Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ενταξει ρε κοριτσακια...θα το διορθωσουμε αμεσα....απο δω και στο εξης μετραμε

4 και σημερα!!!

Τι 4 και σήμερα; Τι μετράμε; δεν κατάλαβα..........:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχαμε κι αλλο σοου με μαμα και γαμπρό!!!!Ουφ!!!Εκεί που είμαστε μια χαρά, από μία βλακεία παίρνουν "φωτια".......Είχε ο άντρα μου κάτι παλέτες από τις οποίες έκανε προσανάματα για την φωτιά ( για όσες δεν ξέρουν προσάναμα είναι τα μικρά ξυλάκια που χρησιμεύουν για να ξεκινήσει η φωτιά στη σόμπα). Η μάνα μου θεωρώντας πως όλα τα ξερει, όλα τα γνωρίζει έκρινε πως αυτες οι μπαλέτες δεν κάνουν για προσάναμα, ότι της πιάνουν χώρο στον κήπο και τι έκανε;;;Τα πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.....Την βλέπει ο δικός μου ( έτυχε να είναι στην βεράντα εκείνη την ώρα) και της λέει να μην τα πετάξει κι αυτή......το χαβά της......Ο άντρας μου νευρίασε και πήγε και τα πήρε πάλι πίσω και τα έφερε πάνω στη δική μας βεράντα, φωνάζοντας ( τι φωνάζοντας; ουρλιάζοντας!)και εκτοξεύοντας ακόμη και χαρακτηρισμούς.......Δεν μιλάω, δεν λέω τίποτα....Καθομαι και σας γράφω για να εκτονοθώ....Ελεος! Δεν μπορώ άλλο....Πήρε κι η μάνα μου να μου πει πως καλά έκανε και τα πέταξε και να τα πετάξουμε γιατί αν τα βάλουμε στη σόμπα, θα βγάλουν μαυρίλα. Της λέω κι εγώ ¨ας βγάλουν, τι σε νοιάζει εσένα;'............

ΜΑΡΤΖΙ συγνωμη που θα στο πω αλλα πολυ ανακατωστρα μου φαινεται αυτη η μανα σου:oops::oops:ενταξη πες οτι δεν ηξερε οτι τα χρειαζεστε και τα πεταξε αλλα απο την στιγμη που της ειπε οτι τα θελει τι ανακατευεται??εεε τωρα δεν φταιει ο αντρας σου!!!!!αληθεια ποτε θα παει στην αδερφη σου να ησυχασετε λιγο:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

η ΜΑΡΙΟΥΛΑ καπου εκει γεννησε αν θυμασαι ομως οταν της εσπασαν τα νερα ο γιατρος της εκανε εναση κορτιζονης για να ωρημασει τα πνευμονακια του και παρολο με σπασμενα νερα προσπαθουσε εστω και μια μερα να κερδισει το μωρο μεσα στην μητρα βεβαια δεν τα καταφερε αλλα δοξα τον Θεο που ο μικρος πριγκιπας δεν αντιμετωπησε προβληματα;);)

και στις πολυδυμες κυησεις κανουν στανταρ απο καποια εβδομαδα και μετα ενεσεις κορτιζονης γιατι ξερουν οι γιατροι πως το πιθανοτερο ειναι να μην φτασουν την 38η εβδομαδα και προσπαθουν να τα προετοιμασουν

Οκ, κατάλαβα!

Αίσθάνομαι άσχημα τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΤΖΙ συγνωμη που θα στο πω αλλα πολυ ανακατωστρα μου φαινεται αυτη η μανα σου:oops::oops:ενταξη πες οτι δεν ηξερε οτι τα χρειαζεστε και τα πεταξε αλλα απο την στιγμη που της ειπε οτι τα θελει τι ανακατευεται??εεε τωρα δεν φταιει ο αντρας σου!!!!!αληθεια ποτε θα παει στην αδερφη σου να ησυχασετε λιγο:rolleyes::rolleyes:
Ασε, ρε κάντυ, δεν ακούει τίποτα και κανέναν...Πόσες φορές τις έχω πει να μην πετάει πράγματα δικά του, αυτή εκεί.....αν της μπει κάτι στο κεφάλι, θα το κάνει....Και της λέω "αφού σου είπε ότι τα θέλει, γιατί εσύ τα πέταξες;". λέει "τα πήγαινα εκείνη την ώρα"....."ε, να τα γυρίσεις πίσω, λέω, αφού κατάλαβες ότι τα θέλει"....."μα τι να τα κάνει; απαντα.....Αυτά δεν είναι για προσανάματα, βγάζουν καπνο....":cry: Η αδελφή μου γενναει 20 Δεκέμβρη. Για 3-4 μέρες θα πάει.....

Με τον άντρα μου τσαντίζομαι που αρχίζει χαρακτηρισμούς........Αλλο να νευριάσω μαζί σου και να πω "γιατί το έκανες αυτό;' κι αλλο να αρχίσω το βρισίδι από πίσω σου......Δεν του επιτρέπω να βρίζει μπροστά τους γονείς μου όσο δίκιο και να έχει......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ασε, ρε κάντυ, δεν ακούει τίποτα και κανέναν...Πόσες φορές τις έχω πει να μην πετάει πράγματα δικά του, αυτή εκεί.....αν της μπει κάτι στο κεφάλι, θα το κάνει....Και της λέω "αφού σου είπε ότι τα θέλει, γιατί εσύ τα πέταξες;". λέει "τα πήγαινα εκείνη την ώρα"....."ε, να τα γυρίσεις πίσω, λέω, αφού κατάλαβες ότι τα θέλει"....."μα τι να τα κάνει; απαντα.....Αυτά δεν είναι για προσανάματα, βγάζουν καπνο....":cry: Η αδελφή μου γενναει 20 Δεκέμβρη. Για 3-4 μέρες θα πάει.....

Με τον άντρα μου τσαντίζομαι που αρχίζει χαρακτηρισμούς........Αλλο να νευριάσω μαζί σου και να πω "γιατί το έκανες αυτό;' κι αλλο να αρχίσω το βρισίδι από πίσω σου......Δεν του επιτρέπω να βρίζει μπροστά τους γονείς μου όσο δίκιο και να έχει......

εε ναι εννοειται οτι δεν ειναι σωστο να βριζει αλλα μερικες φορες καποιοι ανθρωποι σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου και αν εισαι και λιγο ευεξαπτος χαρακτηρας δεν μπορεις να κρατηθεις το ξερω απο προσωπικη πειρα;);)αλλα μπορεις να του πεις με αδιαλλακτο υφος ''δεν σου επιτρεπω να ξαναβρισεις τους γονεις μου οτι κι αν εχουν κανει γιατι αν σε ξανακουσω ουτε εσυ μπορεις να φανταστεις τι θα γινει''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρέ κούκλα μου αλλά πολύ μαμούνι και αυτή η μάνα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εε ναι εννοειται οτι δεν ειναι σωστο να βριζει αλλα μερικες φορες καποιοι ανθρωποι σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου και αν εισαι και λιγο ευεξαπτος χαρακτηρας δεν μπορεις να κρατηθεις το ξερω απο προσωπικη πειρα;);)αλλα μπορεις να του πεις με αδιαλλακτο υφος ''δεν σου επιτρεπω να ξαναβρισεις τους γονεις μου οτι κι αν εχουν κανει γιατι αν σε ξανακουσω ουτε εσυ μπορεις να φανταστεις τι θα γινει''
Να ήξερες πόσες φορές του το είπα! Πόσες φορές έχουμε μαλώσει για αυτό; Αει στο καλό πια! Εμένα κανείς δεν με καταλαβαίνει......Δεν ξαναασχολούμαι άλλο.....Ξέρετε πόσο στενοχωριέμαι;; Τι της ήρθε μεσημεριάτικα και ασχολήθηκε με όλα αυτά; Εχει έναν χαρακτήρα κι αυτή και ο άντρας μου, τι να σας πω; Κοκόρια και οι δυο........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εφτιαξα μια φασολαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα στην εγκυμοσυνη εχω παθει πορωση με την φασολαδα:shock::shock:και να σκεφτητε οτι εδω και 3+++ χρονια που συζουμε με τον αντρα μου δεν ειχα μαγειρεψει ποτε γιατι δεν την τρωει:rolleyes:και μεσα σε λιγους μηνες τρωει συνεχεια ο καημενος:oops::oops:αλλα οταν ανοιγω την χυτρα του βγαζω σε ενα πηλινο και την βαζω στο φουρνο γιατι στεγνα τα φασολια καπως τα τρωει με το ζουμι ουτε που να τα δει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να ήξερες πόσες φορές του το είπα! Πόσες φορές έχουμε μαλώσει για αυτό; Αει στο καλό πια! Εμένα κανείς δεν με καταλαβαίνει......Δεν ξαναασχολούμαι άλλο.....Ξέρετε πόσο στενοχωριέμαι;; Τι της ήρθε μεσημεριάτικα και ασχολήθηκε με όλα αυτά; Εχει έναν χαρακτήρα κι αυτή και ο άντρας μου, τι να σας πω; Κοκόρια και οι δυο........

οδηγεις??????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

οδηγεις??????????
Απ' όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, δεν ξαναοδήγησα.....Αλλά, γενικώς δεν είμαι καλή οδηγός και μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη το παίρνω.....Γιατί ρωτας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Απ' όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, δεν ξαναοδήγησα.....Αλλά, γενικώς δεν είμαι καλή οδηγός και μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη το παίρνω.....Γιατί ρωτας;

παρε τ αμαξι και φυγε...πηγαινε μεσα στην πολη κατσε σε μια καφετερια στη λιμνη πιες το χυμο σου και χαλαρωσε,πηγαινα μια βολτα στα μαγαζια jumbo mothercare χαζεψε μωρουδιακα,παρε μια φιλη σου να σου κανει παρεα....και μην τους λες τιποτα λειψε ωρες και μην σηκωσεις κινητο....αστους να χεστουν απο τον φοβο τους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μπα! Δεν διακινδυνεύω να πάρω το αμάξι και να πάω στην πόλη. Σου είπα: πολυ καλή οδηγός δεν είμαι. Για να παρκάρω πρέπει να βρω χώρο να μπορεί να παρκάρει νταλίκα και γενικώς φοβάμαι να οδηγήσω στα Γιάννενα......Εκεί που πιο παλιά είχα αρχίσει να αποβάλω τον φόβο μου, έκανα μια μαλ....που παρολίγο να στοιχίσει την ζωή μου ( η Παναγία ήταν μαζί μου) και από τότε οδηγώ πολύ σπάνια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αλλά και να το έκανα αυτό που λες μην νομίζεις πως θα καταλαβαίναν τίποτα πέρα από το φόβο και την αγωνία. Ο ένας θα έριχνε ευθύνες στον άλλο και όταν θα γύριζα ο άντρας μου θα φώναζε σαν υστερικός και θα έλεγε πως για όλα φταίει η μάνα μου και η μάνα μου θα έριχνε ευθύνες σε αυτόν και θα έλεγε "ποιος ξέρει τι είπε στην κοπέλα και την στενοχώρεσε". Τους ξέρω σου λέω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...