Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκι μη στενοχωριέσαι κι εγώ σπιτάκι αχουράκι είχα για μήνες γιατί και ο δικός μου αντρούλης έκανε δουλειές αλλά όποτε αυτός είχε όρεξη κ χρόνο γιατί εκτός από τη δουλειά του είχε και όλες τις εξωτερικές δουλειές. Μην ξεχνάμε όμως ότι ήμουν κρεβατωμένη (απο αιμορραγία όχι από γρίππη:tongue:) όλο το πρώτο τρίμηνο και κάτι οπότε από φαγάκι έως σκούπισμα σφουγγάρισμα ψώνια όλα ο αντρούλης σίδερο η μαμά και φαγάκι σε πακέτο όταν δεν μπορούσε ο σύζυγος οπότε τι να κάνω. Με φίλες μου που τους το έλεγα και "κλαιγόμουν" ότι δεν κάνει τις δουλειές όταν θέλω εγώ μου είπαν να μη δίνω σημασία σε αυτά κι έτσι κι εγώ γύριζα το κεφάλι από την άλλη ώσπου συνήθισα και η αλήθεια είναι ότι αυτά γίνονται το μωράκι μας να είναι καλά να που τώρα από την Παρασκευή που ξεκινήσαμε βάψιμο και μέχρι σήμερα με τη βοήθεια συζύγου και μαμάς το σπιτάκι μας έγινε αγνώριστο:P Όντως είναι πολύ ωραία μετά το τρίμηνο και συγκεκριμένα από τότε που μπορείς να χαρείς την εγκυμοσύνη σου χωρίς σημαντικά προβλήματα και αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Επίσης το τέλειο είναι τώρα που αρχίζεις και το νιώθεις συχνά πυκνά από την πρώτη στιγμή και κορυφώνεται καθώς περνάει ο καιρός και κουνιέται όλο και περισσότερο:P

Μαριούλα άστα να πάνε η αλήθεια είναι ότι περιμένω πως και πως να έρθει αύριο να φύγουμε γιατί κουράστηκα εδώ με τις ζέστες και τις δουλειές και γιατί επιπλέον έχω πεθυμήσει τον μπαμπάκα μου που είναι εκεί από μέσα Ιουλίου ένα μήνα σχεδόν και μου έλειψε:oops: Βέβαια θα μου λείψετε και εσείς και όταν γυρίσω τόοοοοοοοσα που θα έχετε γράψει θα θέλω καιρό για να τα διαβάσω γιατί με τον αντρούλη μου σε άδεια θα έχουμε και δουλειές και δε θα έχω πολύ χρόνο αλλά σιγά σιγά θα τα δω τα νέα σας. Επίσης ελπίζω να δω και καινούρια εγκυούλα όταν γυρίσω:-P

marmin μου μακαρι να εχουμε και καινουργια εγκυουλα δεν θυμαμαι περιμενει καμια τωρα κοντα να αδιαθετησει??? να πας να περασεις καλα και να χαρεις τον μπαμπα σου που σου ελειψε και εμεις δεν χανομαστε εδω θα ειμαστε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marmin μου μακαρι να εχουμε και καινουργια εγκυουλα δεν θυμαμαι περιμενει καμια τωρα κοντα να αδιαθετησει??? να πας να περασεις καλα και να χαρεις τον μπαμπα σου που σου ελειψε και εμεις δεν χανομαστε εδω θα ειμαστε;)

Νομίζω ότι κάποια περιμένει στις 20 αλλά ποιά;:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Νομίζω ότι κάποια περιμένει στις 20 αλλά ποιά;:confused:

Εγώ λέμε......πάλι με ξεχάσατε?

Και η Deppa πάει για υπέρηχο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπέρα σας είπα? Δεν σας είπα…..

Έχω βγάλει κέρατα από τα νεύρα 3 μέρες τώρα. Ο άντρας μου με αποφεύγει γιατί συμπεριφέρομαι σαν δαιμονισμένη. Άρχισαν τα ωραία συμπτώματα των utrogestan, αλλα αυτή τη φορά δεν μασάω……αναγούλες, πρηξίματα, νεύρα και απίστευτη υπνηλία. Ώρες – ώρες σκέφτομαι ότι αυτός που τα ανακάλυψε ήταν πολύ σαδιστής…..

Σεξ..?

Τι είναι αυτό…?

Pepsi μου εννοείται πως θα βρεθούμε αν ανέβεις Θεσσαλονίκη, αλλά αν δεις μια ξεμαλλιασμένη με κόκκινα μάτια μην τρομάξεις. Δεν είναι ο διάβολος…..είναι η επήρεια των utrogestan.

Cherry μου αφού τα ξεκίνησες και εσύ, καλούς ύπνους σου εύχομαι και όνειρα γλυκά………από τη νύστα ούτε αχούρι θα βλέπεις, ούτε την τύφλα σου…….

Marmin καλή ξεκούραση, και ελπίζω όταν γυρίσεις να έχω και εγώ καλά νέα……αν και δεν το βλέπω……Νιώθω πως είναι περισσότερο πρόβα τζενεράλε για την επόμενη φορά.

Marioula τσιγάρο…….μια πονεμένη ιστορία, και ένας μεγάλος έρωτας……είμαι καψούρα με την νικοτίνη, τι να κάνω?

9aXep2.png

Έχω βγάλει κέρατα από τα νεύρα 3 μέρες τώρα. Ο άντρας μου με αποφεύγει γιατί συμπεριφέρομαι σαν δαιμονισμένη. Άρχισαν τα ωραία συμπτώματα των utrogestan, αλλα αυτή τη φορά δεν μασάω……αναγούλες, πρηξίματα, νεύρα και απίστευτη υπνηλία. Ώρες – ώρες σκέφτομαι ότι αυτός που τα ανακάλυψε ήταν πολύ σαδιστής…..

Σεξ..?

Τι είναι αυτό…?

Pepsi μου εννοείται πως θα βρεθούμε αν ανέβεις Θεσσαλονίκη, αλλά αν δεις μια ξεμαλλιασμένη με κόκκινα μάτια μην τρομάξεις. Δεν είναι ο διάβολος…..είναι η επήρεια των utrogestan.

Cherry μου αφού τα ξεκίνησες και εσύ, καλούς ύπνους σου εύχομαι και όνειρα γλυκά………από τη νύστα ούτε αχούρι θα βλέπεις, ούτε την τύφλα σου…….

Marmin καλή ξεκούραση, και ελπίζω όταν γυρίσεις να έχω και εγώ καλά νέα……αν και δεν το βλέπω……Νιώθω πως είναι περισσότερο πρόβα τζενεράλε για την επόμενη φορά.

Marioula τσιγάρο…….μια πονεμένη ιστορία, και ένας μεγάλος έρωτας……είμαι καψούρα με την νικοτίνη, τι να κάνω?

χαχα μηπως υπερβαλεις?ακους εκει ο διαβολος:tongue::tongue::tongue:τωρα δεν ξερω τι θα κανεις παντως οταν μεινεις εγκυουλα θα πρεπει να το καψεις η να το ελαττωσεις;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαχα μηπως υπερβαλεις?ακους εκει ο διαβολος:tongue::tongue::tongue:τωρα δεν ξερω τι θα κανεις παντως οταν μεινεις εγκυουλα θα πρεπει να το καψεις η να το ελαττωσεις;)

Έχει ένα μήνα που το ελάττωσα από τα 25 – 30 τσιγάρα την ημέρα στα 10 περίπου.

Ναι είμαι τσιμινιέρα το ξέρω………

Αχ βρε κορίτσια νιώθω σαν πρεζόνι…..Όποτε ανάβω τσιγάρο απαξιώνω τον εαυτό μου που νιώθω έτσι. Είναι τρομερά δύσκολο γιατί καπνίζω από τα 17 μου ακατάπαυστα και είμαι σίγουρη ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας γιατί δεν μένω έγκυος.

Όταν είπε ο γυναικολόγος στον άντρα μου ότι οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν 40% λιγότερες πιθανότητες να συλλάβουν σε εξωσωματική, με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια………και εγώ έβαλα την ουρά στα σκέλια.

9aXep2.png

Έχει ένα μήνα που το ελάττωσα από τα 25 – 30 τσιγάρα την ημέρα στα 10 περίπου.

Ναι είμαι τσιμινιέρα το ξέρω………

Αχ βρε κορίτσια νιώθω σαν πρεζόνι…..Όποτε ανάβω τσιγάρο απαξιώνω τον εαυτό μου που νιώθω έτσι. Είναι τρομερά δύσκολο γιατί καπνίζω από τα 17 μου ακατάπαυστα και είμαι σίγουρη ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας γιατί δεν μένω έγκυος.

Όταν είπε ο γυναικολόγος στον άντρα μου ότι οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν 40% λιγότερες πιθανότητες να συλλάβουν σε εξωσωματική, με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια………και εγώ έβαλα την ουρά στα σκέλια.

ενταξει εγω ημουν σε καλυτερη φαση εκανα 5-6 την ημερα κ ειχε και μερες που εκανα λιγοτερα αλλα και μερες που εκανα περισσοτερα αλλα ο σταθερος μου αριθμος ειναι 5-6....τωρα δεν κανω ουτε ενα απο την ημερα που ειδα θετικο τεστ και μου λειπει λιγο αλλα δεν βαριεσαι μπροστα στο μωρακι μου το τσιγαρο ειναι ενα τιποτα!!! λεια μου μην ριχνεις ευθυνες στον εαυτο σου απλα καλα εκανες και το ελαττωσες.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Σεξ..?

Τι είναι αυτό…?

πριν λιγο πηρα το πρωτο μου κ πηρα κ τον πρωτο υπνο αμεσως μετα...γι αυτο ε????μου ειπε αν θελω να τα βαζω κολπικα κ γω βοβηθηκα....λετε να ειναι προτιμοτερο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εγώ λέμε......πάλι με ξεχάσατε?

Και η Deppa πάει για υπέρηχο.

εγω το θυμωμουν λια...για την ντεππα δεν θυμωμουν...θα κανει τον πρωτο υπερηχο η τον 2ο?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πριν λιγο πηρα το πρωτο μου κ πηρα κ τον πρωτο υπνο αμεσως μετα...γι αυτο ε????μου ειπε αν θελω να τα βαζω κολπικα κ γω βοβηθηκα....λετε να ειναι προτιμοτερο???

Κολπικά έχουν καλύτερη απορόφηση μου είπε, αλλα με εκνευρίζει να βάζω δάχτυλο τρείς και λίγο.............άσε που τρέχει και είναι σιχαμερό. Απο το στόμα βέβαια, νομίζω οτι έχω μεγαλύτερες παρενέργειες, όπως μαστούρωμα και αναγούλες.

Η Deppa νομίζω στον επόμενο υπέρηχο θα δεί αν έχει παραπάνω απο ένα σάκους.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι θελω κ εγω να σε ευχαριστησω απο εδω μεσα κ να σου πω κ εγω οτι εισαι μια γλυκητατη κοπελα κ πολυ καλος ανθρωπος.χαρηκα πολυ που σε γνωρισα απο κοντα κ ελπιζω οτι θα εχουμε κ συνεχεια μαζι με τα μωρουλινια μας στα καροτσια! Κ εγω πιστευω να ακυρωσουμε τη λιστα γιατι θα αγχωθουμε περισσοτερο αφου η λεια θα μεινει τωρα.οι γιαννιωτισσες θα μεινουν ταυτοχρονα! Μαριουλα μην ανησυχεις εδειξα τις καλυτερες!

Tsery, το πρώτο βήμα έγινε! Είδες σάκο κι αυτό είναι τόσο θετικό!!!Από εδώ και πέρα προσοχή. Εμένα κορίτσια τα ουτρογκεσταν καθόλου δεν μου δημιούργησαν παρενέργειες. Από το στόμα τα έπαιρνα 3 των 200 κάθε μέρα για 12 μέρες και ήμουν μια χαρά! Ισως επειδή δεν ήμουν έγκυος!!! Λια, να δεις που θα είσαι.....

Μαριούλα,ωραίες φωτο μου έδειξε η pepsi,μην ανησυχείς......Ωραία και η κοιλίτσα σου και ο αντρούλης σου κι εσύ! Νομίζω το κοντό μαλλί σου πάει περισσότερο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Pepsi, το σκεφτόμουν χθες που πίναμε καφέ πως του χρόνου μπορεί να καθόμαστε στην ίδια καφετέρια και να έχουμε η καθεμία το μωρό της (είτε σε καροτσι είτε σε κοιλίτσα)!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γεια σας κορίτσια και από μένα!!!

ούτε εγώ είχα παρενέργειες αλλά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!ήθελα ύπνο και δεν ερχόταν!

ακόμα δεν αποφασίσαμε τι σκυλάκι θα πάρουμε..άλλα μου αρέσουν εμένα και άλλα του αντρούλη μου..θα κάνουμε κλήρωση!!:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εμένα κορίτσια τα ουτρογκεσταν καθόλου δεν μου δημιούργησαν παρενέργειες. Από το στόμα τα έπαιρνα 3 των 200 κάθε μέρα για 12 μέρες και ήμουν μια χαρά! Ισως επειδή δεν ήμουν έγκυος!!! Λια, να δεις που θα είσαι.....

Μπα.....και τον μήνα που είχα ξαναπάρει utrogestan τα ίδια συμπτώματα είχα και χαιρόμουν γιατί νόμιζα πως είμαι έγκυος. Τώρα δεν μασάω.....

Σήμερα μάλιστα έκοψα το απογευματινό, γιατί οπου πάω νομίζουν οτι παίρνω ναρκωτικά. Τώρα μόνο πρωί - βράδυ των 200 mg.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...