Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάλλον κρύωσα βρε κορίτσια. Κοιμάμαι με χειμωνιάτικες πιζάμες και τώρα πίνω ζεστό καφέ μπας και ζεσταθώ. Κι έξω έχει ζέστη.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια..

ευχαριστούμε Αγγελικάκι για το κεράκι..

τι ωραία βρε κορίτσια πέρασε ο καιρός...

κορίτσια αφήστε το σπίτι..

να κάνουν και καμία δουλεία οι άντρες...είναι τώρα η ευκαιρία..

Μαριούλα μου αφού άντεξες να μην το ξαναρχίσεις..:)

το σημαντικότερο δεν είπα..μόλις ήρθα σπίτι από τη δουλεία και λέγαμε με τον άντρα μου να πιάσουμε σκυλάκι..και μπαίνω και διαβάζω το μνμ της μαριούλας που έλεγε ότι τη βοήθησε το σκυλάκι..

αν με βοηθησε λεει????ξεχαστηκα για τα καλα οτι ηθελα να μεινω εγκυος και τσουπ εμεινα! ειχα ακουσει οτι τα σκυλια σε κοιτανε στα ματια και σου παιρνουν την στεναχωρια δεν το πιστευα μεχρι που το εζησα...μεχρι τωρα με βοηθαει μολις στεναχωρηθω λιγακι και φοβηθω για την εγκυμοισυνη μου μην παθει κατι το μωρο μ αμεσως ξεκιναω να ασχολουμε με το σκυλακι και πως τα καταφερνει παντα να με κανει να ξεχνιεμαι?εγω εχω τσιουαουα ειναι μια σταλιτσα δεν μεγαλωνει αλλο ειναι υπερβολικα ζωηρο και παιχνιδιαρικο ορεξη να εχεις ολη μερα να παιζεις μαζι του το εχω λατρεψει!!!να παρεις σκυλακι οπως δηποτε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμείς ξεκινήσαμε (δηλαδή ο άντρας μου με τον φίλο του) Παρασκευή πρωί και τελείωσαν Κυριακή μεσημέρι. Που να είχαμε και κανένα τεράστιο σπίτι δηλαδή αλλά χαλάλι έγινε ωραίο. Εγώ περνούσα για λίγο γιατί βαριόμουν και μονη καθόμουν στο μπαλκόνι και σας διάβαζα αλλά δεν προλάβαινα να γράψω πολλά. Σήμερα ήρθε η μαμά να τακτοποιήσουμε τα υπόλοιπα άδειασε όλα τα ντουλάπια, τα καθάρισε, πετάξαμε ότι δε χρειαζόμασταν για να αδειάσει και λίγο το σπίτι, πλυντήριο και να μην τα πολυλογώ 8:30-18:30 ασταμάτητα (τουλάχιστον για τη μαμά) με μικρό διάλειμμα για φαί. Περιττό να πω ότι ψόφησα. Μετά την πήγε ο άντρας μου στην Παράκληση και ενώ είχε σκοπό να περάσει αφού την αφήσει από ένα μαγαζί και να πάει στις 8 να την πάρει και μετά σπίτι ήρθε άρον άρον γιατί η μαμά μου του είπε ότι κουράστηκα πολύ και πρέπει να ξαπλώσω και φοβήθηκε πως αν είμαι μόνη μου θα κάνω δουλειές και ήρθε για να με προσέχει ο καλός μου. Γενικά εγώ από δουλειές λίγα πράγματα. Ο αντρούλης μου να είναι καλά αυτός σκουπίζει, σφουγγαρίζει ( τώρα πλένει το μπαλκόνι που έγινε χάλια) η μαμά σιδερώνει εγώ λίγες σκόνες με το φτερό, πλυντήριο και αφού τα βγάλει έξω ο σύζυγος έχει λίγο καιρό που με αφήνει να τα απλώσω. Αύριο έχουμε δεύτερο γύρο με τη μαμά (67 χρονών γυναίκα που τη βρίσκει τόση ενέργεια μην τη ματιάξω). Τετάρτη μετά τη Θ. Λειτουργία φεύγουμε για χαλικιδική στους γονείς για μία εβδομάδα και πολύ φοβάμαι ότι θα μου βγει τότε η κούραση και θα είμαι σα φυτό. Ήδη νιώθω πτώμα. Δυστυχώς εκεί δεν έχουμε ίντερνετ οπότε θα σας ξαναδιαβάσω από 22-23. Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να μπω και αύριο αφού φύγει η μαμά εάν φυσικά προλάβω γιατί δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα για μαζί μας.
γεια σου μαρμιν μου τελος καλο ολα καλα ετοιμο και το σπιτακι:P δηλαδη δεν φτανει που σε χασαμε τοσες μερες θα σε ξανα χασουμε για αλλη μια εβδομαδα???:(αντε να φυγει αυτος ο μηνας γιατι μια με τις διακοπες μια με τις καλοκαιρινες δουλειες εχουμε χαθει λιγακι;) καλα να περνας κουκλα μου!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια ανησυχησα πριν απο λιγο...βασικά σας έχω πρήξει αλλά τι να κάνω???εγώ απορώ πως δεν ρωτούσατε τέτοια πράγματα...μόνο εγώ τις έχω αυτες τις απορίες???

αυτες τις μέρες ειχα αρκετά λευκά υγρά αλλά θυμώμουν μια συζήτηση που είχατε και δεν ανησύχησα...σήμερα όμως το απογευμα που πήγα για πιπι είχα κίτρινα....στεναχωρέθηκα λίγο αλλά αυριο έχω τον υπερηχο και ηρέμισα οτι τουλάχιστον είναι κοντα...ευτυχώς είναι και πρωί...

τσερρυ μου δεν θα ειναι τιποτα και η αγγελικουλα μας τον ειχε αυτο αλλα τιποτα δεν ηταν εγω εχω ποοοοοοοολα ασπρα παρα πολλα ομως βρεχετε τελειως το βρακι μου ειναι κ πιχτα μπλιαχ:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα

Εγω και η marmin αλλαζουμε εβδομαδα σήμερα. Αντε σε μια εβδομαδα κλεινω και τον 3ο.

cherry μου ναι μεγαλωσε το σπορακι και εγινε ένα όλοοοοκληρο λαιμ χιχιχιιχ!!!! Δηλαδη μια σταλιτσα ειναι παλι. Η αλήθεια ειναι ότι κι εγω εχω τις αγωνιες μου αλλα προσπαθώ να μην πανικοβαλομαι.

ε τι ειναι μια εβδομαδα νενα μου???πες οτι περασε κιολας αντε παει το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης σου αλλα 2 εμειναν:P εμενα το σαββατο το βραδυ ηταν 1110 γραμμαρια και 32 εκατοστα υψος περιπου δηλαδη σε βαρος ειναι περιπου οσο ενα σακουλακι κοιμας και μια φετα χωμι????χιχιχι:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Νενα μου κλείνεις κι όλας τον τρίτο; Πώς πέρασε ο καιρός! Μόνο σ' εμένα μου φαίνεται ατέλειωτος; Βέβαια είναι ωραία αυτή η περίοδος αλλά ώρες ώρες ανυπομονώ να πάρω το μωράκι μου αγκαλίτσα και να είναι όλα καλά

μαρμιν μου πιο ατελειωτος ο χρονος αποτι φαινεται σε εμενα δεν νομιζω να γινεται!!!:|:neutral::|δεν περναει με τιποτα 72 και σημερα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια μολις γύρισα!!!ειδαμε σάκο, έχει κολλήσει ψηλά πάνω στην μήτρα...είναι πολύ καλή θέση λέει και οτι ειναι μια χαρά εκεί που είναι. της ειπα για τα υγρα και ειπε ειναι φυσιολογικά, αλλά της ειπα οτι πονάει η κοιλιά μου χαμηλά και ειπε οτι καλό είναι να ξεκουράζομαι....να σταματήσω τις διαδρομες...(ήθελα να παω καπου για αυριο και για σκ...)και μου έδωσε ουτροτζεσταν των 100 για 3 φορες την ημερα για παν ενδεχομενο...τις δουλειες μου ειπε να τις κάνω λίγες λίγες...να μην σηκώνω βάρυ....ο άντρας μου ούτως ή άλλως δεν μ'αφήνει να κάνω τίποτα και λέει θα τα κάνει όλα αυτός αλλά όταν μπορεί....καταλαβαίνετε τι θα πεί αυτό ε????για 3 μήνες θα ζω σε αχουρι!!!!πώς θα το αντέξω???

νένα μου πότε κιόλας κλείνεις τον 3ο????μπράβο....άντε απο τώρα θα αρχίσει να ειναι ωραία....θα βλέπεις και σημαντικές αλλάγες....τι λέτε ρε κορίτσια????απο τον 3ο και μετά ωραία δεν είναι???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Τσέρυ έχεις να μας πεις νέα από τον υπέρηχο. Περιμένουμε.....

Χθες βγήκαμε με την pepsi για καφεδάκι. Ομορφα ήταν. Είναι μία γλυκύτατη κοπέλα και πολύ χάρηκα που βγήκαμε και τα είπαμε κι από κοντά. Οντως όταν μιλάς με κάποιον που έχει πάνω κάτω την ίδια αγωνία με σένα, αισθάνεσαι τον πόνο και την αγωνία να μοιράζονται κάπως. Πεπσι μου, πολύ σε συμπάθησα.....Και να θυμάσαι αυτό που σου είπα : να δεις που σύντομα θα μείνεις. Φέρνω τύχη σε όσους γνωρίζω.....Ελπίζω να φέρω κι σ' εσένα.....

Μού έδειξε και φωτογραφίες σας. Είστε όλες σας κούκλες!!

Νένα κλέινεις κιόλας τον τρίτο;;; Καλά, πότε πέρασε ο καιρός;;; Εσύ ναρμίν σε ποια βδομάδα εισαι; 24η; Αντε, βρε κορίτσια, ας ελπίσουμε να μείνουμε κι οι υπόλοιπες μέχρι να γεννήσετε....

Α, λέγαμε με την πέπσι πως αγχωθήκαμε πολύ που μείναμε τόσο λίγες στην λίστα και πως κρυφός μας φόβος είναι μην δεν σβηστεί το όνομά μας......Θα περιμένουμε και τα απότελέσματα από την σπερματέγχυση της Λίας ( μακάρι να΄είναι θετικά!) να την σβήσουμε κι αυτήν και μετά ας μην επαναφέρουμε την λίστα, σας παρακαλούμε.....Για όποιο κορίτσι μείνει τελευταίο θα είναι πολύ κρίμα....Σας το λέω, αν μείνω εγώ και δεν με σβήσετε, να κάνετε έρανο να μου στείλετε μετά λεφτά για τρελόγιατρο!!!(χα, χα, χα)

μαργκι μου καλημερα ειδες ομορφα που ειναι?ξεχνιεσαι κιολας!:Pκαι εγω θα ηθελα πολυ να εβγαινα για καφε με τις κοπελες απο εδω μεσα αλλα ειναι τοσο δυσκολοειμαστε λιγο μακρια:?να μην αγχωνεστε θα σας σβησω ολες εγω απο την λιστα και συντομα μαλιστα!!!:Pαληθεια ειδες φωτο μας?ειδες κ εμενα?πως σου φανηκα???;)τουλαχιστον σου εδειξε καμια ωραια με εμενα???? γιατι εχω μερικες που ειμαι χαλια χιχιχι:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εγώ αυτό κάνω. Αν βγω με καμία φίλη που καπνίζει, της παίρνω και ένα τσιγαράκι για να της κάνω παρέα και καλά ;)

το πολυ πολυ να παιρνω πακετο μονο οταν βγαινω για ποτο ετσι και αλλιως οταν βγουμε για ποτοι ειμαι πολυ χωρευταλου ο αντρας μου ακομα περισσοτερο και αν δεν παει 5μιση με 6 δεν γυριζουμε σπιτι ε δεν το εχω κ σε τιποτα να αδιασω το πακετο σε αυτο το χρονικο διαστημα τοσο πολυ που μου εχει λειψει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

τσερρυ μου δεν θα ειναι τιποτα και η αγγελικουλα μας τον ειχε αυτο αλλα τιποτα δεν ηταν εγω εχω ποοοοοοοολα ασπρα παρα πολλα ομως βρεχετε τελειως το βρακι μου ειναι κ πιχτα μπλιαχ:shock:

μαριουλα και γώ άσπρα έχω συνήθως απλά είχα και κίτρινα χθες....και δεν θα με ανησυχούσαν αλλά φοβήθηκα μην γίνουν καφέ μετά το κίτρινο...

καρδούλα θα ακούσουμε στις 7-9!!!!

για τα κορίτσια που δεν ξέρουν...είπε οτι τότε ανακοινώνουμε εγκυμοσύνη....αλλά όλα θα παν καλά...

και το μηχανημα που έκανα υπέρηχο δεν δειχνει εβδομάδες και μέρες πριν την 5η εβδομάδα οπότε σύμφωνα με αυτό που είδαμε είπε οτι ειμαι 4 και κάτι γιατί έχω και μικρό κύκλο...άρα μαριούλα μάλλον το 2 τικεράκι ειναι το σωστό!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον κρύωσα βρε κορίτσια. Κοιμάμαι με χειμωνιάτικες πιζάμες και τώρα πίνω ζεστό καφέ μπας και ζεσταθώ. Κι έξω έχει ζέστη.....

χειμωνιατικες πιτζαμες???καλε εσυ βιαζεσαι να χειμωνιασει! εγω να δεις ποσο βιαζομαι να χειμωνιασει χαρα μου!!! περαστικα σου να προσεχεις φταινε και λιγο τα ερκοντισιον εχω 2 φιλες μεσα σε αυτο το μηνα που επαθαν ψυξη.

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα και γώ άσπρα έχω συνήθως απλά είχα και κίτρινα χθες....και δεν θα με ανησυχούσαν αλλά φοβήθηκα μην γίνουν καφέ μετά το κίτρινο...

καρδούλα θα ακούσουμε στις 7-9!!!!

για τα κορίτσια που δεν ξέρουν...είπε οτι τότε ανακοινώνουμε εγκυμοσύνη....αλλά όλα θα παν καλά...

και το μηχανημα που έκανα υπέρηχο δεν δειχνει εβδομάδες και μέρες πριν την 5η εβδομάδα οπότε σύμφωνα με αυτό που είδαμε είπε οτι ειμαι 4 και κάτι γιατί έχω και μικρό κύκλο...άρα μαριούλα μάλλον το 2 τικεράκι ειναι το σωστό!!!

χαρα μ και τα 2 σου τικερακια 4 και κατι δειχνουν εγω μετρησα και βγηκε το πρωτο τικερακι σου σωστο μετρα κ εσυ και θα δεις...τελος παντων δεν εχει αυτο σημασια, σημασια εχει που το νινακι σου ειναι καλα:Pχαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα αντε με το καλο να ακουσεις και καρδουλα :D σιγουρα θα κλαψεις ειναι ο πιο ομορφος ηχος θα δεις!!!απο τον 3ο και μετα καθε μηνας που περναει ειναι και καλυτερος!!!!!!!!εμενα εχει πιασει το μωρακι ολη μ την κοιλια κλωτσαει παντου κατω εχει φορες που κλωτσαει ταυτοχρονα κατω απο το στηθος και χαμηλα στο μπιμπι μου;)καλα οταν κλωτσαει εκει κρατιεμαι για να μην μου φυγει καμια σταγονα ουρα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριούλα μου πάντως μέχρι στιγμής εκτός του οτι δεν το έχω συνειδητοποιησει...δεν ξέρω πως να το εκφράσω....αισθάνομαι πολύ ωραία αλλά αν μιλούσα και για κάποια απο σας πάλι το ίδιο θα αισθανόμουνα....ελπίζω σε 3 εβδομάδες που θα ξαναπάω να αισθάνομαι περισσότερα...

28xYp3.png

μαριούλα μου πάντως μέχρι στιγμής εκτός του οτι δεν το έχω συνειδητοποιησει...δεν ξέρω πως να το εκφράσω....αισθάνομαι πολύ ωραία αλλά αν μιλούσα και για κάποια απο σας πάλι το ίδιο θα αισθανόμουνα....ελπίζω σε 3 εβδομάδες που θα ξαναπάω να αισθάνομαι περισσότερα...

τσερρουλα μου οταν θα ακουσεις καρδουλα θα παθεις πλακα! δεν θα το πιστευεις!!!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια μολις γύρισα!!!ειδαμε σάκο, έχει κολλήσει ψηλά πάνω στην μήτρα...είναι πολύ καλή θέση λέει και οτι ειναι μια χαρά εκεί που είναι. της ειπα για τα υγρα και ειπε ειναι φυσιολογικά, αλλά της ειπα οτι πονάει η κοιλιά μου χαμηλά και ειπε οτι καλό είναι να ξεκουράζομαι....να σταματήσω τις διαδρομες...(ήθελα να παω καπου για αυριο και για σκ...)και μου έδωσε ουτροτζεσταν των 100 για 3 φορες την ημερα για παν ενδεχομενο...τις δουλειες μου ειπε να τις κάνω λίγες λίγες...να μην σηκώνω βάρυ....ο άντρας μου ούτως ή άλλως δεν μ'αφήνει να κάνω τίποτα και λέει θα τα κάνει όλα αυτός αλλά όταν μπορεί....καταλαβαίνετε τι θα πεί αυτό ε????για 3 μήνες θα ζω σε αχουρι!!!!πώς θα το αντέξω???

νένα μου πότε κιόλας κλείνεις τον 3ο????μπράβο....άντε απο τώρα θα αρχίσει να ειναι ωραία....θα βλέπεις και σημαντικές αλλάγες....τι λέτε ρε κορίτσια????απο τον 3ο και μετά ωραία δεν είναι???

Κοριτσάκι μη στενοχωριέσαι κι εγώ σπιτάκι αχουράκι είχα για μήνες γιατί και ο δικός μου αντρούλης έκανε δουλειές αλλά όποτε αυτός είχε όρεξη κ χρόνο γιατί εκτός από τη δουλειά του είχε και όλες τις εξωτερικές δουλειές. Μην ξεχνάμε όμως ότι ήμουν κρεβατωμένη (απο αιμορραγία όχι από γρίππη:tongue:) όλο το πρώτο τρίμηνο και κάτι οπότε από φαγάκι έως σκούπισμα σφουγγάρισμα ψώνια όλα ο αντρούλης σίδερο η μαμά και φαγάκι σε πακέτο όταν δεν μπορούσε ο σύζυγος οπότε τι να κάνω. Με φίλες μου που τους το έλεγα και "κλαιγόμουν" ότι δεν κάνει τις δουλειές όταν θέλω εγώ μου είπαν να μη δίνω σημασία σε αυτά κι έτσι κι εγώ γύριζα το κεφάλι από την άλλη ώσπου συνήθισα και η αλήθεια είναι ότι αυτά γίνονται το μωράκι μας να είναι καλά να που τώρα από την Παρασκευή που ξεκινήσαμε βάψιμο και μέχρι σήμερα με τη βοήθεια συζύγου και μαμάς το σπιτάκι μας έγινε αγνώριστο:P Όντως είναι πολύ ωραία μετά το τρίμηνο και συγκεκριμένα από τότε που μπορείς να χαρείς την εγκυμοσύνη σου χωρίς σημαντικά προβλήματα και αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Επίσης το τέλειο είναι τώρα που αρχίζεις και το νιώθεις συχνά πυκνά από την πρώτη στιγμή και κορυφώνεται καθώς περνάει ο καιρός και κουνιέται όλο και περισσότερο:P

Μαριούλα άστα να πάνε η αλήθεια είναι ότι περιμένω πως και πως να έρθει αύριο να φύγουμε γιατί κουράστηκα εδώ με τις ζέστες και τις δουλειές και γιατί επιπλέον έχω πεθυμήσει τον μπαμπάκα μου που είναι εκεί από μέσα Ιουλίου ένα μήνα σχεδόν και μου έλειψε:oops: Βέβαια θα μου λείψετε και εσείς και όταν γυρίσω τόοοοοοοοσα που θα έχετε γράψει θα θέλω καιρό για να τα διαβάσω γιατί με τον αντρούλη μου σε άδεια θα έχουμε και δουλειές και δε θα έχω πολύ χρόνο αλλά σιγά σιγά θα τα δω τα νέα σας. Επίσης ελπίζω να δω και καινούρια εγκυούλα όταν γυρίσω:-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...