Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οσο για το αμάξι, όσο είμαι έγκυος δεν διακινδυνεύω να το πάρω.....Μετά, βλέπουμε.....Ο άντρας μου επιμένει πως οδηγώ καλά και προσεκτικά, αλλά εγώ σας είπα τι είχα πάθει και φοβάμαι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι κοριτσακι εμενα παντως αν ο πεθερος μου ηταν σπιτι καθε απογευμα θα ειχα προβλημα. οχι γιατι ο ανθρωπος με ενοχλει σε κατι...εστω και αν καθοταν σε μια γωνια απλος παρατηρητης...οσο να ' ναι θα θελα τον χωρο μου να μπορω να αναπνευσω...σορρυ κιολας που σου το λεω, απλα επειδη οπως λες τα προβληματα σας παντα εχουν να κανουν με τριτους γι'αυτο περισσοτερο στο λεω. εγω τους 3ους θα τους εβγαζα απο την μεση και δεν μιλαω εκ του ασφαλους επειδη οι δικοι μου μενουν αλλου. το ιδιο θα εκανα και με την μανα μου αν χρειαζοταν. παν μετρον αριστον!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

9. tinkerbell ''το τυχερό παρεάκι''

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια γεια σας!!!

Μόλις αδιαθέτησα.... αλλά την κρυάδα την πήρα χτες γιατί πήγα και έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική.... Βιάστηκα πάλι και την πάτησα. Χτες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και σήμερα ήρθε και η ακατανόμαστη. Αυτά...

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

10.maria-maraki27 " η τυχερή λίστα"

Maraki μου κρίμα φαντάζομαι την απογοήτευση που πήρες εγώ θυμόμου ότι 21 περίμενες πάλι έξω έπεσα. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι κουνήθηκαν οι ωοθήκες σου και έκανες κάτι έστω και αν δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Να σκέφτεσαι τα θετικά και προχώρα. Στον επομενο κύκλο θα κάνεις καλύτερη ωορρηξία. Έπειτα απ' ότι θυμάμαι εσένα σου ερχόταν περίοδος μόνο με χάπια σωστά; Δε σας μπερδεύω πάλι; Όποτε και μόνο που ήρθε περίοδος θα πρέπει να είσαι χαρούμενη. Πώς θα πορευτείτε τώρα; Θα πάρεις ξανά κλομιφαίν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!!!

Μόλις αδιαθέτησα.... αλλά την κρυάδα την πήρα χτες γιατί πήγα και έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική.... Βιάστηκα πάλι και την πάτησα. Χτες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και σήμερα ήρθε και η ακατανόμαστη. Αυτά...

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

Δεν πειράζει κοριτσακι παμε για τον άλλο μήνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Bρε κοριτσια πως γίνεται να θέλω να τρώω συνέχεια τον τελευταίο καιρό και ότι να 'ναι μάλιστα και απορώ που έχασα κι όλας. Αν δε γεννήσω σύντομα δε θα γίνει μόνο το μωρό μου τεράστιο αλλά κι εγώ:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Maraki μου κρίμα φαντάζομαι την απογοήτευση που πήρες εγώ θυμόμου ότι 21 περίμενες πάλι έξω έπεσα. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι κουνήθηκαν οι ωοθήκες σου και έκανες κάτι έστω και αν δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Να σκέφτεσαι τα θετικά και προχώρα. Στον επομενο κύκλο θα κάνεις καλύτερη ωορρηξία. Έπειτα απ' ότι θυμάμαι εσένα σου ερχόταν περίοδος μόνο με χάπια σωστά; Δε σας μπερδεύω πάλι; Όποτε και μόνο που ήρθε περίοδος θα πρέπει να είσαι χαρούμενη. Πώς θα πορευτείτε τώρα; Θα πάρεις ξανά κλομιφαίν;
Δεν πειράζει κοριτσακι παμε για τον άλλο μήνα!!!

μαρμινάκι, καλά θυμόσουν στις 21 θα έκανα χοριακή, αλλά μάλλον η ωορρηξία έγινε 2-11-12. Και πάλι σωστά θυμάσαι ότι μόνο με χάπια αδιαθετούσα...

Τώρα από αύριο ξεκινάω πάλι κλομιφένη 4ος μήνας. Η αλήθεια είναι ότι χτες ήμουν πολύ χάλια αλλά σήμερα είμαι πιο αισιόδοξη και σκέφτομαι ότι με την πρωτη αποκλείεται να πετύχαινε. Τουλάχιστον πήραν μπρος οι ωοθήκες όπως λες και κάτι γίνεται από το τίποτα των προηγούμενων μηνών.....

Στεναχωρήθηκα και την φίλη μου που αδιαθέτησε και αυτή σήμερα, ενώ είχε κάνει σπερματέγχυση για τρίτη φορά.... Αυτή αδιαθέτησε το πρωί, εγώ το απόγευμα....

Πάμε για τον άλλο μήνα, ΛΙΛΙ!!!

Bρε κοριτσια πως γίνεται να θέλω να τρώω συνέχεια τον τελευταίο καιρό και ότι να 'ναι μάλιστα και απορώ που έχασα κι όλας. Αν δε γεννήσω σύντομα δε θα γίνει μόνο το μωρό μου τεράστιο αλλά κι εγώ:oops:

Εσύ μαρμινάκι, είσαι και εγκυουλα και δικαιολογείσαι να τρως ... εδώ τρώμε εμείς που δεν είμαστε... Φάε τώρα που έχεις άλλωθι :tongue::tongue::tongue:

Μαράκι μου αφού περίμενες 21 να αδιαθετήσεις τι έκανες από χθες χοριακή βρε κορίτσι μου; Και έγκυος να ήσουν δε θα έδειχνε. Τέλος πάντων σημασία έχει να κάνεις τώρα καλή ωορρηξία και σε λίγες μέρες να δούμε αυγουλάκια. Όπως είπες να είσαι αισιόδοξη και σύντομα θα μπεις στο κλαμπ των εγκυμονούσων;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε μαρμινκαι εγώ το ίδιο να τρώω συνέχεια θέλω καί παλεύω γιανα μην τρώω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ρε μαρμινκαι εγώ το ίδιο να τρώω συνέχεια θέλω καί παλεύω γιανα μην τρώω!!!

Εγώ πάλι δεν την παλεύω φαί - μαρμίν 1-0. Απλά παλιότερα δεν έτρωγα τόσο πολύ και πάλι έβαζα κιλά τουλάχιστον τώρα το ευχαριστιέμαι:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ στολισα από τη Κυριακή :-D

τελικα εγω θα στολισω αυριο

Πάω καναπέ να ξαπλώσω κοριτσάρες αυτή η πλάτη με έχει τρελάνει γιατί παρόλο που έχω laptop το έχω στο τραπέζι της κουζίνας και κάθομαι στη καρέκλα οπότε και ο κ@#$λος μου πιάνεται και η πλάτη πονάει το απόγευμα θα πάω για καφέ με τον αντρούλη το λέω από τώρα μην νομίζεται ότι γέννησα!!!Φιλάκια σε όλες!!!

αχ χαρα μου μετα να δεις πως θα σε ποναει με τον θηλασμο εγω ειχα προβλημα με την μεση μου απο παλια τωρα με τον θηλασμο εχω προβλημα και με την πλατη μου:|

Κάντυ, εννοείται πως δεν θα φιλοξενήσεις άτομα εκείνες τις μέρες! Θα έχεις καλή δικαιολογία τη μαμά και τον μπαμπά σου. πες τος να έρθουν και λίγο νωρίτερα για να ξεφύγεις από τους κουμπάρους. Ασε, που αν οι άνθρωποι έχουν λίγο μυαλό, δεν θα σας φορτωθούν αυτές τις μέρες και θα κοιτάξουν να μείνουν σε ξενοδοχείο.....

Εγώ δεν περιμένω εκείνες τις μέρες πολλά ατομα.....Στο νοσοκομείο οι γονείς μου μόνο θα είναι, άντε και τα πεθερικά μου.....Από επισκέψεις η φίλη μου θα έρθει σίγουρα και από συγγενείς η ξαδέλφη μου.....Ε, μετά στο σπίτι όσοι έρθουν, αλλά είναι διακριτικοί οι περισσότεροι και ακόμη και να έρθουν δεν νομίζω να κάθονται με τις ώρες.....

Μαριούλα σου έστειλα φώτογραφίες.

Καλά, ρε Τσέρυ, σε ποιο κανάλι έγιναν τα καλλίστεία; Εγώ δεν είδα τίποτα.

Βρε κορίτσια, νομίζω δεν τρώω όσο πρέπει. Σήμερα ήπια ένα ποτήρι γάλα, έφαγα μία τυρόπιτα, πατάτες με κεφτέδες το μεσημέρι, μία μπανάνα, ένα μανταρίνι και τώρα τρώω με το ζόρι ένα γιαούρτι.....Θα φάω και πιο μετά λίγες πατατούλες ακόμη και πριν πάω για ύπνο θα ξαναπιώ γάλα.....Πώς σας φαίνεται; Η φίλη μου λέει πως για να μην έχω κάνει κοιλιά, δεν θα τρέφομαι καλά.....Αλλα εγώ νομίζω είναι θέμα σωματότυπου, τι λέτε; Και τώρα που τα έγραψα μια χαρά μου φάινεται πως τρέφομαι!

μαργκουλα μου μια χαρα τρεφεσαι εγω ετρωγα οταν πειναγα δεν ζορισα τον εαυτο μου:P

Το μωράκι μας μια χαρά κάπου στα 3,5 κιλά. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον ισχύει αυτό που είπε το Λιλιτάκι κ δεν το κατάλαβα ότι στην παρούσα φάση δε μετράμε ακριβώς το βάρος πάντως μου ξεκαθάρισε ότι θα είναι μεγάλο. Είπε περπάτημα και σεξ και της έιπα πως ο σύζυξ φοβάται και με το ζόρι κάναμε μια φορά και μετά ξαναφρίκαρε και του είπε πως κάνει λάθος και πρέπει να με βοηθήσει γιατί το παιδί είναι ήδη μεγάλο! Τι να κάνω βρε κορίτσια; Μήπως να τον μεθύσω; Πώς να τον αποπλανήσω; Είναι μπουμπουνοκέφαλος αν του μπει η ιδέα δεν αλλάζει με τίποτα. Για να δούμε τι θα γίνει αυτές τις μέρες.

Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη (22) και είπε ότι θα με δει και από κάτω γιατί σήμερα είναι νωρίς και δε θέλει να με "σκαλίζει" άδικα. Αυτά....

μαρμινουλα μου γλυκια τελεια τα νεα σου:D
Ναι, κάτι πάει να γίνει....Είναι σαν της Τσέρυ στο πιο μικρό της. Αλλά το σχήμα είναι ίδιο!!!! Ο άντρας μου, η μαμά μου και η θεία μου λένε πως πλέον φαίνεται, αλλά, αν με δεις στο δρόμο δεν με κάνεις έγκυο με τίποτα.

τσερρυ και εγω θελω φωτο με την κοιλιτσα σου:P

Λιλιτάκι σοβαρά τώρα κι εσένα δε σου κάθεται; Εγώ νόμιζα το αντίθετο. Προχθες δεν έλεγες ότι αυτός το ξεκίνησε;
εμενα με παρακαλαγε αλλα εγω φοβομουν και δεν του πολυ καθομουν :tongue: σχεδων καθολου δηλαδη:tongue:
Εγώ τα τρώω Καντυ μου σε όλες τις μορφές!!!

και εγω:D

Α, αυτό δεν το ήξερα!!!! Καλά, η Μαριούλα σε ποια βδομάδα γέννησε; Στην 36η δεν ήταν; Αντε καλέ, σας ακούω κι εγώ να λέτε 'πότε θα γεννήσω;' και "αντε, γιατί δεν έρχεται;" και λέω πως από την 36η και μετά είναι όλα καλά....λάθος μου.....Μην σας ξανακούσω να λέτε τα παραπάνω, γιατί μετά κάνω κι εγώ τις προβλέψεις μου με βάση αυτό που πιστεύω πως επιθυμείτε και μετα με μαλώνετε κι από πάνω :(

Ουφ!!! Αντε, αν δεν κλείσουμε τις 38 να μην γεννήσουμε καμια μας!!!!:P

χαρα μου γεννησα ακριβως στην 37
Είχαμε κι αλλο σοου με μαμα και γαμπρό!!!!Ουφ!!!Εκεί που είμαστε μια χαρά, από μία βλακεία παίρνουν "φωτια".......Είχε ο άντρα μου κάτι παλέτες από τις οποίες έκανε προσανάματα για την φωτιά ( για όσες δεν ξέρουν προσάναμα είναι τα μικρά ξυλάκια που χρησιμεύουν για να ξεκινήσει η φωτιά στη σόμπα). Η μάνα μου θεωρώντας πως όλα τα ξερει, όλα τα γνωρίζει έκρινε πως αυτες οι μπαλέτες δεν κάνουν για προσάναμα, ότι της πιάνουν χώρο στον κήπο και τι έκανε;;;Τα πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.....Την βλέπει ο δικός μου ( έτυχε να είναι στην βεράντα εκείνη την ώρα) και της λέει να μην τα πετάξει κι αυτή......το χαβά της......Ο άντρας μου νευρίασε και πήγε και τα πήρε πάλι πίσω και τα έφερε πάνω στη δική μας βεράντα, φωνάζοντας ( τι φωνάζοντας; ουρλιάζοντας!)και εκτοξεύοντας ακόμη και χαρακτηρισμούς.......Δεν μιλάω, δεν λέω τίποτα....Καθομαι και σας γράφω για να εκτονοθώ....Ελεος! Δεν μπορώ άλλο....Πήρε κι η μάνα μου να μου πει πως καλά έκανε και τα πέταξε και να τα πετάξουμε γιατί αν τα βάλουμε στη σόμπα, θα βγάλουν μαυρίλα. Της λέω κι εγώ ¨ας βγάλουν, τι σε νοιάζει εσένα;'............

καλα τα ειπες χαρα μου!

εφτιαξα μια φασολαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα στην εγκυμοσυνη εχω παθει πορωση με την φασολαδα:shock::shock:και να σκεφτητε οτι εδω και 3+++ χρονια που συζουμε με τον αντρα μου δεν ειχα μαγειρεψει ποτε γιατι δεν την τρωει:rolleyes:και μεσα σε λιγους μηνες τρωει συνεχεια ο καημενος:oops::oops:αλλα οταν ανοιγω την χυτρα του βγαζω σε ενα πηλινο και την βαζω στο φουρνο γιατι στεγνα τα φασολια καπως τα τρωει με το ζουμι ουτε που να τα δει

εγω τρελαινομαι για φασολαδα αλλα με ζουμι:tongue:

Και μένα της Μαριούλας μου θύμισε όταν το είδα!

Δε χρειάζεται καλέ να νιώθεις άσχημα. Κορίτσια εγώ δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε για 38η εβδομάδα γιατί και στα μαθήματα μας είπαν πως μέχρι την 37η εβδομάδα συμπληρωμένη το μωρό δε θεωρείται τελειόμηνο και αντίστοιχα τελειόμηνη κύηση έχουμε όταν έχει συμπληρωθεί η 37η εβδομάδα κ από κει και πέρα αρχίζεις εντατικό σεξ και περπάτημα. Εμείς έχουμε συμπληρώσει την 37η σωστά; Επίσης το διασταύρωσα και στο Ιπποκράτειο την Τετάρτη που είχα ραντεβού στα εξ. ιατρεία της Μαιευτικής κλινικής ρώτησα τη γιατρό αν θα έχει πρόβλημα αν γεννθεί τώρα και μου είπε όχι κορίτσι μου πλέον περιμένεις τοκετό. Αλλά και η γυναικολόγος μου μου είπε κάντε σεξ και μάλιστα είπε στο σύζυγο μου βοήθησε την γιατί όσο καθυστερεί θα πάει πάνω από 4κιλά το μωρό και θα έχει δύσκολη γέννα. Ούτε αυτή μου είπε να κάτσω φρόνιμα ώσπου να κλείσω κ αυτή την εβδομάδα.

καλε ξεχασατε τον γιο μου και τον μπερδευετε?:cool: εμενα στην 37 μου ειπαν πως θεωρειται τελειομηνο

Κορίτσια γεια σας!!!

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

μαρακι μου κριμα που αδιαθετησες αλλα μην στεναχωριεσαι συντομα θα εισαι εγκυουλα η παρεα μας ειναι γουρλιδικη:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια γεια σας!!!

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

μαράκι μου, πολύ λυπάμαι..

όμως να το δεις θετικά ξεκινάει ένας νέος κύκλος τώρα..και όλα θα πάνε τέλεια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγώ πάλι δεν την παλεύω φαί - μαρμίν 1-0. Απλά παλιότερα δεν έτρωγα τόσο πολύ και πάλι έβαζα κιλά τουλάχιστον τώρα το ευχαριστιέμαι:cool:

Πες εσυ που έκανες το σεμιναριο τοκετού ...πονάει η μέση μου όπως όταν περιμένω περίοδο κανα 2ωρο να ανησυχώ??? :-P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...