Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ειδες που αγχωνοσουν τζαπα??? μια χαρα τα μωρακια!!! η μπεμπα μεγαλυτερη ε?? :D λες να τον βαζει κατω το μπεμπη? :D

Όχι μόνο μεγαλύτερη αλλά απλώθηκε κι όλας η κυρία:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία εγώ νομίζω ότι είναι όχι απλά νωρίς αλλά πολύυυυυυυυυ νωρίς εδώ η Μάρτζι νομίζω ούτε σάκο είχε δει καλά καλά. Να της πεις να μη στενοχωριέται ούτε να απελπιστεί και φυσικά μην κάνει καμια βλακεία και κάνει απόξεση. Να περιμένει και την έβδομη μη σου πω και παραπάνω εβδομάδα προκειμένω να ακούσει καρδούλα. Ξέρει ακριβώς πότε έγινε η σύλληψη;
καλε στην 7η - 8η ακουγεται τις περισσοτερες φορες εννοειται πως ολα θα ειναι καλα! εκανε αποξεση στην 5η εβδομαδα? δεν περιμενε ακομα λιγο να δει?
εγω τα ακουσα στην 7η ειχα παει και στην 5η αλλα οχι μονο δεν ακουσα καρδουλες αλλα δεν ειδα ουτε σακους.......μετα την 8η θα ειναι σιγουρη αν ειναι ανεμβρυικη κυηση οποτε καλο ειναι να περιμενει 2 εβδομαδες ακομα

την προηγουμενη φορα δε θυμαμαι σε ποια βδομαδα ηταν και ειχε κανει αποξεση.τωρα η γιατρος της ειπε οτι ειναι στην 6η αλλα να ξαναπαει σε 10 μερες μηπως εχει αλλαξει κατι,αν και απο οτι της ειπε δεν περιμενει να αλλαξει.

Ο αλλος γιατρος της ειπε να κανει χοριακη.Εμαθε οτι ηταν εγκυος απο τεστ,δεν ειχε κανει χοριακη! Και οταν παρει τα αποτελεσματα να τον παρει τηλεφωνο.

Φοβαται και στεναχωρηθηκε παρα πολυ,μου λεει παλι το ιδιο?στο τελος θα τρεμω στην ιδεα καθε φορα που θα μαθαινω οτι ειμαι εγκυος.Της ειπα το απογευμα να παμε μαζι για χοριακη και ο θεος βοηθος!

Μαρμιν μου δεν ξερει ποτε εγινε η συλληψη γιατι εχει παρα πολυ αστατο κυκλο!

Ένας λόγος παραπάνω να δεις που όλα είναι καλά και άδικα στενοχωριέται. Από τη στιγμή που είδε το σάκο πιστεύω ότι δε χρειαζόταν τίποτα άλλο να κάνει ούτε τη χοριακή την καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων. Πές της να ηρεμήσει και όλα θα πανε καλά. Δύσκολο βέβαια αλλά ας προσπαθήσει. Άκου δε θα έχει αλλάξει κάτι σε δέκα μέρες. :evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρησαμε φαγαμε και την κοτοσουπιτσα μας μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!

τα νεα απο τον γιατρο.......εχω εναν γιο 353γρ και μια κορη 375γρ ειναι και τα 2 μια χαρα και οπως ειπε και ο γιατρος ''ζουν και βασιλευουν''!!!!!!!ο τραχηλος μου μια χαρα γυρω στο 3,5 αλλα για να μου πει ακριβως επρεπε να μου κανει κολπικο και λεω αστο δεν πειραζει.......

γενικα οι σταλιτσες μου ειναι πολυ ζωηρες και αυτα που νιωθω κατα καιρους δεν ειναι το εντερο μου:rolleyes::rolleyes:

εχουν και τα 2 τα κεφαλακια τους αριστερα ακριβως κατω απο το στηθος μου η μπεμπα εχει απλωθει κατω απο το στομαχι μου και τα ποδια της ειναι δεξια στα πλευρα μου και ο μπεμπης ειναι ορθιος ολο αριστερα και τα ποδια του τα εχει απλωμενα εκει που τελειωνει η κοιλια και αρχιζει η ηβικη περιοχη:oops::oops:απο κιλα εχω παρει 2 απο τα 3 που ειχα χασει στο α τριμηνο!!!

αυτα ηταν τα νεα μας!!!!

Ελα ρε κορίτσι όλα τέλεια μπράβο σας!!!
Καλησπερα κοριτσια!!!

δε διαβασα ακομα τα νεα σας αλλα θελω τη γνωμη σας!

Η συνηφαδα μου εμεθε πριν 3 μερες οτι ειναι εγκυος και πηγε εχθες στο γιατρο και της ειπε οτι ειναι στην 6η βδομαδα αλλα δεν ακουει καρδια και το μονο που βλεπει ειναι μονο ο σακος!της ειπε οτι απο την 5η βδομαδα η καρδια ακουγεται.

Εχει ενα παιδακι 2 χρονων και πριν 16 μηνες επαθε παλι το ιδιο,της ειχαν πει οτι υπαρχει μονο ο σακος και εκανε αποξεση.

Μαρτζι,επειδη θυμαμαι οτι και εσυ αργησες να ακουσεις καρδουλα,ποτε την ακουσες?

Πηρα τηλεφωνο και το γιατρο που πηγαινε παλια και της ειπε να κανει χοριακη.

Τι λετε?υπαρχει περιπτωση να ειναι ολα καλα και να ειναι νωρις?

Καλέ τι χαζα ειναι

αυτα εννοείτε ότι είναι νωρίς να κάνει χοριακη και να δει αν διπλασιάζεται καρδιά ακόμα ,7η 8η ελεος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εμείς (έλεγξα τις ημερομηνίες μου) είδαμε σάκο όταν ήμουν 5εβδομάδων και 2 ημερών δηλαδή στην έκτη εβδομάδα και με κολπικό υπέρηχο παρακαλώ αλλά πήγα μόνο για να δούμε το σάκο και ότι είναι ενδομήτριο όχι για καρδούλα. Για την καρδιά πήγα 7εβδομάδων και 1ημέρας δηλαδή είχα μπει στην όδγοη όπου και όντως ακούσαμε καρδούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα λένε έτσι μερικοί γιατροί και είναι τόσο απόλυτοι:confused::evil: Θεοί είναι;:evil::evil:
ΒΛΑΚΕΣ είναι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ένας λόγος παραπάνω να δεις που όλα είναι καλά και άδικα στενοχωριέται. Από τη στιγμή που είδε το σάκο πιστεύω ότι δε χρειαζόταν τίποτα άλλο να κάνει ούτε τη χοριακή την καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων. Πές της να ηρεμήσει και όλα θα πανε καλά. Δύσκολο βέβαια αλλά ας προσπαθήσει. Άκου δε θα έχει αλλάξει κάτι σε δέκα μέρες. :evil::evil:
Ελα ρε κορίτσι όλα τέλεια μπράβο σας!!!

Καλέ τι χαζα ειναι

αυτα εννοείτε ότι είναι νωρίς να κάνει χοριακη και να δει αν διπλασιάζεται καρδιά ακόμα ,7η 8η ελεος!!!

και εγω αυτο της ειπα,οτι και σε ενα φορουμ που ειμαι δε θυμαμαι να ειπε καποια κοπελα οτι ακουσε καρδια απο την 5η βδομαδα!!και θυμομουν χαρακτηριστικα και την περιπτωση της Μαρζι που ειχε αγχωθει παρα πολυ!

μαρακι ολα καλα θα ειναι αυτη τη φορα! να πατε για χοριακη να δει αν διπλασιαζεται μα καλα τι βλημα γιατρος????:?

μακαρι!τη λυπηθηκα!!ηταν πολυ στεναχωρημενη!

παω για μαθημα!

φιλακια σε ολες!!

Διαφημίσεις

S Maria, στην 5η και 1 ημέρα πήγα για υπέρηχο και δεν είδαμε ούτε σακο!

5η και 6 ημερών είδαμε σάκο, αλλά καρδούλα δεν ακούσαμε......

Στην 6η εβδομάδα και 6 ημερών ακούσαμε καρδούλα....Ημουν δηλαδή στην 7η εβδομάδα.....

Πες της να μην αγχώνεται και να περιμένει....Να δώσει χρόνο στο μωράκι....Θυμάσαι πόσο χάλια ήμουν εγώ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, τι ωραία νεα είναι αυτά! Αχ, τι τυχερή που είσαι που θα έχεις γιο κι κόρη μαζί! Καλά, φαντάζομαι τον άντρα σου!!!! Λοιπόν, αν είναι κάθε φορά που αγχώνεσαι να ακούς τόσο ωραία νέα, να αγχώνεσαι συνέχεια.....Μια χαρά μεγαλώνουν τα μωρά....Η κοράκλα θα τον βάζει κάτω τον γιο σου, μού φαίνεται.

Πάντως, στο είχα ξαναπεί πως ο γιατρός εκεί στην Ηγουμενίτσα πάντα σου έχει ευχάριστα νέα ( ή μήπως ήρθες Γιάννενα χθες κι εχασα επεισόδιο;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα κι εγώ ήθελα να σου πω πως δεν πρόσεξα καν ότι έχει πεταχτά αυτιά (είμαι πολύ παρατηρητική;)) αφού θα πάω πίσω για να τα ξαναδώ.

Μάρτζι κι εμένα ο δικός μου ενώ τους αγαπάει πολύ τους γονείς μου και το ξέρω είναι κάποιες στιγμές στο άσχετο όμως που τα βάζει με τη μάνα μου και το κακό ή καλό είναι ότι εκείνος δεν έχει γονείς για να του το ανταποδώσω να δει πως θα νιώθει. Βέβαια δε λεει χοντρές βρισιές αλλά και μόνο που ασχολείται με ενοχλεί.

Ναι, Μαρμίν μου, είναι πολύ δυσάρεστο να έχει ο αλλος συνέχεια παράπονα για κάποιον από τους γονείς σου και αποδέκτης των παραπόνων να είσαι εσύ. Να προσπαθείς να εξισσορροπήσεις την κατάσταση και να μην βρίσκεις ανταπόκριση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κάντυ μου, πολύ ωραία τα νέα σου!!!αγοράκι και κοριτσάκι..άντε πότε θα βάλεις στο τικεράκι σου τα διδυμάκια...

μαράκι μου, μόνο η χοριακή θα δείξει τι συμβαίνει..αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς για καρδούλα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας κοριτσαρες.τι καετε; λιλιτακι ακομα εδω; και εμπαια με μια χαρα να διαβασω για τα γεητουρια. εγω σημερα απο το μεσημερι και μετα εχω δεν ξερω κομαρες να το πω,ιωθω οτι δεν εχω καθολου δυναμη για τιποτα...

μαριουλα εγω δε τα προσεξα τα αυτακια του γιου σου....εσενα τουλαχιστον αν ειναι αυτακια,εμενα ο ατρας μου που εχει μια τεραστια μυτη,φανταζεσαι να την παρει η κορη μου; θα θελει πλαστικη μολις γεννηθει.

καντυ ενα και ενα; τι πιο ωραιο; μακαρι να καταφερω να τα καω και γω ζευγαρι.

μαρια-ς ειαι πολυ ωρις ακομα για να δει κατι παραπανω απο σακο,ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε.

μαρτζι μη στεναχωριεσαι,μη χαλας τη ζαχαρενια σου ,σκεψου το μωρουλιι σου.

κοριτσια ειλικρια και τωρα που γραφω νομιζω θα ξεψυχησω,τοση αδυναμια,παω να ξαπλωσω παλι και θα μπω αργοτερα να μαθω τα εα απο τις φωτογραφησεις. φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...