Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πριν λιγο με πηρε η αδερφη μου κ μου ειπε οτι πεθανε μια θεια μας, η αδερφη του παππου μου...ηταν μεγαλουτσικη....80φευγα, τα προβληματακια της τα ειχε αν και 7ψυχη κυριολεκτικά, πριν κανα 2 χρονια εχασε και την κορη της...!!!δεν στεναχωρεθηκα τοσο που εφυγε...στεναχωρεθηκα που δεν πηγα να την δω ενω ηξερα οτι δεν ηταν καλα και τωρα εχασα την ευκαιρια για παντα!!!ηθελα μια φωτογραφια να εχω μαζι της!δεν ξερω αν εχω.....

φυσικα δεν μας ειπαν κατι, πριν λιγο πηγε η αδερφη μου στο χωριο και με πηρε τηλεφωνο μολις το εμαθε...κριμα:(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

baby-mop.jpg

αντε δεστε και αυτο και φευγω να διαβασω το βιβλιο μου!!!

Αχ, το γλυκούλι μου! Καθαρίζει κιόλας!!!

Εσύ καλέ τι βιβλίο διαβάζεις; Μόλις πριν δεν μας έλεγες πως δεν διαβάζεις γενικώς;

Νένα, δεν το έχω διαβάσει αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο.....Δυσνόητο έχω ακούσει.....Εγώ ξεκίνησα μία αηδία και το άφησα αφού διαβασα 50 σελίδες....."Ο γέρος και η θάλασσα"......:tongue: Βλακεία....

Σήμερα στα παραλίμνιο και στις καφετέριες γύρω από αυτό δεν είχε πολύ κόσμο. Μονο συνταξιούχους έβλεπες.....

Αχ, βαριέμαι....Δεν έχω τι να κάνω.....:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

HMIXRONO! Τώρα θα κατεβάσει ο αντρούλης μου το δέντρο και τα στολίδια και θα στολίσουμε!ΥΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ..........
Ax, τι ωραία!!! Εμείς φέτος δεν θα στολίσουμε λόγω πένθους.......Αλλά γενικώς αργούμε να στολίσουμε. Εγώ πάντα ξεκινάω στολισμό στις 5 Δεκέμβρη για να είναι έτοιμα όλα την επόμενη μέρα που είναι η γιορτή του άντρα μου....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ, το γλυκούλι μου! Καθαρίζει κιόλας!!!

Εσύ καλέ τι βιβλίο διαβάζεις; Μόλις πριν δεν μας έλεγες πως δεν διαβάζεις γενικώς;

Νένα, δεν το έχω διαβάσει αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο.....Δυσνόητο έχω ακούσει.....Εγώ ξεκίνησα μία αηδία και το άφησα αφού διαβασα 50 σελίδες....."Ο γέρος και η θάλασσα"......:tongue: Βλακεία....

Σήμερα στα παραλίμνιο και στις καφετέριες γύρω από αυτό δεν είχε πολύ κόσμο. Μονο συνταξιούχους έβλεπες.....

Αχ, βαριέμαι....Δεν έχω τι να κάνω.....:(

Γιατί δε στολίζετε κι εσείς;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Η Κάντυ μπήκε σήμερα;

Άντε να γεννήσει καμία να ζωντανέψει λίγο το καφέ

Η Κάντυ υποψιάζομαι πως θα ήταν σίγουρα για καφέ με τόσο ωραία μέρα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρώτησα πόσο κάνει να πάρω ύφασμα για να κάνω κουβερτούλα....Είναι τσουχτερή η τιμή. 80 ευρώ για να πάρω όλα τα υλικά. Δεν την παίρνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ρώτησα πόσο κάνει να πάρω ύφασμα για να κάνω κουβερτούλα....Είναι τσουχτερή η τιμή. 80 ευρώ για να πάρω όλα τα υλικά. Δεν την παίρνω.....

Ε ναι δεν αξίζει τον κόπο καλύτερα να πάρεις έτοιμη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρτι μου σωστά έχετε πένθος φέτος εσείς. Δεν πειράζει θα στολίσετε του χρόνου που θα έχετε και την πριγκίπισσα σας. Εμένα στη γιορτή του άντρα σου έχει ο δικός μου γεννέθλια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε ναι δεν αξίζει τον κόπο καλύτερα να πάρεις έτοιμη!
Μόνο το ύφασμα κάνει 20 ευρώ, το σχέδιο 15, οι κλωστές 20 κι έχει και μία κορδέλα που την βάζεις γύρω γύρω η οποία εκτοξεύει την τιμή στα 80! Για να την πάρεις έτοιμη κάνει 180!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτι μου σωστά έχετε πένθος φέτος εσείς. Δεν πειράζει θα στολίσετε του χρόνου που θα έχετε και την πριγκίπισσα σας. Εμένα στη γιορτή του άντρα σου έχει ο δικός μου γεννέθλια!
Ναι, ας είμαστε καλά κι έχει ο Θεός. Του χρόνου θα στολίσουμε. θα μας βοηθήσει και το μωράκι!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πριν λιγο με πηρε η αδερφη μου κ μου ειπε οτι πεθανε μια θεια μας, η αδερφη του παππου μου...ηταν μεγαλουτσικη....80φευγα, τα προβληματακια της τα ειχε αν και 7ψυχη κυριολεκτικά, πριν κανα 2 χρονια εχασε και την κορη της...!!!δεν στεναχωρεθηκα τοσο που εφυγε...στεναχωρεθηκα που δεν πηγα να την δω ενω ηξερα οτι δεν ηταν καλα και τωρα εχασα την ευκαιρια για παντα!!!ηθελα μια φωτογραφια να εχω μαζι της!δεν ξερω αν εχω.....

φυσικα δεν μας ειπαν κατι, πριν λιγο πηγε η αδερφη μου στο χωριο και με πηρε τηλεφωνο μολις το εμαθε...κριμα:(

συλληπητηρια
Μόνο το ύφασμα κάνει 20 ευρώ, το σχέδιο 15, οι κλωστές 20 κι έχει και μία κορδέλα που την βάζεις γύρω γύρω η οποία εκτοξεύει την τιμή στα 80! Για να την πάρεις έτοιμη κάνει 180!:(
πανακριβη!!

δεν πειραζει,θα παρεις αλλη κουβερτουλα για το μωρακι ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...