Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τώρα που κάθομαι στη καρέκλα με βαράει τόσο δυνατά ρε κορίτσια που νομίζω θα βγει!!!Α δεν σας είπα και το καλό εχθές που είχαμε πάει για καφέ άρχισε να κλωτσάει και γελάγαμε με τον άντρα μου ξαφνικά άρχισε να με γαργαλάει στα πλευρά δεξιά και να μη μπορώ να σταματήσω τα γέλια μέχρι δακρύων κορίτσια!!!Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό αφού τον έσπρωχνα να σταματήσει με είχε έτσι κανένα 10λεπτο!!!

ε βαρεθηκε πια εκει μεσα κι αυτο το καημενο:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μάλλον αυτό είναι κάτι πρέπει να κάνει για να περνάει ευχάριστα η ώρα του και λέει ας γαργαλήσω λίγο τη μαμά!!!Και να σκεφτείς είναι το μόνο σημείο που γαργαλιέμαι πουθενά αλλού όλα τα ξέρει το μικρό μου πισπιρίγκι!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι μάλλον αυτό είναι κάτι πρέπει να κάνει για να περνάει ευχάριστα η ώρα του και λέει ας γαργαλήσω λίγο τη μαμά!!!Και να σκεφτείς είναι το μόνο σημείο που γαργαλιέμαι πουθενά αλλού όλα τα ξέρει το μικρό μου πισπιρίγκι!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα πολυ γελασα...λες και εχει κι αλλες επιλογες....που ηθελες να σε γαργαλησει στις πατουσες στις αμασχαλες η στο λαιμο?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλέ, γιατί λέτε πώς βιάζομαι;;;Από τη στιγμή που μια γυναίκα μπαίνει στο μήνα της ανα πάσα ώρα μπορεί να γεννήσει, έτσι δεν είναι; Εσείς οι δύο ( λιλιτάκι και μαρμιν) δεν μπήκατε στο μήνα σας; Και η αδελφή μου μπαίνει στο μήνα της στις 29 Νοέμβρη. Αρα, δεν βιάζομαι για καμία.....Πάω βάσει λογικής και διάισθησης!!!!

Κορίτσια, απο χθες πονάει η μέση μου. Είναι φυσιολογικό; Αρχίζω να ανησυχώ....Θυμάμαι που λέγατε κατά καιρούς για πόνους στη μέση, αλλά πρέπει να ήσασταν σε μεγαλύτερη εβδομάδα...

Πάω να διαβάσω τι άλλο γ΄ράψατε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ, γιατί λέτε πώς βιάζομαι;;;Από τη στιγμή που μια γυναίκα μπαίνει στο μήνα της ανα πάσα ώρα μπορεί να γεννήσει, έτσι δεν είναι; Εσείς οι δύο ( λιλιτάκι και μαρμιν) δεν μπήκατε στο μήνα σας; Και η αδελφή μου μπαίνει στο μήνα της στις 29 Νοέμβρη. Αρα, δεν βιάζομαι για καμία.....Πάω βάσει λογικής και διάισθησης!!!!

Κορίτσια, απο χθες πονάει η μέση μου. Είναι φυσιολογικό; Αρχίζω να ανησυχώ....Θυμάμαι που λέγατε κατά καιρούς για πόνους στη μέση, αλλά πρέπει να ήσασταν σε μεγαλύτερη εβδομάδα...

Πάω να διαβάσω τι άλλο γ΄ράψατε!

γεια σου ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ!!!!εμενα αρχησε απο την 11η εβδομαδα αλλα οχι με πονο αλλα με μουδιασματα και γυρω στην 15η αρχησαν και οι πονοι!!

οσο για την γεννα καλο ειναι στην μονη κυηση να μην ερχεται το μωρακι πριν κλεισει την 38η γιατι δεν ειναι ωριμα τα πνευμονακια του και μπορει να χρειαστει αναπνευστικη υποστηριξη βεβαια αν ερθει η πρεπει ο γιατρος να το παει νωριτερα τοτε δεν μπορει να κανει κανεις κατι αλλα καλο ειναι να μην το προκαλει ουτε η μαμα ουτε ο γιατρος...καθε πραμα στον καιρο του;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σου ΜΑΡΤΖΟΥΛΑ!!!!εμενα αρχησε απο την 11η εβδομαδα αλλα οχι με πονο αλλα με μουδιασματα και γυρω στην 15η αρχησαν και οι πονοι!!

οσο για την γεννα καλο ειναι στην μονη κυηση να μην ερχεται το μωρακι πριν κλεισει την 38η γιατι δεν ειναι ωριμα τα πνευμονακια του και μπορει να χρειαστει αναπνευστικη υποστηριξη βεβαια αν ερθει η πρεπει ο γιατρος να το παει νωριτερα τοτε δεν μπορει να κανει κανεις κατι αλλα καλο ειναι να μην το προκαλει ουτε η μαμα ουτε ο γιατρος...καθε πραμα στον καιρο του;);)

Και ο κολιός τον Άυγουστο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τι λέγαμε για τα χορταράκια???Ήρθε η μανούλα και έφερε έτοιμα βρασμένα!!! :D:D:D:D:D:D Ότι και να πώ για τη μάνα μου είναι λίγο τη λατρεύω είναι ο πιό σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και η Παναγία να μπορέσω να προσφέρω στα παιδιά μου τα μισά από όσα μας προσφέρει εκείνη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγω τα σκασμενα τα ξαναεβρασα σημερα γιατι χθες ηταν σκληρα...τα εβρασα λιγο???χρειαζοταν κι αλλο επειδη ειναι αγρια???δεν ξερω...ελπιζω τωρα να τελειωσα με τα χορτα να τα φαμε να ησυχασουμε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω τα σκασμενα τα ξαναεβρασα σημερα γιατι χθες ηταν σκληρα...τα εβρασα λιγο???χρειαζοταν κι αλλο επειδη ειναι αγρια???δεν ξερω...ελπιζω τωρα να τελειωσα με τα χορτα να τα φαμε να ησυχασουμε!!!!

Είπες 3 κιλά σου έφερε???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Α, αυτό δεν το ήξερα!!!! Καλά, η Μαριούλα σε ποια βδομάδα γέννησε; Στην 36η δεν ήταν; Αντε καλέ, σας ακούω κι εγώ να λέτε 'πότε θα γεννήσω;' και "αντε, γιατί δεν έρχεται;" και λέω πως από την 36η και μετά είναι όλα καλά....λάθος μου.....Μην σας ξανακούσω να λέτε τα παραπάνω, γιατί μετά κάνω κι εγώ τις προβλέψεις μου με βάση αυτό που πιστεύω πως επιθυμείτε και μετα με μαλώνετε κι από πάνω :(

Ουφ!!! Αντε, αν δεν κλείσουμε τις 38 να μην γεννήσουμε καμια μας!!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Είχαμε κι αλλο σοου με μαμα και γαμπρό!!!!Ουφ!!!Εκεί που είμαστε μια χαρά, από μία βλακεία παίρνουν "φωτια".......Είχε ο άντρα μου κάτι παλέτες από τις οποίες έκανε προσανάματα για την φωτιά ( για όσες δεν ξέρουν προσάναμα είναι τα μικρά ξυλάκια που χρησιμεύουν για να ξεκινήσει η φωτιά στη σόμπα). Η μάνα μου θεωρώντας πως όλα τα ξερει, όλα τα γνωρίζει έκρινε πως αυτες οι μπαλέτες δεν κάνουν για προσάναμα, ότι της πιάνουν χώρο στον κήπο και τι έκανε;;;Τα πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.....Την βλέπει ο δικός μου ( έτυχε να είναι στην βεράντα εκείνη την ώρα) και της λέει να μην τα πετάξει κι αυτή......το χαβά της......Ο άντρας μου νευρίασε και πήγε και τα πήρε πάλι πίσω και τα έφερε πάνω στη δική μας βεράντα, φωνάζοντας ( τι φωνάζοντας; ουρλιάζοντας!)και εκτοξεύοντας ακόμη και χαρακτηρισμούς.......Δεν μιλάω, δεν λέω τίποτα....Καθομαι και σας γράφω για να εκτονοθώ....Ελεος! Δεν μπορώ άλλο....Πήρε κι η μάνα μου να μου πει πως καλά έκανε και τα πέταξε και να τα πετάξουμε γιατί αν τα βάλουμε στη σόμπα, θα βγάλουν μαυρίλα. Της λέω κι εγώ ¨ας βγάλουν, τι σε νοιάζει εσένα;'............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, αυτό δεν το ήξερα!!!! Καλά, η Μαριούλα σε ποια βδομάδα γέννησε; Στην 36η δεν ήταν; Αντε καλέ, σας ακούω κι εγώ να λέτε 'πότε θα γεννήσω;' και "αντε, γιατί δεν έρχεται;" και λέω πως από την 36η και μετά είναι όλα καλά....λάθος μου.....Μην σας ξανακούσω να λέτε τα παραπάνω, γιατί μετά κάνω κι εγώ τις προβλέψεις μου με βάση αυτό που πιστεύω πως επιθυμείτε και μετα με μαλώνετε κι από πάνω :(

Ουφ!!! Αντε, αν δεν κλείσουμε τις 38 να μην γεννήσουμε καμια μας!!!!:P

η ΜΑΡΙΟΥΛΑ καπου εκει γεννησε αν θυμασαι ομως οταν της εσπασαν τα νερα ο γιατρος της εκανε εναση κορτιζονης για να ωρημασει τα πνευμονακια του και παρολο με σπασμενα νερα προσπαθουσε εστω και μια μερα να κερδισει το μωρο μεσα στην μητρα βεβαια δεν τα καταφερε αλλα δοξα τον Θεο που ο μικρος πριγκιπας δεν αντιμετωπησε προβληματα;);)

και στις πολυδυμες κυησεις κανουν στανταρ απο καποια εβδομαδα και μετα ενεσεις κορτιζονης γιατι ξερουν οι γιατροι πως το πιθανοτερο ειναι να μην φτασουν την 38η εβδομαδα και προσπαθουν να τα προετοιμασουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...