Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαργκι μου ευχαριστω και εμενα μου αρεσει πολυ ι αντρας μου αν δεν μου αρεσε δεν θα ημασταν μαζι:tongue: λιλιτακι αντε να γεννησεις περιμενουμε το πισπιριγκι:Pμαργκι μου γιατι ειστε ψυχραμενοι?

Αφησε το, βρε Μαριούλα, τι να σας λέω τώρα;;;;Μπούρδες;;; Σαμπως τσακωνόμαστε και για λόγους της προκοπής; Βαρέθηκα πια! Αν ήμουν σε καλή οικονομική κατάσταση θα σηκωνόμουν να έφευγα από εδώ......Ο άντρας μου είτε του κάνει κάτι η μάνα μου έιτε δεν του κάνει τίποτα όλο λέει, λέει, λεει.....Ελεος πια!!! Εχω εγώ καμία όρεξη; Τι να κάνω; να την σκοτώσω; να την τσακωθώ; Επειδή το θέλει αυτός; Κι εντάξει, όταν έχει δίκιο, να τον υπερασπιστώ....Οταν όμως χωρίς η μάνα μου να έρχεται και χωρις να ενοχλεί, αρχίζει να την κατηγορεί, ε! όχι......Να έβρισκε κι αυτός μια δουλεία να έφευγε τα πρωινά απο το σπίτι, θα ησυχαζαμε λίγο.....Ολη μέρα μέσα τι περιμένεις;;;Του φταίνε όλα και κυρίως η μάνα μου που από πισω της αλλά μπροστά μου την βρίζει.......Ε, πώς να το ανεχτω....Μια, δυο, τρεις.....αμαν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις σημερα φασολακια με μοσχαρακι απο χθες...εγινε τελειο...το κρεας λιωνει στο στομα!!!

κριμα μαριουλα που δεν την βλεπουμε αν και νομιζω οτι τα ματια του πισπιριγκιου θα ειναι ακριβως ετσι:

551831_349976801744240_988155584_n.jpg

και θελουμε και μεις τετοια αλλα....τι να κανουμε???το σοι μου εχει παρομοια αλλα φοβαμαι μην μαζι πακετο ερθουν και οι μυτες (ποντιακοτατες!!!!) και δεν το σκεφτομαι μην τυχον και μου τυχει...

και σε μας βρεχει..και σημερα ελεγα να φτιαξω τα μαλλια μου μια φορα και γω....

μαρμινακι μιλησες την νενα για τον καφε ε???θα στειλω πμ στην πεπσι μηπως προλαβει και το δει.

εμεις δεν ξερω ακομα αν θα προλαβουμε...

πεπσι δες τα πμ σου.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εμεις σημερα φασολακια με μοσχαρακι απο χθες...εγινε τελειο...το κρεας λιωνει στο στομα!!!

κριμα μαριουλα που δεν την βλεπουμε αν και νομιζω οτι τα ματια του πισπιριγκιου θα ειναι ακριβως ετσι:

551831_349976801744240_988155584_n.jpg

και θελουμε και μεις τετοια αλλα....τι να κανουμε???το σοι μου εχει παρομοια αλλα φοβαμαι μην μαζι πακετο ερθουν και οι μυτες (ποντιακοτατες!!!!) και δεν το σκεφτομαι μην τυχον και μου τυχει...

και σε μας βρεχει..και σημερα ελεγα να φτιαξω τα μαλλια μου μια φορα και γω....

μαρμινακι μιλησες την νενα για τον καφε ε???θα στειλω πμ στην πεπσι μηπως προλαβει και το δει.

εμεις δεν ξερω ακομα αν θα προλαβουμε...

πεπσι δες τα πμ σου.

χαχα δηλαδη αν σου βγει με μεγαλη μυτη δεν θα το αγαπας???

εγω φοβομουν μην παρει τα αυτια του πεθερου μου και ομως τα πηρε:tongue: και τι εγινε????? τον λατρευω και ειναι ο πριγκηπας μου τι πειραζει που εχει πεταχτα αυτακια??? λετε να δυσκολευεται να βρει γυναικα?;)χαχα ο πεθερος με πολυυυυυυυυ πιο πεταχτα αυτια και μεχρι τωρα εχει ο,ποια θελει γιατι τα αυτια του δεν εμποδιζουν την ομορφια του να φανει!!! (δεν τον πολυ συμπαθω αλλα ειναι πολυ ομορφος για την ηληκια του)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Να ξέρατε πόσες φορές του τα είπα! Μόλις προχθές δεν σας έλεγα ότι μαλώσαμε γιαυτό το θέμα; Είναι ανεξέλεγκτος! πριν το καταλάβω, θα την πει την μπηχτή του και θα μιλήσει άσχημα. Σήμερα εξαγριώθηκα.....Του είπα με πολλά νεύρα (έτρεμα ) να το κόψει παραυτα.....Αυτός εκεί.....Τον διαολοστειλα, κορίτσια, τόσο μου έσπασε τα νεύρα.....Τώρα μιλάμε πολυ τυπικά!

Του έχω πει πώς θα του φαινόταν να λέω πχ τον μπαμπά του "μαλ....." και παραδέχτηκε πως δεν είναι σωστό......Γιατί να χαμογελώ τη μία γεμάτη ευτυχια και την άλλη να μου το χαλάει και να κλάιω.....Αει στο καλό και αυτός και όσοι τον έμαθαν να μιλαει έτσι και δεν τον χαστούκισαν την ώρα που έπρεπε. Μηδέν σεβασμός δηλαδη; Ο,τι και να είναι ό άλλος, δεν επιτρέπεται να μιλάς άσχημα για αυτόν. Τέλος.....Εμένα οι γονείς μου μπορέι να έχουν πολλα στραβα, να είναι αμόρφωτοι, να έχουν αντιλήψεις χωριού, να είναι και αδιακριτοι πολλές φορές. Αλλά με έμαθαν να σέβομαι τους άλλους και να μην βρίζω κανέναν.....Αυτουνού οι γονείς οι μορφωμένοι και πολιτοσμένοι τέτοια πράγματα δεν τον έμαθαν;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χαχα δηλαδη αν σου βγει με μεγαλη μυτη δεν θα το αγαπας???

εγω φοβομουν μην παρει τα αυτια του πεθερου μου και ομως τα πηρε:tongue: και τι εγινε????? τον λατρευω και ειναι ο πριγκηπας μου τι πειραζει που εχει πεταχτα αυτακια??? λετε να δυσκολευεται να βρει γυναικα?;)χαχα ο πεθερος με πολυυυυυυυυ πιο πεταχτα αυτια και μεχρι τωρα εχει ο,ποια θελει γιατι τα αυτια του δεν εμποδιζουν την ομορφια του να φανει!!! (δεν τον πολυ συμπαθω αλλα ειναι πολυ ομορφος για την ηληκια του)

Ενα ανιψάκι μου έχει, Μαριύλα, πολύ πιο πεταχτά αυτιά από του δικού σου και τους είχε πει ο γιατρός να του βάζουν κορδέλα!!!! ο ξάδελφός μου το γελοιοποιούσε κι έλεγε θα του τα κολήσει με σιλοτέιπ :P Είναι τώρα 3 χρονών κι ακόμη πεταχτά είναι! Αλλά είναι ένας γλύκας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρυ, έχει δίκιο η Μαριούλα. Αυτό που δεν θέλουμε να πάρει το παιδί, αυτό παίρνει! Εγώ αν είναι αγόρι δεν θέλω να πάρει τα μαλλιά μου! Σγουρομαλλης άντρας;;;;(μπιαχ!) Αχ, να δεις αν είναι αγόρι θα τα πάρει.....Πώς θα του τα στρώνω; Ενώ στο κορίτσι τα σγουρά είναι αλλιώς.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι άλλο να πω στον άντρα μου για το θέμα; Αφού έχω καταναλώσει πολύ σάλιο γκαι δεν καταλαβαίνει.....Το έχει αυτό το κακό εκ γενετής.....Βρίζει αν τσαντιστεί......Και δεν λέει να το κόψει.....Κακιστες συνήθειες για τις οποίες σας είπα ποιοι ευθύνονται: οι γονείς!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαργκι μου αυτο με την κορδελα μου τοειπεμια θεια μου,δεν δεχτηκα...αυτα τα αυτακια του εστειλε ο Θεος που σημαινει πως αυτα του πανε!!!γιατι να προσπαθησω εγω να του αλλαξω αυτο που ο Θεος διαλεξε για το γιο μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

συμφωνω μαρτζι!!!!εμενα ο αντρας μου δεν βριζει γενικα...μονο οταν ειναι με τους φιλους του ξεφευγει και ριχνει και απο κανενα "μ@λ@κ@"...τον μαλωνω ομως και αυτον και τους φιλους του!!!συνηθως ειναι στο δωματιο με τον υπλογιστη και γω στο σαλονι οποτε ακουγετε ενα "σεβασμος σ'αυτο το σπιτι!!!" και γελανε...

οταν ομως νευριαζει δεν τον σταματαει τιποτα....δυστυχως και ειναι πολυ ασχημο!!!

αλλα οχι και σε καθημερινη βαση...πχ. της κουνιαδας μου ο αντρας μπορει να θελει να βαλει μια βρυση και να μην του καθεται...το τι θα ακουσεις δδεν περιγτραφεται!!!εγω τι φταιω να μου πιανετε η ψυχη που σ' ακουω...σε κατι τετοιες περιπτωσεις θελω να τον χαστουκισω!!!

μαρακι φυσικα και θα το αγαπαω το ιδιο οτι μυτη και να εχει αλλα παντα δεν θες το καλυτερο για τα παιδια σου????και η ομορφια αρετη ειναι!!!

μαρτζι και γω θελω ισια μαλλια σε καθε περιπτωση. τα σγουρα πολυ χρονοβορα μου φαινονται ενω τα δικα μου που ειναι ισια τα λουζω, τα στεγνωνω και σε 10 λεπτα εχω μαλλι σαν απο κομμωτηριο!!!οσοι δικοι μου το ξερουν το ζηλευουν αφανταστα. κ ειδικα οι κουνιαδες μου που εχουν και οι 2 κατσαρα μαλλια...ουτε ισια ουτε σγουρα...το χειροτερο δηλαδη!!!

ο αντρας μου εχει σγουρα μαλλια μπουκλες και επειδη ειναι κοντα δεν εχουμε προβλημα. οσο ηταν μικρος ειχε μακρια μαλλακια μπουκλες και ειναι μια γλυκα! αφου στο δωματιο εχουμε 2 φωτογραφεις μας μωρουδιακες διπλα διπλα μεγαλες και οποιος τις βλεπει λεει οτι εγω ειμαι ο αντρας μου και τον αντρα μου τον περναν για μενα!!!αφου οντως εγω ημουν σαν αγορακι και ο οντρας μου σαν κοριτσακι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλα πολυ γλυκο αυτο που πιστευεις και η αληθεια ετσι ειναι!!!!απλα οι ανθρωποθ ειμαστε ματαιιοδοξοι!!!!

ναι τσερρουλα μου ο Θεος για να του στειλει αυτα τα αυτια σημαινει πως αυτα του πανε,ο Θεος ξερεικαλυτερα απο εμας,ασε που ολοι εχουν ερωτευθει τα αυτακια του συνεχεια του τα φιλανε:P ισως να μην ηταν τοοοοσο γλυκουλης αν δεν ειχε τα συγκεκριμενα αυτακια!!! συμφωνειτε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...