Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

cherry ταινιες που ειχε στην τηλεοραση ειδαμε!!!!

Οσο για την κοιλια σου περιμενε να δεις τι θα παθεις μπαινοντας στον 6ο θα νομιζες οτι ξαφνικα καταπιες ενα καρπουζακι!!!!!

marioula εγω σε μια φωτο παρατηρησα οτι οντως ο μπεμπης αρχισε να μοιαζει τον αντρα σου στα χειλη και στο λακακι στο πηγουνι. Κατα τα αλλα ματια και μαλλια ειναι ιδιος εσυ!!!!!

margi να βαζεις λιγη σιλικονη απο το μεσο του μηκους εως τις ακρες και να τα στεγνωνεις, δεν θα παιρνουν πολυ ογκο και θα κανει ωραια μπουκλα!!! Εγω πηρα μια παρα πολυ ωραια απο το hondos γιατι παρολο που ειναι ισια μπερδευονται αρκετα γιατι ειναι πολυ λεπτα!!!

s-maria ποτε περιμενουμε αποτελεσμα???

καντυ απο εδω και περα θα αρχισεις να τα νιωθεις καθε μερα οπότε δεν θα χρειαζεσαι τον υπερυχο να σου επιβεβαιωσει αν ειναι καλα τα μωρα. Εμενα πλεον εδω και μια εβδομαδα τα γαργαλητα μετατραπηκαν σε κλωτσιτσες, ειναι σαν να σου λεει μαμα ειμαι εδω:-P!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για την κοιλια σου περιμενε να δεις τι θα παθεις μπαινοντας στον 6ο θα νομιζες οτι ξαφνικα καταπιες ενα καρπουζακι!!!!!

marioula εγω σε μια φωτο παρατηρησα οτι οντως ο μπεμπης αρχισε να μοιαζει τον αντρα σου στα χειλη και στο λακακι στο πηγουνι. Κατα τα αλλα ματια και μαλλια ειναι ιδιος εσυ!!!!!

margi να βαζεις λιγη σιλικονη απο το μεσο του μηκους εως τις ακρες και να τα στεγνωνεις, δεν θα παιρνουν πολυ ογκο και θα κανει ωραια μπουκλα!!! Εγω πηρα μια παρα πολυ ωραια απο το hondos γιατι παρολο που ειναι ισια μπερδευονται αρκετα γιατι ειναι πολυ λεπτα!!!

καντυ απο εδω και περα θα αρχισεις να τα νιωθεις καθε μερα οπότε δεν θα χρειαζεσαι τον υπερυχο να σου επιβεβαιωσει αν ειναι καλα τα μωρα. Εμενα πλεον εδω και μια εβδομαδα τα γαργαλητα μετατραπηκαν σε κλωτσιτσες, ειναι σαν να σου λεει μαμα ειμαι εδω:-P!!!!

το αργοτερο στις 27!

μου ειπε οτι πρεπει να αδιαθετησω στις 24-25 (εκανα τη σπερματεγχυση στις 10) και να κανω χοριακη μετα απο 16-17 μερες.

καντυ εγω αυτο δεν το εχω αν και μια μερα πριν τον υπερηχο παντα με πιανει ενα αγχος αν ολα θα ειναι καλα....εχω δηλαδη κατι παρομοιο!!!!οποτε μαλλον ειναι φυσιολογικο....αλλα απο την αλλη αν το σκεφτεις γιατι να μην ειναι ολα καλα???τον κινδυνο τον περασαμε....

τον κινδυνο τον περασαμε?????????????ισα ισα που απο δω και περα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και εμενα που ο ενας πλακουντας ειναι προσθιος...ειναι ακομα πιο ζορικα τα πραγματα:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βρε μη σκεφτεσαι αρνητικα!!τα μωρακια σου ειναι μια χαρα!!!και περιμενουν τη μανουλα στο ραντεβου της τριτης :D

εχεις παθει φοβια γιαυτο αισθανεσαι ετσι!!να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα!ολα μια χαρα θα ειναι,θα δεις!!

καμια ιδεα για να την διωξω αυτην τη φοβια??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω αν σου πω οτι αυτα τα γαργαλητα, που η αληθεια ειναι πως τα νιωθω πλεον καθημερινα και ολο και ποιο εντονα,δεν εχω σιγουρευτει ακομα αν ειναι τα μωρα και οχι το εντερο μου θα με πεις χαζη??????????σε οσους το λεω μου λενε πως ειναι τα μωρα κι εγω λεω μπα δεν ειναι:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καμια ιδεα για να την διωξω αυτην τη φοβια??????
πιστευω πως θα σου φυγει την τριτη που θα δεις οτι ολα θα ειναι καλα!

τωρα τι να σου πω...εγω για να μη σκεφτομαι πραγματα που με αγχωνουν προσπαθω να κανω πολλα πραγματα για να ξεχνιεμαι! ολα δεν κανεις και λιγα!

ΜΑΡΤΖΙ τις ελαβα τις φωτο......κοιταξε...το ισιο μαλλι μεγαλωνει γενικοτερα σε σχεση με το σγουρο...εμενα το φυσικο μου ειναι σγουρο απο το γυμνασιο ομως τα ισιωνω απ οταν σταματησα την δουλεια βαριεμαι να τα ισιωνω συνεχεια ειδικα το καλοκαιρι με την θαλασσα εννοειται πως δεν καθομαι καθε μερα με το μπιστολακι παρ ολα αυτα δεν μ αρεσει το σγουρο ουτε πανω μου ουτε σε καμια θεωρω πως με το ισιο ειμαι παντα χτενισμενη ενω με το σγουρο παντα σαν την τρελλη αλουστη αχτενιστη.......τωρα ομως βαριεμαι να το ισιωνω και κυκλοφορω σαν το τερας εννοειται πως βαζω αφρο και τα κανω με την φυσουνα τα εχω κοψει κιολας κοντο καρε τα λουζω και καθε 2η μερα και καπως βλεποντε....τελοσπαντων!!!!!!!

κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας εναν μεγαλο μου φοβο τον οποιο ομως νομιζω σας τον εχω ξαναπει......την Τριτη θα παω εδω για υπερυχο και καθε φορα που ερχεται αυτη η ωρα με πιανει ενας φοβος οτι κατι ασχημο θα μαθω........καθε φορα λοιπον σκεφτομαι οτι δεν θα ζουν μεχρι να βαλει τον υπερυχο στην κοιλια μου και να δω την καρδουλα να παλεται μου εχει κοπει η ανασα.........τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο?????

Το ίδιο άγχος είχα κι εγώ Κάντυ μου περίμενα πως κ πως να ακούσουμε ή να δούμε την καρδούλα δεν ξέρω πως να το αποβάλλεις γιατί εγώ να σκεφτείς ότι πριν λίγο κουνούσα και χτυπούσα την κοιλιά μου για να κουνηθεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ τα μωράκια σου είναι και αυτό με τον πλακούντα εγώ προσωπικά μόνο από σένα θυμάμαι να το άκουσα και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Δηλαδή τι μπορεί να συμβεί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ο ενας ειναι προσθιος και ο αλλος οπισθιος.οταν υπαρχει προσθιος σημαινει πως ειναι μπροστα στα τοιχωματα της κοιλιας μας και πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες σε καθε κινηση και οσο μεγαλωνει η κοιλια τοσο πιο επικυνδυνο ειναι....για παραδειγμα το περασμενο σκ μια κοπελα στην 33η εβδομαδα περματουσε και παει να ανεβει σε ενα πεζοδρομιο ακουμπησε την κοιλια της ελαχιστα στον καθρεπτη του αυτοκινητου η κοπελα ειχε προσθιο πλακουντα και ετσι οπως ακουμπησε την κοιλια της ο πλακουντας ξεκολησε μεχρι να παει στο νοσοκομειο το μωρο ηταν νεκρο και να σκεφτητε πως δεν χτυπησε απλα ακουμπησε......επισσης δεν πρεπει να ασκεις καθολου πιεση στην κοιλια με σκυψιμο με το να καθεσαι ξαπλωμενη και να σηκωθεις γενικα θελει πολυ πολυ προσοχη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Σοβαρά Κάντυ; Δεν το ήξερα αυτό! Εσύ πώς κάνεις τόοοοοοσες δουλειές;:shock:

προσπαθω να μην ακουμπαω την κοιλια μου πουθενα φυσικα και ο γιατρος μου και η φιλη μου αλλα και αυτος που πηγαινω εδω μια φορα τον μηνα για φωτογραφιση μου λενε το ιδιο καθε φορα ''προσεχε την κοιλια σου εκει που χωρουσες εχθες αυριο δεν θα χωρας μην προσπαθησεις να περασεις''επισσης μου εχουν πει να προσεχω πως σηκωνομαι οταν ειμαι ξαπλα και να αποφευγω να σκυβω γιατι το μωρακι με τον προσθιο ειναι το κατω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ολες την τριτη εχουμε ραντεβου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:εμεις - νενα - καντυ.....άλλος για την τριτη?????

Εγώ Δευτέρα έχω ραντεβού!!!;)

ΜΑΡΤΖΙ τις ελαβα τις φωτο......κοιταξε...το ισιο μαλλι μεγαλωνει γενικοτερα σε σχεση με το σγουρο...εμενα το φυσικο μου ειναι σγουρο απο το γυμνασιο ομως τα ισιωνω απ οταν σταματησα την δουλεια βαριεμαι να τα ισιωνω συνεχεια ειδικα το καλοκαιρι με την θαλασσα εννοειται πως δεν καθομαι καθε μερα με το μπιστολακι παρ ολα αυτα δεν μ αρεσει το σγουρο ουτε πανω μου ουτε σε καμια θεωρω πως με το ισιο ειμαι παντα χτενισμενη ενω με το σγουρο παντα σαν την τρελλη αλουστη αχτενιστη.......τωρα ομως βαριεμαι να το ισιωνω και κυκλοφορω σαν το τερας εννοειται πως βαζω αφρο και τα κανω με την φυσουνα τα εχω κοψει κιολας κοντο καρε τα λουζω και καθε 2η μερα και καπως βλεποντε....τελοσπαντων!!!!!!!

κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας εναν μεγαλο μου φοβο τον οποιο ομως νομιζω σας τον εχω ξαναπει......την Τριτη θα παω εδω για υπερυχο και καθε φορα που ερχεται αυτη η ωρα με πιανει ενας φοβος οτι κατι ασχημο θα μαθω........καθε φορα λοιπον σκεφτομαι οτι δεν θα ζουν μεχρι να βαλει τον υπερυχο στην κοιλια μου και να δω την καρδουλα να παλεται μου εχει κοπει η ανασα.........τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο?????

Φυσικό είναι ρε μπουμπού όλες μέχρι να νιώσουμε κλωτσιές έτσι νιώθαμε και πίστεψε με δέν είναι εύκολο να το αποβάλεις όπως είπε και η μαρμιν και εγώ ακόμα και τώρα κουνάω τη κοιλιά να τον ξυπνήσω και να αρχήσει τις κλωτσιές όχι ότι σταματάει για πολύ αλλά και αυτό το λίγο με αγχώνει!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ η αλήθεια είναι πως δεν αναφερθήκαμε στον πλακούντα αλλά αν ήταν πρόσθιος θα μου το έλεγε έτσι δεν είναι;

στην αυχενικη δεν μου ειπαν τιποτα,δεν μου την εκανε ο γιατρος μου,μετα πηγα σε αυτον εδω και μου το ειπε αλλα δεν μου ειπε τι σημαινει απλα μου ειπε προσοχη στην κοιλια σου......μετα παω στον γιατρο μου και μου λεει ο ενας προσθιος ο αλλος οπισθιος εκει μου εξηγησε ακριβως τι σημαινει τι πρεπει να προσεχω τι δεν πρεπει να κανω μου ειπε επισσης διαφορες περιπτωσεις...και πριν 2 εβδομαδες που πηγα στην φιλη μου μου εκανε ολοκληρο μαθημα πανω σε αυτο το θεμα μου ειπε και για την περιπτωση της κοπελας την οποια κατα τυχη γνωριζα(την κοπελα) και για αλλη μια περιπτωση στην 30η εβδομαδα που συνεβει το ιδιο σκ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...