Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

luna εμενα τα καινουρια θα ειναι η συρταριερα και η κουνια και αυτα θα ειναι δωρα απο τα πεθερικα μου, κατα τα αλλα οτι μπορω να γλυτωσω ευπροσδεκτο!!! Κατι ρουχακια μου εχει δωσει η νυφη μου και θα μου παρει και τον αποστειρωτη!!! Μια αλλη φιλη παιζει να μου δωσει πορτμπεμπε και καθισμα αυτοκινητου!!!!! Αν τα γλυτωσω και αυτα μετα ενα καροτσακι πρεπει να παρω μπανιερα, προικα, κουβερτα, ζιπουνακια και να συμπληρωσω λιγα ρουχακια!!!!! Μεχρι τοτε ισως να ειμαι τυχερη και να γλυτωσω και αλλα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Μου λεει χθες ο άντρας μου "είδα στον ύπνο μου ότι σου έσπασαν τα νερά κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και πήγαινα πάνω κάτω κι εσύ με μάλωνες και σου λέω, τι με μαλώνεις; τι με μαλώνεις; δε μου έχει συμβεί ξανά"

Έριξα ένα γέλιο σα να μας έβλεπα! Και σήμερα με ρώτησε αν το όνειρο ήταν προφητικό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

να μαι και γω!!!!!

στολισαμε το δεντρακι μας!!!!!!!απο χθες το αρχισα αλλα σημερα το τελειωσα...τα λαμπακια λιγο με κουραζουν γιατι δεν μου αρεσει να φαινονται τα καλωδια και προσπαθω να τα θαβω πισω απο κλαδια...εγινε φανταστικο!!!!!θα σας στειλω φωτο και απο το σπιτι και απο το δεντρο μολις σιδερωσω το τραπεζομαντηλο μου γιατι χθες το εστρωσα ετσι οπως το ειχα διπλωμενο απο περυσι!!!δυστυχως ομως ξερω οτι στην φωτο δεν φαινεται τοσο ωραιο οσο πραγματικα ειναι...οι μπαλες μου ειναι ασπρες!!!!

μαρτζι μην ξαναισιωσεις τα μαλλακια σου!!!!εγω ειμαι μεγαλη φαν του ισιου και ευτυχως εχω και ισια μαλλια αλλα πιστευω οτι σαν το φυσικο δεν εχει γενικοτερα...και μιλαω και για χρωμα και για σγουρο ή ισιο. το ισιο ειναι λιγο πιο μανταμε με το σγουρο εισαι κουκλιτσα!!!!!σε γλυκαινει απιστευτα...η σομπα κομψοτατη!

αγγελικακι εχεις πολυ ομορφο προσωπο οποτε οτι και να κανεις το μαλλι....αλλα νομιζω και γω οτι το μακρυ μαλλι στην γυναικα ειναι αλλιως!!!και να μας βαλεις φωτο απο το σπιτι σου!!!!εγω ψωνιο δεν προκεται να σε πω...θα σας στειλω και γω αλλωστε!!!!κακο ειναι που χαιρομαστε δηλαδη???

λουνα!!!!τι ευχαριστη εκπληξη!!!αν δεν σε αναζητησουμε νεα δεν γραφεις...κανονισε να γεννησεις και ουτε να το μαθουμε...

καντυ εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα γιατι ελειπα και γω!!!

μαρμιν και γω θα κανω μια απο αυτες τις μερες κοκκινιστο με ρυζακι. ομολογω πως δενειναι απο τα αγαπημενα μου μιας και ουτε παλια τρελλαινομουν για το κρεας αλλα τωρα αναγκαστηκα πρεπει να εχω εναλλακτικες αλλιως την πατησα και εχουμε αλλο τοσο μπροστα μας...

λιλι μηπως εφαγες κατι χθες και σε πειραξε???

πεπσι που εισαι???κυριακη σημερα ουτε για εναν καφε δεν πηγες???

μαριουλα μου σοβαρα μιλας???τοσα ατομα???ρε πως δεν σκέφτονται οι ανθρωποι μερικες φορες???

νενακι δεν μας ειπες τι ταινιες ειδατε???ηταν καλες να τις κατεβασουμε και μεις???

εγω κοριτσακια σημερα το προγραμμα ειχε εκκλησια το πρωι. μετα γυρισα σπιτι εκανα μερικες δουλιτσες και τελειωσα το δεντρο μου. απεναντι απο το σπιτι εχουμε ενα οικοπεδακι το οποιο ισως εχει αρχαια και μεχρι να ερθουν να το τσεκαρουν εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα και φυσικα τιποτα δεν θα μπορουμε να το κανουμε ουτε αργοτερα σε αυτην τηνπεριπτωση. οποτε το περιφραξαμε και φετος βαλαμε και δεντρακια και ειμασταν εκει με τον αντρα μου σημερα. αυτος καθαριζε κατι χορτα και γω του μιλουσα. ωραια θα ειναι εκει το καλοκαιρι....

σημερα τι μερα ειναι????σημερα κλεινω εβδομαδα!!!κλεινω την 18η και μπαινω στην 19η!!!!!αυτην την εβδομαδα φουσκωσε και η κοιλια μου νομιζω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα και απο μενα,σημερα ξυπησα και ιωθω λιγο καλυτερα και ειπα α κατσω οσο αντεχω α σας διαβασω και να μαθω τα νεα σας. η αληθεια ειαι οτι περιμενα γεννητουρια και στεαχωριομουνα που δεν ειχα μπει αλλα ελπιζω να μη ξαναχαθω. εχω διαβασει μεχρι τη 331. θα σχολιασω οσα θυμαμαι:

1. το τυχερο παρεακι μαρεσει περισσοτερο γιατι δε ειμαστε απλα μια λιστα ειμαστε μια αγαπημεη παρεα

2. μαρμι αυτο με το φαι το επαθα κια γω,απο κει που δε ετρωγα αυτες τις μερες τα εχω ταραξει ολα,α φαντστειτε εχθες το απογευμα εφαγα ταυτοχροα μια σοκοφρετα,εα κιτ κατ και απο παω γεμιστα με ψωμι και φετα. μη σας γραψω τι εχω φαει ολη τη εβδομαδα. αμ συεχθσω ετσι δε θα χωραω πουθενα.

3. μαριουλα κουκλι ο γιος και αι ομιζω και γω οτι αρχιζει και μοιαζει στο μπαμπα του,που τοσο πολυ το ηθελες. και μας με το σκυλακι μας ειπε ο γιατρος οτι δε θα το ζηλευει ισα ισα που θα το προσεχει και θα εχουμε προβλημα με τους ξενους.

5. μαρτζι υπομοη,ειαι ασχημο α μη εχεις προβληματα και να μαλωνεις για τους τριτους. εμεις θα μαλωσουμε η για τους γοεις του για προβληματα που κατα καιρους σας εχω γραψει ή για το μπαμπα μου. εμεα ο μπαμπας μου ειναι πολυασχολος δουλευει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ καθε μερα ακομα και τα σκ,ετσι για να τα προλαβει ολα ,που ποτε δε τα προλαβαινει πατα τον βοηθουσαμε. εγ,οι αδερφες μου και η μαα μου δε παραποιομαστε γιατι ετσι και μαθαμε αλλατι να τον αφησουμε και μοο του; εκεινος οτι του ζητησουμε γιετε χαλι να τον πατησουμε. ε το προβ΄λημα ειαι οτι χωνει και το αντρα μου τα σκ και εχουμε θεμα γιατι ο ατρας μου δε θελει να το βοηθαει και ετσι μαλωνουμε συχνα. θεωρω οτι εχει αδικο ο ατρας μου γιατι οπως σας εχω ξαναπει οι δικοι μου μπορει οχι χρηματικα αλλα σε οτι χρειαστουμε ειαι πατρα διπλα μας,αλλα το θεωρτω και αδικο α εχουμε τζαμπα λαδι,οσπρια λαχανικα και να μην προσφερουμε τιποτα γι αυτο. τωρα με τη μαμα σου δε επρπε να τα πεταξει αλλα μαλλο ειναι λιγο ξεροκεφαλη,παρε πιο δραστικα μετρα,ακολουθησε τις οδηγιες της καντυ.

6. νενα μου απαραδεκτος ο συζυγος αλλα απορω και συ πως σκεφτηκες οτι θα σε πουμε κακιστρω; ε; αυτο που του λες πατως γιατο μωρο το ελεγα και γω και τον ποεσε βεβαια γιατι οσο περαει ο ακιρος ολο και μαλακωνει και καμια φορα ρωταει,εμεα δε θα με θελετε ε;

7. μαρτζι εισια μια κουκλιτσα,τωρα θα σου στειλω και γω φωτο,μαρμι θα στειλω και σε σενα ,να δεις και την μουτσουνα μου.

αυτα πανω κατω,θα σας διαβασω και θα συεχισω. λιλι και καντυ φιλακια στις κοιλιτσες. καλη κυριακη να εχουμε κοριτσια.

αγγελικακι μου ευχαριστω πολυ ναι του αντρα μου θελω να μοιαζει:P
Από τις 3,30 εώς τις 5,30 ήμουν χάλια πόναγε η κοιλιά μου και δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα κρύος ιδρώτας τάση λιποθιμίας αλλά οκ τώρα όλα καλά!!!

λιλιτακι μου χαιρομαι πουτωρα ειναι ολα οκ:P

Εγώ έβαζα από την αρχή και ας φώναζε περίμενα να φύγει πολύ προσεκτικά και χαλαρά και όσα έβλεπε η πεθερά τώρα έχω ξετσουμίσει και κάνω περισσότερα:oops::oops::oops:Σκέψου σήμερα έβαλα ηλεκτρική καλή σφουγγάρισα κουζίνα και διαδρόμους τίναξα πατάκια εστρωσα τη κουζίνα που δέν την είχα στρώσει έκανα μπρός πίσω μπαλκόνια και έστρωσα και τους διαδρόμους μου έχουν μίείνει να κρεμάσω τις εκόνες στο δωμάτιο του μπέμπη αλλά αυτό θα το κάνει ο καλός μου γιατι σε σκάλα δέν ανεβαίνω!!!

ωχ καλε σημερα το παραεκανες να δεις που σημερα το βραδυ θα εχουμε ευχαριστα;)

Εστειλα σε Μαρμιν, λιλιτάκι, Νένα, Τσέρυ και Αγγελικάκι. Για κοιτάξτε να δείτε αν έφτασαν.......Βρήκα τελικά να σας στείλω δύο με σγουρά μαλλιά.... Αυτή που είμαι δίπλα στη λίμνη είναι σχετικά πιο προσφατη....Σας στέλνω και τη σομπίτσα μας που δεν μετανιώνω στιγμή που την πήρα......Το τι ζέστη έχουμε, κορίτσια μου, δεν περιγράφεται!

χαρα μου κ εγω θελω να μου στειλεις:P

γεια σας και απο μενα κοριτσια!!!

Καταρχην να ψηφισω γιατι η νενα ανυπομονει να αλλαξει τιτλο ...και ψηφιζω

"η τυχερη λιστα"!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ειμαστε και στην αναμονη για τα νεα μωρα!!!Αχ τι τελεια !!Αντε να παιρνουμε σειρα !!

Λιλιτακι οτι ακριβως κανεις με τις δουλειες κανω και εγω...δηλαδη σχεδον τα παντα!!Καμια φορα λεω και εγω οτι ισως το παρακανω ,αλλα αν δεν τα κανω μονη μου νομιζω οτι δεν θα γινουν σωστα λεει ....!Στην αντιστροφη μετρηση τωρα ε??Πω πω ζηλευω ...θελω και εγω να μπω στο μηνα μου !!

Μαρμιν βλεπω και εσυ καλα κρατας ακομα!!Ενοχλησεις εχεις καθολου εσυ??Αντε να γεννησετε εσυ και η λιλι να συνειδητοποιησω οτι ερχετε η σειρα μου μετα!!!!Να μου γραψετε αναλυτικα την εμπειρια του τοκετου οταν ερθει με το καλο η ωρα να μαθαινω ,να ειμαι προετοιμασμενη!

μαριουλα περιτο να σου πω οτι οποτε ανεβαζεις φωτο του γιου σου ΛΙΩΝΩ!!!!!!!Τι κουκλος που ειναι δεν το συζητω... και ειναι ιδιος εσυ !!Ειναι για πολλα φιλακια το αντρακι σου!!Ελπιζω να μη σε πολυκουραζει μονο!

Αγγελικακι πως τα πας εσυ??Θα εχεις φουσκωσει για τα καλα τωρα !!!

Νενα καλε ειδα 24 βδομαδων και λεω ποτε περασε ο καιρος ...!!Συντομα θα λεμε και για τα μωρακια μας ,καθε μηνα ειχαμε μια εγκυμοσυνη τωρα θα εχουμε και μια γεννα καθε μηνα!

μαργκι δεν χαιρεσε που εχεις αντρα που δεν σε αφηνει να κανεις πολλες δουλειες και σε προσεχει??Αυτο δειχνει πως μαλλον σ αγαπαει πολυ!!Αλλες θα παρακαλουσαν καλε!!Για τη σομπουλα σας εισαι τυχερη που σας βγηκε καλη γιατι εχω φιλες που πηραν και δεν ζεστενουν τοσο καλα λενε...Αναλογα την κατασκευη μαλλον ειναι αυτα!

Τσερυ τι μου κανεις εσυ ??Ξεκινησες τα ψωνια για το μωρακι σου??

Καλε χασαμε τη καντυ??Αν εχει καποια τηλεφωνο ας την ενοχλησει να δουμε οτι ειναι ολα καλα.Αν και ελπιζω απλα να μην εχει προλαβει να μπει!

Εγω ειμαι σχεδον πανετοιμη για τον ερχομο του μπεμπη,εκτος απο την ψυχολογικη προετοιμασια....ειμαι λιγο φοβιτσιαρα για τον τοκετο τι να κανουμε!!Τωρα τελευταια εχω πονους περιοδου περιοδικα αλλα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο απο τωρα και στο εξης ..Ελπιζω να εχουν δικιο γιατι εχω ακομα μια βδομαδα μεχρι να ξαναπαω στο γιατρο να με δει!!

Τα υπολοιπα κοριτσια ελπιζω να ειναι καλα...αν και διαβαζω πως ειναι ...!να μην εγκαταλειπουν τις προσπαθειες και να μην χανουν την αισιοδοξια τους!!!!

λουνα μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια βρε κοριτσια δεν ξερω αν οντως ειναι κουκλος ο γιος μου η εγω τον βλεπω κουκλο επειδη ειμαι η μαμα του? παντως στα ματια τα δικα μου ειναι τελειος:P λιγο πεταχτα αυτακια εχουμε βεβαια αλλα αυτα ειναι η γοητεια μας:tongue:
ξεκιναω!!!!!!!!!!!!

εχθες ξυπναω...τελεια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!κατεβαινουμε για κατι δουλιτσες και καφεδακι με μια φιλη μετα με τον αντρα μου.........γυριζω 2 το μεσημερι ετοιμαζω φαγητο ειχα παρει ψαρακια με σαλατουλα και σκορδαλια αφου τρωμε πηγα και ξεραθηκα στον υπνο....ξυπναω και μου καθεται να φτιαξω μηλοπιτα(την οποια δεν τρωω γιατι δεν μ αρεσει)φτιαχνω και την μηλοπιτα και μετα παω στην φαρμακοποιο η οποια ειχα καταλαβει πως εχει καποιο προβλημα απο την προηγουμενη μερα...............μετα γυρησα αργα και ξεραθηκα παλι(πολυ υπνος βρε κοριτσια τελευταια)..............αυτη ηταν η χθεσινη μου μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη νυχτα μαρτυρησα μια απο την σκορδαλια μια απο την ελαχιστη μηλοπιτα που εφαγα το στομαχι μου με διελυσε ολη νυχτα...........ξυπναω κατα τις 8:shock::shock::shock:ναι ναι εγω!!!!!!!!!!!κανω κατι δουλίτσες ξυπναει κι ο αντρας μου και κατεβαινουμε παραλιακα για καφε μετα περαμε και απο το φαρμακειο καθησαμε κανα 2 ωρες.....και μετα πηγαμε για φαγητο...........μολις τωρα μπηκα σπιτι και λεω για να διαβασω τιποτα!!!!!!!!!!!

καντυ μουτωρα ειναι ενταξει το στομαχι σου?
η ΤΣΕΡΡΥ η ΠΕΠΣΙ η ΜΑΡΙΟΥΛΑ το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ το εχουν σιγουρα νομιζω οτι το εχει και η ΛΙΛΙ με την ΜΑΡΜΙΝ τωρα το στελνω και σε σενα οκ??
ναι το εχω καντυ μου
Koύκλος και σήμερα ο πρίγκιπας Μαριουλα!

ευχαριστω χαρα μου:)

Η τσερρούλα πού να είναι σήμερα άραγε;:rolleyes:

καθε μερα εξαφανιζεται και απο μια? τσερρυ που εισαι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μου λεει χθες ο άντρας μου "είδα στον ύπνο μου ότι σου έσπασαν τα νερά κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και πήγαινα πάνω κάτω κι εσύ με μάλωνες και σου λέω, τι με μαλώνεις; τι με μαλώνεις; δε μου έχει συμβεί ξανά"

Έριξα ένα γέλιο σα να μας έβλεπα! Και σήμερα με ρώτησε αν το όνειρο ήταν προφητικό.

χαχα φοβερο ονειρο:tongue::tongue:
να μαι και γω!!!!!

στολισαμε το δεντρακι μας!!!!!!!απο χθες το αρχισα αλλα σημερα το τελειωσα...τα λαμπακια λιγο με κουραζουν γιατι δεν μου αρεσει να φαινονται τα καλωδια και προσπαθω να τα θαβω πισω απο κλαδια...εγινε φανταστικο!!!!!θα σας στειλω φωτο και απο το σπιτι και απο το δεντρο μολις σιδερωσω το τραπεζομαντηλο μου γιατι χθες το εστρωσα ετσι οπως το ειχα διπλωμενο απο περυσι!!!δυστυχως ομως ξερω οτι στην φωτο δεν φαινεται τοσο ωραιο οσο πραγματικα ειναι...οι μπαλες μου ειναι ασπρες!!!!

μαρτζι μην ξαναισιωσεις τα μαλλακια σου!!!!εγω ειμαι μεγαλη φαν του ισιου και ευτυχως εχω και ισια μαλλια αλλα πιστευω οτι σαν το φυσικο δεν εχει γενικοτερα...και μιλαω και για χρωμα και για σγουρο ή ισιο. το ισιο ειναι λιγο πιο μανταμε με το σγουρο εισαι κουκλιτσα!!!!!σε γλυκαινει απιστευτα...η σομπα κομψοτατη!

αγγελικακι εχεις πολυ ομορφο προσωπο οποτε οτι και να κανεις το μαλλι....αλλα νομιζω και γω οτι το μακρυ μαλλι στην γυναικα ειναι αλλιως!!!και να μας βαλεις φωτο απο το σπιτι σου!!!!εγω ψωνιο δεν προκεται να σε πω...θα σας στειλω και γω αλλωστε!!!!κακο ειναι που χαιρομαστε δηλαδη???

λουνα!!!!τι ευχαριστη εκπληξη!!!αν δεν σε αναζητησουμε νεα δεν γραφεις...κανονισε να γεννησεις και ουτε να το μαθουμε...

καντυ εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα γιατι ελειπα και γω!!!

μαρμιν και γω θα κανω μια απο αυτες τις μερες κοκκινιστο με ρυζακι. ομολογω πως δενειναι απο τα αγαπημενα μου μιας και ουτε παλια τρελλαινομουν για το κρεας αλλα τωρα αναγκαστηκα πρεπει να εχω εναλλακτικες αλλιως την πατησα και εχουμε αλλο τοσο μπροστα μας...

λιλι μηπως εφαγες κατι χθες και σε πειραξε???

πεπσι που εισαι???κυριακη σημερα ουτε για εναν καφε δεν πηγες???

μαριουλα μου σοβαρα μιλας???τοσα ατομα???ρε πως δεν σκέφτονται οι ανθρωποι μερικες φορες???

νενακι δεν μας ειπες τι ταινιες ειδατε???ηταν καλες να τις κατεβασουμε και μεις???

εγω κοριτσακια σημερα το προγραμμα ειχε εκκλησια το πρωι. μετα γυρισα σπιτι εκανα μερικες δουλιτσες και τελειωσα το δεντρο μου. απεναντι απο το σπιτι εχουμε ενα οικοπεδακι το οποιο ισως εχει αρχαια και μεχρι να ερθουν να το τσεκαρουν εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε τιποτα και φυσικα τιποτα δεν θα μπορουμε να το κανουμε ουτε αργοτερα σε αυτην τηνπεριπτωση. οποτε το περιφραξαμε και φετος βαλαμε και δεντρακια και ειμασταν εκει με τον αντρα μου σημερα. αυτος καθαριζε κατι χορτα και γω του μιλουσα. ωραια θα ειναι εκει το καλοκαιρι....

σημερα τι μερα ειναι????σημερα κλεινω εβδομαδα!!!κλεινω την 18η και μπαινω στην 19η!!!!!αυτην την εβδομαδα φουσκωσε και η κοιλια μου νομιζω....

τσερρυ μου κ εγω θελω φωτο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου............σου ζητω συγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα εγω ετσι οπως ειδα τις φωτο και απ τους 3 σας δεν βρηκα καμια ομοιοτητα του πριγκιπα με τον αντρα σου:oops::oops::oops:και παλι σου ζητω συγνωμη αλλα οσο μεγαλωνει γινεται φτυστος εσενα.............εν τω μεταξυ βλεπει τις φωτο και ο αντρας μου και μου λεει ''ρε συ αυτο το μωρο εχει γινει κουκλι και ειναι ιδιο την μανα του...ελπιζω καποιο απο τα δικα μου να μοιαζει και σε μενα''χαχαχα τρομαξε ο ανθρωπος σου λεει ετσι θα γεννιουντε ολα:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

532094_452252018144655_2057480934_n.jpg

Αγάπη μου!!!! Δεν τον βλέπεις μόνο εσύ κούκλο, αλλά κι εμείς.....:P Και τι ωραίο ντυσιματάκι του έχεις!!! Μεγάλωσε μωρε το μικρούλι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καντυ, Μαριούλα έστειλα και σε σας!

Κάντυ, επιτέλους εμφανίστηκες! Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τετοιες απουσίες. Πέρασες καλά όμως κι αυτό έχει σημασία!

Λούνα, θα σε μαλώσω! Αφού μπαίνεις που μπαίνεις, γράψε μας ένα¨"γεια, είμαι καλά" και τίποτα άλλο.....

Τσέρυ, να είστε καλά και να περάσετε όμορφες γιορτές. Αντε, και του χρόνου να στολίσετε το δέντρο με το μωράκι σας!

Με εντυπωσίασε που σας άρεσα με σγουρά μαλλιά. Βέβαια η μία που άρεσε στην Νένα είναι πριν από τρεισήμισι χρόνια πριν πάθω το εξωμήτριο. Ημουν σε τρελές χαρές γιατί εκείνη την περίοδο όλα ήταν πολύ καλά στη ζωή μου. Είδατε πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη φαίνομαι; Η άλλη στη λίμνη ήταν μετά το γεγονός.....προσπαθούσα όσο μπορώ να φαινομαι καλά.....

Με τα σγουρά είχα κομπλεξ από πολύ μικρή γιατί ως μικρούλα δεν ήξερα να τα περιποιούμαι και με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο ( ήμουν ασχημούλα)......Κάποια στιγμή στην δευτέρα γυμνασίου μού τα ίσιωσε η κομμώτρια και την άλλη μέρα στο σχολείο όλοι μου έκαναν κοπλιμέντα.....Ξαφνικά, άρχισαν να με προσέχουν.....Ετσι από τότε τα ίσιωνα μόνη μου.....Εμαθα να τα ισιώνω καλύτερα και από κομμώτρια...Αλλά τα κατέστρεφα.......Μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου και αισθάνθηκα για πρώτη φορά πως ένα αγόρι όπως και να με δει του αρέσω (μιλάμε για πολύ έρωτα!)......Αυτός με παρότρυνε να αφήνω σγουρά τα μαλλιά μου.....Οταν με βλέπει να τα ισιώνω, γκρινιάζει.....

Από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, δεν τα πειράζω καθόλου. Ούτε ίσιωμα ούτε αφρός....Δεν είναι ωραία αλλά τα μαζεύω όταν βγαίνω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, το φυσικό μου είναι μαύρο και σε αυτό δεν το διαπραγματεύομαι καθόλου. Θα τα βάφω μια ζωή, γιατί το μαύρο με αγριεύει απίστευτα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...