Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22802_447384691964721_1411299419_n.jpgο γιος μου για να μην τον ξεχνατε;)
Μαριούλα θέλω φωτό του πρίγκηπα με ανοιχτα ματάκια γιατί έχει το πιο έξυπνο και πονηρό βλεμα που εχω δει σε μωρό!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λιλιτακι μου για μέση δε μας είπαν τίποτα. Για πόνους περιόδους είπαν πως είναι προπαρασκευαστικές ωδίνες όχι τοκετού αλλά και πάλι νομίζω για κοιλιά μιλούσαν. Και η γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε πως ο πόνος θα ξεκινάει από πίσω από τη μέση και θα πηγαίνει μέχρι την κοιλιά μπροστά και μετά θα φεύγει πάλι προς τα πίσω. Πάντως καλά κάνει και ξυρίζεται ο σύζυγος δεν ξέρεις ποτέ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου δεν τον ξεχνάμε τον πρίγκιπα σου μην ανησυχείς αλλά καλά κάνεις και μας βάζεις φωτο του

Κορίτσια έλειψα για λίγο γιατί τσάκιζα μία γίγα πίτσα με τυριά μαζί με τον άντρα μου φυσικά και φάγαμε και πατατάκια μαζί γιατί ο αντρούλης έκανε λάθος και αντί να παραγγείλει τη σκεπαστή που λέγαμε την άλλη φορά και εχει και τηγανιτές πατάτες παρήγγειλε την απλή. Πάντως δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ ούτε δίσκο ούτε τραπεζάκι έχω την κοιλίτσα μου για να ακουμπάω το πιάτο μου:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαράκι μου, πολύ λυπάμαι..

όμως να το δεις θετικά ξεκινάει ένας νέος κύκλος τώρα..και όλα θα πάνε τέλεια

Το ελπίζω τίνγκερ μου.... ;)

Εσύ πότε δεν περιμένεις??? Κάτι έλεγες ότι ο άντρας σου ήταν ταξίδι στις γόνιμες ή κάνω λάθος?

ΜΑριούλα, κούκλος ο γιός σου!!!! :D:D:D

μαρμιν θυμασαι που σου υποσχεθηκα πως θα διαβασω τις 20 σελιδες?

τις διαβασα σημερα:Pηταν τοσα πολλα,λοιπον θα σχολιασω αυτα που μου εμειναν πολυ...

καντυ πολυ χαιρομαι που εχεις κ κοειτσακι :P

αγγελικακι μου στην κατασταση σου ειπαμε πως δεν πρεπει να κουραζεσαι,τουλαχιστον τωρα εισαι πιο ξεκουραστη???

μαρια μου καλη επιτυχια ολα καλα θα πανε!

μαργκι μου την παλευει ο αντρας σου με μονο ενα πακετο την εβδομαδα?

εγω κοριτσια παταω με τα παπουτσια μεσα στο σπιτι μου και αν καποιος παει να βγαλει τα παπουτσια του για ναμπει στο σπιτιμου τον σταματαω κ του λεω να μπει με παπουτσια,,,βλακεια μου αλλα ετσι ειναι:rolleyes:

μαργκι μου αν θυμαμαι καλα εσυ ρωτησες για τα σκυλακια?το δικο μου ειναι κοντοτριχο το καλοκαιρι βεβαια μαδουσε πολυ λιγο αλλα τι να κανουμε?εδω εμεις μαδαμε με το ζωντανο θα τα βαλουμε?:tongue: α περιττο να σας πω πως το σκυλακι μου λατρευει τον πριγκηγπα μου ειναι ο φυλακας του καθεται διπλα του και αν θελει ας πλησιασει κανεις ξενος το μωρο:P (εδω ειναι η κουνια που εχω στην κουζινα για να βαζω το μωρακι μεσα να το εχω κοντα μου οταν κανω δουλειες,και ειναι διπλα στην μπαλκονοπορτα γιατι τοτε ειχε ακομα ικτερο και χρειαζοταν το φως)522275_451692304867293_1926259714_n.jpg

τσερρυ μου για τον υπνο που ρωτησες το μωρακι ξυπναει 4 φορες την νυχτα και η καθε φορα κραταει μια ωρα περιπου οπως καταλαβαινεις δεν κοιμαμαι καλα:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εσύ πότε δεν περιμένεις??? Κάτι έλεγες ότι ο άντρας σου ήταν ταξίδι στις γόνιμες ή κάνω λάθος?

είμαι στη 15 μέρα σήμερα..

είχαμε αναγκαστική αποχή 11 και 12 μέρα...

τώρα πότε περιμένω δεν έχω ιδέα...με βάση το πιο μεγάλο κύκλο μου...4/12...που είναι της Αγίας Βαρβάρας...να με βοηθήσει ελπίζω και αυτή τη φορά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria-maraki27 μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μέχρι να φτασουμε εμεις να αποκαλουμε "τυχερο" το θεμα μας φαγαμε πολλες σφαλιαρες η καθε μια!!!! Εγώ μονο στις αποτυχιες μου μετραω 1 προσπαθεια με κλομιφαινη, 1 προσπαθεια με υπερηχους και επαφες στις γονιμες, 2 με κλομιφαινη και σπερματεγχυση και μια εξωσωματικη. Και μετα απο τοσες αποτυχιες ειμαι εγκυος, θα ερθει και η δικη σου η ωρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

9. tinkerbell ''το τυχερό παρεάκι''

10.maria-maraki27 " η τυχερή λίστα"

αντε pepsi, luna, aggelikaki ψηφιστε για να αλλαξουμε το ονομα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριούλα θέλω φωτό του πρίγκηπα με ανοιχτα ματάκια γιατί έχει το πιο έξυπνο και πονηρό βλεμα που εχω δει σε μωρό!!!:-D
21684_450771481626042_1276872770_n.jpg

407653_450771511626039_1306246956_n.jpg

263574_450771561626034_398732157_n.jpg

χαχα εδω ειναι θυμωμενος:tongue:

384316_443961612307029_543147572_n.jpg

κοριτσια εδω ηταν 3 ημερων κ δειτε γουρλωμα το ματι:P

αχου το...:P

:P

Μαριούλα μου δεν τον ξεχνάμε τον πρίγκιπα σου μην ανησυχείς αλλά καλά κάνεις και μας βάζεις φωτο του

Κορίτσια έλειψα για λίγο γιατί τσάκιζα μία γίγα πίτσα με τυριά μαζί με τον άντρα μου φυσικά και φάγαμε και πατατάκια μαζί γιατί ο αντρούλης έκανε λάθος και αντί να παραγγείλει τη σκεπαστή που λέγαμε την άλλη φορά και εχει και τηγανιτές πατάτες παρήγγειλε την απλή. Πάντως δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ ούτε δίσκο ούτε τραπεζάκι έχω την κοιλίτσα μου για να ακουμπάω το πιάτο μου:cool:

Χαχα μια χαρα σε βρισκω μαρμιν μου:P

ευχαριστω πολυ χαρα μου:P
Όμορφες παω να ξαπλώσω τα λέμε το πρωί!!! Καλό ξημέρωμα!!!
καλο βραδυ γλυκια μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

είμαι στη 15 μέρα σήμερα..

είχαμε αναγκαστική αποχή 11 και 12 μέρα...

τώρα πότε περιμένω δεν έχω ιδέα...με βάση το πιο μεγάλο κύκλο μου...4/12...που είναι της Αγίας Βαρβάρας...να με βοηθήσει ελπίζω και αυτή τη φορά..

Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας και η Αγία Βαρβάρα να βάλει το χερακι της !!!! Να κάνει κάποια την αρχή, καιρό έχουμε να ακούσουμε για εγκυούλα!

maria-maraki27 μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μέχρι να φτασουμε εμεις να αποκαλουμε "τυχερο" το θεμα μας φαγαμε πολλες σφαλιαρες η καθε μια!!!! Εγώ μονο στις αποτυχιες μου μετραω 1 προσπαθεια με κλομιφαινη, 1 προσπαθεια με υπερηχους και επαφες στις γονιμες, 2 με κλομιφαινη και σπερματεγχυση και μια εξωσωματικη. Και μετα απο τοσες αποτυχιες ειμαι εγκυος, θα ερθει και η δικη σου η ωρα.

Νένα, και συ δεν πέρασες και λίγα... και τελικά έμεινες από μόνη σου.

Να δούμε πόσες σφαλιάρες θα φάμε και μεις :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...