Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 56 λεπτά , Blu24 είπε:

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Expand  

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια. Ρε κοριτσια αλλο κουλο θα σας πω τωρα να μου πειτε αν σας ετυχε. Οταν ξαπλωνω στο πλαι με ποναν οι κλειδωσεις στους γοφους τοσο που γυρναω γιατι δεν αντεχω. Οποδρ οπως καταλαβατε ουτσ στο πλαι μπορω να κοιμηθω κπλεον.

Πεπσι μην τρελλαινεσαι τοσο με τις γονι.ες. ες οσες εχουμε κοριτσακια ειχαμε επαφηεκτος γο.ιμων. μην τον αγχωνεις τον κακο.οιρη. με το στανιο τιποτα δεν γινευαι. Αυτο θελει ηρεμια δεν θελσι καυγα. Εγω τον δικο μου δεν του ελεγα τιποτα κ συνηθως δεν μετρουσα κηολλας. Ελεγα αν κατσει εκατσσ.ο κατω κατω ολο αυτο ει.αι ενα θαυμα απο μο.ο του,τα θαυματα γινονται οποτεδηποτε.

Το σπερμα κανει την δουλεια του το μαξ σε 45 λεπταοποτε κ με τον μεσημεριανο χουζουρεμα μετα το φαι εισαι καλημενη.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pepsi είπε:
Καλημερα κοριτσακια.

Μαρμινουλα αν ξαναρθεις Ιπποκρατειο εγω ειμαι απο πάνω Παπαναστασίου. Ελα για καφεδακι.

Τσερυ με αγχωνει αυτη η αδιαφορια του βρε κοριτσακι αλλα ειμαστε και οι 2 πολυ κουρασμενοι.Μετα ισως φταιω και εγω γιατι θελω να κανουμε μονο βραδυ για να μπορω μετα να μενω ξαπλωμενη κ ξενερωνω. Ποση ωρα χρειαζεται να μενει μεσα το σπερμα?

Καλημερα κι εγω φευγω σε λιγο για τη δουλεια

δεν νομιζω χρειαζεται να μενεις πολυ ωρα ξαπλωμενη... εγω εμεινα 13/6 ή 15/6 το πρωτο ηταν πρωινο και ξανακοιμηθηκα κανα μισαωρο και μετα πηγα στη δουλεια και το δευτερο βραδινο. Ο αντρας μου ειναι σιγουρος οτι εμεινα το πρωι!!!!!:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημέρα το πρωι λένε είναι καλύτερα....

εγώ μόνο βράδυ για να μένω ξαπλωτή...

σήμερα μάλλον θα τελειώσω τα καθημερινά και θα αρχίσω τα μέρα παρά μέρα...

πέπσι μου, δοκίμασε στις γόνιμες τις πλύσεις με χαμομήλι και σόδα με το απλικατερ της μπετατινε..

το δοκίμασα και είναι τέλειο γιατί δεν έχεις διαρροές...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα και απο εμένα κοριτσάρες!!!Λοιπόν εγώ έμεινα ξημερώματα θυμάστε που σας έλεγα ότι κάποιος είπε του άντρα μου ότι πρωί είναι καλύτερα ε και με ξύπναγε στις 4 γιατί στις 5 έφευγε για δουλειά!!!Εχθές τη νύχτα κορίτσια με έπιασε ένας πόνος χαμηλά στη κοιλιά σαν να με μαχαιρώσανε και ο πόνος απλώθηκε στη μέση τώρα που το είπα στη μάνα μου μου λέει ''αυτός είναι πόνος γέννας εγώ έτσι ξεκίνησα και τις 4 γέννες μου''!!!Και όπως καταλαβαίνετε σε λίγο θα είναι εδώ :tongue: Και περιμένω και ηλεκτρολόγο!!! Θα τα πούμε αργότερα φιλάκια πολλά πολλά!!!:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Pepsoula μου δεν το ήξερα και η αλήθεια είναι ότι χθες που τελείωσα τόσο νωρίς είχα πολύ χρόνο και θα ερχόμουν τώρα μου είπαν ότι δε χρειάζεται να ξαναπάω ώσπου να γεννήσω. Όταν έρθει η ώρα μου θα πάω στο εφημερεύον.

Λίλι σου εύχομαι να είναι όντως πόνοι γέννας και να βγει σήμερα ο μικρός σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Τσερρούλα το είπες και το έκανες τελικά σηκώθηκες νωρίς! Εγώ ξάπλωσα ξανά στις 8 παρά και σηκώθηκα στις 10 αλλά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πολύ καλά. Μάλιστα είδα το ρολόι που δεν το άλλαξα ώρα και έλεγε 11 κι έτσι σηκώθηκα. Όταν γύρισα βέβαια από την άλλη πλευρά είδα ότι ήταν 10 αλλά λέω ή τώρα ή ποτέ.

Έχω μια εξάντηληση σήμερα το κάτι άλλο. Ευτυχώς που έχω φαί. Ούτε τα χέρια μου μπορώ να κουνήσω. Πήγα πήρα μερεντούλα και χωριάτικη φραντζόλα και έφαγα δύο τεράστιες φέτες. Ελπίζω να συνέλθω....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εδω ειμαι και γω. εμπλεξα με κατι ε-μειλ που επρεπε να στειλω και ακομη δεν τελειωσα...

μαρμιν θα πας στην γιατρο σου ε???για να δουμε και σημερα αντιδρασεις και εντυπωσεις...σημερα ναι το ειπα και το εκανα, ξυπνησα 8.15 παρακαλω!!!!τιποτα παλι δεν προλαβα να κανω...δεν ξερω πως τα καταφερνω...θα παω σιγα σιγα να αρχισω το φαι μου γιατι ειναι και δυσκολο σημερα και με βλεπω να σκυλοπειναω...σημερα γιουβερτσακι με αρνακι!!!!ο αντρας μου βλεπω να μην με αφηνει ξεγκαστρωτη απο δω και μπρος με τετοια φαγητα...η μαρκελλιτσα μου σας χαιρετα με μια τουμπα!!!!(αγγελικακι με ενα λαμδα γραφεται το ονομα η με 2???)

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα... τσερυ για το μαρκελλα λες; αι με 2. εμεα μαρεσει πολυ οτα καει τουμπες. απο χθες παλι ειαι πολυ ησυχη,τη ιωθω ελαχιστα και με αγχωνει αυτο. τι α της καω πια για α ζωηρεψει λιγουλακι; μη πειτε σοκολατα εφαγα.

το λιλιτακι τι κανει; λετε σημερα να ειναι η μερα;

καντυ τετοιο μπαακι με βασουλα μεσα εχουν και τα μοδερκερ. ολο το σετ μαζι με μπουροζοπετσετα,βαλιτσακι καλλυτικων,ψαλιδακια,χτεες και τα σχετικα τα εχει 45 ή 55 αναλογα με το σχεδιο. εγω τετοιο θα παρω.

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα. πηρα και τις εξετασεις μου,αιματοκριτης 34, αεβηκε και λιγο,ητα 32,5 τη προηγουμεη φορα.

εμεις σημερα θα φαμε ψαρακι τηγαητο,γλωσσα τα πηρα χθες και χορταρακια και αυριο ο ατρας μου αρακα απο χθες και σαλιακους στιφαδο.μιαμ μιαμ,δε πιστευω α παθω τιποτα ε; σαλιακοι ειαι τα σαλιγκαρια γιατι μπορει να μη το ξερετε

απαπαπαπα αγγελικακι πεθαινω για σαλιγκαρια!!!!εμενα μ'αρεσουν μπουμπουριστοι γιατι ετσι μονο τους φτιαχνω αλλα και με κρεμμυδακι τελειο ακουγεται...

λιλι τοσες ωρες τι λες με την μανα σου???δεν της μαθαινεις πως να μπαινει να μας ενημερωσει σε περιπτωση που γεννησεις??

παιδια εγω ετσι και κατσω τοσες ωρες με την μανα μου θα τσακωθούμε εκατο φορες....

28xYp3.png

cherry09 είπε:
απαπαπαπα αγγελικακι πεθαινω για σαλιγκαρια!!!!εμενα μ'αρεσουν μπουμπουριστοι γιατι ετσι μονο τους φτιαχνω αλλα και με κρεμμυδακι τελειο ακουγεται...

λιλι τοσες ωρες τι λες με την μανα σου???δεν της μαθαινεις πως να μπαινει να μας ενημερωσει σε περιπτωση που γεννησεις??

παιδια εγω ετσι και κατσω τοσες ωρες με την μανα μου θα τσακωθούμε εκατο φορες....

Συμφωνώ σε όλα εκτός από τα σαλιγκάρια που δεν έχω φάει ποτέ και ούτε πρόκειται. Επίσης εάν δε μαλώσω με τη μαμά θα μαλώσω μετά με τον άντρα μου γιατί για να κρατηθώ θα έχω ξεπεράσει τα όρια μου κι έτσι θα ξεσπάσω μετά στον πρώτο που θα βρω που θα είναι ποιός άλλος; ο ήρωας σύζυγος:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το Λιλιτάκι είπε πως δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο της νουτρίτσια για τον ανώδυνο τοκετό αλλά ή το ξέχασε, ή γέννησε ή είναι με άλλο επιθετο μέσα γιατι με αυτό που ξέρω εγώ δεν είναι. Έχει δύο αγγέλες μέσα και μία αγγελική αλλά όπως είπα με άλλα επίθετα:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...