Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν έγινες 38 εβδομάδων κι εσύ!!!! Ποια θα γεννήσει άραγε πρώτη; Λες να γεννήσετε μαζί; Καλά, υπέροχο θα ήταν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λαζόπουλος: "Είπε ο πατέρας στο παιδί του "πρόσεξε πώς μου μιλάς, για θα σου γράψω το σπίτι!!!!!" Καλό, ε;;;;
Μαρμιν έγινες 38 εβδομάδων κι εσύ!!!! Ποια θα γεννήσει άραγε πρώτη; Λες να γεννήσετε μαζί; Καλά, υπέροχο θα ήταν.....

χαχαχα πολύ καλό!

Ναι Μάρτζι έγινα 38 και έχω κάτω από 15 μέρες!!!! Κι εγώ θα ήθελα να γεννήσουμε μαζί θα ήταν πολύ ωραία θα είχαν την ίδια μέρα γεννέθλια! Αλλά νομίζω πως της Λίλι βιάζεται και όπου να ναι θα βγει εάν δεν το εχει κάνει ήδη:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγώ μαράκι πιστεύω πως και η χοριακή σε αυτή τη φάση δεν θα την ηρεμησει. Μόνο ο υπέρηχος σε 10 μέρες θα δώσει αποτελέσματα!
Και γω αυτό πιστεύω πως άδικα θα την κάνει τη χοριακή αλλά εάν είναι να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα χαλάλι. Πάντως εκνευρίστηκα πολύ με τη γιατρό της. Εδώ εμένα που είδε το σάκο και κάτι δεν της άρεσε δε μου είπε τίποτα άσχετα αν εγώ κάτι έπιασα μου έλεγε όχι όλα καλά είναι βρε και μου έκλεισε ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα και μόνο τότε όταν είδαμε την αιμορραγία στη μήτρα μου είπε ότι από την προηγούμενη φορά κάτι δεν της άρεσε. Και πάλι κοίταξε να με καθησυχάσει και με έστειλε και αλλού για να ηρεμήσω.
Marmin, κι εγώ νομίζω άδικα την ανησύχησε. Υπάρχουν όμως γιατροί και γιατροί. Δεν θυμάσαι που η γιατρός στην αρχή μού είπε τελείως ανέμελη πως είναι εξωμήτριο; Πώς το λες τόσο χαλαρά και χωρίς να είσαι σίγουρη, κυρά μου, σε μία κοπέλα, η οποία ηδη έχει στο ιστορικό της ένα εξωμήτριο;;;;;Δεν ξεχνάω με τίποτα εκείνη την μέρα. Το κλάμα που έριξα στην καφετέρια όση ώρα περίμενα την χοριακή, την βροχή που έφαγα ( γιατί έβρεχε καρεκλοπόδαρα), το κλάμα στο μικροβιολογικό.....το άγχος όλη την εβδομάδα. Κι όλα αυτά επειδή βιάστηκε η άχρηστη να βγάλει διάγνωση. Βρε, ούστ!!!!τέτοιοι γιατροί να μην υπάρχουν........

καλα και εγω συμφωνω!!!μερικοι γιατροι ειναι τελειως ανεγκεφαλοι!!!

Η αδερφη μου οταν ηταν εγκυος στο πρωτο ραντεβου του λεει ''την επομενη φορα στον υπερηχο τι θα δουμε?'' και της απαντησε ''ας ειναι πρωτα ζωντανο το εμβρυο και θα δουμε οτι πρεπει''

ελεος!!!!!!αυτο το πραγμα δε το ξεστομιζεις!!!και χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα!!!

Αχ, ωραία νέα από την Νένα μας! Δεν πειράζει, ας είναι λίγο μεγαλύτερο.....

Εγώ αυριο θα πάω να κάνω τις κλασικές εξετάσεις ( ούρα, αιματοκρίτη κτλ). Θα πάω να γραφτώ και στη δημοτική βιβλιοθήκα να δανειστώ κανά βιβλίο γιατί δεν΄έχω τι να κάνω. Είμαι πολύ ευέξαπτη, ρε κορίτσια. Σήμερα διαπληκτίστηκα πέρα από τον άντρα μου και με τον πατέρα μου για τα τέλη κυκλοφορίας. Είχαμε μια διαφωνία για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα. Επέμενε πως εκείνος που παιρνει ένα αμάξι με 100 χιλιάδες ευρώ μπορεί να είναι και φτωχός. Κι εγώ επέμενα πως για να πάρει κάποιος τόσο ακριβό αμάξι σημαίνει πως έχει λεφτά.....Ε, τσακωθήκα στο τέλος. Εγώ του είπα πως ο Σαμαρας και ο Βενιζέλος πολύ θα τον ήθελαν στην κυβέρνηση και αυτός είπε πως "δεν βάζω μυαλο'.......Εφυγε και δεν ξανάρθε, ενώ σας είπα ότι έρχεται κάθε απόγευμα.....Συνέχεια μαλώνουμε για τα μέτρα, μια που αυτός έχει την τάση να τα υπερασπίζεται!

Εδω είμαι και εγώ είχα παρεούλα τη μανούλα γι'αυτό δεν μπήκα νωρίτερα δεν με αφήνουν μόνη μου όλο κάποιον εχω εδω για ασφάλεια!!! Και μένα ο μπαμπάς μου τα ίδια είναι και τσακωνόμαστε συνέχεια αλλά εμένα δεν χαμπαριαζει του αρέσει κιόλας που του τα χωνω :-D !!! Τα νέα μας βλέπω πολύ καλά μπράβο μας και της νενας το μπεμπάκι μια χαρά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλα και εγω συμφωνω!!!μερικοι γιατροι ειναι τελειως ανεγκεφαλοι!!!

Η αδερφη μου οταν ηταν εγκυος στο πρωτο ραντεβου του λεει ''την επομενη φορα στον υπερηχο τι θα δουμε?'' και της απαντησε ''ας ειναι πρωτα ζωντανο το εμβρυο και θα δουμε οτι πρεπει''

ελεος!!!!!!αυτο το πραγμα δε το ξεστομιζεις!!!και χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα!!!

:shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

Εδω είμαι και εγώ είχα παρεούλα τη μανούλα γι'αυτό δεν μπήκα νωρίτερα δεν με αφήνουν μόνη μου όλο κάποιον εχω εδω για ασφάλεια!!! Και μένα ο μπαμπάς μου τα ίδια είναι και τσακωνόμαστε συνέχεια αλλά εμένα δεν χαμπαριαζει του αρέσει κιόλας που του τα χωνω :-D !!! Τα νέα μας βλέπω πολύ καλά μπράβο μας και της νενας το μπεμπάκι μια χαρά!!!

Ευτυχώς που δε σε ακούει ή μάλλον δε σε διαβάζει ο άντρας μου ο οποίος ακόμη και σήμερα μου έλεγε πως δεν πρέπει να είμαι μόνη μου και να έρχεται η μαμά ή να πηγαίνω εγώ και μπλα μπλα μπλα μπλα. Ότι του λένε στη δουλειά και τον συμφέρει το εμπεδώνει και με πρήζει:evil: Βέβαια εμένα από το μεσημέρι και μετά είναι σπίτι αν ήταν βράδυ μπορεί να το σκεφτόμουν κι εγώ αλλιώς αλλά δεν μπορώ να είμαι συνέχεια με κάποιον θέλω όταν μου τη βαρέσει να ξαπλώσω, να βγω και γενικά να κάνω ό,τι θέλω κακό είναι; Έπειτα εγώ δεν έχω καν συσπάσεις. Δηλαδή εάν κάνω άλλες δέκα μέρες να γεννήσω θα είμαι υπό επιτήρηση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

Ευτυχώς που δε σε ακούει ή μάλλον δε σε διαβάζει ο άντρας μου ο οποίος ακόμη και σήμερα μου έλεγε πως δεν πρέπει να είμαι μόνη μου και να έρχεται η μαμά ή να πηγαίνω εγώ και μπλα μπλα μπλα μπλα. Ότι του λένε στη δουλειά και τον συμφέρει το εμπεδώνει και με πρήζει:evil: Βέβαια εμένα από το μεσημέρι και μετά είναι σπίτι αν ήταν βράδυ μπορεί να το σκεφτόμουν κι εγώ αλλιώς αλλά δεν μπορώ να είμαι συνέχεια με κάποιον θέλω όταν μου τη βαρέσει να ξαπλώσω, να βγω και γενικά να κάνω ό,τι θέλω κακό είναι; Έπειτα εγώ δεν έχω καν συσπάσεις. Δηλαδή εάν κάνω άλλες δέκα μέρες να γεννήσω θα είμαι υπό επιτήρηση;

Άστα marminaki το μεσημέρι ένα μπάνιο μπήκα να κάνω με πήρε τηλ και δεν απάντησα όταν βγήκα τον πήρα και όταν του είπα ότι μπήκα για μπάνιο το τι άκουσα δε λέγεται φωνάζει όταν μπαίνω μόνη μου να κάνω μπάνιο!!!Οκ έχει δίκιο αγχώνετε και αυτός που δεν μπορεί να είναι μαζί μου αλλά όπως τα λες και εγώ θέλω να χαλαρώνω και λίγο μόνη μου δεν μπορώ να έχω συνέχεια κάποιον μες τα πόδια μου όχι ότι με ενοχλεί η μανούλα μου ότι πώ κάνει αλλά.......λίγο μοναξιά μου λείπει!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

και ποιο να βγαλω??γιατι 4ο δεν χωραει

Βγάλε ένα από αυτά που έχεις! Βγάλε το τελευταίο και βάλε ένα παρόμοιο που να έχει δύο μωράκια πάνω! Γιατι καλέ δεν σου αρέσουν τα τίκεράκια με δίδυμα; Είναι πολυ όμορφα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πολύ ενδιαφέρον!!!Και το λουλούδι για τον νυπτήρα πολύ όμορφο!!!
Ναι, πολύ ωραίο!

Λιλιτάκι, αυτοί οι μπαμπάδες μας! Εγώ μαλώνω πολύ συχνα γιατί υποστηρίζει οτιδήποτε ψηφίσουν οι αχρειοι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...