Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααα δέν γέννησαααααααααααα!!!!!Είμαι καλύτερα σήμερα!!!!!!Βλέπω marminaki του δίνουμε και καταλαβένει από γλυκά!!!Νένα αναθεωρώ είναι ΓΑΙΔΑΡΟΣ ο άντρας σου και πολύ καλά του είπες σε λίγο θα έχεις τον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής σου στην αγκαλιά σου!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

και απο μενα κι εγω στις 10 ξυπνησα και αν υπολογισουμε οτι επεσα για υπνο στη 1:30 εκλεισα πανω απο 8ωρο υπνου!!!!

lili, καντυ οντως το καμαρι μου ειναι ειναι μεγαλο γαϊδουρι ωρες-ωρες. Βεβαια ευτυχώς δεν ειναι παντα ετσι, θα ελεγα οτι οσο περναει ο καιρος ο ρομαντισμος του κανει περιπατο, οχι οτι ήταν και ποτε ιδιαιτερα ρομαντικος!!! Και να σκεφτειται οτι ο ιδιος ο ανθρωπος πριν 3μιση χρονια μου εκανε κινηματογραφικη προταση γαμου με δαχτυλιδι την Ανασταση στα σκαλια της εκκλησιας:shock:!!!! Περισσότερο απο όλα με εννοχλει όταν ακόμη και να καταλαβει οτι εχει αδικο δεν το παραδεχετε!!!!!! Αλλα ειπαμε σε λίγο θα ερθει ενας νεος ερωτας στη ζωη μου.... γιατι να σκαω????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ax βρε Τσέρρυ όλο ήθελα να σε ρωτήσω για τη συνταγή της γιαγιάς με το αυγολέμονο και όλο το ξεχνούσα και σήμερα θέλω να το κάνω. Προλαβαίνεις λες μέχρι το μεσημέρι να μάθεις το μυστικό της γιαγιάς;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε βολτίτσα. Εχει πολύ ωραίο καιρό σήμερα και θέλω να βγω επιτέλους να περπατήσω στον ήλιο δίπλα στην λίμνη μας. Θα γίνεται χαμός τώρα από κόσμο εκεί!

Θα ομολόγήσω πως δεν τα διάβασα όλα όσα γράψατε. Ενα - δυο σχόλια θα γράψω μόνο γιατί βιάζομαι.

Μαρία, μαράκι, πάμε δυνατά για τον επόμενο κύκλο......Μην αγχώνεσαι. Θα κρατάς από κάθε μήνα κι ένα θετικό. Το θετικό αυτού του μήνα ήταν ότι έκανες ωάριο!!! Αν είχα χρόνο, θα σου έγραφα τι πέρασα όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσα.....Αλλη φορά θυμισέ μου να στα γράψω, όταν θα είμαστε και οι δυο on line!!!

Nena, μαλλον σε μένα πήγαινε το ότι θα βιαστώ να σε πω "κακίστρω"!!!! Με τίποτα δεν θα επικροτούσα τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά του άντρα σου.....Και μόνο το γεγονός ότι ήρθε καθυστερημένος στα γενέθλια και μάλιστα ολίγον τι πιωμένος φτάνει και περισσεύει....Εχεις δίκιο, δεν το συζητώ! Σου το είχα πει και τις προάλλες.....Η μόνη δικαιολογία για να έκανε την πρόβα ήταν αν έπιανε δουλειά. Απ΄΄την στιγμή που δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, ήταν φάουλ ευθύς εξαρχής!

Μαριούλα, καλά το μωρό είναι πανέμορφο!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό.....Να το χαίρεστε!

Μου άρεσε το σχόλιο σου για τα μαλλιά μου!!!! Στη φωτο που είμαι με τον άντρα μου είναι από το κομμωτήριο, είμαι σε γάμο.......Στις άλλες συο τα έχω φτιάξει μόνη μου.....Είναι σγουρά κι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να τα στρώνω.....Θα σας στείλω κάποια στιγμή και με σγουρά να δείτε τη διαφορά.

Ολες τις υπόλοιπες σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Όχι και είμαι και καλύτερα σήμερα .....για την ώρα τουλάχιστον πιο αργά βλέπουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Nena, μαλλον σε μένα πήγαινε το ότι θα βιαστώ να σε πω "κακίστρω"!!!! Με τίποτα δεν θα επικροτούσα τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά του άντρα σου.....Και μόνο το γεγονός ότι ήρθε καθυστερημένος στα γενέθλια και μάλιστα ολίγον τι πιωμένος φτάνει και περισσεύει....Εχεις δίκιο, δεν το συζητώ! Σου το είχα πει και τις προάλλες.....Η μόνη δικαιολογία για να έκανε την πρόβα ήταν αν έπιανε δουλειά. Απ΄΄την στιγμή που δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα, ήταν φάουλ ευθύς εξαρχής!

Μου άρεσε το σχόλιο σου για τα μαλλιά μου!!!! Στη φωτο που είμαι με τον άντρα μου είναι από το κομμωτήριο, είμαι σε γάμο.......Στις άλλες συο τα έχω φτιάξει μόνη μου.....Είναι σγουρά κι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να τα στρώνω.....Θα σας στείλω κάποια στιγμή και με σγουρά να δείτε τη διαφορά.

margi μη λες χαζα δεν εννοουσα καμια απο σας συγκεκριμενα!!!!! Αλλα ηθελα να καταλαβετε οτι δεν κλαιω αδαρτη, ακομη και η φιλη μου εκεινη την ημερα του ειπε οτι ειναι γαιδαρος!!!!! Τελος παντως σχεδον το εχω ξεχασει και δεν το δινω συνεχεια γιατι εκτος απο αυτο το σκηνικο κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!

Οσο για τα μαλλια σου μου αρεσουν ισια αλλα γιατι εχω την εντυπωση ότι θα μου αρεσουν πιο πολυ σγουρα??? Μαλλον γιατι τα σγουρα ήταν παντα η αδυναμια μου!!!!!

Ax βρε Τσέρρυ όλο ήθελα να σε ρωτήσω για τη συνταγή της γιαγιάς με το αυγολέμονο και όλο το ξεχνούσα και σήμερα θέλω να το κάνω. Προλαβαίνεις λες μέχρι το μεσημέρι να μάθεις το μυστικό της γιαγιάς;

εγω δεν σταματησα να τρωω αυγολεμονο, πιστευω οτι αρκει να το αφησεις ελαχιστα να βρασει οχι σε δυνατη φωτια, και μονο οι ατμοι με κλειστη την κατσαρολα σε πολυ ελαφρια ενταση φτανουν!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi μη λες χαζα δεν εννοουσα καμια απο σας συγκεκριμενα!!!!! Αλλα ηθελα να καταλαβετε οτι δεν κλαιω αδαρτη, ακομη και η φιλη μου εκεινη την ημερα του ειπε οτι ειναι γαιδαρος!!!!! Τελος παντως σχεδον το εχω ξεχασει και δεν το δινω συνεχεια γιατι εκτος απο αυτο το σκηνικο κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!

Οσο για τα μαλλια σου μου αρεσουν ισια αλλα γιατι εχω την εντυπωση ότι θα μου αρεσουν πιο πολυ σγουρα??? Μαλλον γιατι τα σγουρα ήταν παντα η αδυναμια μου!!!!!

εγω δεν σταματησα να τρωω αυγολεμονο, πιστευω οτι αρκει να το αφησεις ελαχιστα να βρασει οχι σε δυνατη φωτια, και μονο οι ατμοι με κλειστη την κατσαρολα σε πολυ ελαφρια ενταση φτανουν!!!!!

Καλέ ούτε εγώ σταμάτησα να τρώω αυγολέμονο και γενικά αυγουλάκια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

οχι δεν ηρθε στην ωρα του ηρθε 40 λεπτα αργοτερα αφου του πηρα τηλεφωνο και ειχε πιει και τα παραπανισια ποτα του. Φυσικα του τα ειπα ολα μαζεμενα εκεινο το βραδυ, του ειπα οτι μου χαλασε και τα γενεθλια και ησυχασα!!! Και πριν προλαβετε να με χαρακτηρισετε απολυτα κακιστρο!!! Θα σας πω μονο ότι την επομενη Τεταρτη δεν θα εχουν προβα γιατι το παιδι που ερχεται απο Θεσσαλονικη κανονισε να παιξει σε ενα μαγαζι -δηλ κανει το προγραμμα του- και επισης μαλλον δεν θα προλαβουν να προετοιμαστουν για το live σε 3 εβδομαδες:shock: οποτε μαλλον δεν θα γινει!!!! Σημερα που τον ρωτησα αν τωρα αισθανεται οτι εκανε λαθος μου ειπε οτι εχουμε διαφορα αποψεων!!! Και όταν επεμενα να μου εξηγησει τι εννοει, μου ειπε " καλα- καλα ειχα αδικο" δηλ. το ειπε μονο και μονο για να το βουλωσω!!!!

Το ιδιο εκανε μιας φιλης μου το σκυλακι, καθόταν κατω απο την κουνια και αν εκλαγε το μωρο πηγαινε και τραβουσε την μαμα ή γαβγιζε!!!!

Ειναι πραγματικα πολυ καλος μπεμπακος, φτου να μην τον ματιασω!!!!

νενα μου απαραδεκτος ο συζηγος,ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τον μπεμπη μου με το καλο να ερθει η ωρα να μας βαλεις κ εσυ φωτο με το δικο σου μωρακι!

γεια σας ομορφες!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι πολυ πονηροφατσα!!!!για δαγκωμα ειναι!!!θελω κι εγω:cry::cry:

ΝΕΝΑ ειναι που ειναι ο χαρακτηρας μου αυτη την περιοδο ειναι και οι ορμονες τις εγκυμοσυνης και τα χω παρει πολυ ασχημα!!!!!!κακιστρω???????????ποιος θα σε πει κακιστρω μετα απο αυτο???????????οσο για τον αντρα σου.......δεν μου πεφτει λογος να πω τιποτα παρα μονο ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

τι σου ειπε για το μουδιασμα στα χερια???

ΜΑΡΑΚΙ κριμα για τον χαμενο μηνα:cry::cry::cry:μην πτοεισαι συνεχισε οσο σε παιρνει με κλομιφαινη κι αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα σκεφτεσαι για τα παρα κατω!!!!

ΜΑΡΜΙΝ θελω πιτσααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙ λες να γεννησεις μεχρι αυριο????????????

ευχαριστω καντυ μου!καλε γιατι τετοια λυπημενη φατσουλα κοντευεις και εσυ:P
Κορίτσια 29 του μήνα έχει πρεμιέρα το ΑΝ του Παπακαλιάτη στους κινηματογράφους λέτε να προλάβω να το δω; Ρώτησα τον αντρούλη μου αν θα προλάβουμε και μου είπε όχι με μια σιγουριά, λέτε να μου κάτσει τελικά ο Μαρμίνος;:rolleyes:
στο χερι σου ειναι γλυκια μου;););)
Καντυ για το μουδιασμα πηγα στον ομοιοπαθητικό και μου εδωσε ενα ομοιπαθητικο φαρμακο για 1 εβδομαδα. Σκεφτηκα να μην το παρω ακομη αλλα να δω πως παω αν συνεχισει για πολυ αυτο θα τα παρω σιγουρα.

Μου ειπε οτι ειναι καθαρα συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!!!!!

Οσο για τον αντρα μου ξερεις τι σκεφτομαι??? και του το λεω και φωναχτα μαλιστα!!! " Αγορι μου σε λιγους μηνες περιμενω τον γιο μου- τον ερωτα της ζωης μου, ΓΡΑΜΜΕΝΟ σε έχω!!!!!!!:tongue:

χαχα βρε χαρα μου πως του την λες ετσι?:tongue::tongue::tongue:
Λοιπόν στις εφτά το πρωί έφαγα δύο πτιφουρ. Στις 11 μου έκανε η μαμά μου κρεπούλα την οποία πλημμύρισα με μερέντα, το μεσημέρι φάγαμε φασολάκια στη μαμά και όταν γυρίσαμε σπίτι έφαγα κεικ (στις 3:30). Στις 5 που βγήκα με τη φίλη μου έφαγα σοκολατόπιτα (αν και έμοιαζε περισσότερο με σουφλέ σοκολάτας) και το βράδυ φάγαμε την πίτσα μας. Αααααααα και πριν λίγο ξηρούς καρπούς. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έφαγα και τόσο πολύ σωστά; Λέω να φάω και λίγο κεκάκι τώρα:rolleyes:
καλε τιποτα δεν εφαγες:tongue:
Καληνύχταααααααααααααααα

Κοριτσάρες Σάββατο αύριο μη με περιμένετε από νωρίς μέσα, έχει νανάκια αγκαλίτσα με το σύζυγο και μετά ότι προκύψει ;)

προεκυψε τιποτα τελικα???;)

Καλημέραααααααααααααα δέν γέννησαααααααααααα!!!!!Είμαι καλύτερα σήμερα!!!!!!Βλέπω marminaki του δίνουμε και καταλαβένει από γλυκά!!!Νένα αναθεωρώ είναι ΓΑΙΔΑΡΟΣ ο άντρας σου και πολύ καλά του είπες σε λίγο θα έχεις τον ένα και μοναδικό άντρα της ζωής σου στην αγκαλιά σου!!!!
λιλι μου για ποσο ακομα?οπου να ναι θα μπεις να μας πεις πως γεννησες:P
Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε βολτίτσα. Εχει πολύ ωραίο καιρό σήμερα και θέλω να βγω επιτέλους να περπατήσω στον ήλιο δίπλα στην λίμνη μας. Θα γίνεται χαμός τώρα από κόσμο εκεί!

Θα ομολόγήσω πως δεν τα διάβασα όλα όσα γράψατε. Ενα - δυο σχόλια θα γράψω μόνο γιατί βιάζομαι.

Μαρία, μαράκι, πάμε δυνατά για τον επόμενο κύκλο......Μην αγχώνεσαι. Θα κρατάς από κάθε μήνα κι ένα θετικό. Το θετικό αυτού του μήνα ήταν ότι έκανες ωάριο!!! Αν είχα χρόνο, θα σου έγραφα τι πέρασα όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσα.....Αλλη φορά θυμισέ μου να στα γράψω, όταν θα είμαστε και οι δυο on line!!!

Μαριούλα, καλά το μωρό είναι πανέμορφο!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό.....Να το χαίρεστε!

Ολες τις υπόλοιπες σας φιλώ.

χαρα μου σε ευχαριστω! λοιπον και ομως τα μαλλια σου τα φτιαχνεις εσυ πιο ομορφα απ'οτι στα φτιαχνει η κομμωτρια στην φωτο που εισαι στο σαλονι μπροστα απο την τηλεοραση εισαι μια κουκλιτσα τα μαλλια σου τελεια και το σωμα σου επεισης!:P εγω εχασα τα παντα απο κιλα ειμαιπιο αδυνατη απο πριν μεινω εγκυος! οταν εμεινα εγκυος ημουν 52 και τωρα ειμαι 50:shock:αλλα το σωμα κακοδρομολογησε:| μου εμεινε λιγο κοιλιτσα αλλα να μου πεις 2 εγκυμοσυνες ειναι αυτες η μια πισω απο την αλλη:rolleyes:θα ξανα εχω ωραιο σωμα κ εγω που θα μου παει;)

ουτε εγω ειχα σταματησει να τρωω αυγολεμονο:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kορίτσια το αυγολέμονο το ρώτησα γιατί το θέλω σαν κρεμούλα όχι ζουμερό έτσι κι αλλιώς εγώ δεν το τρώω το πρασοσέλινο και δεν ξέρω αν θα φάω σήμερα.

Είδες Μαριούλα δεν έφαγα πολύ απλά αν με άφηνα θα ετρωγα σίγουρα άλλα τόσα. Δεν ξέρω τι έπαθα θέλω συνέχεια να τρωω και το μόνο που με σώνει είναι πως συνήθως λείπω πολλές ώρες από το σπίτι κι ετσι δεν προλαβαίνω;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

νενα μην χαλας την ζαχαρενια σου και τις μερες σου. το θεμα ειναι να το καταλαβει αν δεν το καταλαβαινει αδικος ο κοπος...και οπως φαινεται δεν το καταλαβαινει!!!του χρονου θα εισαι αγκαλια με τον αντρα της ζωης σου και θα κανετε μαζι τα γεννεθλια σου και αυτον αστον να παει στην προβα...

μαριουλα το μικρο σου οσο μεγαλωνει μοιαζει τον μπαμπακα του ενω στην αρχη ηταν ιδιος εσυ!!!!για τον γλυκουλι σου δεν εχω να πω λογια...σωστος πριγκηπας!!!μακαρι να τον ειχαμε εδω κοντα να τσιμπουσαμε μπουτακια. οσο για την φωτο με το σκυλι δεν την ειδα...μαλλον δεν θα το προσεξα!!!

μαρακι αυτο που θελαμε το πετυχαμε...οι ωοθηκες ξυπνησαν!!!υπομονη κοπελαρα μου και ολα θα γινουν στην ωρα τους.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...