Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κάντυ, μην κάνεις καμία βλακεία και από ευγένεια πεις να μείνουν σε σας! Θα κάνεις την κότα! Κι αν τυχόν αυτοί είναι τόσο ανεγκέφαλοι και σα πουν να μείνουν εκεί μαζί σας, θα βάλεις τον άντρα σου να πει πως δυστυχώς θα φιλοξενειτε τους γονείς σου και δεν γίνεται.....Η πολυ απλά θα πει πως ο γιατρός δεν επιτρέπει να είναι κανείς κοντά στα παιδιά για τις πρώτες 40 μέρες! Στην αδελφή μου ο γιατρος της το τόνισε πως για 40 μέρες δεν θέλει να είναι άτομα πάνω από την κούνια του παιδιού....Και ήταν πολυ αυστηρός πάνω σε αυτό....Α, σας το είπα....Και η αδελφή μου γεννάει όπου να' ναι. Έίναι 34 βδομάδω τώρα, την έχει προγραμματίσει ο γιατρός να γεννήσει με καισαρική στις 20 Δεκέμβρη, αλλά εγώ νομίζω νωρίτερα θα μας βγει η μικρή μας....Αν πετύχω αυτό με τη Μαρμίν, θα πετύχω και την αδελφη μου που την υπολογίζω μέχρι 10 το πολύ Δεκέμβρη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου με το καλό να δεχτειτε το ανιψάκι αλλά πολύ βιαστικούλα σε βρίσκω όλες νωρίτερα μας θέλεις άραγε όταν θα κοντεύει η σειρά σου τι θα κάνεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπράβο καλά έκανες και το πέταξες για να το σκεφτούν εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Πάντως και πάλι δε σημαίνει ότι έχουν σκοπό να τους φιλοξενήσετε συγγνώμη αλλά θα είναι μεγάλη γαϊδουριά ακόμη και να το δεχτούν σε περίπτωση που τους το προτείνατε. Αλλά μην μπεις καν στον κοπο να το κάνεις. Ο άντρας σου τι λέει; Το συζητήσατε καθόλου;

ναι του το ειπα εχθες και λεει ειναι ντροπη να τους αφησουμε να πανε σε ξενοδοχειο αφου καθε φορα που ερχοντε μενουν σε μας:evil::evil:λεω αν αγαπη μου ειμαι στο νοσοκομειο εσυ που θα εισαι??μαζι μου??η θα φιλοξενεις τους κουμπαρους?δεν απαντησε:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, μην κάνεις καμία βλακεία και από ευγένεια πεις να μείνουν σε σας! Θα κάνεις την κότα! Κι αν τυχόν αυτοί είναι τόσο ανεγκέφαλοι και σα πουν να μείνουν εκεί μαζί σας, θα βάλεις τον άντρα σου να πει πως δυστυχώς θα φιλοξενειτε τους γονείς σου και δεν γίνεται.....Η πολυ απλά θα πει πως ο γιατρός δεν επιτρέπει να είναι κανείς κοντά στα παιδιά για τις πρώτες 40 μέρες! Στην αδελφή μου ο γιατρος της το τόνισε πως για 40 μέρες δεν θέλει να είναι άτομα πάνω από την κούνια του παιδιού....Και ήταν πολυ αυστηρός πάνω σε αυτό....Α, σας το είπα....Και η αδελφή μου γεννάει όπου να' ναι. Έίναι 34 βδομάδω τώρα, την έχει προγραμματίσει ο γιατρός να γεννήσει με καισαρική στις 20 Δεκέμβρη, αλλά εγώ νομίζω νωρίτερα θα μας βγει η μικρή μας....Αν πετύχω αυτό με τη Μαρμίν, θα πετύχω και την αδελφη μου που την υπολογίζω μέχρι 10 το πολύ Δεκέμβρη!!!

αχ ωραια ερχεται μωρακι στην οικογενεια!!!!!οποτε θα φυγει και η μαμα σου οπου να ναι!!θα ηρεμησει κι ο αντρας σου χαχαχα!!!απ οτι θυμαμαι ειχες πει οτι δεν μενει Γιαννενα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αααα ώστε είχατε ανοίξει πόρτα από παλιά; Ναι αλλά τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εσύ δεν είπες 20/03 πητ ότι έχεις γιατί θα γεννήσεις νωρίτερα; Αυτοί λες θα έρθουν μεσα Μάρτη εεεεε τι λέμε τότε; Εγώ λέω με την πρώτη ευκαιρία να το ρίξει ο άντρας σου ότι εσεις δεν γιατί και μέσα Φλεβάρη να έρθουν πάλι βαρύ μου φαίνεται να έχεις κόσμο. Ας αρχίσει να πετάει κάθε φορά που μιλάτε πως έχεις βαρύνει, ότι πονάς κτλ που είναι και αλήθεια δηλαδή πως είπε ο γιατρός να μην κουράζεσαι να ξαπλώνεις να αποφεύγεις επισκέψεις και άλλα τέτοια κουλά για να πάρουν το μνμ. Αλήθεια τώρα που είναι οι κουμπάροι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εκει που εισαι κι εσυ;);)και εχουν παρει μεταθεση για εδω αλλα ο κουμπαρος ειναι στο εξωτερικο και θα γυρησει Φεβρουαριο θα παρει ενα μηνα αδεια και τοτε θα ερθουν να ψαξουν....εν τω μεταξυ ενω θα ειναι στην Ελλαδα και στις γιορτες δεν ερχοντε τοτε να βρουνε σπιτι να μετακομισουν αφου σε ενα μηνα αυτος θα ερθει....αλλα το κανονιζουν οπως τους βολευει:evil::evil:

καθε καλοκαιρι ερχοντε για διακοπες και περυσι που εγω ηθελα να φυγω για το χωριο μου για τον γαμο τους περιμενα ποτε θα ερθουν για να ετοιμαστω να φυγω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ συγγνώμη τότε αλλά τους κακομάθατε μην τυχόν και τους φιλοξενήσεις κανονικά θα έπρεπε να μην έρθουν καθόλου τώρα που είσαι έγκυος σε σένα ή στη χειρότερη να σε ρωτήσουν και όχι να το θεωρήσουν δεδομένο. Αν εσύ νομίζεις πως μπορείς να τους φιλοξενήσεις τις γιορτές τότε πες τους το ανοιχτά ή τότε ή καθόλου και τέρμα. Για μένα καλύτερα καθόλου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μα δεν το σκεφτοντε καν για τις γιορτες εγω το σκεφτηκα γιατι θα μας βολευε ολους αλλα......τελοσπαντων δεν θα ασχοληθω με αυτο αλλωστε δεν ειναι δικο μου προβλημα εγω οταν μπορουσα εκανα οτι καλυτερο τοτε δεν θα μπορω οποτε δεν θα ασχοληθω κιολας!!!!!!!!παω μια μικρη βολτουλα θα ξαναμπω αργοτερα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φιλεναδιτσες μου ολα καλα με τις εξετασεις του πριγκηπα αντωνακη:P αλλα μου το σακατεψαν το μωρακι μου εριξε κλαμα το καημενουλι αλλο πραγμα! το τρυπησαν στο χερι αλλα δεν πετυχαν την φλεβα και με την βελονα μεσα στο χερακι του σκαλιζαν να την πετυχουν αλλα τιποτα μετα το τρυπησαν στο ποδαρακι το καημενουλι μου εσφηγγε το χερι τοσο δυνατα,εκλαιγε και με κοιταγε με ενα παραπονο μεσα στα ματια σα να μου ελεγε γιατι τους αφηνεις να μου το κανουν αυτο? αχ τα μεσα μου εγιναν μαυρα ετσι που το εβλεπα να κλαιει:cry:
καλα τι το ταλαιπωρησαν το μωρακι!!ας του επαιρναν απο την πατουσα απο την αρχη οπως σε ολα τα μωρακια..τι περιμεναν στο χερακι του :evil: ελεος!!! :evil:
Τσέρρυ εμάς μας αρέσουν πολύ τα ραδίκια να σκεφτείς είναι το μόνο ζαρζαβατικό που μπορώ να φάω σκέτα τελείως αλλά εμένα μου τα δίνει έτοιμα η μανούλα μου :P

Κορίτσια κουνιέται τόσο πολύ το μωρό που είναι σα να γίνεται σεισμός:P

ανυπομονει να βγει!!!!
εδω που ειμαι δεν υπαρχουν συγγενεις!!!!σιγουρα το πρωτο 4οημερο ειναι για να προσαρμοστει η μαμα με το μωρο οποτε καλο ειναι να το σκεφτεται ο καθενας μονος του οτι δεν ειναι σωστο να παει επισκεψη!!!!

επισσης την περιοδο που θα γεννησω τωρα λιγο πριν λιγο μετα...θα παρει μεταθεση ο κουμπαρος του αντρα μου και θα ερθουν εδω να βρουνε σπιτι,ειναι αυτη που θα μου δωσει ριλαξ καθησματακι κουνια και διαφορα αλλα....εχει και 2 παιδια το μεγαλο 2α δημοτικου και η μικρη παιδικο και ενω μπορουν να ερθουν νωριτερα δεν θελουν θα φανε την αδεια εκει και θα ερθουν εδω τοτε...και πειτε μου τωρα εγω τι να κανω???να τους πω πατε σε ξενοδοχειο??δεν θα ειμαι πολυ γαιδουρα??ααα τοτε πολυ πιθανο να ειναι η μαμα μου εδω και πολυ πιθανο και ο μπαμπας μου που θα την φερει.....προσπαθω να μην το σκεφτομαι λεω ας το αφησω για τοτε αλλα οταν μου περναει απο το μυαλο με πιανει ενα κατι!!!!

απ την αλλη το σοι του αντρα μου δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει αν ερθουν οι φιλοι του αντε μια μερα θα ειναι αυτη δεν μπορω να τους πω και οχι....

Καντυ μου καλα σου λενε τα κοριτσια!θα ειναι πολυ δυσκολο να ερθουν να μεινουν εκει!ασε που θα ειναι και τα παιδια μαζι που δε θα ειναι καλο για τα μωρακια σου να ειναι τουλαχιστον στην αρχη με αλλα παιδακια!

κοιτα λιγο τον εαυτο σου!!θα πρεπει και μονοι τους να το καταλαβουν!

αλλιως θα ειναι παραλογοι!

Το μωράκι μας μια χαρά κάπου στα 3,5 κιλά. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον ισχύει αυτό που είπε το Λιλιτάκι κ δεν το κατάλαβα ότι στην παρούσα φάση δε μετράμε ακριβώς το βάρος πάντως μου ξεκαθάρισε ότι θα είναι μεγάλο. Είπε περπάτημα και σεξ και της έιπα πως ο σύζυξ φοβάται και με το ζόρι κάναμε μια φορά και μετά ξαναφρίκαρε και του είπε πως κάνει λάθος και πρέπει να με βοηθήσει γιατί το παιδί είναι ήδη μεγάλο! Τι να κάνω βρε κορίτσια; Μήπως να τον μεθύσω; Πώς να τον αποπλανήσω; Είναι μπουμπουνοκέφαλος αν του μπει η ιδέα δεν αλλάζει με τίποτα. Για να δούμε τι θα γίνει αυτές τις μέρες.

Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη (22) και είπε ότι θα με δει και από κάτω γιατί σήμερα είναι νωρίς και δε θέλει να με "σκαλίζει" άδικα. Αυτά....

Χαχαχα Μάρτζι με έκανες και γέλασα αυτό με το Μαρμίνος πολύ μου άρεσε

Μακάρι να τον πείσω και να γίνει έτσι όπως τα λες εσύ:tongue: Ακόμα πάντως δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο θα έχω αγκαλιά το μωράκι μου. Απίστευτο μου φαίνεται!

Άσχετο εμείς λέμε να στολίσουμε το σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο! Αν και θα προτιμούσα το επόμενο αλλά να μην το ρισκάρω ε; ειδικά εάν πάρει μπρος ο Μαρμίνος

χαχα!!!ελιωσα στο γελιο!!!

Εγω νομιζω οτι θα ειναι γυρω στα 4 κιλα ο μπεμπης σου!!!!!! :D

Εγω ειχα γεννηθει 4 κιλα και 100 γραμμαρια και απο οτι λεει η μανα μου επαιρνα και πολυ βαρος,αφου 40 ημερων εμοιαζα λεει σαν 6 μηνων!

καλα τι το ταλαιπωρησαν το μωρακι!!ας του επαιρναν απο την πατουσα απο την αρχη οπως σε ολα τα μωρακια..τι περιμεναν στο χερακι του :evil: ελεος!!! :evil:

ανυπομονει να βγει!!!!

Καντυ μου καλα σου λενε τα κοριτσια!θα ειναι πολυ δυσκολο να ερθουν να μεινουν εκει!ασε που θα ειναι και τα παιδια μαζι που δε θα ειναι καλο για τα μωρακια σου να ειναι τουλαχιστον στην αρχη με αλλα παιδακια!

κοιτα λιγο τον εαυτο σου!!θα πρεπει και μονοι τους να το καταλαβουν!

αλλιως θα ειναι παραλογοι!

χαχα!!!ελιωσα στο γελιο!!!

Εγω νομιζω οτι θα ειναι γυρω στα 4 κιλα ο μπεμπης σου!!!!!! :D

Εγω ειχα γεννηθει 4 κιλα και 100 γραμμαρια και απο οτι λεει η μανα μου επαιρνα και πολυ βαρος,αφου 40 ημερων εμοιαζα λεει σαν 6 μηνων!

χαχαχα κι εγώ έτσι ήμουν μόνο που εγώ έδειχνα έτσι από τότε που γεννήθηκα αφού ήμουν 4,5 κιλά:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα κι εγώ έτσι ήμουν μόνο που εγώ έδειχνα έτσι από τότε που γεννήθηκα αφού ήμουν 4,5 κιλά:oops:
εμενα μου αρεσουν πολυ τα μωρακια που εχουν μαγουλακια!!!

ο μπεμπης σου θα εχει :D :D

Γειά σας εδώ είμαι και εγώ καλός ο καφές αλλά πολύ τσιγαρίλα ρε κορίτσια μπάφιασα!!! Κάντυ μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να φιλοξενήσεις κόσμο με τα μωρά σου!!!!!!!!!!!!Και αυτοί οι κουμπάροι άν θεωρούν δεδομένο ότι θα έρθουν με μωράκια στο σπίτι πρέπει να είναι βλήματα sorry κιόλας αλλά αφού έχουν παιδιά θα πρέπει να το σκεφτούν από μόνοι τους!!!Marmin και μένα τα ίδια ο αντρούλης μου δέν θέλει με τίποτα σεξ :? ότι και να κάνω δέν μπορεί λέει φοβάται!!! Margy μου με το καλό το μωράκι της αδερφούλας σου και μην βιάζεσαι στην ώρα τους όλα τα μωρά!!! Marmin άν σε σκαλήσει από κάτω σε 2 μέρες θα έχεις γεννήσει :D!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λιλιτάκι δε νομίζω να το κάνει γι' αυτό μάλλον θέλει να δει τον τράχηλο που έλεγε η Κάντυ την άλλη φορά. Και τη φίλη μου που πήγαινε στην ίδια γυναικολόγο την εξέταζε αλλά γέννησε λίγο πριν κλείσει το μήνα της.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...