Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάντυ μου το θεματάκι σου μου ήρθε κάπως...ήταν το τελευταίο που περίμενα να ακούσω από τη σχέση με τη πεθερά σου...

σχολάω τώρα...ελπίζω να βρω λίγο χρόνο το απόγευμα γιατί το θέμα θέλει συζήτηση

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

θα πω στη μαα μου α μου τη πει και θα σας τη πω.

τσερυ σε χωριο δε μενεις; αμα βρεξει πηγαιε α μαζεψεις. εμας εβρεξε χθες και προχθες και πηγε η μαα μου και μαζεψε. θελει με τις πρωτες βροχες,και μεις ατε να παμε μια -δυο φορες ακομα γιατι μετα τρωνε πολυ χορταρι και δε κανει. σατ σουπερ μαρκετ δεν εχετε ή σε μικρα πατωπωλεια; εμεις εδω εχουμε χχειμωνα καλοκαιρι,αλλα ειαι ωραιο να τους μαζευεις μοος σου,εγω τρελλαιομαι αν και φετος δεν πηγα για να μην κρυωσω γιατι δε τα ειχα και στα καλα μου αυτες τις μερες.στη επομεη μπορα

Ε δε λές ότι έχει και άδικο......

οταν ελεγα εγω γιατι δεν ερχοντε να ενδιαφερθουνε και να ρωτησουν τι θα κανουμε απο δω και περα αυτος μου ελεγε αφου τους ξερεις οτι ειναι σκατανθρωποι τι ασχολεισαι????και σημερα λεει μου το ειχαν πει αλλα τους ειχα πει οτι δεν τους θελεις!!!!!!!ναι δεν τους θελω αλλα εγω ελεγα και ξαναελεγα να ερθουν κι αυτος με εκανε ρεζιλι πισω απο την πλατη μου και τους ελεγε μην ερθετε γιατι δεν σας θελει:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μενω σε χωριο εξω απο την πολη...δεν το λες και χωριο χωριο....τι να σου πω????να βγω να μαζεψω αλλα και που να παω???θα ρωτησω τον πεθερο μου....ειμαι παιδι της πολης αγγελικακι...δεν γρικαω πολυ απο αυτα!!!!οσο για τα μαγαζια ειχα βρει πριν πολλα χρονια σε ενα μεγαλο καταστημα (μακρο) που ψωνιζουν οι επαγγελματιες κυριως και ειχε κυριολεκτικα 10 σαλιγκαρια μεσα 5ε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες πάω να αράξω καναπέ θα σας παρακολουθώ από κινητό μετά τις 6 θα έρθει και η μανούλα!!!!Φιλουμπίνια στα κοιλουμπίνια!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

θα πας σε χωραφια,σιγουρα θα ξερου τα πεθερικα σου. ειαι ωραια διαδικασια,εγω οπτε παω μαζευω σαλιγκαρια και βγαζω και χορτα αγρια. δεν ξερω γιατι μαρεσει τοσο πολυ α το καω αυτο. εμας εδω τα εχου χυμα μεσα σε τελαρα και βαζεις οσα θελεις και δεν ειαι ακριβα.πρεπει α πας οτα βρεξει,μετα απο καμια δυο ωρες για να εχουν βγει,πολλοι παε και το βραδυ με φακο,αλλα εγω παω πατα πρωι πρωι ή κατα τις 4-5 που αρχιζει και σκοτεινιαζει.πανε και θα με θυμηθεις που λες και συ.

απορω πως ατεχεις ρε λιλιτακι τοσες ωρες με τη μαμα σου. εμενα χρυση και αγια και οτι ζητησω μου το καει αλλα απο μισαωρο και παω θα τσακωθουμε αφου ωρες ωρες ομιζω οτι πιο προβληματικη-μαα κορη δε μπορει α υπαρχει.

Καντυ οχι οτι δικαιολογειται που εριξε το φταιξιμο σε σενα αλλα κι εγω πιστευω οτι το εκανε γιατι δεν τους θελει ουτε εσυ ουτε και αυτος στα ποδια σας. Απο εκει και περα ζητησε του να σε ενημερωνει για οτι του λενε υποσχομενη ομως πως δεν θα τσατιζεσαι!!! Ισως να εκανε και καλα γιατι πρωτον σκεφτηκε οτι και να ερθουν δεν προκειται να βοηθησουν ουτε ουσιαστικα ουτε οικονομικα και απλως θα ανοιξει μια πορτα για αυτους στο σπιτι σας. Εισαι σιγουρη ότι θελεις να ανοιξεις πορτα στα πεθερικά σου?????

Οσο για τις εξετασεις βγηκαν καλες, απο τα λιγα που μου ειπαν απο το τηλ. η καμπυλη ζαχαρου ηταν καλη, κατα τα αλλα εγω ρωτησα για φεριτινη και αιματοκριτη που ηταν 5 και 33 αντιστοιχα και τωρα η φεριτινη ανεβηκε στο 15 και ο αιματοκριτης κατεβηκε στο 32. Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω για τον αιματοκριτη?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μια χαρα τα αποτελεσματα!!!!οσο για τον αιματοκριτη....να τρως κρεατακι γλυκια μου!!!!εγω που εχω 30, κατι λιγο????εχω πηξει στο κρεας καθε μερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ μια χαρα οι εξετασεις!!!κι εμενα ο αιματοκριτης 33 ηταν πριν 1 μηνα!!!

οχι δεν θελω να ανοιξω πορτες αλλα θεωρω πως σε αυτο το θεμα πρεπει να βοηθησουν το παιδι τους και την στιγμη που τωρα εχουμε τοσα αλλα εξοδα εγω δεν θελω να μου δωσουν τιποτα ουτε για την γεννα ουτε για τα παιδια μου αλλα να βοηθησουν το παιδι τους να τελειωσουμε καποια στιγμη με αυτη την ιστορια!!!αυτος λοιπον ελεγε πως δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησουν γιατι δεν με βοηθησαν οταν επρεπε γιατι να το κανουν τωρα......ενω αυτη σημερα μου ειπε πως του ειχαν πει για να μην το μαθει κανεις ουτε απο την δουλεια του αλλα και για να ειμαστε σιγουροι πως θα ειναι καλως ο γιατρος και θα κανει οτι καλυτερο να πληρωσουν ολα τα εξοδα και να παμε σε μια καλη κλινικη με τους καλυτερους γιατρους και οτι μα οτι χρειαστει θα του το πληρωσουν αυτοι....και αυτο ειναι αληθεια γιατι οταν του το ειπα το παδεχτηκε αλλα σε μενα τοσο καιρο ελεγε αλλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Mία ωρίτσα έλειψα! ΜΙΑ!.... τεσπα

χαχαχαχα!!!! δεν θα τολματε να ξεμυτισεται σε λιγο χωρις να δωσετε αναφορα!!!:tongue:

κι εγω μπηκα αλλα εχασα το πρωτο 40λεπτο γιατι δουλευα και μαλλον ηταν το πιο σημαντικο:(

Δεν πειράζει Νενα μου έτσι κι αλλιώς 1ον στην αρχή δεν είχε καθόλου καλή σύνδεση δεν ακουγόταν καλά και χανόταν και 2ον θα προλάβεις να το παρακολουθήσεις σε άλλη ημερομηνία.

καλα αυτο που εκανε ο αντρας σου ειναι απο τα ανεκδιηγητα!!!!!λες και δεν θελει να εχετε καλες σχεσεις...ε οταν γυρισει μην του δωσεις να φαει αν δεν σου τα εξηγησει ολα με το νι και με το σιγμα!

χαχαχα καλό στον δικό μου θα έπιανε σίγουρα.

κάντυ μου, χωρίς να θέλω να βάλω λάδι στη φωτία...

αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει κατά καιρούς...

θα πίστευα χωρίς συζήτηση τον άντρα μου και όχι τη πεθερά μου...

κι εγώ αυτό σκέφτηκα εξ αρχής μέχρι που διάβασα τα παρακάτω

ναι αλλα οταν του τα ειπα δεν τα αρνηθηκε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock::shock::shock::shock:

αχ λιλιτακι μου κατι ηξερες εσυ εγω η απειρη ομως τι να κανω????πεινασα κιολας ηθελα να γινει γρηγορα....τελςο παντων δεν βαριεσαι....ο αντρας μου τρωει τα παντα!!!!απο καμμενο, αβραστο, αλμυρο λυσα, αναλατο φουλ.....ολα!!!!οποτε δεν θα τον χαλασει σιγουρα η εμφανιση!!αλλωστε δοκιμασα την σαλτσουλα και ειναι θεικη!!!

Και ο δικός μου έτσι είναι ευτυχώς:tongue:

ΝΕΝΑ μια χαρα οι εξετασεις!!!κι εμενα ο αιματοκριτης 33 ηταν πριν 1 μηνα!!!

οχι δεν θελω να ανοιξω πορτες αλλα θεωρω πως σε αυτο το θεμα πρεπει να βοηθησουν το παιδι τους και την στιγμη που τωρα εχουμε τοσα αλλα εξοδα εγω δεν θελω να μου δωσουν τιποτα ουτε για την γεννα ουτε για τα παιδια μου αλλα να βοηθησουν το παιδι τους να τελειωσουμε καποια στιγμη με αυτη την ιστορια!!!αυτος λοιπον ελεγε πως δεν υπαρχει περιπτωση να βοηθησουν γιατι δεν με βοηθησαν οταν επρεπε γιατι να το κανουν τωρα......ενω αυτη σημερα μου ειπε πως του ειχαν πει για να μην το μαθει κανεις ουτε απο την δουλεια του αλλα και για να ειμαστε σιγουροι πως θα ειναι καλως ο γιατρος και θα κανει οτι καλυτερο να πληρωσουν ολα τα εξοδα και να παμε σε μια καλη κλινικη με τους καλυτερους γιατρους και οτι μα οτι χρειαστει θα του το πληρωσουν αυτοι....και αυτο ειναι αληθεια γιατι οταν του το ειπα το παδεχτηκε αλλα σε μενα τοσο καιρο ελεγε αλλα!!!

Νένα συμφωνώ ότι οι εξετάσεις σου είναι καλές.

Κάντυ συμφωνών απόλυτα και με εσένα τουλάχιστον στο θέμα της δικής του υγείας έπρεπε να τους πει την αλήθεια και ειδικά αφού προσφέρθηκαν από μόνοι τους να καλύψουν όλα τα έξοδα αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Αλήθεια εσύ τι είπες στην πεθερά σου; Της αποκάλυψες την αλήθεια; Επίσης είναι πολύ σοβαρό θέμα άσχετα που καταφέρατε την εγκυμοσύνη γιατί είναι νεότατος και είναι κρίμα να τον βρούν αργότερα άλλα χειρότερα και να τρέχετε αν μπορούν να βρουν τον καλύτερο γιατρό αφήστε τους να το κάνουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πάλι εξαφανιστήκατε όλες:rolleyes:

Το λιλιτάκι μας διαβάζει από τον καναπέ

Η τσέρρυ μάλλον απολαμβάνει το υπέροχο αρνάκι της

Η τιγκερ γυρίζει από τη δουλειά

και οι υπόλοιπες ή τρώτε ή κοιμάστε.

Πάω κι εγώ να την πέσω για να με δει φρέσκια το μπουμπουκάκι μου!!

Τα λέμε κατά τις 8 μέχρι τότε φρόνιμα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πάλι εξαφανιστήκατε όλες:rolleyes:

Το λιλιτάκι μας διαβάζει από τον καναπέ

Η τσέρρυ μάλλον απολαμβάνει το υπέροχο αρνάκι της

Η τιγκερ γυρίζει από τη δουλειά

και οι υπόλοιπες ή τρώτε ή κοιμάστε.

Πάω κι εγώ να την πέσω για να με δει φρέσκια το μπουμπουκάκι μου!!

Τα λέμε κατά τις 8 μέχρι τότε φρόνιμα!

καλη ξεκουραση marminaki εγω θα επιστρεψω απο τη δουλεια αρκετα μετα τις 9 θα τα πουμε μετα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

απορω πως ατεχεις ρε λιλιτακι τοσες ωρες με τη μαμα σου. εμενα χρυση και αγια και οτι ζητησω μου το καει αλλα απο μισαωρο και παω θα τσακωθουμε αφου ωρες ωρες ομιζω οτι πιο προβληματικη-μαα κορη δε μπορει α υπαρχει.

Κοίτα είναι να σε ξέρει η.μαμα εμένα σπάνια με εκνευρίζει και αν βάλω και φωνή κάνει πίσω δεν με κοντράρει καθόλου καλά περνάμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...