Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Blu24 είπε:

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Expand  

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ είπε:
κι εγω θελω να παρω μπανακι με βαση γι αυτο σε ρωταω...αυτο το καθισματακι θα το βαζεις μεσα οταν ειναι μωρουλι???κι εγω τετοιο σκεφτομαι να παρω αλλα να σε ρωτησω εχει μεσα βεντουζες???η θα γλυστραει με το νερο και το σαπουνι??

ναι ειναι για νεογεννητο μετα θα καθετε το μωρο οποτε θα ειναι αλλιως, δεν νομιζω οτι θα γλυστραει ειναι σαν καθισματακι που το συγκρατει και βοηθαει να εχεις ελευθερο τουλαχιστον το ενα χερι για να το πλενεις ισως να μπορεις να εχεις και τα δυο χερια ελευθερα θα το δοκιμασω και θα σου πω:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nena38 είπε:
ναι ειναι για νεογεννητο μετα θα καθετε το μωρο οποτε θα ειναι αλλιως, δεν νομιζω οτι θα γλυστραει ειναι σαν καθισματακι που το συγκρατει και βοηθαει να εχεις ελευθερο τουλαχιστον το ενα χερι για να το πλενεις ισως να μπορεις να εχεις και τα δυο χερια ελευθερα θα το δοκιμασω και θα σου πω:D

κι εγω γι αυτο το θελω επειδη δεν θα εχω συνεχεια βοηθεια και σιγουρα θα χρειαστει να κανω τα μωρα και μονη μπανιο οποτε εννοειται πως θα παρω κατι για την αρχη το σφουγγαρι το θεωρω πολυ ανθυγιεινο αυτα με τα μπιλακια μεσα θεωρω πως δεν θα βολευουν τοσο και κατι αλλα πετσετε ξερω πως δεν βολευουν καθολου οποτε καταληγω σε αυτο που πηρες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο με τα μπιλακια δεν το ξερω αλλα σφουγγαρι με τιποτα μεχρι μυκητες παθαινουν, πετσετε δεν ειδα κατι αλλα και παλι θα θελει καθε φορα πλυσιμο και καλο στεγνωμα και αν δεν στεγνωσει μεχρι την αλλη μερα????

Αυτο εκανε γυρω στα 9 ευρω ειναι πλαστικο και πιστευω οτι βοηαει!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

nena38 είπε:
αυτο με τα μπιλακια δεν το ξερω αλλα σφουγγαρι με τιποτα μεχρι μυκητες παθαινουν, πετσετε δεν ειδα κατι αλλα και παλι θα θελει καθε φορα πλυσιμο και καλο στεγνωμα και αν δεν στεγνωσει μεχρι την αλλη μερα????

Αυτο εκανε γυρω στα 9 ευρω ειναι πλαστικο και πιστευω οτι βοηαει!!!

αυτο με τα μπιλακια ειναι σαν αεριζομενο υφασμα και πλενεται στο πλυντηριο εχει κατι μπιλακια και αυτα δεν βρεχοντε το πετσετε ειναι σε βαση σιδερενια και παλι το βγαζεις και το στεγνωνεις το σιδερωνεις και ετοιμο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

nena38 είπε:
και τα δυο θελουν εξτρα πλυσιμο- απολυμανση αυτο ειναι σαν να ειναι μερος της μπανιερας και απλα το πλενεις οπως πλενεις το μπανιερακι

εεεε ναι εννοειται αυτο ειναι πολυ καλυτερο κι εγω σ αυτο εχω καταληξει αλλα ειδα προχθες σε ενα σπιτι που ειχα παει και μπανακι που εχει ενσωματωμενο τετοιο μεσα για πιο μωρο και μετα για ποιο μεγαλο απο την αλλη πλευρα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ είπε:
εεεε ναι εννοειται αυτο ειναι πολυ καλυτερο κι εγω σ αυτο εχω καταληξει αλλα ειδα προχθες σε ενα σπιτι που ειχα παει και μπανακι που εχει ενσωματωμενο τετοιο μεσα για πιο μωρο και μετα για ποιο μεγαλο απο την αλλη πλευρα

μετα αν αρχισει να καθεται προς τον 5ο -6ο μηνα δε νομιζω να μπορεις να το κρατας ξαπλωμενο:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καντυ είπε:
λετε να βαλω????δεν μου αρεσει κανενα για εγκυμοσυνη γι αυτο δεν εχω βαλει ακομα
εννοειται να βαλεις καντυ μου:P
  καντυ είπε:
και ποιο να βγαλω??γιατι 4ο δεν χωραει

χαρα μου το 3ο βγαλε...

cherry09 είπε:
ΣΑς προλαβα ομορφες;το Μαρκελακι μου μια χαρα. Μεγαλωσαμε κ ολα παν μια χαρα. Ειμαζτε 279γραμ.πηρα κ ενα κιλακι!!! ευτυχως της ειπα αυτα που τρώ κ ειναι μια χαρα μου ειπε.εξετασεις δεν υ εδωσε κ την αλλη φορα θα μου δωσει για καμπυλη ζαχαρου επειδη το μωρακι μου ειναι μεγαλο.αυτη την φορα μια εβδομαδα μεγαλυτερο.θα ξαναπαω αμεσως μετα απο την β επιπεδου. Μας ειπε οτι εχουμε κ πεταχτο αυτι!!!ακους μαριουλα.

μαρακι πες την κουνιαδα σου να κανει υπομονη κ στην 8η θα το δουν καλυτερα. Κ γω στην 5η μονο σακο ειδα κ στην 8η ακουσαμε καρδια. Σε ξεβα σαιτ ομως η ακομη κ βιβλια που εχω διαβασει καμια φορα αργει κ παραπανω.υπομονη κ ψυχραιμια.

Λιλιτακι αληθεια τι εγινε με την αμνιοπαρακεντηση της φιλης σου;

τελεια τα νεα σου τσερρουλα!:P

margi είπε:
Καλημέρα! Λέτε να γέννησε το Λιλιτάκι; Μπα, δεν νομίζω!!! Σήμερα είναι που γιορτάζουν μερικές Μαρίες (κυρίως οι ανύπαντρες;);;;

Τσέρυ, Μαρκέλλα τελικά, ε; Αντε, το επιβεβαιώσαμε. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να ξέρω κι εγώ σίγουρα, αν και η διαίσθησή μου λέει πως θα είναι Αννούλα! Βρε κορίτσια, να σας πω κάτι. Θέλω να κοινωνήσω το μικρό μου στις 9 Δεκέμβρη, στην γιορτή της Αγίας Αννας. Πρεπει όμως να εξομολογηθώ και ο πνευματικός στον οπόιο έχω πάει δυο τρεις φορές και μού αρέσει πολύ να μιλώ μαζί του βλέπει τους πιστούς κάθε Παρασκευή και Δευτέρα. Το θέμα είναι πως έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο. Την προηγούμενη Παρασκευή που είχα πάει περίμεναν έξω στο προαύλιο 11 άτομα. Εκατσα κι εγώ με τον άντρα μου να περιμένουμε να δούμε σε πόση ώρα θα βγει εκείνος που είχε μπει πριν πάμε. Εκανε πάνω από ένα τέταρτο. Κρύωσα πολύ και φύγαμε. Ο άντρας μου έλεγε να πω στον κόσμο πως είμαι έγκυος μην και με αφήσουν αλλά σιγά μην έπιανα 11 άτομα ένα προς ένα να παρακαλάω. Οποτε και να πάω τόσο πολύ κόσμο έχει και περιμένουν πολύ ώρα πριν ξεκινήσει ο παπάς να εξομολογεί......Εσας οι πνευματικοί σας σάς κλεινουν ραντεβού; ( μην γελάσετε αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά ρωτάω)

χαρα μου γιατι να γελασουμε? εγω κλεινω ραντεβου
  AGGELIKAKI είπε:
καλημερα και απο μενα,μπηκα και σας διαβασα και το πρωι αλλα σημερα ειμαι χειροτερα απο χθες,και αρχισα παλι και οι εμετοι μου. εχω συεχεια μια αακατοσουρα αλλο πραμα...αφου πηγα στη δουλεια και σηκωθηκα και εφυγα και μια ζαλη στο κεφαι αλλο πραμα.
αγγελικακι μου περαστικα σου!!!
  s_maria είπε:
καλησπερα κοριτσια!!!

Μια χαρα το Μαρκελακι :D :D

Αγγελικακι περαστικα!

Εγω με τον αντρα μου εξομολογουμαστε μαζι!

Η συνηφαδα μου εκανε τελικα χοριακη και βγηκε 22750!καλα δεν ειναι?

πηρε το γιατρο (που πηγαινε παλια,οχι αυτη που πηγε τη δευτερα) και της ειπε οτι δε χρειαζεται να κανει αλλη και να παει την παρασκευη να τη δει!

ελπιζω να της ελεγε βλακειες η αλλη!

τελεια η χοριακη μαριουλα μου χαιρομαι για την συνηφαδα σου:P
  margi είπε:
Οντως πολύ ησυχία έχει. Μπαίνω, βλέπω ότι δεν κινείστε και ξαναβγαίνω.

Κορίτσια, με ενοχλόύσε από χθες κάτι στα από πάνω πίσω δόντια....Δεν έδωσα σημασία. Νομιζα πως είναι τροφή που δεν λέει να ξεκολλήσει. Τώρα έβαλα τον άντρα μου να δει και αναμεσα σε δύο δόντια "κατεβηκε" το ούλο και είναι φουσκωμένο. Δεν πονάει αλλά με ενοχλει......Λέτε να χρειαστώ οδοντίατρο; Αχ! και δεν θέλω. Θα το αφήσω λίγο μπας και ηρεμήσει από μόνο του!

μαργκι μου δεν νομιζω να χρειαστει γιατρο σε ενα- δυο μερες θα περασει απο μονο του

nena38 είπε:
καλησπερα επεστρεψα παω να σας διαβασω και μετα θα σας γραψω τα νεα μου!!!!
καλως την νενα μας!!!:D
  marmin είπε:
Βρε Μάρτζι μου ήθελα να σε ρωτήσω από καιρό εσύ που είσαι φιλόλογος σου βγαινουν τα μάτια όταν βλέπεις εδώ διάφορα λάθη συντακτικά ή γραμματικά ορθογραφικά κτλ;
χαχα απο εμενα παντως θα βλεπειενα σωρο:tongue::tongue:
  nena38 είπε:
καντυ οντως εγινα όντως μελιτζανα!!!!!! Τελεια τα νεα και σου αν και εγω το ειχα δεσει οτι ειχες ενα και ενα!!!:D

cherry ασε το θεμα της μυτης κι εμενα με απασχολει!!! Παλι καλα που ειναι αγορι γιατι αν θα ήταν κοριτσι και επαιρνε την μυτη του αντρα μου στον Φουστανο θα την ετρεχα!!!! Εμενα δεν ειναι ποντιος αλλα η μυτη του ειναι οπως λες ποντιακοτατη!!!!!!

margi μου επειδη κι εγω περναω διαφορες φασεις με τον δικο μου- ευτυχως τωρα παλι ειμαστε σε περιοδο μελιτος- δεν εχω δυστυχως να σου προτεινω τιποτα. Εγώ την τελευταια φορα τα θυμαστε φανταζομαι, τον εστειλα ταξιδακι στη μαμα του και ημουν πολυ σκληρη μαζι του. Το κακο ειναι ότι καθε αντρας εχει το κουμπι του, ο δικος μου θελει να του τριξω τα δοντια!!! Βεβαια δεν μπορω να πω οτι και αυτο που εκανα θα εχει αποτελεσμα για μια ζωη, αλλα οταν φτανει κι εμενα ο κομπος στο χτενι πρεπει να κανω κατι δραστικο για να τον φοβησω. Με εχει δει ατελειωτες φορες να τρεμω απο τα νευρα μου να τον σιχτιριζω ή να κλαιω αλλα δεν συγκινητε ουτε απο τις φωνες ουτε απο τα κλαμματα. Οποτε.... και ο αγιος φοβερα θελει!!!! Πρεπει να σκεφτει τι θα κανεις ή πεις ωστε να τον ταρακουνησεις!!!!! Και δεν συμφωνω οτι ολα τα μαθαινουν απο τους γονεις. Τα πεθερικα μου εινια υποδειγμα ζευγαριου και οικογενειας. Δεν μαλωνουν δεν φωναζουν και δεν βριζουν ποτε!!! Ο δικος μου τα κανει ολα:shock:!!!!!

cherry τελικα Μαρκελακι???? τι ωραια που ειναι μπεμπουλα!!!! Κι εμενα ο μπεμπης καπου μια εβδομαδα μεγαλυτερος δειχνει ας ελπισουμε να μην εχει να κανει με το ζαχαρο μας... εγω αυριο θα ξερω!!!!!

pepsoula εγω 3ή 4 φορες εκανα εκεινο τον μηνα και εμεινα εγκυος αλλα ξερω οτι αυτη που πετυχε ήταν ή η πρωτελευταια ή η τελευταια οπότε 2 φτανουν:D

aggelikaki αντε κοριτσακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα

κοριτσακια τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ειπε η marmin. Ο μπεμπης ειναι μια χαρα, 840 γραμμαρια λιγο μεγαλυτερος απο τον μεσο ορο. Σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου, αιματολογικες και ουρα και αυριο θα μαθω αποτελεσματα. Το μωρο το νιωθω διαρκως να ζωηρευει και αρχιζει να κλωτσαει πιο συχνα και πιο δυνατα!!!!!

τελεια τα νεα του μπεμπη νενα μου:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ η μια πλευρα εχει αυτο το ξαπλωτο και η αλλη εχει πιο καθιστο στο μωρακι που πηγα προχθες κλεινει τωρα χρονο και το εχει στην καθιστη πλεον θεση τωρα για ποσο ακομα θα μπορει να καθεται εκει δεν ξερω!!!

ΝΕΝΑΚΙ καληνυχτα!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ καλωσηρθες!!!!!τι κανει ο πριγκιπας μας???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα κοριτσακια.

Μαρμινουλα αν ξαναρθεις Ιπποκρατειο εγω ειμαι απο πάνω Παπαναστασίου. Ελα για καφεδακι.

Τσερυ με αγχωνει αυτη η αδιαφορια του βρε κοριτσακι αλλα ειμαστε και οι 2 πολυ κουρασμενοι.Μετα ισως φταιω και εγω γιατι θελω να κανουμε μονο βραδυ για να μπορω μετα να μενω ξαπλωμενη κ ξενερωνω. Ποση ωρα χρειαζεται να μενει μεσα το σπερμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...