Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σας ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια,και μεα μου αρεσαν τα μακρια περισσοτερο αλλα ολοι οι αλλοι που με βλεπουν απο κοτα μου λενε οτι τα κοτα μου δινου τυπο. τωρα θα τα κανω καρε,ετσι ψιλοειναι και τωρα δηλαδη. μαρτζι εγω με βελονες γιατι βελονακι δεν ξερω,αλλα γιετε και με βελονακι και το μαλλι που πηρα εγω αλλα εχει σιγουρα μαλλι μπεμπε που γιετε με το βελονακι γιατι με ρωτησε αυτη που εχω το μαγαζι με αν εχω για να μου δωσει μαζι το αναλογο μεγεθος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η καντυ που ειναι; και μεις στρωσαμε σημερα,σκεφτηκα να σας στειλω και φωτο απο το σπιθτι αλλα μετα λεω ασε θα σε περασου πια για ψωνιο καλα καλα...μαρτζι τη κουβερτα τωρα την αρχισα,θα σας στειλω φω το οτα τη τελειωσω α δεοιτε τις δημιουργιες μου.

Στείλε ρε Αγγελικάκι! Σιγά να μην σε πούμε ψώνιο!!!! Αχ, κι εγώ πρέπει να σας στείλω τη σόμπα.....Ρε κορίτσια, για να μην στέλνω ένα ένα τα mαιλ πώς γίνεται να στείλω σε όλες σας το ίδιο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Πρέπει να μας έχεις όλες στις επαφές σου. Μετά πηγαίνεις κανονικά δημιουργία νέου μηνύματος, βάζεις ότι θες και εκεί που λεει προς δίπλα έχει ένα σταυρό το πατάς και σου ανήγει τον πίνακα με τις επαφές. Επιλέγεις όσους θέλεις και πατάς οκ. Μετά αποστολή και πήγε σε όλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εστειλα σε Μαρμιν, λιλιτάκι, Νένα, Τσέρυ και Αγγελικάκι. Για κοιτάξτε να δείτε αν έφτασαν.......Βρήκα τελικά να σας στείλω δύο με σγουρά μαλλιά.... Αυτή που είμαι δίπλα στη λίμνη είναι σχετικά πιο προσφατη....Σας στέλνω και τη σομπίτσα μας που δεν μετανιώνω στιγμή που την πήρα......Το τι ζέστη έχουμε, κορίτσια μου, δεν περιγράφεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι Μάρτζι ήρθαν και είσαι το ίδιο κούκλα και με το σγουρό μαλί δεν έχεις δίκιο που δε σου αρέσει. Και η σομπίτσα πολύ όμορφη. Κάπως έτσι τη φανταζόμουν κι εγώ και το ευχάριστο είναι που δεν το μετάνιωσες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

margi ρε συ πολυ κομψες οι σομπες που βγαζουν τωρα!!!

Οσο για τα μαλλια εμενα μου αρεσεις με σγουρα ειδικα σε αυτη που φαινεσαι απο κοντα σαν μπεμπα εισαι τα σγουρα σε μικραινουν ακομη περισσοτερο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

9. tinkerbell ''το τυχερό παρεάκι''

10.maria-maraki27 " η τυχερή λίστα"

11.aggelikaki ''το τυχερό παρεάκι''

αντε να ψηφισουν ακομη καν δυο γιατι και να θελω να βγαλω αποτελεσμα τωρα ειναι 6-6:?!!!! luna, pepsi?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Πολύ καλό το συκωτάκι κορίτσια και όταν δεν κουραζεσαι να το φτιάξεις(το έκανε η πεθερά) ακόμα πιο νόστιμο :-D. Σιδέρωσα κιόλας κσι τώρα είμαι και επισήμως πτώμα!!! Το τηλ της Καντυ δεν το έχει καμία,???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

γεια σας!!!!!!!!!!μου βγηκαν τα ματια να σας διαβασω!!!!!:shock:ημουν σε σκεψη να παω να κοιμηθω η να μπω να δω τι κανετε???ειχα ενημερωθει βεβαια οτι μεχρι το πρωι δεν γεννησε καμια και ετσι ημουν ησυχη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...