Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι συμφωνω με τα κοριτσια!!!πρεπει να περιορισεις την μαμα σου!!στσην αναγκη μην την αφηνεις να εχει σχεση με σας.....επειδη ξερω οτι μενετε και σεις πανω κατω....κρατα τα τυπικα και τα δικα σας πραγματα και προσωπικα σε αποσταση!!!!ο αντρας σου θεωρω οτι εχει δικιο παρ'ολο που αντεδρασε ετσι...στο κατω κατω και εσυ (και ολες μας ) αν αντιμετωπιζαμε διαφορα καθημερινα την μια θα ειμασταν ευγενικες την δευτερη ευγενικες ε την τριτη.....εγω τουλαχιστον θα αντιδρουσα ασχημα???μπορει οχι με βρισιες και χαρακτηρισμους αλλα με ενα βλεμμα που δεν χρειαζεται 2ο για να καταλαβεις οτι τωρα τα σπαω ολα!!!

κοριτσακι ναι μετραω τις μερες αντιστροφα μεχρι να κλεισει και η 38η!!!!μετα δεν εχετε δικαιολογιες.....φανταζεστε να παει μεχρι 42?????:confused::confused::confused::confused:

σημερα ειχα το μαθημα μου αλλα το ενα παιδακι μου εχει ιωση και με το που γυρισε απο το σχολειο ανεβασε πυρετο οποτε το ακυρωσαμε...ισα ισα που προβαλα και βαφτικα!!!λετε να κανω και τα μαλλια???γιατι σημερα θα ερθει και η αδερφη μου το απογευμα και θα μου κανει και τα νυχια ενα γαλλικο...σας εχω πει οτι μετα απο 14 χρονια περιπου μακρυνα τα δικα μου νυχια ε????λιλι εχω δει τα δικα σου και πολυ σε ζηλευω...ειναι τελεια ρε κοριτσι γι αυτο τα βαφεις και τα περιποιείσαι...εμενα ξεφλουδιζουν πολυ ευκολα...αρκει να πλυνω μια φορα τα πιατα!!!!

μαρτζι το πηρες απο φοβο αλλα αν δεν του σπασεις τον τσαμπουκα δεν προκειται να μαθεις ποτε!!!για να μαθεις να οδηγας πρεπει να ιδρωσει η πλατη σου στο καθισμα...αυτο να το θυμασαι!!!!και γω στην αρχη φοβομουν και φροντιζα να το περνω για συγκεκριμενες διαδρομες καθημερινα ομως...επισης τοτε που δουλευα και βραδυ εκανα μια μεγαλη βολτα ολη την πολη 2-3 ή και 4 το βραδυ για να μαθαινω τους δρομους και τα φαναρια με τα οποια ειχα ενα θεμα...δεν τα εβλεπα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ τετοια ωρα στην λιμνη θα βρεις σιγουρα παρκινγκ για να παρκαρει νταλικα επισσης στα τζαμπο εχουν τεραστιο παρκινκγ που παρκαρεις με την μουρη και χωρις μανουβρες...τωρα αν ειναι να φυγεις και να γινουν χειροτερα τα πραγματα τι να σου πω καθησε εκει και προσπαθησε να τους ανεχτεις....η γνωμη μου παντως ειναι χωρις φωνες και υστεριες να τους βαλεις και τους 2 στη θεση τους παρ ολα αυτα κι εγω καπως σαν τον αντρα σου θα αντιδρουσα εεε δεν μπορεις μεσα στο ιδιο σου το σπιτι συνεχεια να σου κανει κουμαντο αλλος....στην τελικη πες στην μανα σου οτι αρχισατε να ψαχνετε για σπιτι εξαιτιας της κι ας ειναι ψεμα.....η πες κατι στον πατερα σου μηπως και την μαζεψει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και εγώ συμφωνώ με την Καντυ!!! Που τα ειδες ρε τσέρι τα νύχια μου Χαχαχα ναι ειναι μακριά και τα βαφω συνέχεια! Δεν αντέχω τα φαγωμενα νύχια με τίποτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κι εγω δεν μπορω τα κοντα και φαγωμενα νυχια ανατριχιαζω οταν τα νυχια μου ειναι ισα με το δερμα τα αφηνω παντα μακρια βεβαια τωρα τελευταια μου σπανε και προσπαθω να τα εχω λιγο πιο κοντα αλλα δεν μπορω να τα βαψω μονη μου γιατι μετα κατι θα κανω και θα χαλασουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ αυτο το μωρο σαν γνωστο μου φαινεται...ειναι το κουκλι της μαριουλας η αλλη φωτο βρηκες???

Και μένα της Μαριούλας μου θύμισε όταν το είδα!

Οκ, κατάλαβα!

Αίσθάνομαι άσχημα τώρα!

Δε χρειάζεται καλέ να νιώθεις άσχημα. Κορίτσια εγώ δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε για 38η εβδομάδα γιατί και στα μαθήματα μας είπαν πως μέχρι την 37η εβδομάδα συμπληρωμένη το μωρό δε θεωρείται τελειόμηνο και αντίστοιχα τελειόμηνη κύηση έχουμε όταν έχει συμπληρωθεί η 37η εβδομάδα κ από κει και πέρα αρχίζεις εντατικό σεξ και περπάτημα. Εμείς έχουμε συμπληρώσει την 37η σωστά; Επίσης το διασταύρωσα και στο Ιπποκράτειο την Τετάρτη που είχα ραντεβού στα εξ. ιατρεία της Μαιευτικής κλινικής ρώτησα τη γιατρό αν θα έχει πρόβλημα αν γεννθεί τώρα και μου είπε όχι κορίτσι μου πλέον περιμένεις τοκετό. Αλλά και η γυναικολόγος μου μου είπε κάντε σεξ και μάλιστα είπε στο σύζυγο μου βοήθησε την γιατί όσο καθυστερεί θα πάει πάνω από 4κιλά το μωρό και θα έχει δύσκολη γέννα. Ούτε αυτή μου είπε να κάτσω φρόνιμα ώσπου να κλείσω κ αυτή την εβδομάδα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σε τσεκαρω σου λεω!!!!εχω ψωρα με τις φωτογραφιες...τις βλεπω ολες ακομη και αν αφορουν καποιον που δεν γνωριζω καν!!!

Χαχαχα τι να πω!!! Εγώ τώρα με το σίδηρο δεν τα προλαβενω τα κοντενω συνέχεια γιατί μακρενουν πολύ γρήγορα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και μένα της Μαριούλας μου θύμισε όταν το είδα!

Δε χρειάζεται καλέ να νιώθεις άσχημα. Κορίτσια εγώ δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε για 38η εβδομάδα γιατί και στα μαθήματα μας είπαν πως μέχρι την 37η εβδομάδα συμπληρωμένη το μωρό δε θεωρείται τελειόμηνο και αντίστοιχα τελειόμηνη κύηση έχουμε όταν έχει συμπληρωθεί η 37η εβδομάδα κ από κει και πέρα αρχίζεις εντατικό σεξ και περπάτημα. Εμείς έχουμε συμπληρώσει την 37η σωστά; Επίσης το διασταύρωσα και στο Ιπποκράτειο την Τετάρτη που είχα ραντεβού στα εξ. ιατρεία της Μαιευτικής κλινικής ρώτησα τη γιατρό αν θα έχει πρόβλημα αν γεννθεί τώρα και μου είπε όχι κορίτσι μου πλέον περιμένεις τοκετό. Αλλά και η γυναικολόγος μου μου είπε κάντε σεξ και μάλιστα είπε στο σύζυγο μου βοήθησε την γιατί όσο καθυστερεί θα πάει πάνω από 4κιλά το μωρό και θα έχει δύσκολη γέννα. Ούτε αυτή μου είπε να κάτσω φρόνιμα ώσπου να κλείσω κ αυτή την εβδομάδα.

γιατι ειναι μεγαλο και επισσης εχεις κλεισει την 37η εαν ηταν πιο μικρουλι θα προσπαθουσε να το καθυστερησει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά θα βγούμε σε καμιά ωρίτσα με τη φιλενάδα μου για καφέ γιατί έπρεπε να κοιμήσει τη μικρή της κι έτσι μπήκα να σας διαβάσω λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γιατι ειναι μεγαλο και επισσης εχεις κλεισει την 37η εαν ηταν πιο μικρουλι θα προσπαθουσε να το καθυστερησει

ααααα έτσι μάλιστα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα επεστρεψα απο Θεσσαλονικη σημερα το πρωι και πηγα κατευθειαν στη δουλεια μεχρι της 3 το μεσημερι. Ειμαι πτωμα παω λίγω να ξαπλώσω γιατι δουλευω σε 1 ωρα παλι μεχρι το βραδυ, θα ξανα μπω το βραδυ!!!! Συμπληρωστε τη λιστα και οι υπολοιπες σας παρακαλω μη γραφετε τη γνωμη σας μεσα σε μηνυμα γιατι ειναι αδυνατο να τα θυμαμαι!!!!!

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

8. s-maria ''το τυχερό παρεάκι''

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κορίτσια, έχετε δίκιο αλλά ό,τι και να της πω δεν καταλαβαίνει. Είναι πολύ ισχυρογνώμων και θεωρεί πως έχει δίκιο για όλα. Τώρα, όταν την δω και της τα πω, αντι να πει "ναι, είχα άδικο", ξέρετε τι θα πει; "ε, και τι ήταν αυτό τώρα; Και γιατί τσαν΄τιστηκε έτσι αυτός;" Θα καταλήξουμε να τσακωθούμε και δεν θα μιλάμε για κανά δυο μέρες. Θα κρατάει μούτρα......

Εχει έντονο χαρακτήρα. Στο σπίτι έρχεται σπάνια αλλά πώς καταφέρνει να μας σπάει τα νεύρα, δεν ξέρω. Ο μπαμπάς είναι κάθε μέρα εδώ και κάθεται όλα τα απογεύματα μαζί μας και δεν μας ενοχλεί, αυτή θα έρθει λίγο και όλο και κάποια σπόντα θα πετάξει.....Τι να πω;

Στον άντρα μου τα έψαλα. Του είπα πως δεν ανέχομαι χαρακτηρισμούς και άυτός είπε πως θα προσπαθήσει στο εξής όσο κι αν τσαντίζεται να μην ξεφεύγει λεκτικά.

Αν προσέξατε πάντως μόνο για τέτοιους λόγους χαλάμε την διάθεση μάς.....Μεταξύ μας δεν πολυμαλώνουμε κι αν μαλώσουμε θα τα βρούμε αμέσως.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...