Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμείς σήμερα ψαράκι με γαλέτα..όπως τα fish fingers αλλά πιο μεγάλα..και σαλάτα και λαχανικά βραστά...

ο άντρας μου πεθαίνει για σαλιγκάρια...εγώ με τίποτααααα...

του τα κάνει η πεθερά μου και πάει εκει και τα τρώει..

νομίζω το λιλλιτάκι πρέπει να έχει γεννήσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς σήμερα ψαράκι με γαλέτα..όπως τα fish fingers αλλά πιο μεγάλα..και σαλάτα και λαχανικά βραστά...

ο άντρας μου πεθαίνει για σαλιγκάρια...εγώ με τίποτααααα...

του τα κάνει η πεθερά μου και πάει εκει και τα τρώει..

νομίζω το λιλλιτάκι πρέπει να έχει γεννήσει...

Γιατί το λες αυτό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Στο σεμινάριο είμαι δέν γέννησα!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!! δεν θα τολματε να ξεμυτισεται σε λιγο χωρις να δωσετε αναφορα!!!:tongue:

κι εγω μπηκα αλλα εχασα το πρωτο 40λεπτο γιατι δουλευα και μαλλον ηταν το πιο σημαντικο:(

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εχουμε χασει καθε στοιχημα με σας τις δυο!!!!δεν μας βγαινει ουτε μια μαντεψια...

το αρνι θελει πιο πολυ βρασιμο απο το μασχαρι???ξερετε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χαχαχαχα!!!! δεν θα τολματε να ξεμυτισεται σε λιγο χωρις να δωσετε αναφορα!!!:tongue:

κι εγω μπηκα αλλα εχασα το πρωτο 40λεπτο γιατι δουλευα και μαλλον ηταν το πιο σημαντικο:(

Και εγώ το έχασα το πρώτο 40λεπτο ήταν ο ηλεκτρολόγος εδώ....:mad:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εχουμε χασει καθε στοιχημα με σας τις δυο!!!!δεν μας βγαινει ουτε μια μαντεψια...

το αρνι θελει πιο πολυ βρασιμο απο το μασχαρι???ξερετε???

κανονικα οχι αλλα εξαρταται και το κομματι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κανονικα οχι αλλα εξαρταται και το κομματι

Και την ηλικία του.....χιχιχιχιχιχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας!!!για καλημερα ειναι μαλλον αργα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ξυπνησα 10 πηρα την γιαγια μου τηλ που ειχε λυσσαξει απο χθες και της ειπα θα την παρω σημερα και εκει που μιλουσαμε χτυπαει το κινητο μου......ποιος????????????????????????????????????????????????????

η πεθερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελοσπαντων το σηκωσα στην αρχη μου μιλουσε καπως κουμπωμενα κι εγω βεβαια τυπικα...με ρωτησε πως ειμαι πως ειναι τα μωρα κτλπ μετα μου εκανε παραπονα που δεν παμε και επισσης μου εκανε παραπονα που δεν παιρνω τον πεθερο μου!!!!!και πανω στην κουβεντα που λετε κοριτσια μου.........ανακαλυπτω οτι ο αντρας μου με εχει φλομωσει στο ψεμα:shock::shock::shock:τον ρωτησαν λεει τι θα κανει με το προβλημα του και τους ειπε οτι τελειωσε απο την στιγμη που εμεινα εγκυος δεν θα κανει τιποτα..............ενω εχθες πηγαμε στον ουρολογο και κανονησαμε να κανει ουρηθροσκοπιση για να δουμε ποτε και που θα γιενι το χειρουργειο!!!!!και διαφορα αλλα τετοια....επισσης του ειχαν πει να ερθουν και τους ειπε οχι γιατι δεν σας θελει η ...........(εγω)...κι εγω καθε φορα του ελεγα αν ηταν σωστοι θα ειχαν παρει ενα τηλ να ερθουν απο κοντα να ρωτησουν και να ενδιαφερθουν για το τι κανεις!!!καλα οχι οτι ειναι αγιοι γιατι οπως σας εχω πει μου εχουν κανει τα απειρα..................αλλα τουλαχιστον πανω σε αυτο ρωτανε απ οτι μου εδειξε ενδιαφεροντε αλλα ο καλος μου ο αντρουλης τους τα κραταει κρυφα...........και οταν εγω τον ρωτουσα πηραν οι δικοι σου???ρωτησαν για το προβλημα σου???????????μου ελεγε παντα οχι!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εννοεις αν ειναι μικρο το πρωην ζωντανο η οχι???το εβαλα στην χυτρα για 20 λεπτα και σαν να το ειδα λιγο σκληρουτσικο και ειπα να το αφησω κανα 15 λεπτο ακομα....η βεφα λεει μια ωρα στην κατσαρολα σε σιγαλη φωτια....

28xYp3.png

καλα αυτο που εκανε ο αντρας σου ειναι απο τα ανεκδιηγητα!!!!!λες και δεν θελει να εχετε καλες σχεσεις...ε οταν γυρισει μην του δωσεις να φαει αν δεν σου τα εξηγησει ολα με το νι και με το σιγμα!

28xYp3.png

εννοεις αν ειναι μικρο το πρωην ζωντανο η οχι???το εβαλα στην χυτρα για 20 λεπτα και σαν να το ειδα λιγο σκληρουτσικο και ειπα να το αφησω κανα 15 λεπτο ακομα....η βεφα λεει μια ωρα στην κατσαρολα σε σιγαλη φωτια....

Ναι αυτό εννοώ!!!

Κάντυ δεν ξέρω τι να πώ.....για τον σύζηγο πραγματικά μένω άφωνη......:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...