Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Beboulino

ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...http://www.beboulino.gr/p.Krevataki-DREAM-60-120-127.330790.html

Κρεβατάκι DREAM 60/120 (127)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα,μπηκα και σας διαβασα και το πρωι αλλα σημερα ειμαι χειροτερα απο χθες,και αρχισα παλι και οι εμετοι μου. εχω συεχεια μια αακατοσουρα αλλο πραμα...αφου πηγα στη δουλεια και σηκωθηκα και εφυγα και μια ζαλη στο κεφαι αλλο πραμα.

Περαστικά ρε κοριτσάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

περαστικα αγγελικακι!!!ο πνευματικος ο δικος μου τουλαχιστον ετσι κανει. και γω μην νομιζεις πριν 4-5 χρονια εξομολογηθηκα πρωτη φορα. του λες και συ που στην αρχη εχεις 2-3 πραγματα στο μυαλο σου και φανταζεσαι οτι ειναι για εξομολογηση και μετα αρχιζει και σε ρωταει αυτος. αρχικα γενικα πραγματα πχ για εκτρωσεις, ναρκωτικα κτλ και οσο περναει ο καιρος του ανοιγεις την καρδια σου και λες ολα αυτα που σε βαρενουν γενικα και που γίνανε κ αυτος σου δινει συμβουλες. ειναι πολυ σημαντικο τα ζευγαρια να εχουν κοινο πνευματικο για να υπαρχει μια γραμμη (πατερ Παϊσιος) και επισης τον πνευματικο τον ψαχνουμε οπως ψαχνουμε εναν καλο γιατρο που να κανει για μας!!!ην ξεχναμε οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι με τα παθη και τις αδυναμιες τους και φυσικα την προσωπικοτητα τους!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Aggelikaki, περαστικά! Τι έπαθες; Κρύωσες;;

Εμένα ο πνευματικός που πηγαίνω ( τώρα βέβαια έχω να τον δω ένα χρόνο) είναι πολύ καλός. Σε ακούει πολύ προσεκτικά όταν του λες αυτό που σε βασανίζει και μετά σου δίνει συμβουλές. Εγώ είχα πάει πρώτη φορά σε αυτόν μετά το εξωμήτριο που αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα......Με άκουσε και μετά μού μιλησε τόσο όμορφα που αγαλλίασε η ψυχή μου. Αυτός μου μίλησε για την Αγία Αννα και με συμβούλεψε να πάρω να διαβ'ασω το βίο της. Αμέσως πήγα στο βιβλιοπώλείο και αγορασα το βίο της Αγίας! Από τότε είνα ή κάτω από το μαξιλάρι μου ή δίπλα μου στο κομοδίνο.....Πάνω στην στενοχώρια μου που είχα αυτός ο πνευματικός με έκανε να δω τα καλά που υπήρχαν στη ζωή μου.....( και τα είχα ξεχάσει ).......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα κοριτσια!!!

ΣΑς προλαβα ομορφες;το Μαρκελακι μου μια χαρα. Μεγαλωσαμε κ ολα παν μια χαρα. Ειμαζτε 279γραμ.πηρα κ ενα κιλακι!!! ευτυχως της ειπα αυτα που τρώ κ ειναι μια χαρα μου ειπε.εξετασεις δεν υ εδωσε κ την αλλη φορα θα μου δωσει για καμπυλη ζαχαρου επειδη το μωρακι μου ειναι μεγαλο.αυτη την φορα μια εβδομαδα μεγαλυτερο.θα ξαναπαω αμεσως μετα απο την β επιπεδου. Μας ειπε οτι εχουμε κ πεταχτο αυτι!!!ακους μαριουλα.

μαρακι πες την κουνιαδα σου να κανει υπομονη κ στην 8η θα το δουν καλυτερα. Κ γω στην 5η μονο σακο ειδα κ στην 8η ακουσαμε καρδια. Σε ξεβα σαιτ ομως η ακομη κ βιβλια που εχω διαβασει καμια φορα αργει κ παραπανω.υπομονη κ ψυχραιμια.

Λιλιτακι αληθεια τι εγινε με την αμνιοπαρακεντηση της φιλης σου;

Μια χαρα το Μαρκελακι :D :D

Αγγελικακι περαστικα!

Εγω με τον αντρα μου εξομολογουμαστε μαζι!

Η συνηφαδα μου εκανε τελικα χοριακη και βγηκε 22750!καλα δεν ειναι?

πηρε το γιατρο (που πηγαινε παλια,οχι αυτη που πηγε τη δευτερα) και της ειπε οτι δε χρειαζεται να κανει αλλη και να παει την παρασκευη να τη δει!

ελπιζω να της ελεγε βλακειες η αλλη!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

Αγγελικακι περαστικα!

πηρε το γιατρο (που πηγαινε παλια,οχι αυτη που πηγε τη δευτερα) και της ειπε οτι δε χρειαζεται να κανει αλλη και να παει την παρασκευη να τη δει!

Καλέ μόνο καλή??? Τρικαλη η χοριακη!!! Να τη πάρει τη γιατρό και να τη βρίσει την ασχετη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Λέτε να γέννησε το Λιλιτάκι; Μπα, δεν νομίζω!!! Σήμερα είναι που γιορτάζουν μερικές Μαρίες (κυρίως οι ανύπαντρες;);;;

Τσέρυ, Μαρκέλλα τελικά, ε; Αντε, το επιβεβαιώσαμε. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να ξέρω κι εγώ σίγουρα, αν και η διαίσθησή μου λέει πως θα είναι Αννούλα! Βρε κορίτσια, να σας πω κάτι. Θέλω να κοινωνήσω το μικρό μου στις 9 Δεκέμβρη, στην γιορτή της Αγίας Αννας. Πρεπει όμως να εξομολογηθώ και ο πνευματικός στον οπόιο έχω πάει δυο τρεις φορές και μού αρέσει πολύ να μιλώ μαζί του βλέπει τους πιστούς κάθε Παρασκευή και Δευτέρα. Το θέμα είναι πως έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο. Την προηγούμενη Παρασκευή που είχα πάει περίμεναν έξω στο προαύλιο 11 άτομα. Εκατσα κι εγώ με τον άντρα μου να περιμένουμε να δούμε σε πόση ώρα θα βγει εκείνος που είχε μπει πριν πάμε. Εκανε πάνω από ένα τέταρτο. Κρύωσα πολύ και φύγαμε. Ο άντρας μου έλεγε να πω στον κόσμο πως είμαι έγκυος μην και με αφήσουν αλλά σιγά μην έπιανα 11 άτομα ένα προς ένα να παρακαλάω. Οποτε και να πάω τόσο πολύ κόσμο έχει και περιμένουν πολύ ώρα πριν ξεκινήσει ο παπάς να εξομολογεί......Εσας οι πνευματικοί σας σάς κλεινουν ραντεβού; ( μην γελάσετε αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά ρωτάω)

Εγώ Μάρτζι μου έμαθα οτι είμαι έγκυος λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Εκείνες τις μέρες εξομολογούσε και ο πνευματικός μου κ πήγα αλλά και δε φαινόταν η εγκυμοσύνη και δεν ήμουν καλά για να περιμένω τόση ώρα. Σκέψου ότι υπήρχαν άτομα που ήταν από την προηγούμενη φορά και είχαν προτεραιότητα. Στον πνευματικό μου είχα ήδη πει ότι είμαι έγκυος αλλά δεν του είπα τίποτα για εξομολόγηση. Όταν λοιπόν πήγα εκεί και είδα πως ήταν μόλις άνοιξε η πόρτα και βγήκε αυτός που εξομολογούνταν (ο πνευματικός μου έχει τη συνήθεια να σε βγάζει στην πόρτα και να φωνάζει τον επόμενο) πήγα πήρα την ευχή του και του λέω πάτερ, μπορώ να έρθω άλλη μέρα γιατί δεν έχω κουράγιο να περιμένω τόσο πολύ και μου λέει όχι εσύ είσαι έγκυος θα μπεις τώρα και με πήρε αμέσως. Το είπε και στον κόσμο φυσικά για να μη σκανδαλιστεί. Κάνε κι εσύ έτσι πιστεύω πως δε θα σε αφήσει να περιμένεις.

καλησπερα κοριτσια!!!

Αγγελικακι περαστικα!

ΤΕΛΕΙΑ όχι απλά καλή! Άντε να ηρεμήσει η κοπέλα. Όχι μόνο βλακείες τις έλεγε αλλά έχε χάρη που 1ον δεν βρίζω και 2ον κοινώνησα σήμερα αλλιώς θα σου έλεγα τι της έλεγε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) πρόγραμμα σήμερα. Ξύπνησα στις 6 (κλασικά) ετοίμασα το αντράκι μου το πρωϊνό και το πακετάκι του για τη δουλειά κ αφού τον ξεπροβόδισα μαγείρεψα φασολάδα. Μετά πήγα στην Εκκλησία και κοινώνησα. Γύρισα αστραπή στο σπίτι στις 10 παρά για να αλλάξω γιατί φορούσα μακριά φούστα και φοβήθηκα μην φάω τα μούτρα μου. Άλλαξα, έφαγα πρωϊνό, δοκίμασα την φασολάδα να δω πως έγινε (τέλεια) και στις 10 έφυγα για το Ιπποκράτειο. Εκεί ακούσαμε την καρδούλα του και μου είπαν ότι τώρα απλά περιμένω εως τις 5 Δεκέμβρη και ότι έχω ακόμα καιρό. Αν δεν τότε στις 6 Δεκέμβρη πάω σε εφημερεύον και αυτό θα γίνεται κάθε μέρα για 3-4 μέρες περίπου θα με βλέπουν και θα μου λεν τι θα κάνω. Ελπίζω να μη χρειαστεί και να βγει ο μικρός. Τις είπα πως δεν έχω τίποτα ακόμη ούτε συσπάσεις μήπως αυτό σημαίνει ότι θα πάω σίγουρα στην παράταση και μου είπαν ότι δεν έχει σημασία γιατί είναι νωρις ακόμα αφού έχω δύο εβδομάδες. Από εκεί τελείωσα στις 11:40 και μετά πήγα με τα πόδια έως το ΑΧΕΠΑ. Όσες είστε από σαλόνικα ίσως και οι υπόλοιπες ξέρετε για τι απόσταση μιλάμε. Πήρα τη Ν. Εγνατία και μετά ανέβηκα την 3η Σεπτεμβρίου και έκοψα από τη Νηπιαγωγών. Εντάξει δεν είναι πολύ μακριά αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη γιατί και το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά και πονούσα πολύ εκεί χαμηλά (ξέρετε που) ειδικά όταν περπατούσα και καθυστέρησα λίγο έκανα 40 λεπτά. Όταν έφτασα εννοείται ότι σοριάστηκα στο παγκάκι και περίμενα τον αντρούλη μου να τελειώσει. Μετά πήγαμε μαζί με τον σύζυγο και πήρα κάποια βιβλία της Σχολής μου, μετά σούπερ για δύο τρία πράγματα, μετά ένα καλοριφέρ για το δωμάτιο του μωρού τελικά φτάσαμε σπίτι 3:10 φάγαμε και μπήκα να σας διαβάσω. Επειδή έχω φαγάκι και για αύριο γιατί ο σύζυγος ήθελε φασολάδα για δύο μέρες το πρόγραμμα αύριο έχει ύπνο μέχρι αργά (ελπίζω να μπορέσω). Αυτά τα νέα μου.

Λιλιτάκι και συ εδώ ε; Φαίνεται τα μωράκια μας περνάν καλά εκεί που είναι και δεν θέλουν να βγουν. Ο άντρας μου ακούει συνέχεια ειδήσεις οπότε δεν το κατηγορώ το μπουμπουκάκι μου που δεν θέλει να βγει. Με αυτά που ακούει ούτε εγώ θα ήθελα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω δεω ξερω αν ειναι καλες οι τιμες αν κ εγω οταν εκανα στην 4η εβδομαδα ειχα 1280 οποτε απο το υψος της τιμης μαλλον ειναι τρικαλη.

Ας κρατησουμε το θετικο της καταστασης οτι θα αποκλεισει την χαζη γιατρο ως γιατρο που θα την παρακολουθει.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρία η χοριακή είναι πολύ καλή, δεν το συζητώ. Εγώ την 5η εβδ+ 2ημερες είχα 11χιλιάδες και κάτι. Αλλά όπως μού είχε πει ο βοηθός του γιατρού που είχαμε μιλήσει, οι χοριακές δίνουν ένα στίγμα αλλά το βάρος το έχει ο υπέρηχος. Οπως και να έχει αυτή η χοριακή δηλώνει μία εγκυμοσύνη που, αν μη τι άλλο, εξελίσσεται, σωστά; Καλά λένε τα κορίτσια, η γιατρίνα θέλει βρίσιμο για την ανασάτωση που πεοκάλεσε στην κοπέλα. Κι εγώ έπρεπε να την βρίσω τότε την δικιά μου.....μετάνιωσα που δεν πήγα να της κοπανήσω τον υπέρηχο στα μούτρα. Αλλα τι να κάνεις, ας όψεται που δεν ήθελα να δώσω συνέχεια για να μην ταράζομαι!

Μαρμιν, ο δικός μου πνευματικός δεν βγαίνει έξω. Αυτός που έχει σειρά στέκεται έξω από την πόρτα και μόλις βγαίνει ο προηγούμενος μπαίνει. Δύσκολα να με αφήσουν ακόμη και να πλησιάσω την πόρτα. Περισυ που είχα πάει με μία φίλη μου έγκυο στον 5ο που φαινόταν η εγκυμοσύνη της κανείς δεν έδωσε σειρά. Δεν ζήτησε η κοπέλα γιατί ήταν καλοκαίρι και καθόμασταν στην σκιά αλλά και πάλι κανείς δεν είχε φιλοτιμηθεί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Margi μου εκνευρίζομαι πολύ όταν το κάνουν αυτό. Εγώ έτοιμη να γεννήσω είμαι κ στο λεωφορείο σηκώνονται κατά βάση παππούδες ή γιαγιάδες και πάω και επίτηδες και στέκομαι στις θέσεις που είναι για έγκυες και βλέπεις κάτι νέους να κάνουν τους κινέζους:evil::evil: Τέλος πάντων. Αν τους πεις θα ήθελα μόνο να πάρω την ευχή του γιατί είμαι έγκυος δε θα σε αφήσουν; Και αφού μπεις μετά τον ρωτάς. Ίσως σου πει να πας κάποια μέρα που δε θα έχει πολύ κόσμο. Γενικά αν πας άλλη μέρα εκτός εξομολόγησης δεν μπορείς να τον βρεις; πχ Κυριακή μετά την Εκκλησία;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ωχ κοριτσάκια καλά που είδα τα μαιλ μου αύριο είναι το σεμινάριο για τον ανώδυνο στη νουτρίτσια και το ξέχασα αλλά ευτυχώς είναι αργά και έτσι προλαβαίνω να κοιμηθώ. Λίλι θα το παρακολουθήσεις κι εσύ σωστά;

Αχ με πήρε ένας βαθύς ύπνος το μεσημέρι να σκεφτείτε χτυπούσε το τηλ και νόμιζα ότι το έβλεπα στον ύπνο μου:oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλέ μόνο καλή??? Τρικαλη η χοριακη!!! Να τη πάρει τη γιατρό και να τη βρίσει την ασχετη!!!

ΤΕΛΕΙΑ όχι απλά καλή! Άντε να ηρεμήσει η κοπέλα. Όχι μόνο βλακείες τις έλεγε αλλά έχε χάρη που 1ον δεν βρίζω και 2ον κοινώνησα σήμερα αλλιώς θα σου έλεγα τι της έλεγε.

εγω δεω ξερω αν ειναι καλες οι τιμες αν κ εγω οταν εκανα στην 4η εβδομαδα ειχα 1280 οποτε απο το υψος της τιμης μαλλον ειναι τρικαλη.

Ας κρατησουμε το θετικο της καταστασης οτι θα αποκλεισει την χαζη γιατρο ως γιατρο που θα την παρακολουθει.

Μαρία η χοριακή είναι πολύ καλή, δεν το συζητώ. Εγώ την 5η εβδ+ 2ημερες είχα 11χιλιάδες και κάτι. Αλλά όπως μού είχε πει ο βοηθός του γιατρού που είχαμε μιλήσει, οι χοριακές δίνουν ένα στίγμα αλλά το βάρος το έχει ο υπέρηχος. Οπως και να έχει αυτή η χοριακή δηλώνει μία εγκυμοσύνη που, αν μη τι άλλο, εξελίσσεται, σωστά; Καλά λένε τα κορίτσια, η γιατρίνα θέλει βρίσιμο για την ανασάτωση που πεοκάλεσε στην κοπέλα. Κι εγώ έπρεπε να την βρίσω τότε την δικιά μου.....μετάνιωσα που δεν πήγα να της κοπανήσω τον υπέρηχο στα μούτρα. Αλλα τι να κάνεις, ας όψεται που δεν ήθελα να δώσω συνέχεια για να μην ταράζομαι!

καλα η συγκεκριμενη θελει πολυ βρισιμο!!αφου δεν εισαι σιγουρη κυρα μου τι τρομοκρατεις τον κοσμο?? :evil: :evil:

Μαρμιν μου,δηλαδη ο μπεμπης αργει ε?

Maraki μου πραγματικά δεν ξέρω. Εγώ δε νιώθω κάτι διαφορετικό. Στο Ιπποκράτειο που τις ρώτησα ότι αφού δεν έχω καθόλου συσπάσεις θα αργήσει μου είπαν ότι δεν έχει σημασία και ότι έχω ακόμα δύο εβδομάδες ότι δηλαδή σα να είναι πολύ το διάστημα και ως τότε μπορεί να σκάσει μύτη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...