Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πολλά μπράβο στον πρίγκιπα σου Μαριούλα μου το τρώει όλο το φαγάκι του και καλά αποτελέσματα για αύριο. Θα το τσιμπήσουν το καημενούλι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά μπράβο στον πρίγκιπα σου Μαριούλα μου το τρώει όλο το φαγάκι του και καλά αποτελέσματα για αύριο. Θα το τσιμπήσουν το καημενούλι

ναι στο ποδαρακι:( αλλα τι να κανουμε?πρεπει να γινει θα κλαιει:(δεν θελω να κλαιει:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι στο ποδαρακι:( αλλα τι να κανουμε?πρεπει να γινει θα κλαιει:(δεν θελω να κλαιει:(

αχχχχ μωρε το καημενακι!!!εε για λιγο θα ειναι μωρε μεχρι να το καταλαβει θα εχει τελειωσει!!!

πηρε τοσο πολυ:shock::shock:γιγαντακι θα γινει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ax βρε Κάντυ μου τι τραβάς κι εσύ πως να μην κλαις. Κι εγώ ξυπνάω τις νύχτες και πονάω και για να αλλάξω πλευρό δυνοπαθώ αφού καμιά φορά θέλω να πάω τουαλέτα και το σκέφτομαι. Τώρα τελευταία εκτός από χεροπόδαρα πονάω πολύ και ανάμεσα στα πόδια στο πουλ@κι μου δηλαδή:( αλλά όπως λέει και η Μαριούλα υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα πάρεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου:P

και σκεψου οτι εγω ειμαι μονο στην 20η εβδομαδα:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή Σαρακοστή να έχουμε και καλά γεννητούρια στα κορίτσια που μετράνε πλέον αντίστροφα!!!

Σήμερα αλλάζω εβδομάδα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μεταφράστε μου το πρώτο τικεράκι!

Τσέρυ, συγχαρητήρια! Είδες καμία φορά, εκεί που δεν το περιμένουμε έρχονται τα ευχάριστα!!!!

Μαριούλα, μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας, ε; Βρε κορίτσια, το θήλαστρο είναι απαραίτητο; Λένε πως πονάει πάρα πολύ να βγάζεις γάλα με θήλαστρο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαριούλα δεν έλαβα πμ με το e-mail σου!!!!

χαχαχα κι εγώ το έπαθα αυτό και της έστειλα πμ και μετά μου το έστειλε μάλλον το κοριτσάκι μας δεν προλαβαίνει να κοιμηθει πολύ και κάνει λάθη :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...