει!"

Και κάτι άλλο…..

Παροιμίες, ἡ λαϊκὴ σοφή μας παράδοση:

«Μὴν κακοπαντρευτεῖς, νὰ μὴν κακογεννήσεις»

«Βιαστικὸ ζευγάρωμα, τρελὸ παιδὶ θὰ βγάλει».

«Τὰ παιδιὰ τῶν ἐρωτευμένων εἶναι ὄμορφα κι ἔξυπνα»!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλημερούδια! Πού είστε σήμερα, κυρίες μου; Εγώ σηκώθηκα, καθάρισα το σπίτι και τώρα πίνω καφεδάκι. Το απόγευμα κανόνισα να πάω κομμωτήριο να βάψω τα μαλλιά μου. Πέπσι εσύ με είδες και ίσως παρατήρησες την ρίζα που βγήκε!!! Σκέφτομαι να τα σκουρύνω λίγο, γιατί δεν μπορώ να πηγαίνω συχνά στο κομμωτήριο και μετά βγαίνει η ρίζα και είμαι σαν έκτρωμα. Ο άντρας μου λέει να μην τα πειράξω και ότι είναι ωραίο το χρώμα που έχω. Θα δω.....

Τι άλλα νέα να σας πω; Α, έμαθα για ένα σπίτι στο χωριό που θα πάω από Σεπτέμβρη. Μού είπε ένας συνάδελφος που έμενε εκεί πέρισυ πως είναι ωραίο σπιτάκι, με θέρμανση και πως αυτός πλήρωνε περισυ 200 ευρώ. Αν καταφέρω να το κλείσω με 180 θα είμαι πολύ ευχαρσιτημένη. Αχ, πώς θα είναι εκεί; Ελπίζω να έχει internet γιατί αλλιώς θα χαθούμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Α, δεν πάω καλά! Με έχουν πιάσει κάτι νεύρα. Μπήκα σε ένα άλλο θεματάκι από περιέργεια να διαβάσω κάτι και διαβάζω πως κορίτσια που ξεκίναν τώρα προσπάθειες βρίσκονται στον δεύτερο μήνα προσπαθειών και αγχώνονται που δεν πιάνουν. Μπαίνουν άλλες που "άργησαν" να μείνουν ( έμειναν στους 4 ή 6 μήνες προσπαθειών!!!) και συμβουλεύουν τις "αρχάριες" στο άθλημα πως αυτές που άργησαν ( 3 μήνες έκαναν τα κορίτσια να μείνουν ) μόλις σταμάτησαν να το σκέφτονται έμειναν!!! Ελεος......Τι τυχερές που είναι μες στην άγνοιά τους να θεωρούν πως άργησαν να μείνουν έγκυες!!! Φανταστείτε να διαβάσουν εμάς που προσπαθούμε χρόνια.....

Αχ, πως θα ήθελα να είμαι στη θέση τους!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να μαι κι εγω!!!ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΝΑ χρονια πολλα να ειστε παντα καλα κι ευτυχισμενες και με το καλο να παρετε στην αγκαλια σας τα μωρακια σας!!!

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας να ειστε ολες καλα και να εχετε παντα οτι επιθυμητε!!!

εγω δεν εχω κατι νεοτερο οι ναυτιες καλα κρατουν πλησιαζουν οι μερες που θα γυρησω σπιτι μου και με εχει πιασει μια μελαγχολια βεβαια παραλληλα πλησιαζουν και οι μερες που θα δω το μωρακι μου αλλα με εχει πιασει μια φοβια και γι αυτο ας ευχηθω να ειναι ολα καλα και αδικα να φοβαμαι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Συζητουσε ο άντρας μου με έναν γνωστό του που έχει δύο παιδιά και του λέει εκείνος: Πω!πω! στο πρώτο μας παιδάκι αργήσαμε κι εμείς πολύ να το πιάσουμε. 5 μήνες προσπαθούσαμε!!!!!!!

Δεν μπορώ, τσαντίζομαι....................

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να μαι κι εγω!!!ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΝΑ χρονια πολλα να ειστε παντα καλα κι ευτυχισμενες και με το καλο να παρετε στην αγκαλια σας τα μωρακια σας!!!

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας να ειστε ολες καλα και να εχετε παντα οτι επιθυμητε!!!

εγω δεν εχω κατι νεοτερο οι ναυτιες καλα κρατουν πλησιαζουν οι μερες που θα γυρησω σπιτι μου και με εχει πιασει μια μελαγχολια βεβαια παραλληλα πλησιαζουν και οι μερες που θα δω το μωρακι μου αλλα με εχει πιασει μια φοβια και γι αυτο ας ευχηθω να ειναι ολα καλα και αδικα να φοβαμαι!!!

Ολα καλά θα είναι, μην αγχώνεσαι. Πότε σου είπε ο γιατρός να πας; Αλήθεια, πού είσαι τώρα; Με την μετακόμιση τι θα κάνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ντέπα, δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία με την πέπσι, οπότε μάλλον είμαι η μόνη που δεν ξέρετε πώς είμαι!!! Πού θα πάει όμως.....Κάποια στιγμή θα βρεθούμε.

Να σε ρωτήσω κάτι που με προβλημάτισε. Εσένα ο Ζ.....σού ζήτησε χρήματα ή του έδωσες εσύ όσα ήθελες; Βάζει ταρίφα δηλαδή;;;Στον εμβρυολόγο έδωσες;;;

Δεν έχω πεισμώσει να σου πω την αλήθεια και δεν θέλω να κάνω αμέσως άλλη προσπάθεια. Δεν είμαι έτοιμη.

οχι δεν εχει ταριφα σε κοπελα που ειχε παει πολυ πριν απο μενα της ειχε ζητησει 1200 και μετα απο 3 μηνες που την εκανε και τον ξαναρωτησε της ειπε οτι θελεις εσυ και του εδωσε 500 σε μενα οταν πρωτο πηγα και τον ρωτησα μου ειχε πει 650 βεβαια εγω ειχα σκοπο να του δωσω 500 αλλα επειδη μου φερθηκε αψογα (γιατι αν θυμασαι εγω υπεφερα στην ωολληψια)και πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ, αφου την εκανα και πηγα στο γραφειο του και καλα για οδηγιες δεν τον ξαναρωτησα και του εδωσα 600 και εμεινε και πολυ ευχαριστημενος μεχρι που με φιλησε κιολας για να μου ευχηθει αλλα εχω ακουσει και πολλες κοπελες που του ειπαν οτι δεν εχουν χρηματα και δεν ζητησε τιποτα.οχι δεν δινεις κατι αλλο στον εμβρυολογο οτι δωσεις το μοιραζοντε δεν ειναι μονο για τον Ζηκ...ααα επισσης ειχα δωσει 50? του αναισθησιολογου γιατι εκανα ολικη ναρκωση γιατι ειχα πολλα η αλλη κοπελα δεν εκανε ναρκωση γιατι ειχε μονο 2 και δεν πληρωσε αναισθησιολογο.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ σας χαιρετώ. Εύχομαι σε καμιά δεκαριά μέρες που θα μπω να διαβάσω ευχάριστα για όλες σας. Καλά να περάσετε:P

καλα να περασεις και να προσεχεις το μωρακι σου:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να μαι κι εγω!!!!τσερρακι μπραβο τελεια ειδες σακουλακι!!!τι καλα!!!εγω εκανα εναν υπερυχο αν και ο γιατρος μου στα γιαννενα μου ειχε πει να μην κανω γιατι δεν θα δειξει τιποτα εγω εκανα του κεφαλιου μου και τι καταλαβα????οκ ειδα ενα σακουλακι αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι μετατις 20 θα παω για υπερυχο στον ιδιο!!utrogestan παιρνω κι εγω 3 των 200 κολπικα κι εγω του ειπα να τα παρω απο το στομα και μου ειπε οχι γιατι εχουν καλυτερη αποροφηση απο τον κολπο και βοηθανε τον τραχηλο επισσης κι εγω εχω πολλα μα παρα πολλα υγρα ασχετα απο το utrogestan σαν να εχω κατουρηθει ενα πραγμα και μου ειπε οτι κι αυτα ειναι φυσιολογικα και οτι ειναι απο τον τραχηλο....εγω αλλα συμπτωματα δεν εχω απο το utrogestan ουτε υπνηλια ουτε τιποτ αλλο περιεργο εκτος απο το οτι συνεχεια θελω να τρωω κατι:oops:ειμαι που ειμαι... τοφαλος θα γινω!!!!

λια μην απογοητευεσαι απο τωρα εχεις ακομα 5 μερες να δεις που αυτη τη φορα εχει γατζωθει το μωρακι σου!!!

ηπειρωτισσες συναντηθηκατε για καφεδακι??τι καλα..ελπιζω πεπσι να εβγαλες καμια φωτο να μας βαλεις να δουμε κι εμεις την μαργκουλα η οποια τελευταια λεει χαζομαρες...τι δεν εισαι καλη παρεα καλε??δηλαδη πριν ησουν και τωρα δεν εισαι??δεν θελω να ακουω βλακειουλες!!!μετα τις 20 θα κλεισω ραντεβου στον γιατρουλη κλεισε κι εσυ να παμε μαζι αντε να σου ανεβει λιγο το ηθικο ααα και γι αυτο που ειπες το ειχα ακουσει κι εγω οτι δηλαδη υποτιμα καποιες περιπτωσεις και ειχα τον φοβο οταν πρωτο πηγα αλλα δεν ισχυει και πριν απο μενα ειχε παει κοπελα που γνωριζα 40 χρονων και με 30 κιλα παραπανω και δεν της ειπε τιποτα απολυτως ασε που στο τελος της ειπε να δωσει οτι αυτη θελει και δεν της ζητησε συγκεκριμενο ποσο γι αυτο σου λεω μην το βαζεις κατω και μην απογοητευεσαι ισα ισα που θα επρεπε να εχεις ηδη θυμωσει μεσα σου και να εχεις ηδη προγραματισει την επομενη σου προσπαθεια ακους εκει που δεν θα σβηστητε ποτε απο την λιστα μην ξανακουσω βλακειες αφου σβηστηκα εγω ολες θα σβηστητε!!!![/QUO

deppa μου οτι είδες έναν σάκο δεν σημαινει οτι δεν θα έχεις διδυμα...όταν βλέπουν 2 σάκους είναι δίδυμα που δεν ειναι ίδια...στην εξωσωματική όμως τα δίδυμα είναι ίδια, στον ίδιο σάκο που διασπάται!!!άρα μην αποκλείεις τίποτα...εσένα πονάει καθόλου η κοιλιά σου???ή πονούσε την 4 προς 5 εβδομάδα???εγώ θα πάω στην 8 για να ακούσουμε καρδούλα....

ναι σιγουρα υπαρχει και η πιθανοτητα να διασπαστει και να ειναι στον ιδιο σακο 2 αλλα αυτο στην εξωσωματικη ειναι σπανιο πρεπει να υπαρχει κληρονομικοτητα για να συμβει τα διδυμα απο εξωσωματικη ειναι σε 2 ξεχωριστους σακους και δεν μοιαζουν γιατι σου βαζουν ξεχωριστα εμβρυακια κατα την εμβρυομεταφορα οποτε μπορουν να πιασουν παραπανω απο ενα τα οποια δεν μοιαζουν μεταξυ τους και μπορει να ειναι και διαφορετικου φυλου δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εγραψες.τελοσπαντων οσα και να ειναι ενα η δυο δεν πειραζει γερα να ειναι και να ερθουν στην ωρα τους!!πονους στην κοιλια εχω ακομα και τωρα ειναι αριστερα και πιο λιγο δεξια αλλα νομιζω πως ειναι απο το εντερο μου γιατι εχω ενα θεματακι οχι τωρα παντα το ειχα επισσης εδω περα που ειμαι κανω αρκετες δουλειες μαγειρευω πλενω πιατα απλωνω ρουχα(δεν σηκωνω λεκανη)σκουπιζω ξεσκονιζω σιδερωνω αφηστε πόυ το σπιτι ειναι διωροφο και ανεβοκατεβαινω τις σκαλες 50 φορες την ημερα και φυσικα ξαπλα ειμαι τη νυχτα που κοιμαμαι και το μεσημερι που ξαπλωνουμε κανα 2ωρο τις υπολοιπες ωρες στο ποδι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι δεν εχει ταριφα σε κοπελα που ειχε παει πολυ πριν απο μενα της ειχε ζητησει 1200 και μετα απο 3 μηνες που την εκανε και τον ξαναρωτησε της ειπε οτι θελεις εσυ και του εδωσε 500 σε μενα οταν πρωτο πηγα και τον ρωτησα μου ειχε πει 650 βεβαια εγω ειχα σκοπο να του δωσω 500 αλλα επειδη μου φερθηκε αψογα (γιατι αν θυμασαι εγω υπεφερα στην ωολληψια)και πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ, αφου την εκανα και πηγα στο γραφειο του και καλα για οδηγιες δεν τον ξαναρωτησα και του εδωσα 600 και εμεινε και πολυ ευχαριστημενος μεχρι που με φιλησε κιολας για να μου ευχηθει αλλα εχω ακουσει και πολλες κοπελες που του ειπαν οτι δεν εχουν χρηματα και δεν ζητησε τιποτα.οχι δεν δινεις κατι αλλο στον εμβρυολογο οτι δωσεις το μοιραζοντε δεν ειναι μονο για τον Ζηκ...ααα επισσης ειχα δωσει 50? του αναισθησιολογου γιατι εκανα ολικη ναρκωση γιατι ειχα πολλα η αλλη κοπελα δεν εκανε ναρκωση γιατι ειχε μονο 2 και δεν πληρωσε αναισθησιολογο.
A, δηλαδή τα ζητάει κανονικά ο Ζηκ........! Εντάξει και τα 600 δεν μου φαίνονται λίγα!!! Στο κάτω- κάτω σε δημόσιο νοσοκ είναι και κανονικά θα έπρεπε να λέει "όσα θέλετε". Στον Κοσ....που τον είχα ρωτήσει τότε πόσα παίρνει μού είχε πει ΄"τίποτα"!!! Εγώ, αν τελικά πάω, δεν θα τον ρω΄τησω τίποτα. Ούτε πόσα παίρνει ούτε πόσα έχω να του δώσω. ΑΝ μού πει από μόνος του, οκ! σηκώνομαι και φεύγω πάραυτα!!! Και δεν με νοιάζει κι ας είναι ο καλύτερος γιατρός. Από τη στιγμή που είμαι σε δημόσιο αξιώνω να δώσω όσα θέλω κι αν θέλω.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

A, δηλαδή τα ζητάει κανονικά ο Ζηκ........! Εντάξει και τα 600 δεν μου φαίνονται λίγα!!! Στο κάτω- κάτω σε δημόσιο νοσοκ είναι και κανονικά θα έπρεπε να λέει "όσα θέλετε". Στον Κοσ....που τον είχα ρωτήσει τότε πόσα παίρνει μού είχε πει ΄"τίποτα"!!! Εγώ, αν τελικά πάω, δεν θα τον ρω΄τησω τίποτα. Ούτε πόσα παίρνει ούτε πόσα έχω να του δώσω. ΑΝ μού πει από μόνος του, οκ! σηκώνομαι και φεύγω πάραυτα!!! Και δεν με νοιάζει κι ας είναι ο καλύτερος γιατρός. Από τη στιγμή που είμαι σε δημόσιο αξιώνω να δώσω όσα θέλω κι αν θέλω.......

εαν δεν ρωτησεις ξερω οτι δεν ζηταει μονος του.τωρα τι να σου πω εαν ειναι να πας προκατηλειμενη μην πας καθολου.το θεμα ειναι να πετυχεις εσυ τον στοχο σου και οχι το ποσα θα ζητησει η το ποσα θα δωσεις και στην Αθηνα πηγες σε εναν καλο και καταξιωμενο γιατρο χρυσοπληρωσες και δεν καταφερες τιποτα οποτε το ζητημα ειναι να πετυχεις και οχι το ποσα θα πληρωσεις η αν θα ειναι ιδιωτικο η δημοσιο η αν θα ζητησει η αν θα τα δωσεις μονη σου νομιζω σε αυτο πρεπει να επικεντρωθεις.οσο για τον Κ...καθε φορα που πηγαινα στον Ζηκ συνεχεια τον επαιρνε τηλ και τον ρωτουσε για διαφορες περιπτωσεις να φανταστεις εγω δεν ειχα καταλαβει φυσικα με ποιον μιλουσε μεχρι που την ωρα της εμβρυομεταφορας τον ειχε παρει τηλ και επειδη ο Ζηκ δεν μπορουσε να μιλησει του το εφερε η μαια γιατι ηταν επειγον και συνενοουνταν μεσω της μαιας και ετσι ακουσα ολη την συζητηση και μετα το σχολιασε και ο εμβρυολογος με πολυ αρνητικα σχολια φυσικα ο Ζηκ το μονο που ειπε ηταν ''εγω αν μπορω να βοηθησω καποιες γυναικιες θα το κανω εστω και τηλεφωνικα''απο εκει και περα εσυ τον γνωρησες και μιλησες μαζι του αν του εχεις εμπιστοσυνη πηγαινε εκει δεν εχει νοημα να επισκεπτεσαι αλλους γιατρους και να χανεις τον πολυτιμο χρονο σου.εγω ειλικρινα το μονο που θελω να σου ευχηθω ειναι να μην το βαζεις κατω να οργανωθεις να μαζεψεις δυναμεις και να προχωρησεις αμεσα στην επομενη σου προσπαθεια ''ο χρονος ειναι χρημα''μην τον αφηνεις ανεκμεταλλευτο βαλε κατω την λογικη και πραξε αναλογα και ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεις γιατι το θελεις!!!!αα οσο γι αυτο που ανεφερες καπου οτι αν δεν πετυχει η πρωτη προσπαθεια ειναι δυσκολο να πετυχουν οι επομενες σου λεω με σιγουρια οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ εγω γνωρησα κοπελα που καναμε μαζι την ωολληψια που δεν ειχε πετυχει η 1η ουτε η 2η και πετυχε η 3η ειχε ενα κοριτσακι και πηγαινε για την 4η της προσπαθεια να κανει κι αλλο παιδακι!!μην απελπιζεσαι και μην απογοητευεσαι δεν θα τα καταφερεις μονο αν εγκαταληψεις οσο προσπαθεις τοσο πιο κοντα στο στοχο σου εισαι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου σας ευχαριστω παααααααααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυ ολες για τις ομορφες ευχες σας!!!!!!!:P:p:pμαργκι μου εχει δικιο η ντεππα μας δεν ισχυει αυτο που λες ισα ισα που οι περισσοτερες δεν μενουν με την πρωτη αλλα με την δευτερη...ωχ καλε λες να μην εχει σημα εκει που θα πας?κ τι αν δεν εχει θα σε χασουμε για ενα ολοκληρο χρονο???:( να μην το παρεις αυτο το σπιτι αν δεν εχει ιντερνετ..ασηρματο ιντερνετ δεν γινεται να παρεις τωρα τι ιντερνετ εχεις?στο σπιτι που μενεις τωρα εισαι με ενοικειο η ειναι δικο σου???εχεις δικιο να εκνευριζεσαι το διαστημα 5-6 μηνες ειναι πολυ λιγο απλα οταν το θες πολυ να μεινεις εγκυος σου φαινεται αιωνας:(ξεχνας εμενα πως εκανα? 3 μηνες εκανα ολους κ ολους να μεινω εγκυος στον 4ο μηνα ημουν εγκυος και ομως μου φανηκες ενας αιωνας για να μην σου πω 2;) α και οσο για τον γιατρο οσα εχεις και μπορεις δινεις εκεινος θα πληρωθει για την δουλεια του ανεξαρτητα αποτο αν θα του δωσεις εσυ η οχι! ακομα κ 50 ευρω να του δωσεις θα πρεπει να κανει κ το σταυρο του γιατι δεν εισαι υποχρωμενη να τα δωσεις απο τη στιγμη που δουλευει σε δημοσιο αντιθετα εκεινος ειναι υποχρεωμενος να κανει την δουλεια του ειτε του δωσεις ειτε οχι....εξ'αλου γιαυτο πας σε δημοσιο επειδη δεν εχεις να πληρωσεις αν ηταν να αγχονωμαστε και για το δημοσιο πως θα πληρωσουμε καηκαμε και παλι δεν λεω αν εχεις να δωσεις αν ομως δεν εχεις δεν θα σκασεις κιολας. ας πουμε εμενα οταν με ρωτανε ποσα θα δωσω στο γιατρο που θα με γεννησει λεω 100 με 150 ευρω κ μου λενε μονο τοσα???ε για κατσε με ρωτας αν εχω να δωσω παρα πανω? με ρωτησες ποτε τι λεφτα εχω χαλασει απο τοτε που εμεινα εγκυος γι'αυτην την εγκυμοσυνη κ ποσα εξοδα εχω ακομα εχω να μεινω ενα μηνα σε ξενο μερος θα πρεπει να τρωω εγω εκει κ ο αντρας μου εδω θα εχουμε 2 διαφορετικα νοικοκυρια δηλαδη...θα εχω να πληρωσω ενοικειο στην ροδο για την γκαρσονιερα και ενοικειο εδω στο νησι μ για το σπιτι που μενω και σιγα κ τα χρηματα που παιρνουμε...ολα αυτα με ρωτησαν εμενα πως θα τα καταφερω να τα βγαλω περα και τι στερηση θα τραβηξω για να δωσω εστω και τα 150 ευρω στο γιατρο μου????μακαρι να ειχα να εδινα παρα πανω αλλα φου δεν μπορω τι να κανω???εξ'αλλου αν ειχα δεν θα γενναγα σε δημοσιο θα πηγαινα καπου καλυτερα!λεια μου σε ευχαριστουμε που μας σκεφτεσαι ειναι πολυ ομορφα ολα αυτα που μας εγραψες:P ντεπουλινι μου αδικα αγχονεσαι ολα θα πανε καλα γλυκια μου!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...