Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερρούλα συγχαρητήρια!!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα το πάρεις αλλά τώρα θα είσαι ήρεμη που το είδες!

Νενούλα καλά να περάσεις θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμινακι δεν το περιμενα η αληθεια ειναι!!!το ενα χαρτι το περιμενα με high pass και στο αλλο να κοπω και τελικα τα περασα και τα 2 με low pass!!!!προβληματιστηκα λιγο αρχικα γιατι νομιζα οτι εγραψα πολυ καλυτερα αλλα μετα σκεφτηκα οτι καλυτερα ετσι τα αποτελεσματα να τελειωνω και ας ειναι χαμηλος ο βαθμος!!!!αλλωστε δεν φαινεται και πουθενα...η καθηγητρια που μας προετοιμαζε, την οποια την διωξαν τελευταια στιγμη και μεις μειναμε ξεκρεμαστοι δεν το περιμενε με τιποτα για καμια απο μας γιατι ηταν πολυ δυσκολο γενικα και σκεψου οτι εμας δεν μας διορθωσαν εργασιες για να διαβασουμε...πηγαμε ετσι!!!γι αυτο κιολας στο εξωδικο που τους ειχαμε στειλει τους ειχαμε πει οτι σε περιπτωση που δεν περασουμε θα πληρωσουν αυτοι το ποσο που απαιτειται για τις εξετασεις και το δεχτηκαν κατευθειαν!!!!ευτυχως ξεμπερδεψα με αυτο να μην το εχω στο μυαλο μου γιατι ηδη λιγο αγχωνομαι που ειπα θα διαβαζω και εκατσα μονο μια μερα και ασχοληθηκα ολον αυτον τον καιρο...αλλα ρε κοριτσια θελω να χαρω την εγκυμοσυνη με ηρεμια, χωρις αγχος και να μην εχω να σκεφτομαι τιποτε αλλο!!!!αφου να σας πω την αληθεια...και το ιδιαιτερο να μην ειχα δεν θα με πειραζε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Νένα, να τα εκατοστίσεις! Να είσαι γερή και δυνατή.....Να έρεθι με το καλό το μωράκι σας και να είστε πολύ ευτυχισμένοι! Τελικά τι έγινε με τον σύζυγο; Μιλήσατε καθόλου για το τι θα κανετε σήμερα;

μαριούλα μου, τι ωραίο μωρό! Τι γλύκας είναι αυτός!!!! Κι εσύ είσαι τόσο μικρούλα!!!! Το έχω ξαναπεί....Αν ήμασταν σε παλιότερες εποχές που γεννούσαν τα κορίτσια στα 16 τους θα είχα κόρη στην ηλικία σου; Κορίτσια, έχω συμμαθητριες που παντεύτηκαν μικρές κι έχουν τώρα 19 χρονών παιδιά!!!!Με φαντάζεστε με τόσο μεγάλο παιδί;

ευχαριστω μαργκι μου σου εστειλα και το μειλ μου:P
Καλημερα και απο μενα,εχω να σας διαβασψ απο την κυριακη. το σαββατο επαθα λουπαγκο ,ημουν 6 ωρες ακινητη,ευτυχως το βραδυ ημουν καλυτερα και ετσι εγινε και η γιορτη και δεν πηγαν οι κοποι μου χαμενοι. αλλα απο την κυρικαη και μετα οι μετακινησεις μου ειναι δυσκολες. ισα ισα στη δουλεια πηγαινα,γιατι δεν μπορουσα να κανω αλλιως. σημερα ειμαι σπιτι. κανω σιγα σιγα κατι δουλιτσες γιατι και αυριο περιμενω κοσμο και ειπα τωρα να κεκουρσατω και να σας διαβασω.

νενα μου χρορνια σου πολλα,οτι επιθυμεις,να τα εκατοστησεις και του χρονου να σβησεις τα κερακια μαζι με το μωρακι σου. μεσα απο την καρδια μου,σου ευχομαι οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα.

αγγελικακι μου περαστικουλια σου!

μαριουλα κουκλακι ο παιδαρρος και φτυστος η μαμα του. μαρτζι αν εκανε ςφεις το θελβ και γω,στειλε μου σ επμ την διεθυνση. ασε καντυ σε καταλαβαινω απο λυτα με το πονο της μεσης,πραγματικα εωχ πεθανει αυτες τις μερες. εμενα μαρεσουν και τα 2 ονοματα,οταν αποφασισετε να το αλλαξετε να μου το στειλετε σε μυνημα γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασσει η μεση,μη σας χασω ξαφνικα.
ευχαριστω πολυ χαρα μου με το καλο να μας βαλεις κ εσυ φωτο με το μωρακι σου!
ΛΙΛΙ ειστε ομορφοσογο!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ τι να πω βρε κοριτσι μου??????σε καταλαβαινω...κι εγω τις ιδιες μ@#λ$@κιες θα εκανα αλλα να που τα πληρωνουμε μετα!!!!αλλα να σας πω και το αλλο..στο κρεβατι δεν μπορω να κατσω ποναω πολυ περισσοτερο ενω ορθια κανοντας δουλειες δεν το καταλαβαινω τοσο:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ come back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για πες πως περνατε???????μεγαλωνεται????συνηθιστηκατε??????ειναι ησυχος???θηλαζεις αποκλειστηκα?????αντε καλε λεγε με το ζορι θα στα βγαζουμε!!!

βασιλισα μου ειμαι μια χαρα κ εγω και το μωρακι:P το μωρακι μεγαλωσε πηγαμε σημερα στην παιδιατρο:Pειναι πολυ υσηχος κλαιει μονο για φαγητο, θηλαζω ολη την ημερα απλα την νυχτα ξυπναει 4 φορες απο τις 4 τις 2 του δινω μπιμπερο θελω να το ξερει και το μπιμπερο για να μπορω να τον αφησω στην μανα μου αν καπου θελω να παω,εσυ τι κανεις χαρα μου εισαι καλα?
Κοριτσακια γεια σας και απο μενα

τι κανετε? Μου λειψατε!!!!! Σας εχω συνεχεια στο μυαλο. Δεν γεννησε καμια ε? Εγω ολα καλα. Τακτοποιηθηκα σπιτι εκανα και την μετακομιση ολα καλα. Ιντερνετ σπιτι θα εχω απο τον αλλο μηνα.

πεπσουλα κ εσυ μας ελειψες!
Αχ Λιλιτάκι τι μου κάνεις τώρα; Πού θα βρω κι εγώ τέτοια στολή;
κ εγω θελω τετοια στολη ψαχνω κ στο ιντερνετ αλλα μπα τιποτα μαλλον θα παρω υφασμα και θα μου ραψουν:rolleyes:
αχχχ ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου τι κουραγιο μου εδωσες τωρα!!!στην 30η εβδομαδα θα ειμαι με μια τεραστια κοιλια θα ποναω και θα φαινομαι και στην ιδια ηλικια με την μανα μου:(:(το φανταζεστε???
χαχα ελα καλε γιατι να μοιαζεις στην ηλικια της μανας σου?:tongue::tongue::tongue:
κοριτσαρες σας διαβασα στα γρηγορα και παω να φαω τα σιδηρικα μου!!!!!

ππππππππππππππππΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τα 2 χαρτια!!!αυτο και αν ειναι θαυμα την μεγαλοχαρης!!!!η φιλη μου (νενα ξερεις εσυ!!!!) δυστυχως περασε μονο το ενα και λιγο την στεναχωρεθηκα γιατι ταλαιπωρηθηκαμε και προσπαθησαμε πολυ γι αυτο το σεμιναριο....τουλαχιστον ειναι μικρουλα οποτε ακομα την περνει...

τελειαααααααααααααααα συγχαρητηρια τσερρυ μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

πωπω ΜΑΡΙΟΥΛΑ τελεια!!!!θελω κι εγω να γεννησω!!!!αχχχ πως θα περασει ο καιρος????

ναι καλα κανεις με το μπιμπερο...βγαζεις με θηλαστρο τη νυχτα και του δινεις???ποιο θηλαστρο εχεις???

εγω χαρα μου οσο παω και ειμαι για την αποσυρση ποναει η μεση μου το ποδι μου....με εχει πιασει το αριστερο μου χερι (συνδρομο καρπιαιου σωληνα)και νιωθω το στομαχι μου σαν να εχει συνεχεια πετρες!!!!πως με βρισκεις????

και μιας και ειπα για το στομαχι...μου εφερε μια γνωστη σημερα μια τεραστια σακουλα μανταρινια...τρωω 4 και το 4ο με το ζορι νιωθω πως θα μου βγουνε απο την μυτη και να πω οτι ηταν και μεγαλα....μια σταλια ηταν το καθενα...και ποναει τοσο μα τοσο πολυ το στομαχι μου:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου σήμερα στο Ιπποκρατειο που είμασταν μέσα με τη διδυμομανούλα εγώ στη μία γιατρό εκείνη στην άλλη πήρε το αυτί μου κι αυτή να λέει ότι της πονούσε το ένα και το άλλο και μάλιστα σε κάποια στιγμή είπε στη γιατρό όχι το αριστερό το δεξί μου πόδι πονάει το μόνο που δεν έχει πρόβλημα πάνω μου είναι το αριστερό πόδι. Εσύ πάλι κάνεις ένα σωρό δουλειές ρίξε λίγο τους τόνους και να σκέφτεσαι ότι σύντομα θα έχεις δυο κουκλάκια στην αγκαλιά σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ μου σήμερα στο Ιπποκρατειο που είμασταν μέσα με τη διδυμομανούλα εγώ στη μία γιατρό εκείνη στην άλλη πήρε το αυτί μου κι αυτή να λέει ότι της πονούσε το ένα και το άλλο και μάλιστα σε κάποια στιγμή είπε στη γιατρό όχι το αριστερό το δεξί μου πόδι πονάει το μόνο που δεν έχει πρόβλημα πάνω μου είναι το αριστερό πόδι. Εσύ πάλι κάνεις ένα σωρό δουλειές ρίξε λίγο τους τόνους και να σκέφτεσαι ότι σύντομα θα έχεις δυο κουκλάκια στην αγκαλιά σου.

κι εμενα το δεξι ποδι και το αριστερο χερι:rolleyes:ετσι για να μην εχει παραπονο καμια πλευρα!!!καλα δεν συζητω για το κρεβατι!!!εχθες το βραδυ ημουν γυρισμενη απο δεξια και λεω του αντρα μου ξυσε μου την πλατη γυρνα μου λεει......αμμμ μια κουβεντα ειναι εχω και ποσα μαξιλαρια να μεταφερω μαζι με μενα.....αφου γυρησα μου λεει ''φανταζομαι πως δεν θα ξαναγυρισεις απο δω''και το ειπε με τετοιο υφος που εβαλα τα γελια και εκλαιγα απο τα γελια δεν μπορουσα να σταματησω και αυτος επειδη με εβλεπε με δακρυα να μου λεει τι επαθες δεν το ειπα για να σε στεναχωρησω ελα θα σε βοηθησω εγω να ξαναγυρησεις!!!!αλλα ειλικρινα δεν ξερω γιατι γελουσα...απο αναισθησια,επειδη μου φανηκε αστειο,επειδη εχω αρχησει να καταλαβαινω οτι δυσκολευουν τα πραγματα,τι με περιμενει ακομα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

πωπω ΜΑΡΙΟΥΛΑ τελεια!!!!θελω κι εγω να γεννησω!!!!αχχχ πως θα περασει ο καιρος????

ναι καλα κανεις με το μπιμπερο...βγαζεις με θηλαστρο τη νυχτα και του δινεις???ποιο θηλαστρο εχεις???

εγω χαρα μου οσο παω και ειμαι για την αποσυρση ποναει η μεση μου το ποδι μου....με εχει πιασει το αριστερο μου χερι (συνδρομο καρπιαιου σωληνα)και νιωθω το στομαχι μου σαν να εχει συνεχεια πετρες!!!!πως με βρισκεις????

και μιας και ειπα για το στομαχι...μου εφερε μια γνωστη σημερα μια τεραστια σακουλα μανταρινια...τρωω 4 και το 4ο με το ζορι νιωθω πως θα μου βγουνε απο την μυτη και να πω οτι ηταν και μεγαλα....μια σταλια ηταν το καθενα...και ποναει τοσο μα τοσο πολυ το στομαχι μου:evil::evil::evil:

περαστικα καντουλα μου για το στομαχι και ολα τα υπολοιπα!!!θα περασει ο καιρος και για εσενα:P μερικες φορες βγαζω με το θηλαστρο αλλα οταν δεν εχω χρονο του δινω γαλα σε σκονη, το θηλαστρομουειναι της τσικο ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχειμεγαλο χορο με 3-4 ρουφηγματα εχει γεμισει με γαλα πρεπει να τα αδειασω και ξανα παλι:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

α δεν σας ειπα πηγαμε στην παιδιατρο σημερα:P πηραμε 3,5 ποντους υψος και κανονικα στον ενα μηνα θα επρεπε να παρει το μωρακι 750 γραμμαρια κ μαντεψτε ο πριγκηπας μου πηρε 1.100 γραμμαρια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ax βρε Κάντυ μου τι τραβάς κι εσύ πως να μην κλαις. Κι εγώ ξυπνάω τις νύχτες και πονάω και για να αλλάξω πλευρό δυνοπαθώ αφού καμιά φορά θέλω να πάω τουαλέτα και το σκέφτομαι. Τώρα τελευταία εκτός από χεροπόδαρα πονάω πολύ και ανάμεσα στα πόδια στο πουλ@κι μου δηλαδή:( αλλά όπως λέει και η Μαριούλα υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα πάρεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...