Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ο ενας ειναι προσθιος και ο αλλος οπισθιος.οταν υπαρχει προσθιος σημαινει πως ειναι μπροστα στα τοιχωματα της κοιλιας μας και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες σε καθε κινηση και οσο μεγαλωνει η κοιλια τοσο πιο επικυνδυνο ειναι....για παραδειγμα το περασμενο σκ μια κοπελα στην 33η εβδομαδα περματουσε και παει να ανεβει σε ενα πεζοδρομιο ακουμπησε την κοιλια της ελαχιστα στον καθρεπτη του αυτοκινητου η κοπελα ειχε προσθιο πλακουντα και ετσι οπως ακουμπησε την κοιλια της ο πλακουντας ξεκολησε μεχρι να παει στο νοσοκομειο το μωρο ηταν νεκρο και να σκεφτητε πως δεν χτυπησε απλα ακουμπησε......επισσης δεν πρεπει να ασκεις καθολου πιεση στην κοιλια με σκυψιμο με το να καθεσαι ξαπλωμενη και να σηκωθεις γενικα θελει πολυ πολυ προσοχη

Για αυτο να κοψεις τις βλακειες και να προσεχεις παρα παρα πολυ απο εδω και περα!!! Αν και δεν σε βλεπω να βαζεις μυαλο με τις δουλειες!!!!:rolleyes:

Οσο για τα γαργαλητα ειναι τα μωρα σου σιγουρα!!:-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για αυτο να κοψεις τις βλακειες και να προσεχεις παρα παρα πολυ απο εδω και περα!!! Αν και δεν σε βλεπω να βαζεις μυαλο με τις δουλειες!!!!:rolleyes:

Οσο για τα γαργαλητα ειναι τα μωρα σου σιγουρα!!:-P

οχι βεβαια............βαζω εγω μυαλο???????????αφου με ξερετε........και σημερα εκανε ο αντρας μου δουλειες γιατι αυριο θα ειμαι μονη και να μην κανω τιποτα και του λεω ''χαλια σκουπησες αυριο που θα ειμαι μονη θα κανω σωστη δουλεια''ανεγκεφαλη παιδι μου!!!!!

αα τωρα που το θυμηθηκα....στο φεις μπηκα αφου ειχα μπει εδω ειχα γραψει την ιστορια της ζωης μου μου ειχατε απαντησει κιολας!!!!!εξαρτηση παιδι μου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Άχ κοριτσάκια μου δεν αντέχω κλείνουν τα μάτια μο,υ δεν κοιμήθηκα εχθές το βράδυ καλά, κουράστηκα σήμερα με τις δουλειές, σιδέρωσα κιόλας ,δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι και τώρα είμαι κομμάτια ,σας καληνυχτίζω λοιπόν και σας φιλώ όλες γλυκά , αύριο θα είμαι οκ και θα τα πούμε!!!Καλό ξημέρωμα όμορφες!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Άχ κοριτσάκια μου δεν αντέχω κλείνουν τα μάτια μο,υ δεν κοιμήθηκα εχθές το βράδυ καλά, κουράστηκα σήμερα με τις δουλειές, σιδέρωσα κιόλας ,δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι και τώρα είμαι κομμάτια ,σας καληνυχτίζω λοιπόν και σας φιλώ όλες γλυκά , αύριο θα είμαι οκ και θα τα πούμε!!!Καλό ξημέρωμα όμορφες!!!!!!!!

καληνυχτα ΛΙΛΙ αντε να δουμε θα ξυπνησεις με κοιλια.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου έχει δίκιο η Νένα μην κάνεις κι εσύ τόσες δουλειές και ειδικά το σκούπισμα. Αφού δεν κάνει να σκύψεις πώς σκουπίζεις. Επίσης ο σύζυγος σκούπισε ο άνθρωπος κάτσε στα αυγά σου. Εμένα τρεις τουλάχιστον μήνες ξέρεις πώς ήταν το σπίτι; Παρόλο που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθεειες ο σύζυγος πάλι ήταν άστα να παν. Εεεεε άκουσα κι εγώ τις συμβουλές των φιλενάδων μου και γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη ή έκανα πως δεν τα έβλεπα. Το μόνο που είχε σημασία ήταν να είναι καλά το μωράκι μου και αν ο μη γένοιτω γινόταν κάτι τουλάχιστον θα ήξερα ότι έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα που έχεις συνηθίσει αλλιώς αλλά να σκέφτεσαι ότι αυτό το ανυπεράσπιστο πλασματάκι μόνο εσένα έχει να το φροντίζεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Λίλι.

Κάντυ σίγουρα θα ξυπνήσει με κοιλιά το θέμα είναι όταν θα ξυπνήσουμε εμείς εάν θα έχει ακόμα την ίδια μεγάλη κοιλιά ή θα έχει ξεφουσκώσει:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχτα Λίλι.

Κάντυ σίγουρα θα ξυπνήσει με κοιλιά το θέμα είναι όταν θα ξυπνήσουμε εμείς εάν θα έχει ακόμα την ίδια μεγάλη κοιλιά ή θα έχει ξεφουσκώσει:P

χαχα ναι δικιο εχεις!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κ εγω ψηφιζω τυχερη λιστα για να σβηστουμε ολες μια και καλη.

Τσερυ ολο το σαβκο εκανα δουλειες. Για καφε ακομη δεν πηγα και ειμαι και δυο βδομαδες σαλονικα. Που θα παει θα προσαρμοστω!!!!!!

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

9. tinkerbell ''το τυχερό παρεάκι''

10.maria-maraki27 " η τυχερή λίστα"

11.aggelikaki ''το τυχερό παρεάκι''

12.luna " η τυχερή λίστα"

13.pepsi " η τυχερή λίστα"

καλημερα κοριτσακια

τελικα επικρατησε ο τιτλος " η τυχερή λίστα"

lili μου δεν πιστευω σε πειραζει γιατι δεν θα το βαλω τοτε:tongue:. Αν και νομιζω οτι " η τυχερή λίστα" μας χαρακτηριζει περισσοτερο γιατι θυμαμαι την αγωνια να γραφτουμε και να μας σβηστουμε απο αυτην. Θα προσπαθησω να το αλλαξω το ονομα σημερα το μεσημερι -αν και δεν ξερω ακομη πως γινεται, ξερει καμια απο σας?-και μετα τον καινουριο τιτλο θα βαλω με μικροτερα γραμματα τον παλιο για λιγες μερες για να μην μπερδευτει καμια.

Τρεχω στη δουλεια φιλακια!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Koρίτσια πριν καμιά ώρα μίλησα με τον αντρούλη μου και τι μου λέει; "Να σου πω κάτι; Εγώ φοβάμαι έτσι να πεις τη μαμά σου να έρχεται αυτές τις μέρες στο σπίτι το πρωί που λείπω". Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα μιλούσαμε για το φαί και τρόμαξα νόμιζα πως θα μου έλεγε ότι μετάνιωσε και θέλει άλλο:rolleyes: Ο γλυκούλης μου τελικά όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνεται. Μήπως είμαι πολύ αναίσθητη εγώ που δε νιώθω τίποτα;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια ακόμα διπλή!!! Το βράδυ είχα συσπασεις από τις 11 έως τη 1 φτάσαμε στα 6.5 λεπτά ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν και κοιμήθηκα σερί μέχρι τις 9:30 δεν σηκώθηκα ούτε για τσισακια!!! Καλέ τι να με πειράζει το όνομα αφού ψηφίστηκε η λίστα έτσι να το κάνουμε εγώ έβαλα δεύτερη πρόταση για να έχει σασπένς :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...