Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι εγω πηγα και πηρα μαλλι μπεμπε να πλεξω κουβερτουλα αγκαλιας. εκανε 4,5 η κουβαρα και το πολυ να μου στοιχισει 20 ευρο γιατι μεχρι 5 κουβαρες μπορει α βαλεις. την πηρα στη τυχη,πηγα στην αγορα μια μερα α παρω μουλινεδες για κατι τραπεζοματηλα και ενα τραπεζοκαρε που εχω αφησει μισα,πηγα με τη μαμα μου για να μου τα σηκωνει. η μαμα μου πηρε 2 κουβερτουλες αγκαλιας ,με ετοιμο το σχεδιο πανω και μεζι με τις κλωστε ςτις πηγε 45 ευρο. ε εκειη την ωρα ηρθε μια κυρια και ζητησε το μαλλι το μπεμπε,το συγκεριμεο πλεκεται πολυ ευκολα,ειαι μια πλεξη ολο απο κατω ή ολο απο παω οπως σε βολευει και ετσι το πηρα και γω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Λιλι ακόνα διπλή;

Κάντυ ελπίζω να εμφανιστείς σήμερα αλλιώς θα βάλω τη Νικολούλη να σε ψάξει.

Αγγελικάκι είσαι μια κούκλα και με τα δύο μαλλιά αλλά εγώ προτιμώ τα μακριά! Έχω γενικά αδυναμία στα μακριά μαλλιά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

63733_452444121468708_1160482877_n.jpgΚαλημέρα κοριτσάρες !!!Ναι ακόμα διπλή άν και είχα μια περίεργη νύχτα όλα καλά τώρα πά να βάλω ηλεκτρική φιλιάάάά΄!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τι εννοεις περίεργη νύχτα;

Από τις 3,30 εώς τις 5,30 ήμουν χάλια πόναγε η κοιλιά μου και δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα κρύος ιδρώτας τάση λιποθιμίας αλλά οκ τώρα όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα

να προλαβω να σας καλημερισω γιατι καποια στιγμη θα καταλαβει ο συζυγος τον υπολογιστη για να κανει μια δουλιτσα!!!!

Εμεις ειδαμε 2 ταινιες στη σειρα και κοιμηθηκαμε περιπου στις 3 το πρωι. Με το ζορι πηγα για υπνο δεν νυσταζα!!!!

lili εχεις περιεργες ενοχλήσεις?????? marmin, lili αντε καλε!! γεννατε καλε να περνουμε σειρα:-P:razz::-P:razz:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα και απο μενα

να προλαβω να σας καλημερισω γιατι καποια στιγμη θα καταλαβει ο συζυγος τον υπολογιστη για να κανει μια δουλιτσα!!!!

Εμεις ειδαμε 2 ταινιες στη σειρα και κοιμηθηκαμε περιπου στις 3 το πρωι. Με το ζορι πηγα για υπνο δεν νυσταζα!!!!

lili εχεις περιεργες ενοχλήσεις?????? marmin, lili αντε καλε!! γεννατε καλε να περνουμε σειρα:-P:razz::-P:razz:

Θα βάλω τώρα ηλεκτρική και θα κάνω και ένα σφουγγάρισμα να τον ξεκουνίσω λίγο τα λέμε μετά!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Αγγελικάκι μου, είσαι πολύ όμορφο κορίτσι....Να ξαναμακρύνεις το μαλλάκι σου. Μου άρεσες πιο πολύ με το μακρύ!!!

Εγώ ψάχνω να βρω καμία φωτο μου με σγουρά για να σας στείλω, αλλά διαπιστώνω πως μάλλον λόγω κόμπλεξ που είχα από παλιά για τα σγουρά μου,δεν έβγαζα και φωτογραφίες. Μόνο μία βρήκα που την έβγαλα πριν 3 χρόνια......Μπορεί να την στείλω.....

Ναι, βρε, η Κάντυ πού είναι;

Νένα, το είχα διαβάσει το γέρο και τη θαλασσα πιο παλιά κάι θυμάμαι που είχε αρέσει.....Αυτή τη φορά όμως δεν κατάφερα να το τελειώσω. Διάβασα κι εγώ την περιληψη στο τέλος και ηρέμησα!

Πήγα εκκλησία σήμερα, μετα πήγα να δω τον θειο μου και τώρα σπιτάκι.....Φοράω μαύρα λόγω πένθους.....Εν τω μεταξύ ποτέ δεν μου άρεσε το μαυρό χρώμα στα ρούχα κι έτσι εχω ελάχιστα ρούχα σε μαυρό χρώμα. Ουτε και θέλω να αγοράσω γιατί ξέρω πως μετά δεν θα τα φοράω. Οταν έρχεται η ώρα να βγω, δεν ξέρω τι να φορέσω....Αφήστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτάκι από πόσων εβδομάδων και μετά άρχισες να βάζεις ηλεκτρική σκούπα; Εμένα ο άντρας μου, ο κέρβερος, δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Οταν λέμε τίποτα, τίποτα. Ούτε με την απλή σκούπα δεν με αφήνει να σκουπίσω. Οταν λέιπει όλο και κάτι κάνω, αλλά όταν είναι εδώ, μόνο να με βλέπει να καθομαι του αρέσει. Και προχθές που με πονούσε η μέση μου κατααγχώθηκε.....άρχισε "μήπως σήκωσες τίποτα; μήπως έσκυψες; μήπως....."Ουφ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι εγω πηγα και πηρα μαλλι μπεμπε να πλεξω κουβερτουλα αγκαλιας. εκανε 4,5 η κουβαρα και το πολυ να μου στοιχισει 20 ευρο γιατι μεχρι 5 κουβαρες μπορει α βαλεις. την πηρα στη τυχη,πηγα στην αγορα μια μερα α παρω μουλινεδες για κατι τραπεζοματηλα και ενα τραπεζοκαρε που εχω αφησει μισα,πηγα με τη μαμα μου για να μου τα σηκωνει. η μαμα μου πηρε 2 κουβερτουλες αγκαλιας ,με ετοιμο το σχεδιο πανω και μεζι με τις κλωστε ςτις πηγε 45 ευρο. ε εκειη την ωρα ηρθε μια κυρια και ζητησε το μαλλι το μπεμπε,το συγκεριμεο πλεκεται πολυ ευκολα,ειαι μια πλεξη ολο απο κατω ή ολο απο παω οπως σε βολευει και ετσι το πηρα και γω

Aggelikaki, αυτή την κουβερτούλα που λες την έφτιαξες με μικρό βελονάκι,σωστα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζι κορίτσι μου κοίτα να το χαρείς και μην παραπονιέσαι που δε σε αφήνει να κάνεις δουλειές. Κι εμένα έτσι ήταν στην αρχή αλλά τώρα ξεθάρεψε και τα κάνω και πάλι σχεδόν όλα εγώ. Βέβαια βάζει ηλεκτρική που τη σιχαίνομαι και το μπάνιο και ότι του ζητήσω αλλά όχι όπως στην αρχή που μου έκανε μέχρι και μπάνιο:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλιτάκι από πόσων εβδομάδων και μετά άρχισες να βάζεις ηλεκτρική σκούπα; Εμένα ο άντρας μου, ο κέρβερος, δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Οταν λέμε τίποτα, τίποτα. Ούτε με την απλή σκούπα δεν με αφήνει να σκουπίσω. Οταν λέιπει όλο και κάτι κάνω, αλλά όταν είναι εδώ, μόνο να με βλέπει να καθομαι του αρέσει. Και προχθές που με πονούσε η μέση μου κατααγχώθηκε.....άρχισε "μήπως σήκωσες τίποτα; μήπως έσκυψες; μήπως....."Ουφ!

Εγώ έβαζα από την αρχή και ας φώναζε περίμενα να φύγει πολύ προσεκτικά και χαλαρά και όσα έβλεπε η πεθερά τώρα έχω ξετσουμίσει και κάνω περισσότερα:oops::oops::oops:Σκέψου σήμερα έβαλα ηλεκτρική καλή σφουγγάρισα κουζίνα και διαδρόμους τίναξα πατάκια εστρωσα τη κουζίνα που δέν την είχα στρώσει έκανα μπρός πίσω μπαλκόνια και έστρωσα και τους διαδρόμους μου έχουν μίείνει να κρεμάσω τις εκόνες στο δωμάτιο του μπέμπη αλλά αυτό θα το κάνει ο καλός μου γιατι σε σκάλα δέν ανεβαίνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όμορφες σήμερα έχει συκωτάκι τηγανιτό με πατατούλες και λάχανο σαλάτα σας αφήνω να φάω ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Mmmmmmmmm λιλιτάκι πολύ ωραίο το φαγάκι σου. Εμείς έχουμε μοσχαράκι στο φούρνο με πατατούλες και σαλτσούλα αλλά άργησα να το βάλω και δεν είναι έτοιμο ακόμα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...