Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εδω καπως μουντος ειναι ο καιρος σημερα αλλα δεν ξερω αν βρεξει!!!

ΝΕΝΑ.....................το μικρακι σου εγινε μελιτζανα!!!!!!!!!!!καθησε τωρα 4 εβδομαδες στην μελιτζανα για να περασεις μετα στο σταδιο την κολοκυθας:tongue::tongue::tongue:

ΛΙΛΙ ΛΙΛΙ εισαι εδω????????????????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!καταφερα κ ανοιξα τον λαπτοπ ευτυχως γιατι δεν ειχα σωσει τιποτα!!!!σημερα ομως τερμα τα ψεμματα...φευγει αθηνα για σερβις!!!

μαρμιν αμαν βρε κοριτσι σιδερωμα με την τσιμπλα στο ματι...σημερα κ γω εχω 3 πληνρυτια!!!!επειδη ομως αγορασα σιδεροπανο καπως ανηπομονω γιατι το προηγουμενο με ειχε εκνευρισει!!!

λιλι????γεννησες?

καντυ κ μια φωτο για μας:

378522_380550465366905_1846027277_n.jpg

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα κόρες!!!Εδώ είμαι και εγώ απλά από το πρωί μιλάω στο τηλ πόνεσε το κεφάλι μου!!!Όλα καλά ακόμα διπλή και η νύχτα μας ήσυχη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι ακόμη εδώ είσαι; Καλά, χθες σε είχα στο μυαλό μου όλο το βράδυ....Από τη μια σε καλοτύχιζα που θα έχεις σε λίγο αγκαλιά το μωρό σου, από την άλλη σκεφτόμουν "πωπω! λες να πονάει τώρα η καημενούλα;πώς να είναι άραγε;"......Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι όπως μας τα έλεγες χθες για συσπάσεις και τέτοια μού καρφώθηκε πως μπορεί να είχες πάει μαιευτήριο......

Τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Πολύ πρόβλημα αυτό το φαι....Εμείς λέμε να κάνουμε μπάμιες με κοτόπουλο.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι ακόμη εδώ είσαι; Καλά, χθες σε είχα στο μυαλό μου όλο το βράδυ....Από τη μια σε καλοτύχιζα που θα έχεις σε λίγο αγκαλιά το μωρό σου, από την άλλη σκεφτόμουν "πωπω! λες να πονάει τώρα η καημενούλα;πώς να είναι άραγε;"......Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι όπως μας τα έλεγες χθες για συσπάσεις και τέτοια μού καρφώθηκε πως μπορεί να είχες πάει μαιευτήριο......

Τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Πολύ πρόβλημα αυτό το φαι....Εμείς λέμε να κάνουμε μπάμιες με κοτόπουλο.......

Ναί άρχισαν οι συσπάσεις αλλά ήταν λίγες και πέρασε καλά η νύχτα!!!Εμένα έφτιαξε ο αντρούλης μου γιουβαρλάκια!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Είδες πώς άλλαζουν οι διατροφικές συνήθειες στην εγκυμοσύνη; Τώρα δεν είμαστε ένα άτομο να τρώμε ό,τι μας αρέσει!!!Αποφασίζουν κι αλλοι για μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πάλι είμαστε ψυχραμένοι με τον άντρα μου....Βαρέθηκα να του ζητώ πράγματα, να υπόσχεται πως δεν θα τα ξανακάνει και μετά από δύο μερές να κάνει τα ίδια! Δεν με υπολογίζει; δεν ξέρει πως στενοχωριέμαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου ευχαριστω και εμενα μου αρεσει πολυ ο αντρας μου αν δεν μου αρεσε δεν θα ημασταν μαζι:tongue: λιλιτακι αντε να γεννησεις περιμενουμε το πισπιριγκι:Pμαργκι μου γιατι ειστε ψυχραμενοι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...