Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν γι αυτο γκρινιαζω....γιατι θελαν και πλυσιμο και τοσα που ειναι θα τα μοιρασω κιολας γιατι δεν προκειται να τα φαμε ολα αυτα...ειναι 2 ταπερ και μεις τρωμε ενα την εβδομαδα!!!!

ειδατε την σταρ ελλας???θεσσαλονικια αλλα δεν μ'αρεσε...νομιζω ειχε και πιο ωραια κοριτσια....μονο η μισ γιανγκ ηταν καλουλα!!!

μαρακι φυσικα εσενα εννοω!!!!τοσο μετα ειναι το πρωτο εμβολιο???πωπω δεν επρεπε να επιτρεψεις τοσο κοσμο σπιτι σου...ειναι πολυ 2 μηνων!!!!εδω το σκυλι μου ο γιατρος μου ειχε πει να το παω κοντα σε αλλα σκυλια μετα το πρωτο εμβολιο και ειναι εμβολιασμενα τα αλλα!!!!ειδατε συσχετισμους που κανω????

κοριτσακια μολις τελειωσα και σημερα εχω να προετοιμασω καιτ ο μαθημα....ουφ!!!πολυ τρεξιμο απο το πρωι...

ευχαριστω τσερουλα μου που με λες ωραια μαμα:Pναι 2 μηνων ειναι χαρα μου το 1ο εμβολιο
αστα Μαριούλα αν είναι άσχετη καλύτερα να μένει μακριά από μωρά για να μπορέσεις να κάνεις αιμοληψία σε τόοοοοοσοοοοοοο μικρό βρεφάκι θα πρέπει να πιάνεις πουλιά στον αέρα και όχι να ψάχνεις να βρεις την φλέβα με γεώτρηση:confused::evil: εεεεεεε μα καλά λέω η γυναίκα. Τέλος πάντων Μαριούλα μου τέλος καλό όλα καλά σημασία έχει ότι είναι καλές οι εξετάσεις του και αυτό ούτε που θα το θυμάται.
πονεσε πολυ το μωρακι μου αλλα οπως λες τελος καλο ολα καλα χαρα μου:P
Τσέρρυ εμάς μας αρέσουν πολύ τα ραδίκια να σκεφτείς είναι το μόνο ζαρζαβατικό που μπορώ να φάω σκέτα τελείως αλλά εμένα μου τα δίνει έτοιμα η μανούλα μου :P

Κορίτσια κουνιέται τόσο πολύ το μωρό που είναι σα να γίνεται σεισμός:P

καλε μονο ενα μηνα εχω που γεννησα και μου ελειψαν αυτοι οι σεισμοι:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια φεύγωωωωωωωωωω. Πάμε κούκου και μετά για τη φωτο του μικρού! Θα σας πω νέα το απόγευμα.

καλη φωτογραφηση αγαπη μου περιμενουμε νεα σου:D

καντυ μου εγραψα τα νεα απο τις εξετασεις παραπανω

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμινακι θα περιμενουμε!!!!

οντως το καημενο το μικρουλι το κουρασαν!!!!αλλα οπως λεει και η μαρμιν μεχρι να παντρευτει θα εχει φυγει και το σημαδι και η αναμνηση!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμινακι θα περιμενουμε!!!!

οντως το καημενο το μικρουλι το κουρασαν!!!!αλλα οπως λεει και η μαρμιν μεχρι να παντρευτει θα εχει φυγει και το σημαδι και η αναμνηση!!!

α τοσο γρηγορα?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

λετε ο πριγκηπας αντωνης να καταντησει γιγαντας?

:tongue:

3700 χαρα μου

χαρα μου ειχε γεννηθει 2700 εχασε 100 γραμμαρια και πηγε 2600 τωρα πηρε 1100 και ειναι 3700 η παιδιατρος χαζεψε πηρε πολλα ειπε.

καλη σαρακοστη:P

μαργκουλα μου μεχρι να πεις πιπερι θα μετρας και εσυ αντιστροφα;)

χαρα μου δεν ειναι απαραιτητο,απλα οταν εχεις πολυ γαλα και το μωρο ειναι φαγωμενο πονας πολυ νιωθεις οτι θα σκιστει το στηθος σου και ετσι το βγαζεις με το θηλαστρο και ανακουφηζεσαι;)πονας αλλα οχι πολυ,πιο πολυ ποναω καθε φορα που κανει το μωρο την αρχη για να θηλασει:rolleyes:

χαρα μου τωρα δες στο εστειλα:P

χαχα οντως βρε χαρα μου πως την πατησα ετσι και στις δυο σας? σας ειπα οτι το εστειλα και ξεχασα να σας το στειλω:tongue::tongue::tongue:ιδες η ελειψη υπνου τι κανει?;)

παλι μαστορεματα τσερρυ μου? καλε εμενα λες ομορφη μαμα???:tongue:στο τελος θα το πιστεψω:cool:

χαρα μου δεν εκανε εμβολιο 2 μηνων ειναι το 1ο εμβολιο απλα αιμα του πηραν σημερα για εξετασεις

φιλεναδιτσες μου ολα καλα με τις εξετασεις του πριγκηπα αντωνακη:P αλλα μου το σακατεψαν το μωρακι μου εριξε κλαμα το καημενουλι αλλο πραγμα! το τρυπησαν στο χερι αλλα δεν πετυχαν την φλεβα και με την βελονα μεσα στο χερακι του σκαλιζαν να την πετυχουν αλλα τιποτα μετα το τρυπησαν στο ποδαρακι το καημενουλι μου εσφηγγε το χερι τοσο δυνατα,εκλαιγε και με κοιταγε με ενα παραπονο μεσα στα ματια σα να μου ελεγε γιατι τους αφηνεις να μου το κανουν αυτο? αχ τα μεσα μου εγιναν μαυρα ετσι που το εβλεπα να κλαιει:cry:

Καλά λες μπερδεύτηκα!!! Αλλά και για εξετάσεις νωρίς δεν ειναι? Αφού όμως όλα ειναι καλά μια χαρά!!!

μαρμιν γι αυτο γκρινιαζω....γιατι θελαν και πλυσιμο και τοσα που ειναι θα τα μοιρασω κιολας γιατι δεν προκειται να τα φαμε ολα αυτα...ειναι 2 ταπερ και μεις τρωμε ενα την εβδομαδα!!!!

ειδατε την σταρ ελλας???θεσσαλονικια αλλα δεν μ'αρεσε...νομιζω ειχε και πιο ωραια κοριτσια....μονο η μισ γιανγκ ηταν καλουλα!!!

μαρακι φυσικα εσενα εννοω!!!!τοσο μετα ειναι το πρωτο εμβολιο???πωπω δεν επρεπε να επιτρεψεις τοσο κοσμο σπιτι σου...ειναι πολυ 2 μηνων!!!!εδω το σκυλι μου ο γιατρος μου ειχε πει να το παω κοντα σε αλλα σκυλια μετα το πρωτο εμβολιο και ειναι εμβολιασμενα τα αλλα!!!!ειδατε συσχετισμους που κανω????

κοριτσακια μολις τελειωσα και σημερα εχω να προετοιμασω καιτ ο μαθημα....ουφ!!!πολυ τρεξιμο απο το πρωι...

Α και εμένα έτοιμα βρασμενα μου τα φέρνει η μανούλα τώρα που είμαι έγκυος!!!
Τσέρρυ εμάς μας αρέσουν πολύ τα ραδίκια να σκεφτείς είναι το μόνο ζαρζαβατικό που μπορώ να φάω σκέτα τελείως αλλά εμένα μου τα δίνει έτοιμα η μανούλα μου :P

Κορίτσια κουνιέται τόσο πολύ το μωρό που είναι σα να γίνεται σεισμός:P

Κορίτσια φεύγωωωωωωωωωω. Πάμε κούκου και μετά για τη φωτο του μικρού! Θα σας πω νέα το απόγευμα.

Και εμένα τώρα δίνει γκαζια Χαχαχα πόσο.θα μου λείψουν αυτές οι στιγμές όταν με το καλό βγει το πισπιρίγκι μου!!! Άντε περιμενουμε νέα από τη φωτογράφηση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

φιλεναδιτσες μου απο Χριστουγεννα πως πατε?στολισατε? εγω θα στολισω σημερα το βραδυ:P
Εγώ στολισα από τη Κυριακή :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ναι ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ γραφαμε μαζι και με τ που πατησα δημοσιευση ειδα το μηνυμα σου!!!

ΜΑΡΜΙΝ καλη φωτογραφιση!!!λες να ειναι η τελευταια σας??:rolleyes::rolleyes:αντε θα περιμενουμε νεα!!και φυσικα να μας πεις και τι ψωνησες απο κουκου!!

ΤΣΕΡΡΥ εχεις μαθημα σημερα???

για τα εμβολια πρεπει να προσεχουμε να μην εχουν επαφη με αλλα παιδακια για ενηλικες νομιζω δεν υπαρχει προβλημα φυσικα να ακολουθουν τους κανονες υγιεινης οχι οποιος κι οποιος!!εξαλλου τα εμβολια ειναι για καποιες παθησεις και οχι για ιωσεις γι αυτο και πρεπει να αποφευγουν τα μικρα παιδακια τα οποια εμβολιαζοντε και εχουν τα αντισωματα που σημαινει πως μοπρει να περνανε και την νοσο πολυ ελαφρα!!

εγω ποτε να στολισω οεο??εδω ολοι στολιζουν αφου μπει ο 12ος μαλιστα καποιοι μια βδομαδα πριν τα Χριστουγεννα αλλα τι νοημα εχει για τοσο λιγο:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καντυ σωστα!!!!!μαλλον θα πρεπει να ειναι καπως αλλιως στους ανθρωπους...παντως εγω δεν προκειται να το επιτρεψω!!!!βεβαια η αληθεια ειναι οτι αν εχεις μεγαλωσει σε ενα μερος που αυτο ειναι φυσικο και επομενο πιο δυσκολα το αρνείσαι...εσυ στα μερη σου ετσι το εχετε???επισκεψεις απο την αρχη?

και εγω λεω να στολισεις και συ τωρα να το χαρεις!!!τι χαζα ειναι αυτα...για μια βδομαδα!!!!τι να καταλαβεις μεσα σε μια εβδομαδα???

28xYp3.png

ναι ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ γραφαμε μαζι και με τ που πατησα δημοσιευση ειδα το μηνυμα σου!!!

ΜΑΡΜΙΝ καλη φωτογραφιση!!!λες να ειναι η τελευταια σας??:rolleyes::rolleyes:αντε θα περιμενουμε νεα!!και φυσικα να μας πεις και τι ψωνησες απο κουκου!!

ΤΣΕΡΡΥ εχεις μαθημα σημερα???

για τα εμβολια πρεπει να προσεχουμε να μην εχουν επαφη με αλλα παιδακια για ενηλικες νομιζω δεν υπαρχει προβλημα φυσικα να ακολουθουν τους κανονες υγιεινης οχι οποιος κι οποιος!!εξαλλου τα εμβολια ειναι για καποιες παθησεις και οχι για ιωσεις γι αυτο και πρεπει να αποφευγουν τα μικρα παιδακια τα οποια εμβολιαζοντε και εχουν τα αντισωματα που σημαινει πως μοπρει να περνανε και την νοσο πολυ ελαφρα!!

εγω ποτε να στολισω οεο??εδω ολοι στολιζουν αφου μπει ο 12ος μαλιστα καποιοι μια βδομαδα πριν τα Χριστουγεννα αλλα τι νοημα εχει για τοσο λιγο:rolleyes::rolleyes:

Εγώ πάντα μετά τη γιορτή μου 8/11 στολίζω γουστάρουμε πολύ τα Χριστούγεννα και περισσότερο ο αντρούλης μου σαν μωρό κάνει και πολύ τον χαίρομαι!!!

καντυ σωστα!!!!!μαλλον θα πρεπει να ειναι καπως αλλιως στους ανθρωπους...παντως εγω δεν προκειται να το επιτρεψω!!!!βεβαια η αληθεια ειναι οτι αν εχεις μεγαλωσει σε ενα μερος που αυτο ειναι φυσικο και επομενο πιο δυσκολα το αρνείσαι...εσυ στα μερη σου ετσι το εχετε???επισκεψεις απο την αρχη?

και εγω λεω να στολισεις και συ τωρα να το χαρεις!!!τι χαζα ειναι αυτα...για μια βδομαδα!!!!τι να καταλαβεις μεσα σε μια εβδομαδα???

40 μέρες θα κρατήσω οπωσδήποτε για τους μεγάλους όσο για τα παιδάκια λόγο χειμώνα πολύ παραπάνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

και γω λιλιτακι το ιδιο!!!!και να σου πω αν γινοταν θα απαγορευα και τα πολλα παρε δωσε με τις οικογενειες μας....πλακα πλακα ολοι μαζι ειναι καμια 25 ατομα!!!!

28xYp3.png

και γω λιλιτακι το ιδιο!!!!και να σου πω αν γινοταν θα απαγορευα και τα πολλα παρε δωσε με τις οικογενειες μας....πλακα πλακα ολοι μαζι ειναι καμια 25 ατομα!!!!

Πέρα από τους γονείς μας οι υπόλοιποι ότι προλάβουν στο νοσοκομείο γιατί ζωή να έχουμε είμαστε και εμείς ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

και θα πεις ρε λιλι????αν σου ερχονται δεν θα ανοιγεις???το εχω ενα αγχος...και η πεθερα μου ειναι απο κατω ε???και εχει στο μυαλο της οτι με το που θα γεννηθει το μωρο θα ειναι εδω!!!!οπως εκανε δηλαδη και στην κορη της απο πανω που ηταν ολη μερα πανω.....θα φρικαρω αν γινει ετσι σας το λεω απο τωρα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...