Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λοιπον.

1) βαζουμε σε ενα κατσαρολακι ζουμι απο το φαι (περιπου 2 ποτηρια) ή νερο με εναν κυβο ή και σκετο νερο με λιγο αλατακι. αν δεν ειναι ζεστο το ζεσταινουμε χωρις να βρασει ομως, σε χαμηλη φωτια.

2) στο μουλτι που κοβουμε τα κρεμμυδια βαζουμε 2 αυγα και 1 λεμονι (οσο θελουμε) και το χτυπαμε καλα να διαλυθουν οι κροκοι και να παρει ενα ασπρουλιαρικο χρωμα. εγω το κανω με την φραπιερα. (απλο χειρος εχω αλλα δυνατουτσικο).

3) περνουμε λιγο ζουμακι απο αυτο στο κατσαρολακι σε ενα ποτηρι του τσαγιου και διαλυουμε μεσα 1 κουταλια αλευρι.

4) ριχνουμε τα αυγα σιγα σιγα μεσα στο κατσαρολακι περνοντας τα απο το σουρωτηρι που σουρωνουμε το τσαι και ανακατευουμε για 1-2 λεπτα.

5) σουρωνουμε και το ζουμι με το αλευρι που φτιαξαμε και ριχνουμε και αυτο μεσα στο κατσαρολακι αναλογα με το ποσο πηχτο το θελουμε.

6) αφηνουμε πανω σε χαμηλη φωτια για 6-7 λεπτα να παρει μια βραση και ειναι ετοιμο. αν θες να φας και την επομενη μερα ή το βραδυ αυτο ισως εχει πηχτωσει. ριχνεις λιγο νερακι για να το κανεις πιο αρύ.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σου πω οτι οση ωρα το εχεις στο ματι το ανακατευεις. οταν τελειωσεις κατεβασε το απο την φωτια , μην το αφησεις στο ματι.

28xYp3.png

αντε και να μου πεις πως βγηκε. οταν εκανα τα γεμιστα κολοκυθακια μεσα στην εβδομαδα εγινε πολυ καλο.

ειχα την αδερφη μου εδω απο χθες γι αυτο και αυτη η αποχη!!!!πριν λιγο εφυγε και ειπα να δω τι κανετε.....αν και εχω δουλειες!!!!το πρωι για να την χαρω λιγο τα παρατησα ολα και εχω ακομη τα κρεββατια ξεστρωτα...

28xYp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανουν οι κοιλιτσες σας?

Κορίτσια γεια σας!!!

Μόλις αδιαθέτησα.... αλλά την κρυάδα την πήρα χτες γιατί πήγα και έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική.... Βιάστηκα πάλι και την πάτησα. Χτες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και σήμερα ήρθε και η ακατανόμαστη. Αυτά...

Μαρακι μη στεναχωριεσαι!!!ολα καλα θα πανε!! την επομενη φορα θα εχεις και περισσοτερα αυγουλακια :D και συντομα θα εισαι εγκυουλα :D
Ρε μαρμινκαι εγώ το ίδιο να τρώω συνέχεια θέλω καί παλεύω γιανα μην τρώω!!!
Εγώ πάλι δεν την παλεύω φαί - μαρμίν 1-0. Απλά παλιότερα δεν έτρωγα τόσο πολύ και πάλι έβαζα κιλά τουλάχιστον τώρα το ευχαριστιέμαι:cool:

φατε,φατε να εχετε δυναμεις!!!!τα μωρακια ζητανε φαγητο :D

22802_447384691964721_1411299419_n.jpgο γιος μου για να μην τον ξεχνατε;)
Μαριουλα μου,ο γιος σου ειναι κουκλος!!!!!!!! :D
Κορίτσια 29 του μήνα έχει πρεμιέρα το ΑΝ του Παπακαλιάτη στους κινηματογράφους λέτε να προλάβω να το δω; Ρώτησα τον αντρούλη μου αν θα προλάβουμε και μου είπε όχι με μια σιγουριά, λέτε να μου κάτσει τελικά ο Μαρμίνος;:rolleyes:

εγω νομιζω οτι δε θα προλαβεις!!!

νομιζω οτι το μωρακι θα εχει ερθει μεχρι τοτε!!! :D

Διαφημίσεις

cherry αυτο που λες εσυ αυγολεμονο ειναι η κρεμα βελουτε που κανω κι εγω για τα γεμιστα κολοκυθακια και τους λαχαναντολμαδες, απλα αντι για αλευρι χρησιμοποιω νισεστε τοσο ωστε να πηξει καπως και να γινει μια βελουτε κρεμα για την οποια όλοι τρελενονται!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τσερρούλα μου ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή έγινε απλά τέλειο! Ο αντρούλης μου μούγκριζε συνέχεια. Είναι το αγαπημένο του βλέπετε:tongue:

Νένα μου αυτό εννοούσα κι εγώ αλλά δεν ήξερα πως το λένε μου έλεγε ότι η μανούλα του το έκανε το αυγολέμονο σαν κρεμούλα αλλά δεν ήξερε πως και οι συνταγές που έβρισκα ήταν με κορν φλαουρ που εγώ δε χρησιμοποιώ. Το νισεστε που λες τι είναι; Δεν ξέρω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν ειναι και αυτο κατι σαν αλευρι!!!με νισεστε κανουμε το καζαν ντιπι!!!πολυ ευκολη συνταγη αν εχεις τα σωστα ταψια!!!!

χαιρομαι που σας αρεσε!!!!και γω προχθες που το εκανα ηταν φανταστικο και να φανταστεις οτι εβαλα νερο αντι για ζουμι!!!!που ενταξει με ζουμι γινεται πολυ καλυτερο!!!

παιδια πολυ γελιο ο τιμον!!!!ακομα γελαω!!!!τι φυλακας ρε παιδι!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τσερρούλα μου ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή έγινε απλά τέλειο! Ο αντρούλης μου μούγκριζε συνέχεια. Είναι το αγαπημένο του βλέπετε:tongue:

Νένα μου αυτό εννοούσα κι εγώ αλλά δεν ήξερα πως το λένε μου έλεγε ότι η μανούλα του το έκανε το αυγολέμονο σαν κρεμούλα αλλά δεν ήξερε πως και οι συνταγές που έβρισκα ήταν με κορν φλαουρ που εγώ δε χρησιμοποιώ. Το νισεστε που λες τι είναι; Δεν ξέρω

νισεστε ειναι το το κορν φλαουρ:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μαρμιν ειναι και αυτο κατι σαν αλευρι!!!με νισεστε κανουμε το καζαν ντιπι!!!πολυ ευκολη συνταγη αν εχεις τα σωστα ταψια!!!!

χαιρομαι που σας αρεσε!!!!και γω προχθες που το εκανα ηταν φανταστικο και να φανταστεις οτι εβαλα νερο αντι για ζουμι!!!!που ενταξει με ζουμι γινεται πολυ καλυτερο!!!

παιδια πολυ γελιο ο τιμον!!!!ακομα γελαω!!!!τι φυλακας ρε παιδι!!!!

κι εσενα λογικα ετσι θα κανει το σκυλακι σου, αλλα απο οτι μου εχουν πει καλο ειναι μολις φτασετε στο σπιτι με το μωρο το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις το μωρο κοντα στο σκυλακι για να το μυρισει μια φορα και μετα λογικα θα γινει ο φυλακας αγγελος του!!!!!!!!;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Παω κι εγω γιατι πιαστηκε ο ποπος μου ειμαι απο το πρωι στον υπολογιστη και ολες λειπατε:(

Θα ξανμπω πιο αργα

Ξεκιναω τωρα ενα βιβλιο που θελω χρονια να το δανειστω απο μια φιλη αλλα ολο καπου αλλου το ειχε δανεισει. Βεβαια μεσα σε τοσα ελαφρια και ευπεπτα που εχω διαβασει τους τελευταιους μηνες αυτο ειναι καπως διαφορετικο και μου φανταζει καπως βαρυ αλλα λεω να το αρχισω!!! "το εκκρεμες του φουκω" μπορει καποια να το εχει διαβασει, αν ειναι υπερβολικα βαρυ να μην μου το πει......:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω σας ειπα οτι δεν διαβαζω χρονια τωρα κ πολυ στεναχωριεμαι...γενικα στεναχωριεμαι οταν περναει ο χρονος μου ετσι χωρις να κανω τιποτα...δενμ'αρεσει καθολου.

νενα το κορν φαλουρ ειναι ιδιο με τον νισεστε???εγω τα αγοραζω σε διαφορετικες συσκευασιες...στην υφη βεβαια ειναι ιδιο!

και μεις θα δουμε αρη τωρα οποτε και γω νενα θα παρω το βιβλιο μου αγκαλια γιατι δεν παει άλλο!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...