Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

διαβαζω το "ψαχνοντας για κοχυλια".το εχω αρχισει απον το καλοκαιρι...αυτιο για μενα δεν ειναι διαβαζω...

το ειχα ξεχασει οτι θα στολιζαμε δεντρο σημερα!!!!!μετα τον αγωνα μαρμιν!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σας ειπα οτι δεν διαβαζω χρονια τωρα κ πολυ στεναχωριεμαι...γενικα στεναχωριεμαι οταν περναει ο χρονος μου ετσι χωρις να κανω τιποτα...δενμ'αρεσει καθολου.

νενα το κορν φαλουρ ειναι ιδιο με τον νισεστε???εγω τα αγοραζω σε διαφορετικες συσκευασιες...στην υφη βεβαια ειναι ιδιο!

και μεις θα δουμε αρη τωρα οποτε και γω νενα θα παρω το βιβλιο μου αγκαλια γιατι δεν παει άλλο!!!

απο το λιγο που το εχω ψαξει ειναι και τα δυο αλευρα- αμυλα καλαμποκιου με λίγο διαφορετικη υφη. Ο νισεστες κανει ακομη ποιο απαλη κρεμα.

Πιστευω οτι δεν διαβαζεις γιατι διαβασες αρκετα για τις εξετασεις που δωσατε και μπλοκαρες. Κι εγω μετα το πανεπιστημιο για ενα μεγαλο διαστημα δεν ηθελα ουτε περιοδικο να διαβασω. Πρεπει να διαβασεις κατι που να σου αρεσει πολυ για να παρεις μπρος και διαβαζεις.

baby-mop.jpg

αντε δεστε και αυτο και φευγω να διαβασω το βιβλιο μου!!!

μωρο σφουγγαριστρα???? χιχιχι!!!!

Αχ, το γλυκούλι μου! Καθαρίζει κιόλας!!!

Εσύ καλέ τι βιβλίο διαβάζεις; Μόλις πριν δεν μας έλεγες πως δεν διαβάζεις γενικώς;

Νένα, δεν το έχω διαβάσει αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο.....Δυσνόητο έχω ακούσει.....Εγώ ξεκίνησα μία αηδία και το άφησα αφού διαβασα 50 σελίδες....."Ο γέρος και η θάλασσα"......:tongue: Βλακεία....

Σήμερα στα παραλίμνιο και στις καφετέριες γύρω από αυτό δεν είχε πολύ κόσμο. Μονο συνταξιούχους έβλεπες.....

Αχ, βαριέμαι....Δεν έχω τι να κάνω.....:(

"Ο γερος και η θαλασσα" αν δεν κανω λαθος εννοεις του Χεμιγουει? Το εχω διαβασει αλλα πριν χρονια, δεν ειναι κακο, στο τελος μαλιστα δεν το μετανιωνεις που το διαβασες αλλα Χεμιγουει ειναι αυτος, γραφη βουτηγμενη στη θλιψη....δεν ειναι τυχαιο που αυτοκτονησε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

διαβαζω το "ψαχνοντας για κοχυλια".το εχω αρχισει απον το καλοκαιρι...αυτιο για μενα δεν ειναι διαβαζω...

το ειχα ξεχασει οτι θα στολιζαμε δεντρο σημερα!!!!!μετα τον αγωνα μαρμιν!!!

Εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο, δεν το εχω διαβασει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αυτο ειναι νενα οπως το λες μονο που τωρα δεν μπορω να με δικαιολογησω....τον ιουλιο διαβαζα για τις εξετασεις. εχουν περασει ποσοι μηνες...ελπιζω να μου ξαναρθει οταν θα υπαρχει χρονος γιατι εγω συνηθως βρισκω ενα σωρο φανταστικες ασχολιες οταν δεν μπορω με τιποτα να ασχοληθω με αυτες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εδω είμαι και εγώ ακόμα διπλή...είχα πάει στα γενέθλια της ανιψιας μου έκτη δημοτικού και τα έκανε στο παιδοτοπο του πατέρα της ολόκληρα γαϊδούρια στα φουσκωτά .... Πλάκα είχε και έφαγα και τούρτα!!!:oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καληνύχτα και από μένα.

Η Κάντυ δε μπήκε ούτε για καλημέρα σήμερα δεν είναι περίεργο; Ελπίζω αύριο να μπει να μας πει νέα της.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

πω ρε τι επαθα...εγραψα ενα κατεβατο και εσβησε!!!!θα βαλω τα κλαμματα...

το εχω παθει πολλες φορες:(

νενα μην χαλας την ζαχαρενια σου και τις μερες σου. το θεμα ειναι να το καταλαβει αν δεν το καταλαβαινει αδικος ο κοπος...και οπως φαινεται δεν το καταλαβαινει!!!του χρονου θα εισαι αγκαλια με τον αντρα της ζωης σου και θα κανετε μαζι τα γεννεθλια σου και αυτον αστον να παει στην προβα...

μαριουλα το μικρο σου οσο μεγαλωνει μοιαζει τον μπαμπακα του ενω στην αρχη ηταν ιδιος εσυ!!!!για τον γλυκουλι σου δεν εχω να πω λογια...σωστος πριγκηπας!!!μακαρι να τον ειχαμε εδω κοντα να τσιμπουσαμε μπουτακια. οσο για την φωτο με το σκυλι δεν την ειδα...μαλλον δεν θα το προσεξα!!!

μαρακι αυτο που θελαμε το πετυχαμε...οι ωοθηκες ξυπνησαν!!!υπομονη κοπελαρα μου και ολα θα γινουν στην ωρα τους.

χαρα μου ευχαριστω πολυ ναι το γλυκο μου μακαρι να γινει ιδιος ο μπαμπας του!:P

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανουν οι κοιλιτσες σας?

Μαρακι μη στεναχωριεσαι!!!ολα καλα θα πανε!! την επομενη φορα θα εχεις και περισσοτερα αυγουλακια :D και συντομα θα εισαι εγκυουλα :D

φατε,φατε να εχετε δυναμεις!!!!τα μωρακια ζητανε φαγητο :D

Μαριουλα μου,ο γιος σου ειναι κουκλος!!!!!!!! :D

εγω νομιζω οτι δε θα προλαβεις!!!

νομιζω οτι το μωρακι θα εχει ερθει μεχρι τοτε!!! :D

ευχαριστω πολυ μαρακι
μαρμιν ειναι και αυτο κατι σαν αλευρι!!!με νισεστε κανουμε το καζαν ντιπι!!!πολυ ευκολη συνταγη αν εχεις τα σωστα ταψια!!!!

χαιρομαι που σας αρεσε!!!!και γω προχθες που το εκανα ηταν φανταστικο και να φανταστεις οτι εβαλα νερο αντι για ζουμι!!!!που ενταξει με ζουμι γινεται πολυ καλυτερο!!!

παιδια πολυ γελιο ο τιμον!!!!ακομα γελαω!!!!τι φυλακας ρε παιδι!!!!

ειδες φυλακας ο τιμον μου???:tongue:
κι εσενα λογικα ετσι θα κανει το σκυλακι σου, αλλα απο οτι μου εχουν πει καλο ειναι μολις φτασετε στο σπιτι με το μωρο το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις το μωρο κοντα στο σκυλακι για να το μυρισει μια φορα και μετα λογικα θα γινει ο φυλακας αγγελος του!!!!!!!!;)

το καλυτερο ειναι να αφησεις καπου το μωρο κρυφα και να αφησεις το σκυλακκι μονο του να το βρει,μετα νομιζει πως εκεινο το ανακαλυψε και πως ειναι δικο του κ ετσι το προσεχει μετα για ολη του την ζωη:P

πριν λιγο με πηρε η αδερφη μου κ μου ειπε οτι πεθανε μια θεια μας, η αδερφη του παππου μου...ηταν μεγαλουτσικη....80φευγα, τα προβληματακια της τα ειχε αν και 7ψυχη κυριολεκτικά, πριν κανα 2 χρονια εχασε και την κορη της...!!!δεν στεναχωρεθηκα τοσο που εφυγε...στεναχωρεθηκα που δεν πηγα να την δω ενω ηξερα οτι δεν ηταν καλα και τωρα εχασα την ευκαιρια για παντα!!!ηθελα μια φωτογραφια να εχω μαζι της!δεν ξερω αν εχω.....

φυσικα δεν μας ειπαν κατι, πριν λιγο πηγε η αδερφη μου στο χωριο και με πηρε τηλεφωνο μολις το εμαθε...κριμα:(

κριματσερρουλα μου
Το λιλιτακι πάλι εξαφανίστηκε:rolleyes:

Μαριούλα εσείς στολίσατε;

οχι:(ενα θα σας πω ηταν να στολισω σημερα αλλα μου εσκασε επισκεψη 14 ατομων:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα και απο μενα,σημερα ξυπησα και ιωθω λιγο καλυτερα και ειπα α κατσω οσο αντεχω α σας διαβασω και να μαθω τα νεα σας. η αληθεια ειαι οτι περιμενα γεννητουρια και στεαχωριομουνα που δεν ειχα μπει αλλα ελπιζω να μη ξαναχαθω. εχω διαβασει μεχρι τη 331. θα σχολιασω οσα θυμαμαι:

1. το τυχερο παρεακι μαρεσει περισσοτερο γιατι δε ειμαστε απλα μια λιστα ειμαστε μια αγαπημεη παρεα

2. μαρμι αυτο με το φαι το επαθα κια γω,απο κει που δε ετρωγα αυτες τις μερες τα εχω ταραξει ολα,α φαντστειτε εχθες το απογευμα εφαγα ταυτοχροα μια σοκοφρετα,εα κιτ κατ και απο παω γεμιστα με ψωμι και φετα. μη σας γραψω τι εχω φαει ολη τη εβδομαδα. αμ συεχθσω ετσι δε θα χωραω πουθενα.

3. μαριουλα κουκλι ο γιος και αι ομιζω και γω οτι αρχιζει και μοιαζει στο μπαμπα του,που τοσο πολυ το ηθελες. και μας με το σκυλακι μας ειπε ο γιατρος οτι δε θα το ζηλευει ισα ισα που θα το προσεχει και θα εχουμε προβλημα με τους ξενους.

5. μαρτζι υπομοη,ειαι ασχημο α μη εχεις προβληματα και να μαλωνεις για τους τριτους. εμεις θα μαλωσουμε η για τους γοεις του για προβληματα που κατα καιρους σας εχω γραψει ή για το μπαμπα μου. εμεα ο μπαμπας μου ειναι πολυασχολος δουλευει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ καθε μερα ακομα και τα σκ,ετσι για να τα προλαβει ολα ,που ποτε δε τα προλαβαινει πατα τον βοηθουσαμε. εγ,οι αδερφες μου και η μαα μου δε παραποιομαστε γιατι ετσι και μαθαμε αλλατι να τον αφησουμε και μοο του; εκεινος οτι του ζητησουμε γιετε χαλι να τον πατησουμε. ε το προβ΄λημα ειαι οτι χωνει και το αντρα μου τα σκ και εχουμε θεμα γιατι ο ατρας μου δε θελει να το βοηθαει και ετσι μαλωνουμε συχνα. θεωρω οτι εχει αδικο ο ατρας μου γιατι οπως σας εχω ξαναπει οι δικοι μου μπορει οχι χρηματικα αλλα σε οτι χρειαστουμε ειαι πατρα διπλα μας,αλλα το θεωρτω και αδικο α εχουμε τζαμπα λαδι,οσπρια λαχανικα και να μην προσφερουμε τιποτα γι αυτο. τωρα με τη μαμα σου δε επρπε να τα πεταξει αλλα μαλλο ειναι λιγο ξεροκεφαλη,παρε πιο δραστικα μετρα,ακολουθησε τις οδηγιες της καντυ.

6. νενα μου απαραδεκτος ο συζυγος αλλα απορω και συ πως σκεφτηκες οτι θα σε πουμε κακιστρω; ε; αυτο που του λες πατως γιατο μωρο το ελεγα και γω και τον ποεσε βεβαια γιατι οσο περαει ο ακιρος ολο και μαλακωνει και καμια φορα ρωταει,εμεα δε θα με θελετε ε;

7. μαρτζι εισια μια κουκλιτσα,τωρα θα σου στειλω και γω φωτο,μαρμι θα στειλω και σε σενα ,να δεις και την μουτσουνα μου.

αυτα πανω κατω,θα σας διαβασω και θα συεχισω. λιλι και καντυ φιλακια στις κοιλιτσες. καλη κυριακη να εχουμε κοριτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...