Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχα πλακα θα χει...κοριτσακια τι λετε;θα τον πιουμε;πριν τον καφε εγω πα.τως θα τσεκαρω ποιο νοσοκκμσιο σφημερευει για σιγογρια!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια νομιζω π ς οι μαριουλα δεν εβαλε φωτο να δειξει τα μπλε ματια. Εκανα νπλε τα γραματα της γιαρι τετοια μπλε ματτια θα έι κ το μωρο.μαριουλα σωστα;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λοιπόν προτιμώ να σπάσουν τα νερά μου γιατί αυτό με τους πόνους είναι βάσανο μέτρα και ξαναμέτρα και να θυμάσαι ,ενώ αν σπάσουν τα νερά ξέρεις ότι πάς απ'ευθείας μαιευτήριο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχαχα κι εγώ το σκέφτηκα αυτο έτσι δε θα έχει και πολύ άγχος ο σύζυγος αλλά χλωμό το βλέπω κορίτσια δε νιώθω τίποτα ακόμα

Ναι θα έρθει έτοιμος και σένιος να δεί τον γιό του!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι και τα νερά σου να σπάσουν μια τρύπα στο νερό θα κάνεις έαν δεν έχεις συστολές γιατί ή που θα σε περιμένει ο γιατρός σου φυσιολογικά ή που το πιο πιθανό θα σε βάλει ορό οπότε πάλι παίδεμα αλλά εσένα άρχισαν οι ωδίνες οπότε μην ανησυχείς είναι θέμα χρόνου;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαριούλα, τι ωραίο παλικάρι είναι ο άντρας σου!!!!Πολύ μού άρεσε! Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι....Το μωρο νομίζω μοιάζει πιο πολύ σε σένα όμως!

Λιλιτάκι, κοντοζυγώνεις.......Δεν κατάλαβα τι σου είπε ο γιατρός σήμερα! Μήπως άφησα κανένα μήνυμα και δεν το διάβασα; Πήγες τελικά;

Μαρμιν, μόνο να μάθουμε πως έφτασες στο μαιευτήριο συνοδεία τριών διαδικτυακών φίλων!!!! Πω! πω! φαντάζεστε;;

Φτιάξαμε πριν από λίγο τορτελίνια με κρέμα γάλακτος....Καθόλου δεν μου άρεσαν...Ενώ πριν μείνω έγκυος τρελαινόμουν. Το παιδί θα μοιάσει τον μπαμπά του που απεχθάνεται οτιδήποτε έχει σχέση με ζυμαρικό. Δεν εξηγείτε αλλιώς!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι και τα νερά σου να σπάσουν μια τρύπα στο νερό θα κάνεις έαν δεν έχεις συστολές γιατί ή που θα σε περιμένει ο γιατρός σου φυσιολογικά ή που το πιο πιθανό θα σε βάλει ορό οπότε πάλι παίδεμα αλλά εσένα άρχισαν οι ωδίνες οπότε μην ανησυχείς είναι θέμα χρόνου;)

Λές έ????? Τι να πώ εκεί που δέν είχα άγχος τώρα δέν ξέρω τι με έχει πιάσει.....με τις ωδίνες νομίζω ότι χάνω το μπούσουλα δέν είμαι σίγουρη πότε θα πρέπει να πάρω το γιατρό και οι πολλές και δυνατές είναι αργά το βράδυ ρε παιδί μου!!!!:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριούλα, τι ωραίο παλικάρι είναι ο άντρας σου!!!!Πολύ μού άρεσε! Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι....Το μωρο νομίζω μοιάζει πιο πολύ σε σένα όμως!

Λιλιτάκι, κοντοζυγώνεις.......Δεν κατάλαβα τι σου είπε ο γιατρός σήμερα! Μήπως άφησα κανένα μήνυμα και δεν το διάβασα; Πήγες τελικά;

Μαρμιν, μόνο να μάθουμε πως έφτασες στο μαιευτήριο συνοδεία τριών διαδικτυακών φίλων!!!! Πω! πω! φαντάζεστε;;

Φτιάξαμε πριν από λίγο τορτελίνια με κρέμα γάλακτος....Καθόλου δεν μου άρεσαν...Ενώ πριν μείνω έγκυος τρελαινόμουν. Το παιδί θα μοιάσει τον μπαμπά του που απεχθάνεται οτιδήποτε έχει σχέση με ζυμαρικό. Δεν εξηγείτε αλλιώς!!!!

Μου είπε ότι είναι προπαρασκευαστικές οι ωδίνες και ότι το αγγελούδι μου άλλαξε πάλι θέση:tongue: δέν έχει βάλει το κεφάλι στη λεκάνη και γι'αυτο ακόμα γυρνάει γύρω γύρω περιμένουμε και άν δέν γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα ξαναπάω τη Δευτέρα!!!Αυτά!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια αύριο με τους συζύγους μας δε θα βγούμε ή κάνω λάθος; Εγώ δεν έχω πει βέβαια ακόμα τίποτα τον δικό μου αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει αντίρρηση. Είναι να πάμε να δούμε και ένα σώμα για το σπίτι για το παιδικό αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα βολέψουμε όλα αρκεί να το σιγουρέψουμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μου είπε ότι είναι προπαρασκευαστικές οι ωδίνες και ότι το αγγελούδι μου άλλαξε πάλι θέση:tongue: δέν έχει βάλει το κεφάλι στη λεκάνη και γι'αυτο ακόμα γυρνάει γύρω γύρω περιμένουμε και άν δέν γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα ξαναπάω τη Δευτέρα!!!Αυτά!!!!!!
Πάλι άλλαξε θέση το ατιμούλικο; Θα σου βγει αυτός ένας ζωηρούλης!!!!:tongue: Αν το βράδυ δεις ότι πονάς, θα παρεις το γιατρό τηλ! Αλήθεια εσύ πού θα γεννήσεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι δεν τον ρώτησες πότε ακριβώς να τον πάρεις;

Εκείνος μου είπε να τον πάρω όταν οι πόνοι είναι σε συγκεκριμένο χρόνο αλλά και να μην είναι αυτός μου είπε να τον πάρω όποτε νιώθω περίεργα αλλά εγώ δέν θέλω να ενοχλώ......:oops:Γι'αυτό λέω αν σπάσουν τα νερά θα τον πάρω και δέν θα είναι λάθος συναγερμός :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω για καφεδάκι στον 6ο φιλάκια τα λέμε αργότερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ Λιλιτάκι τώρα το πρόσεξα καλύτερα το μνμ σου ήμουν από τον ύπνο βλέπεις. Εσένα δεν έχει εμπεδωθεί; Κι όμως ξεκίνησαν οι ωδίνες. Εμένα έχει εμπεδωθεί από τότε που μπήκα στο μήνα μου αλλά τίποτα. Όλα σχετικά είναι τελικά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάλι άλλαξε θέση το ατιμούλικο; Θα σου βγει αυτός ένας ζωηρούλης!!!!:tongue: Αν το βράδυ δεις ότι πονάς, θα παρεις το γιατρό τηλ! Αλήθεια εσύ πού θα γεννήσεις;

Ναι ρε margy σε ησυχία δεν κάθεται!!!Στο ΡΕΑ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...