Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ πάντως νομίζω ότι φταίει η κοιλιά τη βλέπει, το θυμάται και κλομπάρει. Τώρα επίτηδες του λέω να ετοιμάζεται το Παρασκευοσσαβατοκύριακο και μου κάνει τον Κινέζο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρησα!!!!αληθεια ΛΙΛΙ και ΜΑΡΜΙΝ τωρα που πατε καθε εβδομαδα δεν σας μετραει τον τραχηλο???κοιλιακα οχι απο κατω....

λογικα θα το σκεφτουν απο μονοι τους οι ανθρωποι απλα ξερω πως περιμενουν να μεινουν εδω σε μας τωρα ομως που τους ειπα πως εγω γενναω τοτε λογικα θα το σκεφτουν!!!αν ερχονταν τωρα δεν θα με πειραζε καθολου γενικα μου αρεσει να εχω κοσμο σπιτι ασχετα απο το οτι τωρα κουραζομαι ευκολα φυσικα αυτους που θελω εγω οχι οποιον κι οποιον και ειλικρινα εαν ειμαι ετσι και στις γιορτες δεν θα με πειραζε να ερθουν αλλα τοτε οχι δεν θελω γιατι δεν ξερω και σε τι κατασταση θα ειμαστε!!!

ΜΑΡΜΙΝ με ρωτησες πριν για την πητ......κανονικα εχω 8/4 αλλα λογω διδυμων και αν πανε ολα καλα και φτασω μεχρι εκει θα γεννησω κλεινοντας την 37η

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτάκι σοβαρά τώρα κι εσένα δε σου κάθεται; Εγώ νόμιζα το αντίθετο. Προχθες δεν έλεγες ότι αυτός το ξεκίνησε;
Ναι αλλά από το φόβο του τελικά τζίφος μόνο που γελασαμε πολύ δεν βρίσκαμε θέση και από ένα σημείο και μετά κλωτσαγε τι πισπιρίγκι τώρα του λέω να ξαναπροσπαθησουμε κσι το πουλάκι τσιου!!!! Χαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι αλλά από το φόβο του τελικά τζίφος μόνο που γελασαμε πολύ δεν βρίσκαμε θέση και από ένα σημείο και μετά κλωτσαγε τι πισπιρίγκι τώρα του λέω να ξαναπροσπαθησουμε κσι το πουλάκι τσιου!!!! Χαχαχα!!!

χαχαχα καλό! Εμείς τη θέση τη βρήκαμε όλα καλά αλλά τώρα πάλι το δύσκολο μου κάνει:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γυρησα!!!!αληθεια ΛΙΛΙ και ΜΑΡΜΙΝ τωρα που πατε καθε εβδομαδα δεν σας μετραει τον τραχηλο???κοιλιακα οχι απο κατω....

λογικα θα το σκεφτουν απο μονοι τους οι ανθρωποι απλα ξερω πως περιμενουν να μεινουν εδω σε μας τωρα ομως που τους ειπα πως εγω γενναω τοτε λογικα θα το σκεφτουν!!!αν ερχονταν τωρα δεν θα με πειραζε καθολου γενικα μου αρεσει να εχω κοσμο σπιτι ασχετα απο το οτι τωρα κουραζομαι ευκολα φυσικα αυτους που θελω εγω οχι οποιον κι οποιον και ειλικρινα εαν ειμαι ετσι και στις γιορτες δεν θα με πειραζε να ερθουν αλλα τοτε οχι δεν θελω γιατι δεν ξερω και σε τι κατασταση θα ειμαστε!!!

ΜΑΡΜΙΝ με ρωτησες πριν για την πητ......κανονικα εχω 8/4 αλλα λογω διδυμων και αν πανε ολα καλα και φτασω μεχρι εκει θα γεννησω κλεινοντας την 37η

Δεν ξέρω ρε κορίτσι δεν μου έχει πει κάτι για τραχυλο από κάτω πάντως δεν με έχει πειράξει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εμενα τον μετρησε την περασμενη εβδομαδα...και στο χαρτι που μου εχει δωσει ο γιατρος μου γραφει απο 10/1 και μετα ραντεβου καθε 15 μερες για μετρηση τραχηλου..οπως μετρανε το μωρο ετσι πανε με τον υπερυχο χαμηλα και μετρανε και τον τραχηλο οχι απο κατω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα τον μετρησε την περασμενη εβδομαδα...και στο χαρτι που μου εχει δωσει ο γιατρος μου γραφει απο 10/1 και μετα ραντεβου καθε 15 μερες για μετρηση τραχηλου..οπως μετρανε το μωρο ετσι πανε με τον υπερυχο χαμηλα και μετρανε και τον τραχηλο οχι απο κατω
Μπορεί να μετράει τι να σου πω δεν μου τα λέει όλα και δεν μου δίνει χαρτί τα κρατάει στο αρχείο του χαμηλά τον πάει τον υπερηχο πάντα αλλά εμάς μας λέει για πλακούντα ,αμνιακο υγρό,ομφάλιο λώρο και μωρό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο????τρωτε φρουτα???εγω ποτε δεν τα πηγαινα καλα αλλα τωρα ακομα χειροτερα!!!προχθες πηγαμε και πηραμε μηλα αχλαδια μπανανες εχθες μου φερανε μανταρινια εφαγα 4 αλλα με επιασε το στομαχι μου σημερα λοιπον το παιδευω να φαω απο τα υπολοιπα και τωρα μου ηρθε η φαινη ιδεα να τα κανω στο μουλτι φρουτοκρεμα......αλλα δεν μπορω να το φαω:oops::oops:πειτε μου τι να κανω για να τρωω κανενα φρουτακι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο????τρωτε φρουτα???εγω ποτε δεν τα πηγαινα καλα αλλα τωρα ακομα χειροτερα!!!προχθες πηγαμε και πηραμε μηλα αχλαδια μπανανες εχθες μου φερανε μανταρινια εφαγα 4 αλλα με επιασε το στομαχι μου σημερα λοιπον το παιδευω να φαω απο τα υπολοιπα και τωρα μου ηρθε η φαινη ιδεα να τα κανω στο μουλτι φρουτοκρεμα......αλλα δεν μπορω να το φαω:oops::oops:πειτε μου τι να κανω για να τρωω κανενα φρουτακι???
Εγώ τα τρώω Καντυ μου σε όλες τις μορφές!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και γω!!!αφου ειδαμε το πακετο και ριξαμε το κλαμα της ζωης μας παλι ειπα να δω τι μου κανετε....πηγατε για υπνο βλεπω....

καντυ δεν το συζηττω!!!ουτε για αστειο....μην το αναφερεις καν!!!αλλα γελασα πολυ και με τον αντρα σου παλι αλλα και με το κουτακι με τις μαλ@κικες!!!!!!χχαχαχαχαχχα

μαρτζι μην ακους κανεναν!!!μια χαρα και συγκριτικα με αυτα που ετρωγα εγω τοτε τρως οχι απλως πολλά αλλά υπερπολλα!!!!ολοι θυμαστε οτι μεχρι και την 10η ετρωγα κυριως φρυγανιες....

μαρμιν γιατι τον ρωτας καλε???βουτα τον!!!!

λιλιτακι καλα λες...ολα τα μωρα στην ωρα τους ας μην βιαζομαστε!

φανταζεστε να γεννησετε την ιδια μερα με το μαρμινακι???δεν θα ξερουμε που να πρωτο στειλουμε ευχες!!!

αυτα κοριτσαρες παω για νανι και γω γιατι παλι απο τις 5 ειμαι ξυπνια....και ειδα το ρολοι καπου στις 6 και σκεφτομουν την μαρμιν και το πως ειναι δυνατον να ξυπναει τετοια ωρα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καληνύχτα Κοριτσάκια πάω κι εγώ για νάνι. Τσέρρυ μου συνήθεια είναι πλέον ξυπνάμε πριν το ξυπνητήρι ακόμα και σαββατοκύριακα και αργίες απλά τότε ξανακοιμόμαστε. Κοντά έξι χρόνια τώρα παντρεμένοι δεν τον άφησα ούτε ένα πρωϊνο χωρίς να του ετοιμάσω πρωϊνο και το πακετάκι του για τη δουλειά κ χωρίς να τον ξεπροβοδίσω μέχρι το ανσασερ όταν δε φεύγαμε μαζί για τη δουλειά φυσικά και τώρα δε μου παέι καρδιά να το κάνω. Όταν γεννηθεί με το καλό το μωράκι μας θα τον χαιρετάμε μαζί όταν είναι ξύπνιο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...