Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα, ο γιος σου με έχει τρελάνει. Έχει πανέξυπνα ματάκια, είναι πονηρούλης!!!!! :D

Αυτό που είπες με το σκυλάκι ότι προσέχει το μωρό, μου έκανε μεγάλη εντύπωση....

Οι πιο όμορφες εικόνες είναι αυτές με μωρά και σκυλάκια μαζί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα, ο γιος σου με έχει τρελάνει. Έχει πανέξυπνα ματάκια, είναι πονηρούλης!!!!! :D

Αυτό που είπες με το σκυλάκι ότι προσέχει το μωρό, μου έκανε μεγάλη εντύπωση....

Οι πιο όμορφες εικόνες είναι αυτές με μωρά και σκυλάκια μαζί!!!

εμενα να δεις πως με τρελανε μαρακι μου:Pτο σκυλακι προσεχει πολυ το μωρο μου συνεχεια διπλα στην κουνια του ξαπλωνει οπως εινει στην φωτο που σας εστειλα,οταν κλαψει το μωρο μου γαβγιζει το σκυλακι κ δεν σταματαει μεχρι να σηκωσω το μωρο:shock:σα να μου λεει ελα γρηγορα το μωρο κλαιει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Νένα μου δε μας είπες πώς τα πέρασες τελικά στα γεννέθλια σου που βγήκατε με παρεούλα; Ήρθε τελικά νωρίς ο σύζυγος όπως σου είπε; Η λούνα θα μπει να ψηφίσει λες;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχαχα τώρα τον είδα το σκύλο στην κούνια Μαριούλα πολύ πλάκα έχει!

μαρμιν μου ολη μερα διπλα στην κουνια του μωρου την βγαζει πολυ σωματοφυλακας την ειδε ο τιμον:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Νένα μου δε μας είπες πώς τα πέρασες τελικά στα γεννέθλια σου που βγήκατε με παρεούλα; Ήρθε τελικά νωρίς ο σύζυγος όπως σου είπε; Η λούνα θα μπει να ψηφίσει λες;:rolleyes:

οχι δεν ηρθε στην ωρα του ηρθε 40 λεπτα αργοτερα αφου του πηρα τηλεφωνο και ειχε πιει και τα παραπανισια ποτα του. Φυσικα του τα ειπα ολα μαζεμενα εκεινο το βραδυ, του ειπα οτι μου χαλασε και τα γενεθλια και ησυχασα!!! Και πριν προλαβετε να με χαρακτηρισετε απολυτα κακιστρο!!! Θα σας πω μονο ότι την επομενη Τεταρτη δεν θα εχουν προβα γιατι το παιδι που ερχεται απο Θεσσαλονικη κανονισε να παιξει σε ενα μαγαζι -δηλ κανει το προγραμμα του- και επισης μαλλον δεν θα προλαβουν να προετοιμαστουν για το live σε 3 εβδομαδες:shock: οποτε μαλλον δεν θα γινει!!!! Σημερα που τον ρωτησα αν τωρα αισθανεται οτι εκανε λαθος μου ειπε οτι εχουμε διαφορα αποψεων!!! Και όταν επεμενα να μου εξηγησει τι εννοει, μου ειπε " καλα- καλα ειχα αδικο" δηλ. το ειπε μονο και μονο για να το βουλωσω!!!!

εμενα να δεις πως με τρελανε μαρακι μου:Pτο σκυλακι προσεχει πολυ το μωρο μου συνεχεια διπλα στην κουνια του ξαπλωνει οπως εινει στην φωτο που σας εστειλα,οταν κλαψει το μωρο μου γαβγιζει το σκυλακι κ δεν σταματαει μεχρι να σηκωσω το μωρο:shock:σα να μου λεει ελα γρηγορα το μωρο κλαιει!

Το ιδιο εκανε μιας φιλης μου το σκυλακι, καθόταν κατω απο την κουνια και αν εκλαγε το μωρο πηγαινε και τραβουσε την μαμα ή γαβγιζε!!!!

Ειναι πραγματικα πολυ καλος μπεμπακος, φτου να μην τον ματιασω!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γεια σας ομορφες!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι πολυ πονηροφατσα!!!!για δαγκωμα ειναι!!!θελω κι εγω:cry::cry:

ΝΕΝΑ ειναι που ειναι ο χαρακτηρας μου αυτη την περιοδο ειναι και οι ορμονες τις εγκυμοσυνης και τα χω παρει πολυ ασχημα!!!!!!κακιστρω???????????ποιος θα σε πει κακιστρω μετα απο αυτο???????????οσο για τον αντρα σου.......δεν μου πεφτει λογος να πω τιποτα παρα μονο ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

τι σου ειπε για το μουδιασμα στα χερια???

ΜΑΡΑΚΙ κριμα για τον χαμενο μηνα:cry::cry::cry:μην πτοεισαι συνεχισε οσο σε παιρνει με κλομιφαινη κι αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα σκεφτεσαι για τα παρα κατω!!!!

ΜΑΡΜΙΝ θελω πιτσααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΛΙ λες να γεννησεις μεχρι αυριο????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ και είχα σκοπό να σας πω τι κατέβασα όλη τη μέρα αλλά δε θα το κάνω γιατί θα θέλεις κι άλλα. Κρίμα που είμαστε μακριά θα την τρώγαμε παρέα. Πάλι μόνη είσαι; Δεν έχεις στην κατάψυξη από αυτές που έφτιαξες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Νενούλα κορίτσι μου τι αν πω ΥΠΟΜΟΝΗ! Τουλάχιστον ο δικός μου το παραδέχεται όταν κάνει λάθος και ειδικά χοντράδα ακόμη και αν δεν το παραδεχτεί πρώτος το καταλαβαίνω από τη συμπεριφορά του που είναι σα βρεγμένη γάτα και μετά τον ρωτάω και μου λέει έτσι είναι. Εσύ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου και να χαίρεσαι την ομορφότερη φάση της ζωή σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια 29 του μήνα έχει πρεμιέρα το ΑΝ του Παπακαλιάτη στους κινηματογράφους λέτε να προλάβω να το δω; Ρώτησα τον αντρούλη μου αν θα προλάβουμε και μου είπε όχι με μια σιγουριά, λέτε να μου κάτσει τελικά ο Μαρμίνος;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ και είχα σκοπό να σας πω τι κατέβασα όλη τη μέρα αλλά δε θα το κάνω γιατί θα θέλεις κι άλλα. Κρίμα που είμαστε μακριά θα την τρώγαμε παρέα. Πάλι μόνη είσαι; Δεν έχεις στην κατάψυξη από αυτές που έφτιαξες;

δεν την ζηλεψα απο εσενα απο νωρις ηθελα αλλα λεω ''κρατησου''εφαγα 3 μπαλες παγωτο και εχω σκασει νερο θελω να πιω και δεν χωραει το στομαχι μου οποτε πες αφοβα τι εφαγες να περνουμε ιδεες;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ για το μουδιασμα πηγα στον ομοιοπαθητικό και μου εδωσε ενα ομοιπαθητικο φαρμακο για 1 εβδομαδα. Σκεφτηκα να μην το παρω ακομη αλλα να δω πως παω αν συνεχισει για πολυ αυτο θα τα παρω σιγουρα.

Μου ειπε οτι ειναι καθαρα συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!!!!!

Οσο για τον αντρα μου ξερεις τι σκεφτομαι??? και του το λεω και φωναχτα μαλιστα!!! " Αγορι μου σε λιγους μηνες περιμενω τον γιο μου- τον ερωτα της ζωης μου, ΓΡΑΜΜΕΝΟ σε έχω!!!!!!!:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λοιπόν στις εφτά το πρωί έφαγα δύο πτιφουρ. Στις 11 μου έκανε η μαμά μου κρεπούλα την οποία πλημμύρισα με μερέντα, το μεσημέρι φάγαμε φασολάκια στη μαμά και όταν γυρίσαμε σπίτι έφαγα κεικ (στις 3:30). Στις 5 που βγήκα με τη φίλη μου έφαγα σοκολατόπιτα (αν και έμοιαζε περισσότερο με σουφλέ σοκολάτας) και το βράδυ φάγαμε την πίτσα μας. Αααααααα και πριν λίγο ξηρούς καρπούς. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έφαγα και τόσο πολύ σωστά; Λέω να φάω και λίγο κεκάκι τώρα:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καληνύχταααααααααααααααα

Κοριτσάρες Σάββατο αύριο μη με περιμένετε από νωρίς μέσα, έχει νανάκια αγκαλίτσα με το σύζυγο και μετά ότι προκύψει ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...