Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι κι εγω!!!!τσερρακι μπραβο τελεια ειδες σακουλακι!!!τι καλα!!!εγω εκανα εναν υπερυχο αν και ο γιατρος μου στα γιαννενα μου ειχε πει να μην κανω γιατι δεν θα δειξει τιποτα εγω εκανα του κεφαλιου μου και τι καταλαβα????οκ ειδα ενα σακουλακι αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι μετατις 20 θα παω για υπερυχο στον ιδιο!!utrogestan παιρνω κι εγω 3 των 200 κολπικα κι εγω του ειπα να τα παρω απο το στομα και μου ειπε οχι γιατι εχουν καλυτερη αποροφηση απο τον κολπο και βοηθανε τον τραχηλο επισσης κι εγω εχω πολλα μα παρα πολλα υγρα ασχετα απο το utrogestan σαν να εχω κατουρηθει ενα πραγμα και μου ειπε οτι κι αυτα ειναι φυσιολογικα και οτι ειναι απο τον τραχηλο....εγω αλλα συμπτωματα δεν εχω απο το utrogestan ουτε υπνηλια ουτε τιποτ αλλο περιεργο εκτος απο το οτι συνεχεια θελω να τρωω κατι:oops:ειμαι που ειμαι... τοφαλος θα γινω!!!!

λια μην απογοητευεσαι απο τωρα εχεις ακομα 5 μερες να δεις που αυτη τη φορα εχει γατζωθει το μωρακι σου!!!

ηπειρωτισσες συναντηθηκατε για καφεδακι??τι καλα..ελπιζω πεπσι να εβγαλες καμια φωτο να μας βαλεις να δουμε κι εμεις την μαργκουλα η οποια τελευταια λεει χαζομαρες...τι δεν εισαι καλη παρεα καλε??δηλαδη πριν ησουν και τωρα δεν εισαι??δεν θελω να ακουω βλακειουλες!!!μετα τις 20 θα κλεισω ραντεβου στον γιατρουλη κλεισε κι εσυ να παμε μαζι αντε να σου ανεβει λιγο το ηθικο ααα και γι αυτο που ειπες το ειχα ακουσει κι εγω οτι δηλαδη υποτιμα καποιες περιπτωσεις και ειχα τον φοβο οταν πρωτο πηγα αλλα δεν ισχυει και πριν απο μενα ειχε παει κοπελα που γνωριζα 40 χρονων και με 30 κιλα παραπανω και δεν της ειπε τιποτα απολυτως ασε που στο τελος της ειπε να δωσει οτι αυτη θελει και δεν της ζητησε συγκεκριμενο ποσο γι αυτο σου λεω μην το βαζεις κατω και μην απογοητευεσαι ισα ισα που θα επρεπε να εχεις ηδη θυμωσει μεσα σου και να εχεις ηδη προγραματισει την επομενη σου προσπαθεια ακους εκει που δεν θα σβηστητε ποτε απο την λιστα μην ξανακουσω βλακειες αφου σβηστηκα εγω ολες θα σβηστητε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να μαι κι εγω!!!!τσερρακι μπραβο τελεια ειδες σακουλακι!!!τι καλα!!!εγω εκανα εναν υπερυχο αν και ο γιατρος μου στα γιαννενα μου ειχε πει να μην κανω γιατι δεν θα δειξει τιποτα εγω εκανα του κεφαλιου μου και τι καταλαβα????οκ ειδα ενα σακουλακι αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι μετατις 20 θα παω για υπερυχο στον ιδιο!!utrogestan παιρνω κι εγω 3 των 200 κολπικα κι εγω του ειπα να τα παρω απο το στομα και μου ειπε οχι γιατι εχουν καλυτερη αποροφηση απο τον κολπο και βοηθανε τον τραχηλο επισσης κι εγω εχω πολλα μα παρα πολλα υγρα ασχετα απο το utrogestan σαν να εχω κατουρηθει ενα πραγμα και μου ειπε οτι κι αυτα ειναι φυσιολογικα και οτι ειναι απο τον τραχηλο....εγω αλλα συμπτωματα δεν εχω απο το utrogestan ουτε υπνηλια ουτε τιποτ αλλο περιεργο εκτος απο το οτι συνεχεια θελω να τρωω κατι:oops:ειμαι που ειμαι... τοφαλος θα γινω!!!!

λια μην απογοητευεσαι απο τωρα εχεις ακομα 5 μερες να δεις που αυτη τη φορα εχει γατζωθει το μωρακι σου!!!

ηπειρωτισσες συναντηθηκατε για καφεδακι??τι καλα..ελπιζω πεπσι να εβγαλες καμια φωτο να μας βαλεις να δουμε κι εμεις την μαργκουλα η οποια τελευταια λεει χαζομαρες...τι δεν εισαι καλη παρεα καλε??δηλαδη πριν ησουν και τωρα δεν εισαι??δεν θελω να ακουω βλακειουλες!!!μετα τις 20 θα κλεισω ραντεβου στον γιατρουλη κλεισε κι εσυ να παμε μαζι αντε να σου ανεβει λιγο το ηθικο ααα και γι αυτο που ειπες το ειχα ακουσει κι εγω οτι δηλαδη υποτιμα καποιες περιπτωσεις και ειχα τον φοβο οταν πρωτο πηγα αλλα δεν ισχυει και πριν απο μενα ειχε παει κοπελα που γνωριζα 40 χρονων και με 30 κιλα παραπανω και δεν της ειπε τιποτα απολυτως ασε που στο τελος της ειπε να δωσει οτι αυτη θελει και δεν της ζητησε συγκεκριμενο ποσο γι αυτο σου λεω μην το βαζεις κατω και μην απογοητευεσαι ισα ισα που θα επρεπε να εχεις ηδη θυμωσει μεσα σου και να εχεις ηδη προγραματισει την επομενη σου προσπαθεια ακους εκει που δεν θα σβηστητε ποτε απο την λιστα μην ξανακουσω βλακειες αφου σβηστηκα εγω ολες θα σβηστητε!!!![/QUO

deppa μου οτι είδες έναν σάκο δεν σημαινει οτι δεν θα έχεις διδυμα...όταν βλέπουν 2 σάκους είναι δίδυμα που δεν ειναι ίδια...στην εξωσωματική όμως τα δίδυμα είναι ίδια, στον ίδιο σάκο που διασπάται!!!άρα μην αποκλείεις τίποτα...εσένα πονάει καθόλου η κοιλιά σου???ή πονούσε την 4 προς 5 εβδομάδα???εγώ θα πάω στην 8 για να ακούσουμε καρδούλα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ντέπα, δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία με την πέπσι, οπότε μάλλον είμαι η μόνη που δεν ξέρετε πώς είμαι!!! Πού θα πάει όμως.....Κάποια στιγμή θα βρεθούμε.

Να σε ρωτήσω κάτι που με προβλημάτισε. Εσένα ο Ζ.....σού ζήτησε χρήματα ή του έδωσες εσύ όσα ήθελες; Βάζει ταρίφα δηλαδή;;;Στον εμβρυολόγο έδωσες;;;

Δεν έχω πεισμώσει να σου πω την αλήθεια και δεν θέλω να κάνω αμέσως άλλη προσπάθεια. Δεν είμαι έτοιμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρμίν, καλά να περάσετε. Φιλιά!

Ευχαριστώ πολύ μάρτζι μου. Ούτε εγώ ξέρετε πως είμαι όπως επίσης δεν έχω δει και καμία από εσάς γιατι δεν έχω facebook

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα φιλεναδιτσεςmorning-piggy.gif μου τι κανετε??? ντεππα και νενα χρονια σας πολλα να χαιρεστε το ονοματακι σας!!!εχουμε καποια αλλη εδω που να γιορταζει σημερα εκτος απο εμας τις τρεις??? δεν ξερω απ'ολες τα πραγματικα σας ονοματα;)πεπση μου ετσι το ειπα για τις φωτο σιγα οποια και να εδειξες παλι εγω ειμαι;) οσο για την λιστα ειναι πολυ γουρλιδικια ηταν να γινει η αρχη απο τοτε που εγινε η αρχη δεν εχει περασει μηνας που να μην σβηστει καποια κοπελα τωρα παλι ο,τι θελετε εσεις κοριτσια...μαργκι μου του χρονου οπως ειπες θα εχετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα αυτο να σκεφτεσαι! α και ευχαριστω αντε σου ευχομαι κ εσυ συντομα να εχεις μια τετοια κοιλιτσα!!!:Dμαρμιν μου καλα να περασεις!!!σε περιμενουμε να γυρισεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα και χρονια πολλά σε όλες και πρώτα πρώτα στην μαριούλα μας που γιορτάζει!!!η Παναγίτσα μας να μας έχει γερές και δυνατές για να αντέχουμε τα πάντα απο δω καιστο εξής....

πήγα το πρωί και κοινώνησα πάλι το εμβρυάκι μου...μωράκι δεν το λες ακόμα!!!νομίζω σή΄μερα ειμαι καλύτερα απο τις προηγουμενες μέρες...χθες ημουν σχεδόν ολη μέρα ξάπλα...πήρα και 2 ουτροτζεσταν και ειμαι καλύτερα αλλά δεν ξεθαρρεύω... ο άντρας μου νομίζω θα μου σπάσει τα νεύρα μέχρι το τέλος...βλέπει κάθε κίνησή μου....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαριούλα ,Ντέπα και Νένα πολύχρονες γερές και ευτυχισμένες!!!Μεγάλη ημέρα η σημερινή Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!

539016_401181016608840_1633458625_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στην Μαριούλα. με το καλό, Μαριούλα, να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου. Του χρόνου τέτοια μέρα θα την γιορτάσετε οι τρεις σας. Ο μικρός σου θα κοντεύει να χρονίσει και θα σας κάνει τόσα καμώματα που δεν θα χορταίνετε να τον βλέπετ.....

Ντέπα και Νένα γιορτάζετε κι εσείς; πώς σας λένε; Μαρία, Παναγιώτα, Δέσποινα; Οποιο κι αν είναι το όνομά σας είναι ευλογημένο. Γιορτάζετε μαζί με την παναγίτσα μας και εύχομαι να σας προστατεύει εσάς και τα μικρά σας.

Πήγα χθες στην εκκλησία. Κορίτσια, δεν θέλω να χάσω την πίστη μου. Απλά αισθάνομαι πως πλέον πρέπει να σταματήσω να ζητώ ένα μωρό συνεχώς.....Ισως και τα τόσα παρακάλια να μην είναι καλά τελικά. Το μόνο που ζήτησα χθες ήταν συγγνώμη που χάσαμε για λίγο την πίστη μας....

Τσέρυ, καλά κάνει ο άντρας σου και σε προσέχει. Εσύ, κατά πως φαίνεται, δεν λες να βάλεις κ@λο κάτω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια μου, σας αφιερώνω κάτι που διάβασα………

« Όλα τα πράγματα είναι κρυμμένα μέσα στα αντίθετα τους – το κέρδος στην απώλεια, το χάρισμα στην άρνηση, η υπερηφάνεια στην ταπείνωση, ο πλούτος στην ένδεια, η δύναμη στην αδυναμία……η ζωή στο θάνατο, η νίκη στην ήττα, η εξουσία στην ανημποριά και ούτω καθεξής.

Γιʼαυτό, αν ένας άνθρωπος επιθυμεί να βρεί, ας είναι ικανοποιημένος χάνοντας………….»

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν, να είστε πάντα γερές και ευτυχισμένες. Η Παναγία να μας δίνει την χάρη της.

Σήμερα θα πάω στην Παναγία Σουμελά και θα ανάψω ένα κερί για όλες σας. Για τις εγκυούλες, να κρατήσουν γερά μωρά, και για εμάς τις υπόλοιπες να μας αξιώσει γρήγορα…..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λία μου, πολύ ωραίο αυτό που μας έγραψες! Σε ευχαρστούμε πάρα πολύ που μας θυμάσαι. Να σε βοηθήσει η Παναγία η Σουμελά να μείνεις έγκυος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χρονια μας πολλα, χρονια πολλα στην Μarioula και στην deppa. Μargi μου εμένα το όνομα μου ειναι Δεσποινα και γι αυτό γιορτάζω. Ευχομαι να μας εχει όλες καλά η Παναγία και να στειλει όσο γινεται πιο γρήγορα από ενα μωρακι στα κοριτσακια που περιμένουν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...