Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Koρίτσια πριν καμιά ώρα μίλησα με τον αντρούλη μου και τι μου λέει; "Να σου πω κάτι; Εγώ φοβάμαι έτσι να πεις τη μαμά σου να έρχεται αυτές τις μέρες στο σπίτι το πρωί που λείπω". Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα μιλούσαμε για το φαί και τρόμαξα νόμιζα πως θα μου έλεγε ότι μετάνιωσε και θέλει άλλο:rolleyes: Ο γλυκούλης μου τελικά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνεται. Μήπως είμαι πολύ αναίσθητη εγώ που δε νιώθω τίποτα;:rolleyes:

οι αντρες απο τη φυση τους ειναι πιο φοβιτσιαριδες!!αλλα αφου πλησιαζεις και εσυ καλο ειναι να μην εισαι μονη σου!!

Και εγώ θέλω να δω τι θα μου πει ή που θα γεννήσω σήμερα γιατί πάλι νιώθω περίεργα ή θα φάω και τις σαράντα....για να δούμε...

Λιλιτακι βλεπω το μικρο να ερχεται!!!!! :D

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα,ειμαι στη δουλεια και μπηκα να σας διαβασω,αντε λιλιτακ ηρθε η ωρα,με εναν πονο κοριτσι,ελπιζω σε λιγες ωρες το 2ο αγορι ρτης παρεας να κανει την εμφανιση του χωρις να παιδεψει την μανουλα του. αχ συγκινηθηκα παρα πολυ,κλαιω....παλι καλα ειμαι μονη μου γιατι τι θα τους ελεγα.

να μαι κι εγω!!!!!ειχα παει φαρμακειο....και το γελιο ειναι οτι τωρα αν δεν ημουν στην κατασταση που ειμαι θα μπορουσα να δουλεψω κανονικα:rolleyes::rolleyes:αλλα ετσι κι αλλιως πρεπει να πηγαινω εστω και καποιες ωρες γιατι ειναι αναγκη και ρε γμτ ετυχε τωρα που οι ιωσεις ειναι στα φορτε τους τελοσπαντων αφου μπορω να βοηθησω θα το κανω!!!!

μετα πηγα επισκεψη σε ενα μωρακι 11 μηνων καλα εριξε γελιο.....του εκανα τον καραγκιοζη και οταν σταματουσα με τραβουσε να κανω κι αλλο!!!

σημερα μονη...ειχα λιγο κιμα ετοιμο στην καταψυξη και τωρα βραζω λιγα μακαρονακια....σημερα χαλασε ο καιρος εχει μαυριλα και βρεχει κατα διαστηματα ωραια για χουζουρι ειναι...ειχα βαλει και ενα πλυντηριο πριν φυγω και τωρα τα εβαλα στεγνωτηριο!!!

ΛΙΛΙ τι ωρα εχεις γιατρο???αχχχχχ τι ωραια γεννας!!!!!!!!πως σου φαινεται??απιστευτο???

ΜΑΡΤΖΙ την εχω περασει την μεση απο την στιγμη που το ανωτερο που μπορω να φτασω ειναι οι 38 εβδομαδες οποτε εχω περασει την μεση και αφου εκλεισα την 20η θελω 16 εβδομαδες ακομα αλλα και 15 να ειναι δεν τρεχει τιποτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Οσο και να προσπαθησα δεν βρηκα να αλλαζει το ονομα του τιτλου και πως, ετσι εστειλα ενα μην. στους συντονιστες για να μας κατευθυνουν, ελπιζω να αλλαζει και να μην καναμε τσαμπα τον κοπο και να ψηφισαμε!!!!!

Κοριτσια σημερα φευγω Θεσσαλονικη και θα λειψω 2 μερες την προυγουμενη που ελειψα τοσο γεννησε η marioula λες τωρα να γεννησει η lili μας???????

Εγω αρχισα να πιστευω οτι μεσα στις επομενες 2 μερες θα γεννησει!!!;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Οσο και να προσπαθησα δεν βρηκα να αλλαζει το ονομα του τιτλου και πως, ετσι εστειλα ενα μην. στους συντονιστες για να μας κατευθυνουν, ελπιζω να αλλαζει και να μην καναμε τσαμπα τον κοπο και να ψηφισαμε!!!!!

Κοριτσια σημερα φευγω Θεσσαλονικη και θα λειψω 2 μερες την προυγουμενη που ελειψα τοσο γεννησε η marioula λες τωρα να γεννησει η lili μας???????

Εγω αρχισα να πιστευω οτι μεσα στις επομενες 2 μερες θα γεννησει!!!;)

σιγουρα θα εχει γεννησει;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια χαλασε η μπαταρια απο τον λαπτοπ κ δεν μπορω να μπω. αν δεν γινοταν ετσι θα τον πηγαιναι για σερβισ κυριολικτικα του χρονου. θα ενημερωνομαι για τις εξελιξεις αλλα με το ταμπλετ δεν μπορω να γραφω πολλα.λιλι ηρθε σιγα σιγα η ωρα.,,

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αλήθεια Λιλιτάκι πώς ακριβώς είναι αυτές οι συσπάσεις;

Οι συσπάσεις κοριτσάκι είναι πέτρωμα όλη η κοιλιά και πόνος χαμηλά και στη μέση το θέμα είναι οι χρόνοι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και όχι αλλοπροσαλα εμένα ξεκινάνε 12λεπτοι μετά πάμε 8λεπτοι μετά 6λεπτοι και με τα ανεβένουμε πάλι σε 12λεπτους οπότε δέν είναι για γέννα!!!Ο γιατρός είπε ότι είναι οι προπαρασκευαστικές οδίνες και η μέση πονάει γιατί για ακόμα μια φορά το πισπιρίγκι μου άλλαξε θέση και πιέζει την ουρά μου :tongue: όλα είναι καλά και άν δεν τύχει κάτι μέσα στην εβδομάδα ξαναπάμε την άλλη Δευτέρα!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου............σου ζητω συγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα εγω ετσι οπως ειδα τις φωτο και απ τους 3 σας δεν βρηκα καμια ομοιοτητα του πριγκιπα με τον αντρα σου:oops::oops::oops:και παλι σου ζητω συγνωμη αλλα οσο μεγαλωνει γινεται φτυστος εσενα.............εν τω μεταξυ βλεπει τις φωτο και ο αντρας μου και μου λεει ''ρε συ αυτο το μωρο εχει γινει κουκλι και ειναι ιδιο την μανα του...ελπιζω καποιο απο τα δικα μου να μοιαζει και σε μενα''χαχαχα τρομαξε ο ανθρωπος σου λεει ετσι θα γεννιουντε ολα:shock::shock:

χαχα βρε καντυ σοβαρα ετσι λεει ο αντρας σου δηλαδη τοσο πολυ μου μοιαζει? εγω πιστευω πως μοιαζει πολυ του πεθερου μου:rolleyes:

Αγάπη μου!!!! Δεν τον βλέπεις μόνο εσύ κούκλο, αλλά κι εμείς.....:P Και τι ωραίο ντυσιματάκι του έχεις!!! Μεγάλωσε μωρε το μικρούλι!!!

μεγαλωνει μαργκι μου μερα με τη μερα!σου αρεσει το ντυσιματακι?δεν ειναι σωστο αντρακι με αυτα τα ρουχα???:P

Καντυ, Μαριούλα έστειλα και σε σας!

Κάντυ, επιτέλους εμφανίστηκες! Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τετοιες απουσίες. Πέρασες καλά όμως κι αυτό έχει σημασία!

Λούνα, θα σε μαλώσω! Αφού μπαίνεις που μπαίνεις, γράψε μας ένα¨"γεια, είμαι καλά" και τίποτα άλλο.....

Τσέρυ, να είστε καλά και να περάσετε όμορφες γιορτές. Αντε, και του χρόνου να στολίσετε το δέντρο με το μωράκι σας!

Με εντυπωσίασε που σας άρεσα με σγουρά μαλλιά. Βέβαια η μία που άρεσε στην Νένα είναι πριν από τρεισήμισι χρόνια πριν πάθω το εξωμήτριο. Ημουν σε τρελές χαρές γιατί εκείνη την περίοδο όλα ήταν πολύ καλά στη ζωή μου. Είδατε πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη φαίνομαι; Η άλλη στη λίμνη ήταν μετά το γεγονός.....προσπαθούσα όσο μπορώ να φαινομαι καλά.....

Με τα σγουρά είχα κομπλεξ από πολύ μικρή γιατί ως μικρούλα δεν ήξερα να τα περιποιούμαι και με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο ( ήμουν ασχημούλα)......Κάποια στιγμή στην δευτέρα γυμνασίου μού τα ίσιωσε η κομμώτρια και την άλλη μέρα στο σχολείο όλοι μου έκαναν κοπλιμέντα.....Ξαφνικά, άρχισαν να με προσέχουν.....Ετσι από τότε τα ίσιωνα μόνη μου.....Εμαθα να τα ισιώνω καλύτερα και από κομμώτρια...Αλλά τα κατέστρεφα.......Μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου και αισθάνθηκα για πρώτη φορά πως ένα αγόρι όπως και να με δει του αρέσω (μιλάμε για πολύ έρωτα!)......Αυτός με παρότρυνε να αφήνω σγουρά τα μαλλιά μου.....Οταν με βλέπει να τα ισιώνω, γκρινιάζει.....

Από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, δεν τα πειράζω καθόλου. Ούτε ίσιωμα ούτε αφρός....Δεν είναι ωραία αλλά τα μαζεύω όταν βγαίνω....

χαρα μου κουκλιτσα και με τα σγουρα μαλλια :P βασικα οταν ενας ανθρωπος ειναι ομορφος οπως και να εχει τα μαλλια του παλι ομορφος θα ειναι!!!;)αν σας δειξω τι μαλλι ειχα εγω πριν λιγα χρονια θα παθετε πλακα:shock:

Μαριούλα εγώ δεν έχω δει τον άντρα σου και δεν μπορώ να ξέρω αν του μοιάζει το μωρό. Πάντως σε σένα μοιάζει πολύ!
μαριουλα κουκλι το πριγκηπακι!!!!και τα αυτακια ενταξειι δεν ειναι και πολυ πεταχτα...εχω δει και πολυ πιο πεταχτα...παντως εσυ δεν θα το καταλαβαινεις γιατι το βλεπεις καθε μερα αλλα μεγαλωσε πολυ!!!

μαρμιν πολυ γελιο ο αντρας σου!!!!τι τραβαν και αυτοι...και γω αυτο λεω οπως λεει η νενα...θα πονεσω μια μερα αντε 2 και μετα δεν θα ποναω...αλλα αυτοι οταν σε βλεπουν να ουρλιαχζεις και δεν μπορουν να κανοιυν τιποτα...εμενα ο δικος μου στην υστεροσκοπιση μονο που δεν εκλαιγε!!!ειχε τρομαξει παρα πολυ!!!

τσερουλα μου ειπαμε τα αυτακια μας ειναι η γοητεια μας;)

κατι εχω παθει σημερα και απο το πρωι ολο τρωω,καθε μια ωρα πειναω :(

μαρακι λες να εχουμε ευχαριστα?:P και γι'αυτο να ανοιξε η ορεξη???

ΜΑΡΤΖΙ τις ελαβα τις φωτο......κοιταξε...το ισιο μαλλι μεγαλωνει γενικοτερα σε σχεση με το σγουρο...εμενα το φυσικο μου ειναι σγουρο απο το γυμνασιο ομως τα ισιωνω απ οταν σταματησα την δουλεια βαριεμαι να τα ισιωνω συνεχεια ειδικα το καλοκαιρι με την θαλασσα εννοειται πως δεν καθομαι καθε μερα με το μπιστολακι παρ ολα αυτα δεν μ αρεσει το σγουρο ουτε πανω μου ουτε σε καμια θεωρω πως με το ισιο ειμαι παντα χτενισμενη ενω με το σγουρο παντα σαν την τρελλη αλουστη αχτενιστη.......τωρα ομως βαριεμαι να το ισιωνω και κυκλοφορω σαν το τερας εννοειται πως βαζω αφρο και τα κανω με την φυσουνα τα εχω κοψει κιολας κοντο καρε τα λουζω και καθε 2η μερα και καπως βλεποντε....τελοσπαντων!!!!!!!

κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας εναν μεγαλο μου φοβο τον οποιο ομως νομιζω σας τον εχω ξαναπει......την Τριτη θα παω εδω για υπερυχο και καθε φορα που ερχεται αυτη η ωρα με πιανει ενας φοβος οτι κατι ασχημο θα μαθω........καθε φορα λοιπον σκεφτομαι οτι δεν θα ζουν μεχρι να βαλει τον υπερυχο στην κοιλια μου και να δω την καρδουλα να παλεται μου εχει κοπει η ανασα.........τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο?????

χαρα μου κ εγω ετσι ημουν θα ηρεμουσα μονο οταν θα το κραταγα αγκαλιτσα κ εσυ μεχρι να γεννησεις θα αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο...

cherry ταινιες που ειχε στην τηλεοραση ειδαμε!!!!

Οσο για την κοιλια σου περιμενε να δεις τι θα παθεις μπαινοντας στον 6ο θα νομιζες οτι ξαφνικα καταπιες ενα καρπουζακι!!!!!

marioula εγω σε μια φωτο παρατηρησα οτι οντως ο μπεμπης αρχισε να μοιαζει τον αντρα σου στα χειλη και στο λακακι στο πηγουνι. Κατα τα αλλα ματια και μαλλια ειναι ιδιος εσυ!!!!!

margi να βαζεις λιγη σιλικονη απο το μεσο του μηκους εως τις ακρες και να τα στεγνωνεις, δεν θα παιρνουν πολυ ογκο και θα κανει ωραια μπουκλα!!! Εγω πηρα μια παρα πολυ ωραια απο το hondos γιατι παρολο που ειναι ισια μπερδευονται αρκετα γιατι ειναι πολυ λεπτα!!!

s-maria ποτε περιμενουμε αποτελεσμα???

καντυ απο εδω και περα θα αρχισεις να τα νιωθεις καθε μερα οπότε δεν θα χρειαζεσαι τον υπερυχο να σου επιβεβαιωσει αν ειναι καλα τα μωρα. Εμενα πλεον εδω και μια εβδομαδα τα γαργαλητα μετατραπηκαν σε κλωτσιτσες, ειναι σαν να σου λεει μαμα ειμαι εδω:-P!!!!

νενα μου λάκακι εχουμε και οι 2 και εγω και ο αντρας μου αλλα τα χειλη ειναι του αντρα μου κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο

το αργοτερο στις 27!

μου ειπε οτι πρεπει να αδιαθετησω στις 24-25 (εκανα τη σπερματεγχυση στις 10) και να κανω χοριακη μετα απο 16-17 μερες.

χαρα μου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!:P

Κάντυ βοήθησε ο Μαρμίνος και χωρίς παρακάλια μάλιστα μάλλον το εμπέδωσε :P Όντως κι εγώ δεν τον βλέπω να έρχεται γρήγορα αλλά θα τον ταράξω αυτές τις μέρες στο περπάτημα πού θα πάει θα κουνηθεί όσο για σένα σίγουρα μόνη θα αλλάξεις την επόμενη εβδομάδα αφού το λιλιτάκι σε λίγες ώρες θα κρατάει αγκαλιά το μικρό της:tongue:
ελαααααα σου εκατσε τελικα????:tongue:
Πάλι άρχισαν συσπασεις λέτε να παω για υπερηχο και να καταλήξω στο μαιευτήριο???
αγαπη μου ολακαλα θα πανε!!!ο,τι κ αν γινει να μπεις να μας ενημερωσεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Οι συσπάσεις κοριτσάκι είναι πέτρωμα όλη η κοιλιά και πόνος χαμηλά και στη μέση το θέμα είναι οι χρόνοι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και όχι αλλοπροσαλα εμένα ξεκινάνε 12λεπτοι μετά πάμε 8λεπτοι μετά 6λεπτοι και με τα ανεβένουμε πάλι σε 12λεπτους οπότε δέν είναι για γέννα!!!Ο γιατρός είπε ότι είναι οι προπαρασκευαστικές οδίνες και η μέση πονάει γιατί για ακόμα μια φορά το πισπιρίγκι μου άλλαξε θέση και πιέζει την ουρά μου :tongue: όλα είναι καλά και άν δεν τύχει κάτι μέσα στην εβδομάδα ξαναπάμε την άλλη Δευτέρα!!!!!
αγαπη μου τωρα ειδα οτι μπηκες:P πως εισαι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...