Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πάω καναπέ να ξαπλώσω κοριτσάρες αυτή η πλάτη με έχει τρελάνει γιατί παρόλο που έχω laptop το έχω στο τραπέζι της κουζίνας και κάθομαι στη καρέκλα οπότε και ο κ@#$λος μου πιάνεται και η πλάτη πονάει το απόγευμα θα πάω για καφέ με τον αντρούλη το λέω από τώρα μην νομίζεται ότι γέννησα!!!Φιλάκια σε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα σε σενα δεν ερχεται κανεις χωρις τηλεφωνο ε???τι καλα!!!!

η μονη μου ελπιδα ειναι ο αντρας μου που θα καθαρισει για παρτυ μου!!!βεβαια μετα θα με πουν περιεργη....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

και θα πεις ρε λιλι????αν σου ερχονται δεν θα ανοιγεις???το εχω ενα αγχος...και η πεθερα μου ειναι απο κατω ε???και εχει στο μυαλο της οτι με το που θα γεννηθει το μωρο θα ειναι εδω!!!!οπως εκανε δηλαδη και στην κορη της απο πανω που ηταν ολη μερα πανω.....θα φρικαρω αν γινει ετσι σας το λεω απο τωρα...

Στο σπίτι μου δέν έρχεται κανείς χωρίς τηλέφωνο ρε αγάπη άσε που με ξέρουν καλά και δέν κάνουν τέτοια τραγικά λάθη από τώρα είναι άπαντες ενημερωμένοι ότι δέν θέλω πολλά πολλά όσο για το νοσοκομείο μόνο οι πολύ κοντινοί αδέρφια και μερικοί καλοί φίλοι το σόι θα το μάθει ότι γέννησα αφού βγώ ;););););)Και για αυτό το λόγο μην περιμένετε να δείτε ανακοίνωση στο facebook:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εδω που ειμαι δεν υπαρχουν συγγενεις!!!!σιγουρα το πρωτο 4οημερο ειναι για να προσαρμοστει η μαμα με το μωρο οποτε καλο ειναι να το σκεφτεται ο καθενας μονος του οτι δεν ειναι σωστο να παει επισκεψη!!!!

επισσης την περιοδο που θα γεννησω τωρα λιγο πριν λιγο μετα...θα παρει μεταθεση ο κουμπαρος του αντρα μου και θα ερθουν εδω να βρουνε σπιτι,ειναι αυτη που θα μου δωσει ριλαξ καθησματακι κουνια και διαφορα αλλα....εχει και 2 παιδια το μεγαλο 2α δημοτικου και η μικρη παιδικο και ενω μπορουν να ερθουν νωριτερα δεν θελουν θα φανε την αδεια εκει και θα ερθουν εδω τοτε...και πειτε μου τωρα εγω τι να κανω???να τους πω πατε σε ξενοδοχειο??δεν θα ειμαι πολυ γαιδουρα??ααα τοτε πολυ πιθανο να ειναι η μαμα μου εδω και πολυ πιθανο και ο μπαμπας μου που θα την φερει.....προσπαθω να μην το σκεφτομαι λεω ας το αφησω για τοτε αλλα οταν μου περναει απο το μυαλο με πιανει ενα κατι!!!!

απ την αλλη το σοι του αντρα μου δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει αν ερθουν οι φιλοι του αντε μια μερα θα ειναι αυτη δεν μπορω να τους πω και οχι....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή Κάντυ δεν κατάλαβα πρέπει να τους φιλοξενήσετε εσείς; Και δηλαδή εάν έχεις γεννήσεις θα έχεις τα νεογέννητα σου και αυτούς μέσα στα πόδια σου;:shock::shock: Και αν ο μη γέννοιτω μείνει κανένα για λίγο σε θερμοκοιτίδα τι θα κάνεις; Εγώ λέω να το ξεκαθαρίσεις από τώρα τουλάχιστον με τον άντρα σου ότι δε θα τους φιλοξενήσετε. Επίσης αυτοί μπορούν να έρθουν νωρίτερα αλλά θα κάνουν το κέφι τους και θα έρθουν όποτε θέλουν εσύ τι φταις; Και θα έχουν και τα παιδιά μαζί τους; Και φαντάζομαι εννοείς να τους φιλοξενήσεις ώσπου να βρουν σπίτι; Όπως και να έχει ακόμη και να μην έχεις γεννήσει θα έχεις βαρύνει πολύ τότε και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό να έχεις και άλλους στο σπίτι. Μήπως όμως τα παιδιά δε σκέφτονται καν ότι θα μείνουν σε εσάς; Μπορεί να έχουν κανονίσει κάπως αλλιώς τα πράγματα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ, εννοείται πως δεν θα φιλοξενήσεις άτομα εκείνες τις μέρες! Θα έχεις καλή δικαιολογία τη μαμά και τον μπαμπά σου. πες τος να έρθουν και λίγο νωρίτερα για να ξεφύγεις από τους κουμπάρους. Ασε, που αν οι άνθρωποι έχουν λίγο μυαλό, δεν θα σας φορτωθούν αυτές τις μέρες και θα κοιτάξουν να μείνουν σε ξενοδοχείο.....

Εγώ δεν περιμένω εκείνες τις μέρες πολλά ατομα.....Στο νοσοκομείο οι γονείς μου μόνο θα είναι, άντε και τα πεθερικά μου.....Από επισκέψεις η φίλη μου θα έρθει σίγουρα και από συγγενείς η ξαδέλφη μου.....Ε, μετά στο σπίτι όσοι έρθουν, αλλά είναι διακριτικοί οι περισσότεροι και ακόμη και να έρθουν δεν νομίζω να κάθονται με τις ώρες.....

Μαριούλα σου έστειλα φώτογραφίες.

Καλά, ρε Τσέρυ, σε ποιο κανάλι έγιναν τα καλλίστεία; Εγώ δεν είδα τίποτα.

Βρε κορίτσια, νομίζω δεν τρώω όσο πρέπει. Σήμερα ήπια ένα ποτήρι γάλα, έφαγα μία τυρόπιτα, πατάτες με κεφτέδες το μεσημέρι, μία μπανάνα, ένα μανταρίνι και τώρα τρώω με το ζόρι ένα γιαούρτι.....Θα φάω και πιο μετά λίγες πατατούλες ακόμη και πριν πάω για ύπνο θα ξαναπιώ γάλα.....Πώς σας φαίνεται; Η φίλη μου λέει πως για να μην έχω κάνει κοιλιά, δεν θα τρέφομαι καλά.....Αλλα εγώ νομίζω είναι θέμα σωματότυπου, τι λέτε; Και τώρα που τα έγραψα μια χαρά μου φάινεται πως τρέφομαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το μωράκι μας μια χαρά κάπου στα 3,5 κιλά. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον ισχύει αυτό που είπε το Λιλιτάκι κ δεν το κατάλαβα ότι στην παρούσα φάση δε μετράμε ακριβώς το βάρος πάντως μου ξεκαθάρισε ότι θα είναι μεγάλο. Είπε περπάτημα και σεξ και της έιπα πως ο σύζυξ φοβάται και με το ζόρι κάναμε μια φορά και μετά ξαναφρίκαρε και του είπε πως κάνει λάθος και πρέπει να με βοηθήσει γιατί το παιδί είναι ήδη μεγάλο! Τι να κάνω βρε κορίτσια; Μήπως να τον μεθύσω; Πώς να τον αποπλανήσω; Είναι μπουμπουνοκέφαλος αν του μπει η ιδέα δεν αλλάζει με τίποτα. Για να δούμε τι θα γίνει αυτές τις μέρες.

Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη (22) και είπε ότι θα με δει και από κάτω γιατί σήμερα είναι νωρίς και δε θέλει να με "σκαλίζει" άδικα. Αυτά....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια χαρά είσαι Μάρτζι μην ανησυχείς και ούτε κ εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει η κοιλιά με το φαί θα φανεί και η δική σου μην ανησυχείς νωρίς είναι ακόμα άσε που πιθανόν έχει αρχίσει ήδη να σχηματίζεται εσύ πώς την βλέπεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν, εγώ ξαναστοιχηματίζω εκ νέου.....λέω λοιπόν πως θα γεννήσεις πριν πας για επόμενο υπέρηχο....Το έχω το σενάριο στο μυαλό μου. Ο Μαρμίνος θα υποχωρήσει και θα κάνετε σεξ!!!! κι αμέσως μετά τσουπ! θα έρθει και το μαρμινάκι.....Θυμάσαι τα φιλαράκια τον Ρος και τη Ρέιτσελ που μόλις πήγαν να το κάνουν, έσπασαν τα νερά της;;; Κι αυτός δεν ήθελε και με το ζόρι τον έβαλε κάτω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μια χαρά είσαι Μάρτζι μην ανησυχείς και ούτε κ εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει η κοιλιά με το φαί θα φανεί και η δική σου μην ανησυχείς νωρίς είναι ακόμα άσε που πιθανόν έχει αρχίσει ήδη να σχηματίζεται εσύ πώς την βλέπεις;
Ναι, κάτι πάει να γίνει....Είναι σαν της Τσέρυ στο πιο μικρό της. Αλλά το σχήμα είναι ίδιο!!!! Ο άντρας μου, η μαμά μου και η θεία μου λένε πως πλέον φαίνεται, αλλά, αν με δεις στο δρόμο δεν με κάνεις έγκυο με τίποτα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χαχαχα Μάρτζι με έκανες και γέλασα αυτό με το Μαρμίνος πολύ μου άρεσε

Μακάρι να τον πείσω και να γίνει έτσι όπως τα λες εσύ:tongue: Ακόμα πάντως δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο θα έχω αγκαλιά το μωράκι μου. Απίστευτο μου φαίνεται!

Άσχετο εμείς λέμε να στολίσουμε το σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο! Αν και θα προτιμούσα το επόμενο αλλά να μην το ρισκάρω ε; ειδικά εάν πάρει μπρος ο Μαρμίνος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΤΖΙ το θεμα δεν ειναι να γινεις τοφαλος αυτο να πεις στην φιλη σου!!!!που τα βρισκουν και τα λενε ρε παιδια...εχουν κουτακι με μ@λ@κιες και το ανοιγουν????συγνωμη αλλα πολυ τσαντιζομαι!!!δεν φτανει που ειναι ασχετοι μερικοι ανοιγουν και το στομα τους να την δειξουν την ασχετοσυνη τους μην τυχον και δεν το καταλαβει ολος ο κοσμος!!!!!εμενα την κοιλια μου την ειδες....για να σου δωσω ενα παραδειγμα,,σημερα εφαγα το πρωι μια κουπα γαλα με δημητριακα κατα την 1 μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλι το μεσημερι ενα κανονικο πιατο μακαρονια με κιμα και το βραδυ αν ΑΝ ΛΕΩ πειναω θα φαω ενα γιαουρτι η ενα φρουτο και οταν παω για υπνο επειδη θα εχω σιγουρα καουρα θα πιω ενα ποτηρι κρυο γαλα καμια φορα δεν τρωω τιποτα το βραδυ και πινω μονο το γαλα και μεχρι την 17η εβδομαδα ετρωγα πολυ λιγοτερο τωρα εχει ανοιξει καπως η ορεξη μου:rolleyes::rolleyes:μεχρι και την 12η εβδομαδα η μητρα ειναι μεσα στην λεκανη οποτε λογικο ειναι να μην φαινεται τιποτα εξωτερικα και για το αν μεγαλωνει φυσιολογικα το μωρο φαινεται στον υπερυχο του γιατρου και οχι απο το μεγεθος της κοιλιας!!!

ΜΑΡΜΙΝ μια χαρα ο μπομπιρακος......αντε τωρα βαλε τον αντρα σου κατω:oops::oops:

δεν μου εχουν πει οτι θα ερθουν εδω αλλα και προχθες που μιλησαμε μου λεει απο τελος 2ου θα εχει αδεια αλλα εμεις θα ερθουμε απο μεσα 3ου για να ψαξουμε για σπιτι οποτε μεχρι αρχες 4ου να εχουμε τακτοποιηθει το πεταξα ομως κι εγω αααα ωραια τοτε που θα γενναω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μπράβο καλά έκανες και το πέταξες για να το σκεφτούν εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Πάντως και πάλι δε σημαίνει ότι έχουν σκοπό να τους φιλοξενήσετε συγγνώμη αλλά θα είναι μεγάλη γαϊδουριά ακόμη και να το δεχτούν σε περίπτωση που τους το προτείνατε. Αλλά μην μπεις καν στον κοπο να το κάνεις. Ο άντρας σου τι λέει; Το συζητήσατε καθόλου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...