Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οντως πολύ ησυχία έχει. Μπαίνω, βλέπω ότι δεν κινείστε και ξαναβγαίνω.

Κορίτσια, με ενοχλόύσε από χθες κάτι στα από πάνω πίσω δόντια....Δεν έδωσα σημασία. Νομιζα πως είναι τροφή που δεν λέει να ξεκολλήσει. Τώρα έβαλα τον άντρα μου να δει και αναμεσα σε δύο δόντια "κατεβηκε" το ούλο και είναι φουσκωμένο. Δεν πονάει αλλά με ενοχλει......Λέτε να χρειαστώ οδοντίατρο; Αχ! και δεν θέλω. Θα το αφήσω λίγο μπας και ηρεμήσει από μόνο του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι μου δεν νομιζω ,κατι μπορει α σε ερεθησε κατι οπως ετρωγες. το εχω παθει αρκετες φορες. απλα θα σε παιδεψει μια δυο μερες. α καταλαβα καλα απο την περιγραφη σου. μαρμιν καλοπεραει ο μπεμπης αλλα που ξερεις μπορει ξαφικα τσουπ α καει την εμφανιση του. σε μεα η μαμα μου που ειμαι και η πρωτη ολη μερα δε ειωθε τιποτα,επειδη ηταν και σαββατο πηγα με το πατερα μου παντου,αφου να φαταστεις μεχρι τις 9.30 ηταν στη γιαγια μου,εφυγα πηγαν σπιτι,εφτασαν 10 παρα,καει εα τους ξαπλωνει και κατα τις 11 λεει του πατερα μου,ωχ κατουρηθηκα,μεχρι α σηκωθει σπανε τα νερα,πανε κλιικη 11.58 γεννηθηκα,φαντασου και ηταν μολι; 9 μερες μεσα στο μηνα της.

εγω ξαπλωσα απο τις 4 και σηκωθηκα πρι απο λιγο. τωρα ειμαι λιγο καλυτερα. το αλλο σας το ειπα; βγαιω καποια στιγμη στο μπαλκονι,ειαι ασπρο μαρμαρο και τι α δω ηταν μαυρο,πισα κοιταω και ηταν γεματο φτερωτα μερμυγκια. εμεις εδω το εχουμε για γλωσσοφαγια,πηρα τη πεθερα α με ξεματιασει,τετοιο ματι λεει μονο σε μεα το βλεπει...τι απω,μακαρι τουλαχιστον α ηταν αυτο γιατι δε θελω α εχω κρυωσει.

κι εγω εδω ειμαι αλλα δεν βλεπω κινηση πολυ ησυχια και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ δεν εχεις παει οδοντιατρο απο οταν εμεινες εγκυος???εμενα μου το ειχε δωσει και γραπτως στις οδηγιες αλλα και μου το ειπε γιατι εχουμε που εχουμε τις ορμονες απο μονες μας πηραμε και προγεστερονη και τα ουλα εχουν γινει τουμπανο.....να σκεφτεις οτι οταν ειχα παει οδοντιατρο φορουσα ενα ριχτο φορεματακι γιατι ηταν ακομα καλοκαιρινος ο καιρος και δεν φαινοταν πως ειμαι εγκυος και πριν προλαβω να της το πω εκει που με κοιτουσε στο στομα μου λεει ''τα ουλα σου ειναι ετοιμα να εκραγουν μηπως εισαι εγκυος??''κουφαθηκα:shock::shock::shock::shock:μου εκανε ενα σφραγισμα και εναν καθαρισμο μου εδειξε πως να τα τριβω με την οδοντοβουρτσα και τωρα ειναι καλυτερα βεβαια καθε φορα που τα πλενω τρεχει ΤΟ αιμα αλλα ειναι φυσιολογικο!!μου ειπε να ξαναπαω μετα τις γιορτες για αλλον ενα καθαρισμο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι μου δεν νομιζω ,κατι μπορει α σε ερεθησε κατι οπως ετρωγες. το εχω παθει αρκετες φορες. απλα θα σε παιδεψει μια δυο μερες. α καταλαβα καλα απο την περιγραφη σου. μαρμιν καλοπεραει ο μπεμπης αλλα που ξερεις μπορει ξαφικα τσουπ α καει την εμφανιση του. σε μεα η μαμα μου που ειμαι και η πρωτη ολη μερα δε ειωθε τιποτα,επειδη ηταν και σαββατο πηγα με το πατερα μου παντου,αφου να φαταστεις μεχρι τις 9.30 ηταν στη γιαγια μου,εφυγα πηγαν σπιτι,εφτασαν 10 παρα,καει εα τους ξαπλωνει και κατα τις 11 λεει του πατερα μου,ωχ κατουρηθηκα,μεχρι α σηκωθει σπανε τα νερα,πανε κλιικη 11.58 γεννηθηκα,φαντασου και ηταν μολι; 9 μερες μεσα στο μηνα της.

εγω ξαπλωσα απο τις 4 και σηκωθηκα πρι απο λιγο. τωρα ειμαι λιγο καλυτερα. το αλλο σας το ειπα; βγαιω καποια στιγμη στο μπαλκονι,ειαι ασπρο μαρμαρο και τι α δω ηταν μαυρο,πισα κοιταω και ηταν γεματο φτερωτα μερμυγκια. εμεις εδω το εχουμε για γλωσσοφαγια,πηρα τη πεθερα α με ξεματιασει,τετοιο ματι λεει μονο σε μεα το βλεπει...τι απω,μακαρι τουλαχιστον α ηταν αυτο γιατι δε θελω α εχω κρυωσει.

Παρηγορήθηκα τώρα! Αγγελικάκι εύχομαι σύντομα να γίνεις τελείως καλά!

καλησπερα επεστρεψα παω να σας διαβασω και μετα θα σας γραψω τα νεα μου!!!!

Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε

Ούτε εγώ πήγα καθόλου στον οδοντίατρο μα καθόλου και ευτυχώς εκτός από τώρα τελευταία που μου πονάει λίγο ένα δοντάκι όταν τρώω σοκολάτα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν συνεχιστεί και μετά θα πάω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Βρε Μάρτζι μου ήθελα να σε ρωτήσω από καιρό εσύ που είσαι φιλόλογος σου βγαινουν τα μάτια όταν βλέπεις εδώ διάφορα λάθη συντακτικά ή γραμματικά ορθογραφικά κτλ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν οταν λειπεις το πρωι χανουμε τον μπουσουλα!!!αυτο φταει...δεν μπαινουμε κ χανουμε την σειρα μας...

αγγελικακι τι ειναι αυτα που πιστευετε καλε?????κανε την προσευχη σου κ μην φοβασαι τοσο. τα μυρμήγκια ψωφαν με σοδα φαγητου.

κατνυ και γω τελευταια εχω μια μικρη ουλιτιδα και θελω να παω στον γιατρο να μου δωδει καμια ειδικη οδοντοκρεμα. καθαρισμο ειχα κανει πριν την εγκυμοσυνη (προνοησα!@!!!!) τα δοντια μου δεν μαζευουν καθολου πετρα αλλα τα ουλα νομιζω θελουν μια ενισχυση.

ρε κοριτσια απο χθες το βραδυ την κοιλα μου την νιωθω να πηγαινει και να ρχετε...αφου χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα με το να νιωθω τις μεταφορες αυτες. στο τελος κατεληξα οτι ειναι αερια τοσο συχνα που ηταν γιατι δεν ειναι πολυ νωρις για να ειναι το μωρακι μου????

λοιπον. απαντηστε μου εσεις αλλα εγω θα παω για υπνο κ θα τα δω το πρωι...ελπιζω να ξυπνησω αν και δεν εχει. αυριο θα βαλω ξυπνητηρι στις 8.30 κ θα σηκωθω ο κοσμος να χαλασει γιατι η μαρκελλα πολυ υπναρου μας βγηκε!!!φιλια στις κοιλιτσες....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κάντυ μήπως η μπανάνα είναι μεταλαγμένη;

εεε ποσο πια που να ξεπερναει κι ενα πεπονι???

ασε που μου ειπε ο γιατρος εχθες πως σε ενα μηνα θα ειμαι οπως ειναι μια τελειωμηνη:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εεε ποσο πια που να ξεπερναει κι ενα πεπονι???

ασε που μου ειπε ο γιατρος εχθες πως σε ενα μηνα θα ειμαι οπως ειναι μια τελειωμηνη:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τι εννοεί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν οταν λειπεις το πρωι χανουμε τον μπουσουλα!!!αυτο φταει...δεν μπαινουμε κ χανουμε την σειρα μας...

αγγελικακι τι ειναι αυτα που πιστευετε καλε?????κανε την προσευχη σου κ μην φοβασαι τοσο. τα μυρμήγκια ψωφαν με σοδα φαγητου.

κατνυ και γω τελευταια εχω μια μικρη ουλιτιδα και θελω να παω στον γιατρο να μου δωδει καμια ειδικη οδοντοκρεμα. καθαρισμο ειχα κανει πριν την εγκυμοσυνη (προνοησα!@!!!!) τα δοντια μου δεν μαζευουν καθολου πετρα αλλα τα ουλα νομιζω θελουν μια ενισχυση.

ρε κοριτσια απο χθες το βραδυ την κοιλα μου την νιωθω να πηγαινει και να ρχετε...αφου χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα με το να νιωθω τις μεταφορες αυτες. στο τελος κατεληξα οτι ειναι αερια τοσο συχνα που ηταν γιατι δεν ειναι πολυ νωρις για να ειναι το μωρακι μου????

λοιπον. απαντηστε μου εσεις αλλα εγω θα παω για υπνο κ θα τα δω το πρωι...ελπιζω να ξυπνησω αν και δεν εχει. αυριο θα βαλω ξυπνητηρι στις 8.30 κ θα σηκωθω ο κοσμος να χαλασει γιατι η μαρκελλα πολυ υπναρου μας βγηκε!!!φιλια στις κοιλιτσες....

αααααααα εμενα δεν μου κανει καθαρισμο στα δοντια μονο βεβαια την περασμενη φορα που πηγα μου γυαλισε και τα δοντια γιατι ειχα πανω απο χρονο να το κανω αλλα μου εκανε στα ουλα και να το αιμα.....ειχαν γεμισει τα παντα!!!!και την επομενη φορα που μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα μου ειπε πως δεν θα γυαλισουμε τα δοντια αλλα μονο στα ουλα.....ειναι ενα μηχανηματακι που κανει σαν αλαδωτη πορτα πολυ σπαστικο και το βαζει στην βαση του καθε δοντιου και μπαινει λιγο μεσα στο ουλο δεν ποναει απλα ειναι εκνευριστικος ο θορυβος και αν υπαρχει προβλημα ματωνουν κιολας!!!

και τωρα θα σου απαντησω για την κοιλια............εδω και 2 εβδομαδες σχεδον δεν μπορω να κοιμηθω αριστερα ενω με βολευε πολυ απο αριστερα τελευταια με το που γυρναω με πιανει δυσφορια -ταχυκαρδια και το εντερο μου με ενοχλει παρα πολυ αισθανομαι οτι κουνιεται το εντερο και κανει συπασεις απο εχθες ομως που ειδα την θεση του ενος μωρου καταλαβα πως δεν ειναι το εντερο αλλα μολις ξαπλωνω απο αριστερα ενοχλειται ο κυριος και αρχιζει να κουνιεται!!!οποτε δεν μου φαινεται καθολου παραξενο αν το Μαρκελακι κανει βολτουλες αφου εχει και απλα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...