Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κούκλες!!! Τώρα και με το ζόρι σηκώθηκα τι πράμα και αυτό θέλω να κοιμάμαι συνέχεια όπως στις αρχές και δεν είμαι άνθρωπος του ύπνου!!! Ο γιατρός μου είπε ότι καλό ειναι να κοιμάμαι πολλές ώρες για να μην τρώω Χαχαχαχα η καλύτερη.δίαιτα λέει!!! Πεπσι ειδες τις φωτό στο face?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ειδα οτι στειλατε φωτο αλλα επειδη στην δουλεια οι υπολογιστες ειναι προπολεμικοι και πολυ αργοι δεν μπορω να τις ανοιξω. Θα παω για καφεδακι ομως και θα τις δω.

Λιλιτακι κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!

Κοριτσάκια εγώ φεύγω τώρα και ίσως το μεσημεράκι να βγω και με μια φίλη μου οπότε καλό απόγευμα ή βραδυ εάν δεν πάω και πουθενά αλλου γι' αυτό μη με ψάχνετε στα μαιευτήρια;):P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ φεύγω τώρα και ίσως το μεσημεράκι να βγω και με μια φίλη μου οπότε καλό απόγευμα ή βραδυ εάν δεν πάω και πουθενά αλλου γι' αυτό μη με ψάχνετε στα μαιευτήρια;):P

Χαχαχαχα έτσι αναφορά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

τι κανετε ομορφες???????????

εγω τα κλασικα να μην λεμε και τα ιδια........ειναι καθημερινο πλεον ξυπναω με πονους και τρομαζω να σηκωθω απο το κρεβατι:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κ απο μενα!!!τρωω την βαρβαριτσα μου τωρα κ μετα ετοιμαζομαι για δουλιτσες...σημερα κοιμηθηκα πολυ ωραια...μονο ενα ξυπνημα για κ@τουρημα κ μετα σερι κ μαλιστα κατευθειαν σχεδον!!!!το ευχαριστηθηκα!!!εβλεπα κ κατι ονειρα παλι....παπουτσια αγοραζα φθηνα κ ωραια!!!εσεις βλεπετε ρε κοριτσια ονειρα???παντα εβλεπα αλλα τωρα παραπαει...καθε πρωι θυμαμαι και απο 2-3!!!!

μαρμινακι ειναι πολυ γλυκο αυτο που κανεις και περυσι το εκανα καιι γω αλλα ο καλος μου ξπνουσε στις 8...φετος ξυπναει μια στις 6 μια στις 8 αλλα και παλι δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα...θελω να κοιμαμαι οπως και το λιλιτακι (που εγω βεβαια παντα ημουν του υπνου!!!τουλαχιστον 8ωρο κλεισμενο για να ειμαι οκ) και κανω τον κινεζο...αλλα με το μωρο ελπιζω οτι εκεινη την ωρα θα ειμαστε ολοι στο ποδι και θα του δινουμε και ενα φιλακι!!!τωρα μας δινει αυτος το πρωι...

καντυ αυτο το μωρο σαν γνωστο μου φαινεται...ειναι το κουκλι της μαριουλας η αλλη φωτο βρηκες???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

τι κανετε ομορφες???????????

εγω τα κλασικα να μην λεμε και τα ιδια........ειναι καθημερινο πλεον ξυπναω με πονους και τρομαζω να σηκωθω απο το κρεβατι:evil::evil:

Καλημέρα Κάντυ μου και υπομονή!!!Θα περάσει και αυτό είπαμε όλα για τα μωρά μας οι μάνες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΤΣΕΡΡΥ οχι δεν καποιο συγκεκριμενο ασχετη ειναι η φωτο!!!

ΛΙΛΙ ναι αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι σε 17 εβδομαδες θα περασει:shock::shock::shock:το θεμα ειναι αν θα εχει μεινει στασιμο η θα εχει εξελιχθει μεχρι τοτε:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια εγω ποτε δεν σηκωνομουν το πρωι και καποιες φορες που χρειαζομουν το αυτοκινητο μου για να μην παιρνει το δικο του τον κατεβαζα εγω στη σταση 6 παρα και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω μαρτυρουσα!!!!εν τω μεταξυ την ωρα που ξυπναει βαζω κι εγω ξυπνητηρι για το μαγνησιο σηκωνομαι και για τουαλετα εκεινη την ωρα (με κλειστα τα ματια στην κυριολεξια)και μετα ερχεται να με βαλει στο κρεβατι να μου τακτοποιησει τα μαξιλαρια να με σκεπασει να με φιλησει και να φυγει:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ οχι δεν καποιο συγκεκριμενο ασχετη ειναι η φωτο!!!

ΛΙΛΙ ναι αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι σε 17 εβδομαδες θα περασει:shock::shock::shock:το θεμα ειναι αν θα εχει μεινει στασιμο η θα εχει εξελιχθει μεχρι τοτε:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια εγω ποτε δεν σηκωνομουν το πρωι και καποιες φορες που χρειαζομουν το αυτοκινητο μου για να μην παιρνει το δικο του τον κατεβαζα εγω στη σταση 6 παρα και μετα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω μαρτυρουσα!!!!εν τω μεταξυ την ωρα που ξυπναει βαζω κι εγω ξυπνητηρι για το μαγνησιο σηκωνομαι και για τουαλετα εκεινη την ωρα (με κλειστα τα ματια στην κυριολεξια)και μετα ερχεται να με βαλει στο κρεβατι να μου τακτοποιησει τα μαξιλαρια να με σκεπασει να με φιλησει και να φυγει:tongue::tongue:

Τι καλός!!!Και εγώ πάντα βάζω ξυπνητήρι όταν είναι πρωινός (στις 5 σηκώνεται) τον φιλάω με φιλάει αλλά δέν με αφήνει να σηκωθώ από το κρεββάτι για να μη χάσω τον ύπνο μου πρωινό καφε και τέτοια τα κάνει μόνος του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρμιν λιλι και για τα κοριτσακια που περιμενουν αυτες τις μερες...

207600_352671018162512_425546537_n.jpg

Ακριβώς έτσι το περιμένω το πισπιρίγκι μου λές και θα μου το φέρει ο Άγιος Βασίλης!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα τσερουλίνι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εμείς καθημερινές ξυπνάει κανένα 10λέπτο πριν από μένα..ετοιμάζει το γάλα και το έχω έτοιμο..

και σκ που ξυπνάω πριν από εκείνο..τον περιμένω να ξυπνήσει να μου κάνει το γάλα μου...

δεν του έχω κάνει καφέ σχοδόν ποτέ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τώρα που κάθομαι στη καρέκλα με βαράει τόσο δυνατά ρε κορίτσια που νομίζω θα βγει!!!Α δεν σας είπα και το καλό εχθές που είχαμε πάει για καφέ άρχισε να κλωτσάει και γελάγαμε με τον άντρα μου ξαφνικά άρχισε να με γαργαλάει στα πλευρά δεξιά και να μη μπορώ να σταματήσω τα γέλια μέχρι δακρύων κορίτσια!!!Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό αφού τον έσπρωχνα να σταματήσει με είχε έτσι κανένα 10λεπτο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...