Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

τι κανετε? Πως είναι οι εγκυουλες? Αντε κοριτσια πλησιαζετε να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια.

Εμενα δεν μου στελνετε φωτογραφιες.

Εχετε χρονο για κανα καφες οι Θεσσαλονικιες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!

καλη Σαρακοστη!!!θα νηστεψει καμια??

ΠΕΠΣΑΚΙ ΜΟΥ εγω εστειλα στα κοριτσια που δεν εχουν φεις για να δουν τι εχουν χασει τοσο καιρο:cool::cool:ψωναρα!!!!!!!!αλλα σου εχω στειλει κι εσενα μια φωτο στο φεις οταν μπεις θα την δεις!!!προσοχη μην τρομαξεις:shock::shock:

ΜΑΡΤΖΙ πως νιωθεις??το εχεις συνηδητοποιησει η οχι ακομα???

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εεεεεεερχεται!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κορτισια!!!τι κανετε?

Καντυ μου περαστικα και υπομονη!ολα για τα μωρακια :D οταν τα παρεις αγκαλιτσα θα τα εχεις ξεχασει ολα!!!

s-maria εισαι πολυ γλυκουλα και μικρουλα!!!!! Αντε φερε μας μια θετική χοριακη για να ξαναζωντανεψει λιγο το θεμα μας!!!!
σε ευχαριστω Νενα μου!και εσυ κουκλα εισαι!!!
184835_450771694959354_1322694540_n.jpg

καλο βραδυ φιλεναδες μου απο εμενα και τον πριγκηπα μου!!!

Μαριουλα ειστε κουκλια και οι 2!!!!
Επίσης μου είπαν πως έχω πητ 5/12 που σημαίνει ότι 5/11 μπήκα στο μήνα μου και να περιμένω τοκετό. Μου εξήγησε και τι να κάνω αναλόγως τι θα δω δηλαδή μου είπε τους τρεις τρόπους έναρξης του τοκετού και μου έκλεισε ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 21 του μήνα. Της είπα επίσης και αυτό που μου είπε ο οφθαλμίατρος ότι δηλαδή μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά εκτός και αν έστω και προς το τέλος δω λάμψεις οπότε κάνω καισαρική και μου είπε πως μπορώ ακόμα και στην αίθουσα τοκετού όταν θα είμαι να το πω οπότε είμαστε μια χαρά
κοντευεις.....!!!! :D :D
κοριτσαρες σας διαβασα στα γρηγορα και παω να φαω τα σιδηρικα μου!!!!!

ππππππππππππππππΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τα 2 χαρτια!!!αυτο και αν ειναι θαυμα την μεγαλοχαρης!!!!η φιλη μου (νενα ξερεις εσυ!!!!) δυστυχως περασε μονο το ενα και λιγο την στεναχωρεθηκα γιατι ταλαιπωρηθηκαμε και προσπαθησαμε πολυ γι αυτο το σεμιναριο....τουλαχιστον ειναι μικρουλα οποτε ακομα την περνει...

συγχαρητηρια!!!!!!!!

Εγω για το ονομα ψηφιζω ''το τυχερο παρεακι'' !!!

Πεπσι ευχομαι τωρα που εγκατασταθηκατε κανονικα να σας προλαβει ενα μωρακι!!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

Διαφημίσεις

Πεπσούλα αυτό που σου είπε η Κάντυ ισχύει δεν έχω φεις και στείλαμε φωτο με μαιλ εσύ βέβαια με έχεις δει και σε έχω δει αλλά αν θες στείλε μου το μαιλ σου να σου στείλω καμία φωτο με το δωματιάκι - γωνίτσα του μπέμπη κ με τον αντρούλη μου.

Εγώ από βδομάδα μπορώ για καφεδάκι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κοριτσαρες!!!!λοιπον ειχα παλι μαστορια και ετρεχα με το που ξυπνησα!!!!τωρασ φυγαν και πρεπει σιγα σιγα να κανω το φαγακι μου γιατι νομιζω οτι τελευταια το μωρου μου πειναει περισσοτερο!!!!ηδη πειναω...

λοιπον....το λιλιτακι εχει να εμφανιστει πολλες ωρες και εδω και στο φβ και καθε πρωι στελνει καλημερες!!!!αν δεν δω σημεια μεχρι το απογευμα θα επικοινωνησουμε γιατι οι μερες ειναι διπλα μας!!!!

μαρμινακι τι ωραια...σας εμεινε πολυ λιγος καιρος....η καντυ ειναι ακριβως στην μεση ...για να μην πω οτι ηδη μετραει αντιστροφα....και γω το ιδιο!!!!

μαριουλα μπηκες κοριτσακι!!!!μια χαρα τα καταφερνετε με τον παιδαρο!!!!σημερα θα εχει κ τσιμπηματακι ε???θα κλαιει το μικρουλι αλλα δεν πειραζει, ειναι για καλο...οταν μπορεις μπες να μας πεις πως ειναι...γενικα και ειδικα!!!!αλλα που να βρεις χρονο τωρα εσυ???

πεπσουλα κοριτσαρα???ηρθες εδω πλεον εγκατασταθηκες και εισαι ετοιμη να αρχισεις τις βολτες...εγω θα ειμαι κεντρο την τριτη γιατι εχω γιατρο και ειπα κ την νενα που θα εχει και αυτη γιατρο και θα ειναι με τον αντρα της. παρτε και σεις τα αγορια μαζι με την μαρμιν και κανονιζουμε ενα καφεδακι αν θελετε....μαρμιν θα προλαβεις???

τους πονους αυτους που λες τους ειχε και η μικρη!!!θυμασαι?που ελεγε οτι την τρταβαν τα ραμματα???

καντυ και οσα κοριτσακια μπερδεψα χθες...

πορτοκαλαδα = φαντα, εψα κατι με ανθρακικο

χυμος πορτοκαλι = αμιτα, συσκευασια αγορασμενη

φυσικος χυμος πορτοκαλι = στημμενα φρεσκα πορτοκαλια...γιατι επρεπε να μπορω να συνεννοουμαι με τους πελατες μου, μην ξεχνατε χρονια μπαργουμαν κ σερβιτορα!!!!

επισης να ρωτησω...ο φυσικος χ.πορτοκαλι δεν εχει κομματακια μεσα?κατι μπιλακια>???αυτα δεν θεωρουνται φυτικες ινες??

μαρτζι το μωρακι σου πλεον εχει στο δερμα του ενα λεπτο στρωμα μαλλιου που το προστατευει και λεγεται λαγκουνο.

μαρια ειδες τι ομορφη μαμα εχει η σελιδδα μας???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερυ καλημερα και απο μενα. Εγω σημερα βρηκα υπολογιστη ελευθερο στην δουλεια και μπαινω. Εγω προς το παρον για Τριτη ειμαι ελευθερη και αρα μπορω. Αν κανονισετε κατι ωρα και που απλα στειλτε μηνυμα.

Και γω μάλλον μπορώ για Τρίτη έσύ απ' ότι θυμάμαι έχεις στις 8 και η Νένα στις 5:30; Κέντρο δεν είναι και η Νένα; Άρα θα προλάβουμε.

Για το Λιλιτάκι έχεις δίκιο λες να έχουμε γεννητούρια; Να τις στείλουμε κανένα μνμ ή να περιμένουμε ως το απόγευμα που είπες; Έβαλες τώρα το φυτίλι άντε να αντέξω εγώ:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και γω :rolleyes::rolleyes: μπορώ για Τρίτη έσύ απ' ότι θυμάμαι έχεις στις 8 και η Νένα στις 5:30; Κέντρο δεν είναι και η Νένα; Άρα θα προλάβουμε.

Για το Λιλιτάκι έχεις δίκιο λες να έχουμε γεννητούρια; Να τις στείλουμε κανένα μνμ ή να περιμένουμε ως το απόγευμα που είπες; Έβαλες τώρα το φυτίλι άντε να αντέξω εγώ:rolleyes:

θα δείξει κοριτσάκι:rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλα μαρμιν απο μνημη σκιζεις!!!!και οντως η νενα ειπε οτι θα ξεμπερδεψει κατα τις 5.30 - 6!!!!οποτε το καφεδακι εκει στο ενδιαμεσο...ξαναμιλαμε οταν ερθει η ωρα για πιο σιγουρα!!!

η λιλικα μας ε???για να ξαναδω φβ.......κοριτσια τιποτα....εγω λεω να περιμενουμε ως το απογευμα γιατι και να γεννησε αποκλειεται να μπορει να μιλησει τωρα...

ε τι λετε????παω να μαγειρεψω στο μεταξυ και θα τα πουμε σε λιγακι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα και απο μενα,ειμαι στη δουλεια αλλα εχει ησυχια σημερα και ετσι μπαινω και σας διαβαζω. τι κανετε; λετε να εχουμε γεννητουρια; καλα και μονο στην ιδεα εβαλα τα κλαματα. αντε να δω τι θα κανω οταν θα ρθει η σερα μου. φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...