Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα εγώ δεν έχω δει τον άντρα σου και δεν μπορώ να ξέρω αν του μοιάζει το μωρό. Πάντως σε σένα μοιάζει πολύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμίν, ο άντρας σου έχει αρχίσει να αγχώνεται....Εσύ δεν μας είπες πώς αισθάνεσαι..... Φοβάσαι για τον τοκετό; Ανυπομονείς, αγχώνεσαι; Εσύ λιλιτάκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμίν, ο άντρας σου έχει αρχίσει να αγχώνεται....Εσύ δεν μας είπες πώς αισθάνεσαι..... Φοβάσαι για τον τοκετό; Ανυπομονείς, αγχώνεσαι; Εσύ λιλιτάκι;

Eγώ είμαι μια χαρά ούτε άγχος ούτε τίποτα μάλλον δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαριουλα κουκλι το πριγκηπακι!!!!και τα αυτακια ενταξειι δεν ειναι και πολυ πεταχτα...εχω δει και πολυ πιο πεταχτα...παντως εσυ δεν θα το καταλαβαινεις γιατι το βλεπεις καθε μερα αλλα μεγαλωσε πολυ!!!

μαρμιν πολυ γελιο ο αντρας σου!!!!τι τραβαν και αυτοι...και γω αυτο λεω οπως λεει η νενα...θα πονεσω μια μερα αντε 2 και μετα δεν θα ποναω...αλλα αυτοι οταν σε βλεπουν να ουρλιαχζεις και δεν μπορουν να κανοιυν τιποτα...εμενα ο δικος μου στην υστεροσκοπιση μονο που δεν εκλαιγε!!!ειχε τρομαξει παρα πολυ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλα κουκλι το πριγκηπακι!!!!και τα αυτακια ενταξειι δεν ειναι και πολυ πεταχτα...εχω δει και πολυ πιο πεταχτα...παντως εσυ δεν θα το καταλαβαινεις γιατι το βλεπεις καθε μερα αλλα μεγαλωσε πολυ!!!

μαρμιν πολυ γελιο ο αντρας σου!!!!τι τραβαν και αυτοι...και γω αυτο λεω οπως λεει η νενα...θα πονεσω μια μερα αντε 2 και μετα δεν θα ποναω...αλλα αυτοι οταν σε βλεπουν να ουρλιαχζεις και δεν μπορουν να κανοιυν τιποτα...εμενα ο δικος μου στην υστεροσκοπιση μονο που δεν εκλαιγε!!!ειχε τρομαξει παρα πολυ!!!

Εμένα ο δικός μου έκλαιγε. Όταν είχα νοσηλευτεί λίγες μέρες για να κάνω εξετάσεις και να επιβεβαιώσουμε την πάθηση μου παρόλο που τις περισσότερες νύχτες έβγαινα γυρνούσε στο σπίτι και έκλαιγε. Βέβαια μου το είπε αρκετά αργότερα όταν τον ρώτησα αλλά ήμουν σίγουρη ότι στενοχωριόταν πολύ. Βέβαια μπροστά μου το έπαιζε άνετος αλλά ήξερα ότι δεν είναι. Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει και τώρα. Αντίθετα αυτός πιστεύει πως θα τα χάσει και μάλιστα μου λέει στο επόμενο θα ξέρω και θα είμαι πιο ψύχραιμος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Για το μόνο που φοβάμαι είναι μην πάθει τιποτα το μωράκι μου αν ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά δε θα με πείραζε να κλείσω και όλο το μήνα έτσι κι αλλιώς θα μου λείψουν οι κλωτσούλες του και όλες αυτές οι στιγμές. Και το άτιμο είναι τόσο ήσυχο αυτές τις δύο μέρες λες και το κάνει επίτηδες. Εντάξει το νιώθω αλλά όχι όπως πριν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

margy και εγω ψηφίζω σγουρά σε κάνουν να φένεσαι ακόμα πιο μικρή!!!Εγώ δέν έχω καθόλου άγχος ο καλός μου πάλι έχει!!!Έχω κόσμο τα λέμε μετά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

γεια σας και απο μενα κοριτσια!!!

Καταρχην να ψηφισω γιατι η νενα ανυπομονει να αλλαξει τιτλο ...και ψηφιζω

"η τυχερη λιστα"!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ειμαστε και στην αναμονη για τα νεα μωρα!!!Αχ τι τελεια !!Αντε να παιρνουμε σειρα !!

Λιλιτακι οτι ακριβως κανεις με τις δουλειες κανω και εγω...δηλαδη σχεδον τα παντα!!Καμια φορα λεω και εγω οτι ισως το παρακανω ,αλλα αν δεν τα κανω μονη μου νομιζω οτι δεν θα γινουν σωστα λεει ....!Στην αντιστροφη μετρηση τωρα ε??Πω πω ζηλευω ...θελω και εγω να μπω στο μηνα μου !!

Μαρμιν βλεπω και εσυ καλα κρατας ακομα!!Ενοχλησεις εχεις καθολου εσυ??Αντε να γεννησετε εσυ και η λιλι να συνειδητοποιησω οτι ερχετε η σειρα μου μετα!!!!Να μου γραψετε αναλυτικα την εμπειρια του τοκετου οταν ερθει με το καλο η ωρα να μαθαινω ,να ειμαι προετοιμασμενη!

μαριουλα περιτο να σου πω οτι οποτε ανεβαζεις φωτο του γιου σου ΛΙΩΝΩ!!!!!!!Τι κουκλος που ειναι δεν το συζητω... και ειναι ιδιος εσυ !!Ειναι για πολλα φιλακια το αντρακι σου!!Ελπιζω να μη σε πολυκουραζει μονο!

Αγγελικακι πως τα πας εσυ??Θα εχεις φουσκωσει για τα καλα τωρα !!!

Νενα καλε ειδα 24 βδομαδων και λεω ποτε περασε ο καιρος ...!!Συντομα θα λεμε και για τα μωρακια μας ,καθε μηνα ειχαμε μια εγκυμοσυνη τωρα θα εχουμε και μια γεννα καθε μηνα!

μαργκι δεν χαιρεσε που εχεις αντρα που δεν σε αφηνει να κανεις πολλες δουλειες και σε προσεχει??Αυτο δειχνει πως μαλλον σ αγαπαει πολυ!!Αλλες θα παρακαλουσαν καλε!!Για τη σομπουλα σας εισαι τυχερη που σας βγηκε καλη γιατι εχω φιλες που πηραν και δεν ζεστενουν τοσο καλα λενε...Αναλογα την κατασκευη μαλλον ειναι αυτα!

Τσερυ τι μου κανεις εσυ ??Ξεκινησες τα ψωνια για το μωρακι σου??

Καλε χασαμε τη καντυ??Αν εχει καποια τηλεφωνο ας την ενοχλησει να δουμε οτι ειναι ολα καλα.Αν και ελπιζω απλα να μην εχει προλαβει να μπει!

Εγω ειμαι σχεδον πανετοιμη για τον ερχομο του μπεμπη,εκτος απο την ψυχολογικη προετοιμασια....ειμαι λιγο φοβιτσιαρα για τον τοκετο τι να κανουμε!!Τωρα τελευταια εχω πονους περιοδου περιοδικα αλλα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο απο τωρα και στο εξης ..Ελπιζω να εχουν δικιο γιατι εχω ακομα μια βδομαδα μεχρι να ξαναπαω στο γιατρο να με δει!!

Τα υπολοιπα κοριτσια ελπιζω να ειναι καλα...αν και διαβαζω πως ειναι ...!να μην εγκαταλειπουν τις προσπαθειες και να μην χανουν την αισιοδοξια τους!!!!

με το καλο το μωρακι σας!!!
532094_452252018144655_2057480934_n.jpg
Ο μπεμπης σου μεγαλωνει πολυ γρηγορα!!! και εμενα απο τις φωτογραφιες που κοιταγα στο φεισμπουκ μου φαινεται οτι μοιαζει περισσοτερο σε σενα!
Eγώ είμαι μια χαρά ούτε άγχος ούτε τίποτα μάλλον δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα.
Για το μόνο που φοβάμαι είναι μην πάθει τιποτα το μωράκι μου αν ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά δε θα με πείραζε να κλείσω και όλο το μήνα έτσι κι αλλιώς θα μου λείψουν οι κλωτσούλες του και όλες αυτές οι στιγμές. Και το άτιμο είναι τόσο ήσυχο αυτές τις δύο μέρες λες και το κάνει επίτηδες. Εντάξει το νιώθω αλλά όχι όπως πριν
Μαρμιν μου καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι!!!ολα θα πανε τελεια!!! σε λιγες μερες θα κρατας το ζουζουνακι σου αγκαλιτσα :D

θα γεμισουμε μωρακια!!!!!!!!!!! :D :D :D

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ τις ελαβα τις φωτο......κοιταξε...το ισιο μαλλι μεγαλωνει γενικοτερα σε σχεση με το σγουρο...εμενα το φυσικο μου ειναι σγουρο απο το γυμνασιο ομως τα ισιωνω απ οταν σταματησα την δουλεια βαριεμαι να τα ισιωνω συνεχεια ειδικα το καλοκαιρι με την θαλασσα εννοειται πως δεν καθομαι καθε μερα με το μπιστολακι παρ ολα αυτα δεν μ αρεσει το σγουρο ουτε πανω μου ουτε σε καμια θεωρω πως με το ισιο ειμαι παντα χτενισμενη ενω με το σγουρο παντα σαν την τρελλη αλουστη αχτενιστη.......τωρα ομως βαριεμαι να το ισιωνω και κυκλοφορω σαν το τερας εννοειται πως βαζω αφρο και τα κανω με την φυσουνα τα εχω κοψει κιολας κοντο καρε τα λουζω και καθε 2η μερα και καπως βλεποντε....τελοσπαντων!!!!!!!

κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας εναν μεγαλο μου φοβο τον οποιο ομως νομιζω σας τον εχω ξαναπει......την Τριτη θα παω εδω για υπερυχο και καθε φορα που ερχεται αυτη η ωρα με πιανει ενας φοβος οτι κατι ασχημο θα μαθω........καθε φορα λοιπον σκεφτομαι οτι δεν θα ζουν μεχρι να βαλει τον υπερυχο στην κοιλια μου και να δω την καρδουλα να παλεται μου εχει κοπει η ανασα.........τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ εγω αυτο δεν το εχω αν και μια μερα πριν τον υπερηχο παντα με πιανει ενα αγχος αν ολα θα ειναι καλα....εχω δηλαδη κατι παρομοιο!!!!οποτε μαλλον ειναι φυσιολογικο....αλλα απο την αλλη αν το σκεφτεις γιατι να μην ειναι ολα καλα???τον κινδυνο τον περασαμε....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ τις ελαβα τις φωτο......κοιταξε...το ισιο μαλλι μεγαλωνει γενικοτερα σε σχεση με το σγουρο...εμενα το φυσικο μου ειναι σγουρο απο το γυμνασιο ομως τα ισιωνω απ οταν σταματησα την δουλεια βαριεμαι να τα ισιωνω συνεχεια ειδικα το καλοκαιρι με την θαλασσα εννοειται πως δεν καθομαι καθε μερα με το μπιστολακι παρ ολα αυτα δεν μ αρεσει το σγουρο ουτε πανω μου ουτε σε καμια θεωρω πως με το ισιο ειμαι παντα χτενισμενη ενω με το σγουρο παντα σαν την τρελλη αλουστη αχτενιστη.......τωρα ομως βαριεμαι να το ισιωνω και κυκλοφορω σαν το τερας εννοειται πως βαζω αφρο και τα κανω με την φυσουνα τα εχω κοψει κιολας κοντο καρε τα λουζω και καθε 2η μερα και καπως βλεποντε....τελοσπαντων!!!!!!!

κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας εναν μεγαλο μου φοβο τον οποιο ομως νομιζω σας τον εχω ξαναπει......την Τριτη θα παω εδω για υπερυχο και καθε φορα που ερχεται αυτη η ωρα με πιανει ενας φοβος οτι κατι ασχημο θα μαθω........καθε φορα λοιπον σκεφτομαι οτι δεν θα ζουν μεχρι να βαλει τον υπερυχο στην κοιλια μου και να δω την καρδουλα να παλεται μου εχει κοπει η ανασα.........τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο?????

βρε μη σκεφτεσαι αρνητικα!!τα μωρακια σου ειναι μια χαρα!!!και περιμενουν τη μανουλα στο ραντεβου της τριτης :D

εχεις παθει φοβια γιαυτο αισθανεσαι ετσι!!να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα!ολα μια χαρα θα ειναι,θα δεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...