Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμάστε που στην αρχή είχα κι εγώ την ίδια απορία; Αν είναι το μωρό ή το έντερο; και μου έλεγαν τα κορίτσια ότι θα το καταλάβω. Να που τελικά δεν ήμουν η μόνη:rolleyes: Τσέρρυ κι εγώ πιστεύω πως ήταν το μωράκι σου:tongue: Άντε τέλεια!

Καληνύχτα Τσερρούλα μη σηκωθείς πολύ πρωί αύριο γιατί εγώ θέλω να κοιμηθρώ λιγάκι:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σε ογκο σε βαρος σε δυσκινησια...σκεψου οτι τωρα μονο τα μωρα ειναι 700 γρ και κατι......αν ειχα ενα 700γρ θα ηταν στον 7ο????

Κατάλαβα! Καλό κουράγιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ οντως εγινα όντως μελιτζανα!!!!!! Τελεια τα νεα και σου αν και εγω το ειχα δεσει οτι ειχες ενα και ενα!!!:D

cherry ασε το θεμα της μυτης κι εμενα με απασχολει!!! Παλι καλα που ειναι αγορι γιατι αν θα ήταν κοριτσι και επαιρνε την μυτη του αντρα μου στον Φουστανο θα την ετρεχα!!!! Εμενα δεν ειναι ποντιος αλλα η μυτη του ειναι οπως λες ποντιακοτατη!!!!!!

margi μου επειδη κι εγω περναω διαφορες φασεις με τον δικο μου- ευτυχως τωρα παλι ειμαστε σε περιοδο μελιτος- δεν εχω δυστυχως να σου προτεινω τιποτα. Εγώ την τελευταια φορα τα θυμαστε φανταζομαι, τον εστειλα ταξιδακι στη μαμα του και ημουν πολυ σκληρη μαζι του. Το κακο ειναι ότι καθε αντρας εχει το κουμπι του, ο δικος μου θελει να του τριξω τα δοντια!!! Βεβαια δεν μπορω να πω οτι και αυτο που εκανα θα εχει αποτελεσμα για μια ζωη, αλλα οταν φτανει κι εμενα ο κομπος στο χτενι πρεπει να κανω κατι δραστικο για να τον φοβησω. Με εχει δει ατελειωτες φορες να τρεμω απο τα νευρα μου να τον σιχτιριζω ή να κλαιω αλλα δεν συγκινητε ουτε απο τις φωνες ουτε απο τα κλαμματα. Οποτε.... και ο αγιος φοβερα θελει!!!! Πρεπει να σκεφτει τι θα κανεις ή πεις ωστε να τον ταρακουνησεις!!!!! Και δεν συμφωνω οτι ολα τα μαθαινουν απο τους γονεις. Τα πεθερικα μου εινια υποδειγμα ζευγαριου και οικογενειας. Δεν μαλωνουν δεν φωναζουν και δεν βριζουν ποτε!!! Ο δικος μου τα κανει ολα:shock:!!!!!

cherry τελικα Μαρκελακι???? τι ωραια που ειναι μπεμπουλα!!!! Κι εμενα ο μπεμπης καπου μια εβδομαδα μεγαλυτερος δειχνει ας ελπισουμε να μην εχει να κανει με το ζαχαρο μας... εγω αυριο θα ξερω!!!!!

pepsoula εγω 3ή 4 φορες εκανα εκεινο τον μηνα και εμεινα εγκυος αλλα ξερω οτι αυτη που πετυχε ήταν ή η πρωτελευταια ή η τελευταια οπότε 2 φτανουν:D

aggelikaki αντε κοριτσακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα

κοριτσακια τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ειπε η marmin. Ο μπεμπης ειναι μια χαρα, 840 γραμμαρια λιγο μεγαλυτερος απο τον μεσο ορο. Σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου, αιματολογικες και ουρα και αυριο θα μαθω αποτελεσματα. Το μωρο το νιωθω διαρκως να ζωηρευει και αρχιζει να κλωτσαει πιο συχνα και πιο δυνατα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΝΕΝΑ μου αρεσει που περιμενα κατεβατο απο νεα σου και εχεις γραψει μονο 3 σειρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παρολαυτα μια χαρα ο μπεμπακος αντε να δουμε τι θα δειξει και η καμπυλη!!!!!

μετα ψωνια τι εκανες???πηγες εκλεισες κατεληξες καπου????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου δέν γέννησα ακόμα απλά όπως σας είπα και εχθές δεν με αφήνουν μόνη καθόλου....η μανούλα τώρα έφυγε και σε 15 λεπτά θα είναι εδώ ο αντρούλης μου!!!Και μετά νανάκια!!!Σήμερα δέν είχα καθόλου συσπάσεις το πισπιρίγκι την έχει καταβρεί εκεί μέσα και μάλλον δεν βιάζεται να βγεί.......αναμονή λοιπόν!!!!!!!!!Σας αφήνω φιλάκια τα λέμε το πρωί!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

cherry εγω πρωτα ενιωσα γαργαλητο οπως κι εσυ μετα νομιζω γυρω στην 20η εβδομαδα δεν ειμαι και σιγουρη, ενιωθα σαν κατι μεσα στη κοιλια μου να εστριβε.... ενα περιεργο συναισθημα και με το που εκλεισα την 23η αρχισαν τα κλωτσιδια τα οποια οσο πανε και αυξανονται!!!!

Οσο για τα δοντακια, εγω εκανα καθαρισμο την εβδομαδα που εμεινα εγκυος χωρις να το ξερω!!! Σπανια βλεπω λιγο αιμα οταν κανω νημα οχι στο βουρτσισμα αλλα καταλαβα οτι ειναι απο την εγκυμοσυνη γιατι πριν δεν ειχα τιποτα!!!

cherry εγω που ρωτησα προχθες οδοντιατρο για καποιο διαλυμα καταλληλο για εγκυμοσυνη μου ειπε πως να μην χρησιμοποιω κανενα απολυτος μονο καποια απλη οδοντοκρεμα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καληνυχτα lili

καντυ πηγα και ειδα καποια πραγματα μεταξυ αυτων βρηκα το μπανακι που θελω την αλλαξιερα και ισως και το καροτσακι για το τελευταιο ακομη το ψαχνω λιγο αλλα ειδα καποιο που μου αρεσε πολυ!!

Αποφασισα να κλεισω τα επιπλα σε 10 μερες που θα ξανακατεβω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΛΙΛΙ ΚΑΙ ΤΣΕΡΡΥ καληνυχτα!!!!

ΝΕΝΑ κατ αρχην θελω να δω το μπανακι που διαλεξες!!!

αυτα τα στριψηματα τα νιωθω κι εγω τωρα εδω και λιγες μερες δηλαδηκαι επειδη η μπεμπα ειναι ''καθισμενη'' στο στομαχι μου εχω μια αισθηση οτι κατι ζωντανο εχω φαει και ετοιμαζεται να βγει απο το στομα:shock::shock:και γενικοτερα νιωθω σε ολη την εκταση ανω και κατω κοιλιας ενα εντονο ανακατωμα σας να εχω χιλιαδες χταποδια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτάκι καληνύχτα. Νένα αύριο θα έχεις τα αποτελέσματα ωραία. Τηλεφωνικά θα σου τα πουν;

Εμένα κορίτσια τώρα στην εγκυμοσύνη που με συγχύζει καμιά φορά (χωρίς να είμαι σίγουρη αν φταίει πάντα αυτός:rolleyes:) κι έτυχε να φωνάζω πολύ κανά δυο φορές του είπα μετά "συγχαρητήρια τώρα που με έκανες και φώναξα και στενοχώρεσα το γιο σου τι κατάλαβες; άντε εμένα με έχεις γραμμένη αλλά απ' ότι φαίνεται έχεις και το γιο σου" μετά ήταν όλο γλύκες. Και τον έκανα να έχει και τύψεις. Βέβαια όπως έχω ξαναπει και χωρίς εγκυμοσύνη πάντα ή σχεδόν πάντα εκείνος υποχωρεί και έρχεται και με φωνάζει όταν πάω σε άλλο δωμάτιο και μου κάνει γλύκες φταίει δε φταίει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα cherry

καντυ το μπανακι δεν το βρισκω στο internet γιατι δεν ειναι καποιας μαρκας το βρηκα σε ενα καταστημα που βγαζει τα δικα του προιοντα και φαντασου κατι σαν αυτο και μεσα ενα εξτρα μικρο καθισματακι πλαστικο για να συγκρατει το μωρο

2Q==images?q=tbn:ANd9GcQlKvpPNf09Ws_BwuuSrbeGLBaWatHXNmEVTD2W2v9olMBLHQb16Q9k=

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

προσπαθησα να βαλω φωτο απο ενα απλο μπανακι με βαση αλλα δεν βγαινει μονο το καθισματακι εβγαλε....τελοσπαντων μπανιερα, βαση και καθισματακι 28 ευρω!!!!:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καληνυχτα marmin

ναι αυριο θα παρω τηλ να μαθω πρωτα τηλ. αν ολα ειναι καλα και μετα οταν ξαναπαω Θεσ/νικη θα παρω τα αποτελεσματα στα χερια μου!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

προσπαθησα να βαλω φωτο απο ενα απλο μπανακι με βαση αλλα δεν βγαινει μονο το καθισματακι εβγαλε....τελοσπαντων μπανιερα, βαση και καθισματακι 28 ευρω!!!!:D

κι εγω θελω να παρω μπανακι με βαση γι αυτο σε ρωταω...αυτο το καθισματακι θα το βαζεις μεσα οταν ειναι μωρουλι???κι εγω τετοιο σκεφτομαι να παρω αλλα να σε ρωτησω εχει μεσα βεντουζες???η θα γλυστραει με το νερο και το σαπουνι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...