Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

νομιζω πως οτι και να φαω για μεσημεριανο με πειραζει:evil::evil::evil:αι συχτιρ πια
Εγώ πάλι δεν ζηλεύω ούτε ένα φαγητό!!! Και θα ήθελα να έχω μία διαθέσιμη φίλη κάπου κοντά να μπορώ να πηγαίνω....Δεν έχω καμία φιλενάδα εδώ στο χωριό....Η καλύτερή μου φίλη δουλεύει πρωί και απόγευμα και γυρίζει αμέσως στο δικό της χωριό γιατι έχει παιδάκια μικρά.......Ολες οι φίλες μου είναι μακριά. Μόνο τηλεφωνικά μιλάμε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ολη μέρα σπίτι μπούχτισα......Κι εχω κάτι νεύρα!!! Σας είπα που έρχεται τα απογεύματα ο πατέρας μου. Τον τελευταίο κοιρό οι επισκέψεις έγιναν βίζιτες αρμένικες.....Σήμερα από τις 4 παρακαλώ και υπολογίζω να κάτσει ωε τις 10.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι κι εμένα οι φίλες που γουστάρω και αγαπώ είναι μακριά και συγκεκριμένα Κέρκυρα και κανα δυο που είναι εδώ έχουν μικρά παιδιά η μία δουλεύει κι όλας οπότε δύσκολες οι συχνές συναντήσεις.:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζι τι κάνει κάθε απόγευμα ο μπαμπάς σου σπίτι σου; Και το μεσημέρι δεν ξεκουράζεστε καθόλου; Με τον άντρα σου μιλάει τόσες ώρες;

Κοριτσάκια για εσάς που βαριέστε δείτε αυτά είναι έξι βιντεάκι για το θηλασμό από μια ομιλία που την έκανε μια παιδίατρος - σύμβουλος θηλασμού σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ καλύτερο απ' ότι έχω δει και παρακολουθήσει και από της νουτρίτσια. Εγώ είμαι στο τέταρτο μέρος τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

δεν ζηλευω κατι αλλα υποχρεωτικα κατι πρεπει να φαω εεε και οτι και να φαω με ενοχλει......αφηστε που πριν λιγο εφαγα και 2 μανταρινια εεεε ηρθε κι εδεσε:evil::evil::evil::evil::evil:

τα βιντεακια της πατσουρου τα εχω δει και τα 4 απο 2 φορες ετσι για να τα εμπεδωσω και πολυ θα ηθελα να μπορουσα να την επισκεφτω μολις γεννησω αν και σημερα εμαθα πως παιρνει 60? την επισκεψη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τα έχεις δει ε Κάντυ; Εγώ τώρα τα βρήκα και πολύ μου άρεσαν. Τα λέει πολύ ωραία

ναι τα ειχα δει το καλοκαιρι ειχα κανει την εξωσ αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα παρει τ αποτελεσματα:rolleyes::rolleyes:και τα ξαναειδα πριν λιγο καιρο οταν το πρωτο ανακαλυψα ηταν περιπου 1 τη νυχτα και μου λεει ο αντρας μου παμε για υπνο ναι του λεω πηγαινε και ερχομαι με το που φευγει βρισκω τα βιντεακια και καθησα εκεινη την ωρα και τα ειδα και τα 4:shock::shock: νομιζω δεν ειναι 4 η 5 η 6 αν θυμαμαι καλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

έξι βιντεάκια είναι απο 14 λεπτά περίπου το καθένα δηλαδή εσύ έβλεπες μέχρι τις 2:30 περίπου και δεν ήξερες καν αν είσαι έγκυος;:shock:

εδω ειχα αποφασησει τι καροτσι θα παρω πριν καν παντρευτω και τα βιντεακια περι θηλασμου θα με επηρεαζαν????ξερεις οτι καποιες φιλες μου εκλειναν ραντεβου σε καταστηματα με νυφικα για να δοκιμασουν νυφικα χωρις καν να εχουν σκοπο να παντρευτουν ουτε σχεση δεν ειχαν:shock::shock::shock::shock:εεεεε εγω ειχα κολημα με τα βρεφικα...πηγαινα σε καταστηματα και ρωτουσα για κουνιες καροτσια καθησματακια και γενικα για τα παντα και οταν με ρωτουσαν ποσο ειμαι ελεγα ειναι πολυ νωρις αλλα κανω μια ερευνα αγορας να δω τι θα μου χρειαστει:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...