Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτάκι θα πληρώσεις και διαφορά όμως έτσι δεν είναι; γιατί ο εοπυυ δίνει πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που θέλουν οι κλινικές

850 για φυσιολογικό 950 για καισαρική!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μια χαρά είναι οι τιμούλες! Για πόσες μέρες στην κάθε περίπτωση;

3 φυσιολογικό 4 καισαρική!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

3 φυσιολογικό 4 καισαρική!!!!!!!

Καλές τιμούλες έχει μπράβο! Έχω την εντύπωση ότι εδώ είναι πιο ακριβά! Ο γιατρός σου παίρνει ίδια τιμή είτε φυσιολογικά είτε καισαρική;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλές τιμούλες έχει μπράβο! Έχω την εντύπωση ότι εδώ είναι πιο ακριβά! Ο γιατρός σου παίρνει ίδια τιμή είτε φυσιολογικά είτε καισαρική;

Ναι 1300 θέλει όπως και να πάμε με απόδειξη κανονικά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όμορφες σας αφήνω γιατί πάλι έχουμε συσπασούλες πάω να ξαπλώσω και να παρακαλέσω το γιό μου να πάρει θέση για έξοδο!!!Φιλάκια πολλά πολλά κοιλουμπίνια!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όμορφες σας αφήνω γιατί πάλι έχουμε συσπασούλες πάω να ξαπλώσω και να παρακαλέσω το γιό μου να πάρει θέση για έξοδο!!!Φιλάκια πολλά πολλά κοιλουμπίνια!!!!

καληνυχτα ΛΙΛΙ και μπεμπη!!!!!!αντε μπεμπη ηρθε η ωρα να βγεις απο την κοιλιτσα σιγα σιγα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

λετε να εχουμε γεννητουρια μεχρι το πρωι;;;τι καλα!μαρμιν μετα θα ανηπομπνεις περισσοτερο. κοριτσακια εγω λεω να τον αφησουμε τον καφε για αυριο γιατι δεν το οργανωσαμε καλα. τελευταια στιγμη που θα ρουμε κ την πεπσι;εγω δεν εχω τηλ.

Αυτα κοριτσακια.παμε για νανι.φιλια στις κοιλιτσες.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καληνύχτα τσερούλα. Όντως το αφήσαμε το θεματάκι με τον καφέ αλλά όπως θέλετε. Δεν ξέρω αν θα ανυπομονώ περισσότερο μετά έτσι κι αλλιώς ξέρω πια πως είναι θέμα χρόνου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλημερούδιααααααα! Άργησα να μπω γιατί σιδέρωνα! Αλήθεια λέτε το Λιλιτάκι να γέννησε; Πάω τώρα να ρίξω έναν υπνάκο κ θα μπω λίγο πριν φύγω για να δω νεότερα. Εδώ ο καιρός είναι ημιβροχερός. Τώρα δε βρέχει εάν είναι έτσι και αργότερα θα βγω για περπάτημα:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...