Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι, πολύ ωραίο!

Λιλιτάκι, αυτοί οι μπαμπάδες μας! Εγώ μαλώνω πολύ συχνα γιατί υποστηρίζει οτιδήποτε ψηφίσουν οι αχρειοι!!!!

Κολλημένοι παιδί μου δεν βλέπουν ότι μας έχουν καταστρέψει!!!Η σύνταξη του πατέρα μου έχει πέσει κάτω 600? και χαμπάρι δεν παίρνει δούλευε όλη του τη ζωή και δεν τον έβλεπε το σπίτι με βαρέα στις νταλίκες εμείς δεν ξέραμε πώς είναι γιατί έλειπε εβδομάδες από το σπίτι με τα ταξίδια για να πάρει μια σύνταξη της προκοπής και δεν πρόλαβε να τη χαρεί του τη πετσοκόψανε αλλά εκεί σκάλωμαααααααα!!!!!!!!!!:evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μένα δε με κάνει τίποτα η μαμά μου αλλά δεν μπορώ και όλη την ώρα να την έχω σπίτι λες και είμαι άρρωστη θέλω την ελευθερία μου και να γίνει κάτι θα τους τηλ ώσπου να ετοιμαστώ εγώ θα έρθουν κι αυτοί και αν είναι πια κάτι τόσο επείγον καλώ ταξί και ας έρθουν στο νοσοκομείο να με βρουν (μη με πάρει χαμπάρι ο σύζυγος σε κλουβί θα με βάλει και θα με πηγαίνει κάθε πρωί στη μαμά:tongue::tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και μένα δε με κάνει τίποτα η μαμά μου αλλά δεν μπορώ και όλη την ώρα να την έχω σπίτι λες και είμαι άρρωστη θέλω την ελευθερία μου και να γίνει κάτι θα τους τηλ ώσπου να ετοιμαστώ εγώ θα έρθουν κι αυτοί και αν είναι πια κάτι τόσο επείγον καλώ ταξί και ας έρθουν στο νοσοκομείο να με βρουν (μη με πάρει χαμπάρι ο σύζυγος σε κλουβί θα με βάλει και θα με πηγαίνει κάθε πρωί στη μαμά:tongue::tongue:)

Χαχαχαχα λές να σε κάνει ντελίβερι κάθε πρωί???

Κοριτσάκια σας αφήνω πάω να ξαπλώσω φιλάκια πολλά πολλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τέλειο το λουλουδένιο μπανάκι και ήθελα τέτοιο για το νιπτήρα αλλά δεν έβρισκα βέβαια τώρα πια έχω πάρει άλλο μπανιεράκι αλλά δεν πειράζει. Πάντως είναι τέλειο!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χαχαχαχα λές να σε κάνει ντελίβερι κάθε πρωί???

Κοριτσάκια σας αφήνω πάω να ξαπλώσω φιλάκια πολλά πολλά!!!

χαχαχα ικανό τον έχω εδώ τους πρώτους μήνες ώσπου να βγω από το σπίτι μου έκανε αυτός αποκλειστικά μπάνιο μόνη απαγορευόταν και για να μην κουράζομαι μου έβαζε καρεκλάκι μέσα στη μπανιέρα και καθόμουν :P

Καληνύχτααααααααα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΣΑς προλαβα ομορφες;το Μαρκελακι μου μια χαρα. Μεγαλωσαμε κ ολα παν μια χαρα. Ειμαζτε 279γραμ.πηρα κ ενα κιλακι!!! ευτυχως της ειπα αυτα που τρώ κ ειναι μια χαρα μου ειπε.εξετασεις δεν υ εδωσε κ την αλλη φορα θα μου δωσει για καμπυλη ζαχαρου επειδη το μωρακι μου ειναι μεγαλο.αυτη την φορα μια εβδομαδα μεγαλυτερο.θα ξαναπαω αμεσως μετα απο την β επιπεδου. Μας ειπε οτι εχουμε κ πεταχτο αυτι!!!ακους μαριουλα.

μαρακι πες την κουνιαδα σου να κανει υπομονη κ στην 8η θα το δουν καλυτερα. Κ γω στην 5η μονο σακο ειδα κ στην 8η ακουσαμε καρδια. Σε ξεβα σαιτ ομως η ακομη κ βιβλια που εχω διαβασει καμια φορα αργει κ παραπανω.υπομονη κ ψυχραιμια.

Λιλιτακι αληθεια τι εγινε με την αμνιοπαρακεντηση της φιλης σου;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΑ οι γιατροι δεν καιζο.ται ωρε ωρες....αρτζι τι ηταν αυτο που σου χε πει κ σενα.απαραδεκτοι!!!εμενα η προηγουμενη που πηγαινα δεν μου ειχε πει με αποκυτη ψυχραιμια μια μερα στο ακυρο οτι εχω υδροσαλπιγγα και οτι αυτο σημαι.ει οτι θα κανουμε χειρουργιο να βγαλουμε την μια σπιγγα αλλα να μην σταναχωριεμαι ωιατι κ .ε μια κανεις παιδι!!!

28xYp3.png

ΝAI TO ΓΛYKO MOυ. Μου ειπε επισης οτι συνηθως τα πρωτα κλεινουν τις σαραντα εβδομαδες κ οτι αν θελουμε ομως να παμε με προκλιση την 39η δεν θα εχουμε προβλαμα γιατι τα κοριτσια αναπτυσονται πιο γρηγορα κ τα πνευμο.ια του θα ειναι μια χαρα.

28xYp3.png

Το κορυφαιο δεν σας το ειπα!!!ερχεται η πεθερα μου πριν λιγο να μαθει τα νεα μας κ λέι φευγω γιατι μεχρι να ξεντυθω θα αρχισει το εργο μου!!! λεω ποιο ρργο βλεπεις; κ λέι το σεξ!!!(σεξ εντ δε σιτι)χαχαχαA

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Το κορυφαιο δεν σας το ειπα!!!ερχεται η πεθερα μου πριν λιγο να μαθει τα νεα μας κ λέι φευγω γιατι μεχρι να ξεντυθω θα αρχισει το εργο μου!!! λεω ποιο ρργο βλεπεις; κ λέι το σεξ!!!(σεξ εντ δε σιτι)χαχαχαA

χαχαχα καλό! Αφασία η πεθερά!

Τσέρρυ δυστυχώς και γω αυτό ήξερα ότι τα πρώτα τις κλείνουν τις σαράντα εβδομάδες βέβαια μου έχουν πει και πως τα αγοράκια δεν τις κλείνουν ενώ τα κοριτσάκια ναι. Και η μαμά μου με είπε πως τον αδελφό μου που ήταν και ο πρώτος τον γέννησε νωρίτερα ενώ εμείς κοντά στην πητ. Βέβαια τότε δε μετρούσαν με εβδομάδες. Έτσι όπως μου τα είπε εγώ θα έπρεπε να έχω πητ 13 Δεκέμβρη. Πάντως κι εγώ πιστεύω πως το γλυκό μου θα τον φάει το Δεκέμβρη. Τουλάχιστον κατά πως φαίνεται θα μου βγει τοξοτάκι:rolleyes: αν και δεν ξέρω και δεν πιστεύω στα ζώδια αλλά από σκορπιό (βλέπε αδελφή του άντρα μου) και τοξότη (σύζυγος) προτιμώ το δεύτερο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχτα κούκλες!

Η Νενούλα είπε πως σε 10ημέρες θα είναι ξανά Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα προηγούμενα θα σας προλάβω αν πάτε για καφέ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...