Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεια σας!!!!!!!!!!μου βγηκαν τα ματια να σας διαβασω!!!!!:shock:ημουν σε σκεψη να παω να κοιμηθω η να μπω να δω τι κανετε???ειχα ενημερωθει βεβαια οτι μεχρι το πρωι δεν γεννησε καμια και ετσι ημουν ησυχη!!!

Αντε βρε Κάντυ πού είσαι; Ότι δε γεννήσαμε ενημερώθηκες ότι σε ψάχναμε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα κοριτσια!!!

Καταρχην να ψηφισω γιατι η νενα ανυπομονει να αλλαξει τιτλο ...και ψηφιζω

"η τυχερη λιστα"!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και ειμαστε και στην αναμονη για τα νεα μωρα!!!Αχ τι τελεια !!Αντε να παιρνουμε σειρα !!

Λιλιτακι οτι ακριβως κανεις με τις δουλειες κανω και εγω...δηλαδη σχεδον τα παντα!!Καμια φορα λεω και εγω οτι ισως το παρακανω ,αλλα αν δεν τα κανω μονη μου νομιζω οτι δεν θα γινουν σωστα λεει ....!Στην αντιστροφη μετρηση τωρα ε??Πω πω ζηλευω ...θελω και εγω να μπω στο μηνα μου !!

Μαρμιν βλεπω και εσυ καλα κρατας ακομα!!Ενοχλησεις εχεις καθολου εσυ??Αντε να γεννησετε εσυ και η λιλι να συνειδητοποιησω οτι ερχετε η σειρα μου μετα!!!!Να μου γραψετε αναλυτικα την εμπειρια του τοκετου οταν ερθει με το καλο η ωρα να μαθαινω ,να ειμαι προετοιμασμενη!

μαριουλα περιτο να σου πω οτι οποτε ανεβαζεις φωτο του γιου σου ΛΙΩΝΩ!!!!!!!Τι κουκλος που ειναι δεν το συζητω... και ειναι ιδιος εσυ !!Ειναι για πολλα φιλακια το αντρακι σου!!Ελπιζω να μη σε πολυκουραζει μονο!

Αγγελικακι πως τα πας εσυ??Θα εχεις φουσκωσει για τα καλα τωρα !!!

Νενα καλε ειδα 24 βδομαδων και λεω ποτε περασε ο καιρος ...!!Συντομα θα λεμε και για τα μωρακια μας ,καθε μηνα ειχαμε μια εγκυμοσυνη τωρα θα εχουμε και μια γεννα καθε μηνα!

μαργκι δεν χαιρεσε που εχεις αντρα που δεν σε αφηνει να κανεις πολλες δουλειες και σε προσεχει??Αυτο δειχνει πως μαλλον σ αγαπαει πολυ!!Αλλες θα παρακαλουσαν καλε!!Για τη σομπουλα σας εισαι τυχερη που σας βγηκε καλη γιατι εχω φιλες που πηραν και δεν ζεστενουν τοσο καλα λενε...Αναλογα την κατασκευη μαλλον ειναι αυτα!

Τσερυ τι μου κανεις εσυ ??Ξεκινησες τα ψωνια για το μωρακι σου??

Καλε χασαμε τη καντυ??Αν εχει καποια τηλεφωνο ας την ενοχλησει να δουμε οτι ειναι ολα καλα.Αν και ελπιζω απλα να μην εχει προλαβει να μπει!

Εγω ειμαι σχεδον πανετοιμη για τον ερχομο του μπεμπη,εκτος απο την ψυχολογικη προετοιμασια....ειμαι λιγο φοβιτσιαρα για τον τοκετο τι να κανουμε!!Τωρα τελευταια εχω πονους περιοδου περιοδικα αλλα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο απο τωρα και στο εξης ..Ελπιζω να εχουν δικιο γιατι εχω ακομα μια βδομαδα μεχρι να ξαναπαω στο γιατρο να με δει!!

Τα υπολοιπα κοριτσια ελπιζω να ειναι καλα...αν και διαβαζω πως ειναι ...!να μην εγκαταλειπουν τις προσπαθειες και να μην χανουν την αισιοδοξια τους!!!!

fHaOp2.png

ξεκιναω!!!!!!!!!!!!

εχθες ξυπναω...τελεια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!κατεβαινουμε για κατι δουλιτσες και καφεδακι με μια φιλη μετα με τον αντρα μου.........γυριζω 2 το μεσημερι ετοιμαζω φαγητο ειχα παρει ψαρακια με σαλατουλα και σκορδαλια αφου τρωμε πηγα και ξεραθηκα στον υπνο....ξυπναω και μου καθεται να φτιαξω μηλοπιτα(την οποια δεν τρωω γιατι δεν μ αρεσει)φτιαχνω και την μηλοπιτα και μετα παω στην φαρμακοποιο η οποια ειχα καταλαβει πως εχει καποιο προβλημα απο την προηγουμενη μερα...............μετα γυρησα αργα και ξεραθηκα παλι(πολυ υπνος βρε κοριτσια τελευταια)..............αυτη ηταν η χθεσινη μου μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη νυχτα μαρτυρησα μια απο την σκορδαλια μια απο την ελαχιστη μηλοπιτα που εφαγα το στομαχι μου με διελυσε ολη νυχτα...........ξυπναω κατα τις 8:shock::shock::shock:ναι ναι εγω!!!!!!!!!!!κανω κατι δουλίτσες ξυπναει κι ο αντρας μου και κατεβαινουμε παραλιακα για καφε μετα περαμε και απο το φαρμακειο καθησαμε κανα 2 ωρες.....και μετα πηγαμε για φαγητο...........μολις τωρα μπηκα σπιτι και λεω για να διαβασω τιποτα!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λούνα δε μπαίνεις συχνά αλλά ενημερώνεσαι βλέπω. Αυτά τα πονάκια είναι οι προπαρασκευαστικές ωδίνες μάλλον μην ανησυχείς όλα καλά είναι αρκεί να ακούς τον μπέμπη. Εγώ δεν είχα από τόσο νωρίς αλλά και τώρα δεν έχω πολλά. Ή που θα καθυστερήσει πολύ να έρθει το αγοράκι μου ή που θα μου κάνει τζα μια και καλή εκεί που δεν το περιμένω. Εγώ όπως έχω πει λίγο πριν μπω στο μήνα μου έχω πόνους και τραβήγματα χαμηλά πολύ χαμηλά όμως και σχεδόν συνέχεια (τα τραβηγματάκια) ειδικά το βράδυ που ξυπνάω πονάω πολύ. Βέβαια αυτά είναι επειδή κατέβηκε το μωρό αλλά δεν είναι ακόμη αρκετά χαμηλά.

Κάντυ αρκεί που πέρασες καλά και κοιμήθηκες. Εγώ τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι κ πολύ καλά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου ειδα οτι με εψαχνες:tongue::tongue:(δεν εχει φιλακι να σου στειλω)καλε δεν εχετε το τηλ μου????νομιζω σε ολες το ειχα στειλει:rolleyes::rolleyes:

ΛΟΥΝΑ επρεπε να χαθω για να εμφανιστεις????????????θελουμε φωτο απο αυτα που εχεις ψωνησει για τον μικρο σου!!!!!!αληθεια εχει φειςμπουκ?????

ΜΑΡΤΖΙ........εγω δεν πηρα φωτο:cry::cry:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ στειλε μας φωτο με το σπιτι σου:Pτρελαινομαι να βλεπω σπιτια:P:p

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

lunaaaaaa!!!! δοξασει ο θεος εμφανιστηκες:P!!!! βρε δεν ανυπομονω εγω να αλλαξω το ονομα αλλα τεθηκε πολλες φορες το θεμα για αλλαγη και αν δεν τις σπρωχνω να ψηφισουμε θα το συζηταμε κανα 6 μηνο ακομη.... να τελειωνουμε και με αυτο!!!!

Αν για σενα ήταν εκπληξη που ειδες οτι ειμαι 24 εβδομαδων τι να πω εγω που ειδα στο δικο σου το τικερακι 32 εβδομαδων???????? Αντε αγαπη να πανε ολα καλα σου ευχομαι και μην φοβασαι τον τοκετο, εγω αυτο που λεω εινια οτι αντε να ποναω και 1 και 2 μερες αυτο θα να ολο καποια στιγμη θα βγει!!!!! Lυna αν θες στειλε ενα τηλ. επικοινωνιας σε καποια-ες απο μας οπότε οταν θα γεννησεις να μας ειδοποιησεις κι εσυ οπως η marioula!!!!!

Καντυ κι εσυ το ιδιο στειλε κανα τηλ. γιατι σε λίγο θα στελναμε την Νικολουλη!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lunaaaaaa!!!! δοξασει ο θεος εμφανιστηκες:P!!!! βρε δεν ανυπομονω εγω να αλλαξω το ονομα αλλα τεθηκε πολλες φορες το θεμα για αλλαγη και αν δεν τις σπρωχνω να ψηφισουμε θα το συζηταμε κανα 6 μηνο ακομη.... να τελειωνουμε και με αυτο!!!!

Αν για σενα ήταν εκπληξη που ειδες οτι ειμαι 24 εβδομαδων τι να πω εγω που ειδα στο δικο σου το τικερακι 32 εβδομαδων???????? Αντε αγαπη να πανε ολα καλα σου ευχομαι και μην φοβασαι τον τοκετο, εγω αυτο που λεω εινια οτι αντε να ποναω και 1 και 2 μερες αυτο θα να ολο καποια στιγμη θα βγει!!!!! Lυna αν θες στειλε ενα τηλ. επικοινωνιας σε καποια-ες απο μας οπότε οταν θα γεννησεις να μας ειδοποιησεις κι εσυ οπως η marioula!!!!!

Καντυ κι εσυ το ιδιο στειλε κανα τηλ. γιατι σε λίγο θα στελναμε την Νικολουλη!!!!!

η ΤΣΕΡΡΥ η ΠΕΠΣΙ η ΜΑΡΙΟΥΛΑ το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ το εχουν σιγουρα νομιζω οτι το εχει και η ΛΙΛΙ με την ΜΑΡΜΙΝ τωρα το στελνω και σε σενα οκ??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

9. tinkerbell ''το τυχερό παρεάκι''

10.maria-maraki27 " η τυχερή λίστα"

11.aggelikaki ''το τυχερό παρεάκι''

12.luna " η τυχερή λίστα"

νομιζω μονο η pepsi εμεινε!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

λες κι εγω θυμαμαι ποιες το εχουν το δικο μου????

Σιγουρα η marmin, cherry, marioula γιατι με αυτες μιλησα!!!! κι εσενα πρεπει να σου το εστειλα, τελος παντων το στελνω τωρα σε καντυ, lili, luna.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

marmin εννοειτε οτι ενημερωνομαι!!Εχω πει οτι μπαινω και σας διαβασω αρκετα συχνα ασχετα αν δεν γραφω παντα!!Πιστευω οτι ο μικρος θα ερθει ξαφνικα απο κει που δεν το περιμενεις οπως λες!

Καντυ διαβασα οτι χαθηκες και ανυσηχησα και εγω καλε!!Εσυ δεν μας συνηθιζεις σε τετοια!!Φεισβουκ δεν εχω αλλα αν μου πειτε πως μπορω να ανεβασω φωτο εδω θα κοιταξω να βγαλω να σας ανεβασω εδω!!Αν και τα περισσοτερα πραγματα μου τα εδωσαν συγγενεις με μωρα και ελαχιστα ψωνισα εγω...Μην περιμενετε δηλαδη να τα δειτε ολα καινουργια!!ειπαμε περικοπες και κομενες οι σπαταλες γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες πλεον...!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...