Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια πριν καμιά ώρα μίλησα με τον αντρούλη μου και τι μου λέει; "Να σου πω κάτι; Εγώ φοβάμαι έτσι να πεις τη μαμά σου να έρχεται αυτές τις μέρες στο σπίτι το πρωί που λείπω". Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα μιλούσαμε για το φαί και τρόμαξα νόμιζα πως θα μου έλεγε ότι μετάνιωσε και θέλει άλλο:rolleyes: Ο γλυκούλης μου τελικά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνεται. Μήπως είμαι πολύ αναίσθητη εγώ που δε νιώθω τίποτα;:rolleyes:

Και εμένα τα ίδια είναι ρε μαρμιν να μη μένω μόνη μου καθόλου!!! Στο σπίτι μας είμαστε 10 χρόνια και κλειδί δεν έχουμε δώσει σε κανέναν ε τώρα έδωσε στη μάνα μου ....:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια ακόμα διπλή!!! Το βράδυ είχα συσπασεις από τις 11 έως τη 1 φτάσαμε στα 6.5 λεπτά ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν και κοιμήθηκα σερί μέχρι τις 9:30 δεν σηκώθηκα ούτε για τσισακια!!! Καλέ τι να με πειράζει το όνομα αφού ψηφίστηκε η λίστα έτσι να το κάνουμε εγώ έβαλα δεύτερη πρόταση για να έχει σασπένς :-D

Λιλιτάκι άντε κοντεύεις εσύ :tongue: και σήμερα που έχεις ραντεβού με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λιλιτάκι άντε κοντεύεις εσύ :tongue: και σήμερα που έχεις ραντεβού με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει

Και εγώ θέλω να δω τι θα μου πει ή που θα γεννήσω σήμερα γιατί πάλι νιώθω περίεργα ή θα φάω και τις σαράντα....για να δούμε...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Και εμένα τα ίδια είναι ρε μαρμιν να μη μένω μόνη μου καθόλου!!! Στο σπίτι μας είμαστε 10 χρόνια και κλειδί δεν έχουμε δώσει σε κανέναν ε τώρα έδωσε στη μάνα μου ....:rolleyes:

Εμένα οι γονείς μου έχουν το κλειδί αλλά δεν το χρησιμοποιούν ποτέ απλά εάν γίνει τίποτα ενώ λείπουμε ή κλειδωθούμε κατά λάθος απ' έξω να υπάρχει κάπου. Εσένα όμως βρε κοριτσάκι έχει και δίκιο γιατί ξεκίνησαν οι συσπάσεις. Εγώ νιεντ.

Άντε πάω για περπάτημα τώρα μπας και κουνηθεί και ο δικός μου:tongue: Από τις 8 παρά θέλω να βγω και δε με αφήνουν :cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ θέλω να δω τι θα μου πει ή που θα γεννήσω σήμερα γιατί πάλι νιώθω περίεργα ή θα φάω και τις σαράντα....για να δούμε...

Μπα αποκλείεται να τις φας τις σαράντα η ώρα ε, η ώρα επλησίασε.... για σένα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!!!και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙ βλεπω αλλαξαμε και σημερα μαζι εβδομαδα:P:pκι απ την επομενη εβδομαδα μονη μου:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ περπατα................καμια βοηθεια απο τον ΜΑΡΜΙΝΟ ειχαμε???????αχχχχ βλεπω να σε παιδευει ο παιδαρος:rolleyes::rolleyes:

ΠΕΠΣΟΥΛΑ καλοπερναμε στα βορεια???αντε να βαλεις και το ιντερνετ να μην εχεις δικαιολογια μετα:tongue::tongue:

οι υπολοιπες κοιμαστε????????????????????

ΝΕΝΑ δεν εχω ιδεα πως αλλαζει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙ βλεπω αλλαξαμε και σημερα μαζι εβδομαδα:P:pκι απ την επομενη εβδομαδα μονη μου:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ περπατα................καμια βοηθεια απο τον ΜΑΡΜΙΝΟ ειχαμε???????αχχχχ βλεπω να σε παιδευει ο παιδαρος:rolleyes::rolleyes:

ΠΕΠΣΟΥΛΑ καλοπερναμε στα βορεια???αντε να βαλεις και το ιντερνετ να μην εχεις δικαιολογια μετα:tongue::tongue:

οι υπολοιπες κοιμαστε????????????????????

ΝΕΝΑ δεν εχω ιδεα πως αλλαζει:rolleyes::rolleyes:

Για να δούμε ρε κάντυ λές να είσαι μόνη την άλλη Δευτέρα?????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα! Δεν γεννήσατε ακόμη, ε; Δεν πειράζει....Είπαμε : στην ώρα τους θα έρθουν τα μωρά!

Κάντυ, δεν μας είχες πει κάτι πιο νωρίς για τον πρόσθιο πλακούντα! Ετσι όπως το περιγράφεις, φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό. Κοίτα να προσέχεις και άσε τα "εγώ δεν μπορώ, έτσι είμαι". Εχει δίκιο η Μαρμίν....Ας μεινουν και ακάθαρτα στην τελική....Οσο για το άγχος που έχεις πριν πας στο γιατρό, σε καταλαβαίνω γιατί έτσι είμαι κι εγώ. Μέχρι να μου πει ότι το βλέπει κι είναι όλα καλά τρέμει το φυλλοκάρδι μου!

"Τυχερη λίστα" θα γινουμε τελικά; Μακάρι το "τυχερό παρεάκι" να κάνει το θαύμα του και να γεμίσει στο τέλος του χρόνου η τυχερή μας λίστα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κάντυ, έφτασες κιόλας στα μισά!!!! Αντε κοριτσάκι μου, να περάσουν κι άλλες 17 εβδομάδες ( τόσες δεν θέλουμε;;; ή και με λιγότερες είμαστε οκ;;;) τόσο γρήγορα όσο πέρασαν οι 20 και να έχεις τα μωράκια αγκαλίτσα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ βοήθησε ο Μαρμίνος και χωρίς παρακάλια μάλιστα μάλλον το εμπέδωσε :P Όντως κι εγώ δεν τον βλέπω να έρχεται γρήγορα αλλά θα τον ταράξω αυτές τις μέρες στο περπάτημα πού θα πάει θα κουνηθεί όσο για σένα σίγουρα μόνη θα αλλάξεις την επόμενη εβδομάδα αφού το λιλιτάκι σε λίγες ώρες θα κρατάει αγκαλιά το μικρό της:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάλι άρχισαν συσπασεις λέτε να παω για υπερηχο και να καταλήξω στο μαιευτήριο???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πάλι άρχισαν συσπασεις λέτε να παω για υπερηχο και να καταλήξω στο μαιευτήριο???

Πολύ πιθανόν:tongue: Τι ώρα έχεις ραντεβού με το γιατρό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...