Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

επιτελους καταφερα να παρακολουθησω το σεμιναριο θηλασμου!!!!

ΤΣΕΡΡΥ συγνωμη εγω φταιω που δεν το διευκρινησα:oops::oops:εννοω φυσικο χυμο και μαλιστα φρεσκοστημενο οι πορτοκαλαδες τυπου φαντα καθως και οι ετοιμοι χυμοι δεν προσφερουν απολυτως τιποτα θρεπτικο!!!οσο για τα κοματακια που υπαρχουν μεσα στο χυμο οχι δεν ενοχλουν...στο ολοκληρο φρουτο υπαρχουν πολλες φυτικες ινες που εμποδιζουν την αμεση απορροφηση των βιταμινων.εγω αν ειμαι τυχερη θα φτασω 37η-38η εβδομαδα οποτε εχω ηδη περασει την μεση αλλα και παλι ειναι πολυς ο καιρος εως τις 20/3 που ειναι η πητ:shock:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ σου εμειναν 11 εβδομαδες???απολαυσετες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εδώ είμαι δέν έχουμε γεννητούρια ακόμα απλά πήγα πρωί στο ΙΚΑ (ΕΟΠΠΥ) να μου γράψει ο γιατρός τα φαρμακάκια μου και μετά λόγο λαικής βγήκα στη γύρα με τη μανούλα!!!Ε και μετά έτρεχα να μαγειρέψω αλλά τώρα όλα έτοιμα!!! Εσείς τι κάνετε???marmin καλά λές όσο είναι τώρα της Μαριούλας θα είναι τα δικά μας με το που θα βγούν!!!Πέπσι από χαζομάρα δέν σου έστειλα φωτό θα το τακτοποιήσω άμεσα......cherry μου μπράβο κοριτσάρα που πέρασες!!!Μαριούλα μου το πρώτο εμβόλιο τπυ πρίγκηπα έ???Άμα κλάψει και λίγο δέν πειράζει είπαμε είναι για καλό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

τι κουραση και αυτη σημερα ρε κοριτσια????και δεν τελειωσα ακομα.....θελω να μου εξηγησετε γιατι οι μεγαλοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οταν μου φερνοουν μεγαλες ποσοτητες στο τελος τα πεταω γιατι δεν προλαβαινουμε να τα φαμε ολα????μου εφερε ο πεθερος μου μια σακουλα ραδικια...παιζει να ειναι 3 κιλα!!!αυτα πλενω - βραζω τωρα και βουλωσε και ο νεροχυτης και κανω μια ωρα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ώστε τελικά δεν ειχαμε γεννητούρια σήμερα;)

Τσέρρυ αυτό με τους μεγάλους είναι ένα θέμα αλλά τα ραδικάκια μια χαρά μου ακούγονται ήταν καθαρισμένα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχχχχ μωρε το καημενακι!!!εε για λιγο θα ειναι μωρε μεχρι να το καταλαβει θα εχει τελειωσει!!!

πηρε τοσο πολυ:shock::shock:γιγαντακι θα γινει!!!

λετε ο πριγκηπας αντωνης να καταντησει γιγαντας?

:tongue:

Δηλαδή Μαριούλα μου πόσο ακριβώς είναι τώρα ο πρίγκιπας σου (πόσα κιλά εννοώ);
3700 χαρα μου
Μαριούλα ο πρίγκιπας σου θα πρέπει να είναι τώρα 3800 σωστά; Δηλαδή πάνω κάτω όσο θα γεννηθεί ο δικός μου και της Λιλι:tongue::tongue:
χαρα μου ειχε γεννηθει 2700 εχασε 100 γραμμαρια και πηγε 2600 τωρα πηρε 1100 και ειναι 3700 η παιδιατρος χαζεψε πηρε πολλα ειπε.
Καλημέρα κοριτσάρες. Καλή Σαρακοστή! Από σήμερα μετράμε αντίστροφα και για τα Χριστούγεννα. Και για εμάς οι μέρες κάτω από 20!
καλη σαρακοστη:P
Καλημέρα! Καλή Σαρακοστή να έχουμε και καλά γεννητούρια στα κορίτσια που μετράνε πλέον αντίστροφα!!!

Σήμερα αλλάζω εβδομάδα!

μαργκουλα μου μεχρι να πεις πιπερι θα μετρας και εσυ αντιστροφα;)
Μεταφράστε μου το πρώτο τικεράκι!

Τσέρυ, συγχαρητήρια! Είδες καμία φορά, εκεί που δεν το περιμένουμε έρχονται τα ευχάριστα!!!!

Μαριούλα, μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας, ε; Βρε κορίτσια, το θήλαστρο είναι απαραίτητο; Λένε πως πονάει πάρα πολύ να βγάζεις γάλα με θήλαστρο!!!!

χαρα μου δεν ειναι απαραιτητο,απλα οταν εχεις πολυ γαλα και το μωρο ειναι φαγωμενο πονας πολυ νιωθεις οτι θα σκιστει το στηθος σου και ετσι το βγαζεις με το θηλαστρο και ανακουφηζεσαι;)πονας αλλα οχι πολυ,πιο πολυ ποναω καθε φορα που κανει το μωρο την αρχη για να θηλασει:rolleyes:
Μαριούλα δεν έλαβα πμ με το e-mail σου!!!!
χαρα μου τωρα δες στο εστειλα:P
χαχαχα κι εγώ το έπαθα αυτό και της έστειλα πμ και μετά μου το έστειλε μάλλον το κοριτσάκι μας δεν προλαβαίνει να κοιμηθει πολύ και κάνει λάθη :tongue:
χαχα οντως βρε χαρα μου πως την πατησα ετσι και στις δυο σας? σας ειπα οτι το εστειλα και ξεχασα να σας το στειλω:tongue::tongue::tongue:ιδες η ελειψη υπνου τι κανει?;)
καλημερα κοριτσαρες!!!!λοιπον ειχα παλι μαστορια και ετρεχα με το που ξυπνησα!!!!τωρασ φυγαν και πρεπει σιγα σιγα να κανω το φαγακι μου γιατι νομιζω οτι τελευταια το μωρου μου πειναει περισσοτερο!!!!ηδη πειναω...

λοιπον....το λιλιτακι εχει να εμφανιστει πολλες ωρες και εδω και στο φβ και καθε πρωι στελνει καλημερες!!!!αν δεν δω σημεια μεχρι το απογευμα θα επικοινωνησουμε γιατι οι μερες ειναι διπλα μας!!!!

μαρμινακι τι ωραια...σας εμεινε πολυ λιγος καιρος....η καντυ ειναι ακριβως στην μεση ...για να μην πω οτι ηδη μετραει αντιστροφα....και γω το ιδιο!!!!

μαριουλα μπηκες κοριτσακι!!!!μια χαρα τα καταφερνετε με τον παιδαρο!!!!σημερα θα εχει κ τσιμπηματακι ε???θα κλαιει το μικρουλι αλλα δεν πειραζει, ειναι για καλο...οταν μπορεις μπες να μας πεις πως ειναι...γενικα και ειδικα!!!!αλλα που να βρεις χρονο τωρα εσυ???

πεπσουλα κοριτσαρα???ηρθες εδω πλεον εγκατασταθηκες και εισαι ετοιμη να αρχισεις τις βολτες...εγω θα ειμαι κεντρο την τριτη γιατι εχω γιατρο και ειπα κ την νενα που θα εχει και αυτη γιατρο και θα ειναι με τον αντρα της. παρτε και σεις τα αγορια μαζι με την μαρμιν και κανονιζουμε ενα καφεδακι αν θελετε....μαρμιν θα προλαβεις???

τους πονους αυτους που λες τους ειχε και η μικρη!!!θυμασαι?που ελεγε οτι την τρταβαν τα ραμματα???

καντυ και οσα κοριτσακια μπερδεψα χθες...

πορτοκαλαδα = φαντα, εψα κατι με ανθρακικο

χυμος πορτοκαλι = αμιτα, συσκευασια αγορασμενη

φυσικος χυμος πορτοκαλι = στημμενα φρεσκα πορτοκαλια...γιατι επρεπε να μπορω να συνεννοουμαι με τους πελατες μου, μην ξεχνατε χρονια μπαργουμαν κ σερβιτορα!!!!

επισης να ρωτησω...ο φυσικος χ.πορτοκαλι δεν εχει κομματακια μεσα?κατι μπιλακια>???αυτα δεν θεωρουνται φυτικες ινες??

μαρτζι το μωρακι σου πλεον εχει στο δερμα του ενα λεπτο στρωμα μαλλιου που το προστατευει και λεγεται λαγκουνο.

μαρια ειδες τι ομορφη μαμα εχει η σελιδδα μας???

παλι μαστορεματα τσερρυ μου? καλε εμενα λες ομορφη μαμα???:tongue:στο τελος θα το πιστεψω:cool:

Κορίτσια εδώ είμαι δέν έχουμε γεννητούρια ακόμα απλά πήγα πρωί στο ΙΚΑ (ΕΟΠΠΥ) να μου γράψει ο γιατρός τα φαρμακάκια μου και μετά λόγο λαικής βγήκα στη γύρα με τη μανούλα!!!Ε και μετά έτρεχα να μαγειρέψω αλλά τώρα όλα έτοιμα!!! Εσείς τι κάνετε???marmin καλά λές όσο είναι τώρα της Μαριούλας θα είναι τα δικά μας με το που θα βγούν!!!Πέπσι από χαζομάρα δέν σου έστειλα φωτό θα το τακτοποιήσω άμεσα......cherry μου μπράβο κοριτσάρα που πέρασες!!!Μαριούλα μου το πρώτο εμβόλιο τπυ πρίγκηπα έ???Άμα κλάψει και λίγο δέν πειράζει είπαμε είναι για καλό!!!

χαρα μου δεν εκανε εμβολιο 2 μηνων ειναι το 1ο εμβολιο απλα αιμα του πηραν σημερα για εξετασεις

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα μου εισαι μια κουκλιτσα,μην ακουω βλακειες. ακομα στη δουλεια ειμαι,αντε να περασει η ωρα να παω σπιτακι μου,εχω και καλεσμενους το απογευμα. α ρε καντυ θα τις απολαυσω; νομιζω δεν εδωσα στο μωρακι μου τοσγη χαρα καινξεγνοισα οσο θα επρεπε. πιο πολυ το στεναχωρουσα παρα που το εκανα χαρουμενο.

φιλεναδιτσες μου ολα καλα με τις εξετασεις του πριγκηπα αντωνακη:P αλλα μου το σακατεψαν το μωρακι μου εριξε κλαμα το καημενουλι αλλο πραγμα! το τρυπησαν στο χερι αλλα δεν πετυχαν την φλεβα και με την βελονα μεσα στο χερακι του σκαλιζαν να την πετυχουν αλλα τιποτα μετα το τρυπησαν στο ποδαρακι το καημενουλι μου εσφηγγε το χερι τοσο δυνατα,εκλαιγε και με κοιταγε με ενα παραπονο μεσα στα ματια σα να μου ελεγε γιατι τους αφηνεις να μου το κανουν αυτο? αχ τα μεσα μου εγιναν μαυρα ετσι που το εβλεπα να κλαιει:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαριουλα μου εισαι μια κουκλιτσα,μην ακουω βλακειες. ακομα στη δουλεια ειμαι,αντε να περασει η ωρα να παω σπιτακι μου,εχω και καλεσμενους το απογευμα. α ρε καντυ θα τις απολαυσω; νομιζω δεν εδωσα στο μωρακι μου τοσγη χαρα καινξεγνοισα οσο θα επρεπε. πιο πολυ το στεναχωρουσα παρα που το εκανα χαρουμενο.

γι αυτο ευκαιρια ειναι απο δω και περα που καταλαβαινει πολυ περισσοτερο να του μιλας να του βαζεις μουσικουλα και να απολαυσεις αυτες τις τελευταιες εβδομαδες που ειναι στην κοιλιτσα σου!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ενταξη ο μικρος???πως αντεδρασε στο τσιμπιμα??ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αγγελικακι μου μεχρι ποτε θα δουλευεις?ποτε θα ξεκουραστεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν γι αυτο γκρινιαζω....γιατι θελαν και πλυσιμο και τοσα που ειναι θα τα μοιρασω κιολας γιατι δεν προκειται να τα φαμε ολα αυτα...ειναι 2 ταπερ και μεις τρωμε ενα την εβδομαδα!!!!

ειδατε την σταρ ελλας???θεσσαλονικια αλλα δεν μ'αρεσε...νομιζω ειχε και πιο ωραια κοριτσια....μονο η μισ γιανγκ ηταν καλουλα!!!

μαρακι φυσικα εσενα εννοω!!!!τοσο μετα ειναι το πρωτο εμβολιο???πωπω δεν επρεπε να επιτρεψεις τοσο κοσμο σπιτι σου...ειναι πολυ 2 μηνων!!!!εδω το σκυλι μου ο γιατρος μου ειχε πει να το παω κοντα σε αλλα σκυλια μετα το πρωτο εμβολιο και ειναι εμβολιασμενα τα αλλα!!!!ειδατε συσχετισμους που κανω????

κοριτσακια μολις τελειωσα και σημερα εχω να προετοιμασω καιτ ο μαθημα....ουφ!!!πολυ τρεξιμο απο το πρωι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αστα Μαριούλα αν είναι άσχετη καλύτερα να μένει μακριά από μωρά για να μπορέσεις να κάνεις αιμοληψία σε τόοοοοοσοοοοοοο μικρό βρεφάκι θα πρέπει να πιάνεις πουλιά στον αέρα και όχι να ψάχνεις να βρεις την φλέβα με γεώτρηση:confused::evil: εεεεεεε μα καλά λέω η γυναίκα. Τέλος πάντων Μαριούλα μου τέλος καλό όλα καλά σημασία έχει ότι είναι καλές οι εξετάσεις του και αυτό ούτε που θα το θυμάται.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ εμάς μας αρέσουν πολύ τα ραδίκια να σκεφτείς είναι το μόνο ζαρζαβατικό που μπορώ να φάω σκέτα τελείως αλλά εμένα μου τα δίνει έτοιμα η μανούλα μου :P

Κορίτσια κουνιέται τόσο πολύ το μωρό που είναι σα να γίνεται σεισμός:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...