Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να σας ρωτησω κατι??δηλωνετε σημετοχη και την προηγουμενη μερα σας στελνουν μηνυμα για την ωρα του σεμιναριου μετα εσεις τι κανετε??σας ξαναστελνουν την ωρα του σεμιναριου το λινκ για να μπειτε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας ρωτησω κατι??δηλωνετε σημετοχη και την προηγουμενη μερα σας στελνουν μηνυμα για την ωρα του σεμιναριου μετα εσεις τι κανετε??σας ξαναστελνουν την ωρα του σεμιναριου το λινκ για να μπειτε??

Ναι καπως ετσι ηταν αλλα δεν το θυμαμαι πολυ καλα!!!

Καντυ αυριο θα παω στον ομοιοπαθητικο μου και ξερεις γιατι, γιατι καθε βραδυ τυρανιεμαι με πονο και μουδιασμα στα χερια!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ναι καπως ετσι ηταν αλλα δεν το θυμαμαι πολυ καλα!!!

Καντυ αυριο θα παω στον ομοιοπαθητικο μου και ξερεις γιατι, γιατι καθε βραδυ τυρανιεμαι με πονο και μουδιασμα στα χερια!!!!!

κι εμενα μουδιαζουν αλλα η μεση ειναι χειροτερο οποτε δεν τους δινω σημασια:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι κάντυ μου έτσι είναι την προηγούμενη μέρα σου στέλνουν μνμ για υπενθύμιση και έχει και το λινκ που πρέπει να ακολουθήσεις για να το παρακολουθήσεις.

Μόλις σιδέρωσα και πονάει η μεσούλα μου αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι στον ένατο ενώ η διδυμομανούλα άρχισε νωρίς τα βάσανα.

Δε σας είπα σήμερα που πήγα στο Ιπποκράτειο και άκουσα την καρδούλα του μωρού μου ήταν στην αναμονή μια κοπέλα με κοιλιά σαν τη δική μου ίσως και μεγαλύτερη και σκέφτηκα πως ήταν στο μήνα της αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο ψηλά ήταν μάλιστα έδειχνε να πονάει και λέω να δεις αυτή θα γεννήσει σύντομα. Όταν μπηκε για εξέταση ρώτησα τη συνοδό της αν είναι στο μήνα της και μου είπε πως είναι στην 30η εβδομάδα αλλά περιμένει δίδυμα αγοράκια σε ξεχωριστούς σάκους. Εν τω μεταξύ όταν τις είδα νόμιζα πως είναι αδελφές ή συνυφάδες ή κάτι τέτοιο αλλά μετά νομίζω πως άκουσα που τη φώναζε μαμά:shock::shock::shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι κάντυ μου έτσι είναι την προηγούμενη μέρα σου στέλνουν μνμ για υπενθύμιση και έχει και το λινκ που πρέπει να ακολουθήσεις για να το παρακολουθήσεις.

Μόλις σιδέρωσα και πονάει η μεσούλα μου αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι στον ένατο ενώ η διδυμομανούλα άρχισε νωρίς τα βάσανα.

Δε σας είπα σήμερα που πήγα στο Ιπποκράτειο και άκουσα την καρδούλα του μωρού μου ήταν στην αναμονή μια κοπέλα με κοιλιά σαν τη δική μου ίσως και μεγαλύτερη και σκέφτηκα πως ήταν στο μήνα της αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο ψηλά ήταν μάλιστα έδειχνε να πονάει και λέω να δεις αυτή θα γεννήσει σύντομα. Όταν μπηκε για εξέταση ρώτησα τη συνοδό της αν είναι στο μήνα της και μου είπε πως είναι στην 30η εβδομάδα αλλά περιμένει δίδυμα αγοράκια σε ξεχωριστούς σάκους. Εν τω μεταξύ όταν τις είδα νόμιζα πως είναι αδελφές ή συνυφάδες ή κάτι τέτοιο αλλά μετά νομίζω πως άκουσα που τη φώναζε μαμά:shock::shock::shock::shock:

αχχχ ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου τι κουραγιο μου εδωσες τωρα!!!στην 30η εβδομαδα θα ειμαι με μια τεραστια κοιλια θα ποναω και θα φαινομαι και στην ιδια ηλικια με την μανα μου:(:(το φανταζεστε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης μου είπαν πως έχω πητ 5/12 που σημαίνει ότι 5/11 μπήκα στο μήνα μου και να περιμένω τοκετό. Μου εξήγησε και τι να κάνω αναλόγως τι θα δω δηλαδή μου είπε τους τρεις τρόπους έναρξης του τοκετού και μου έκλεισε ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 21 του μήνα. Της είπα επίσης και αυτό που μου είπε ο οφθαλμίατρος ότι δηλαδή μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά εκτός και αν έστω και προς το τέλος δω λάμψεις οπότε κάνω καισαρική και μου είπε πως μπορώ ακόμα και στην αίθουσα τοκετού όταν θα είμαι να το πω οπότε είμαστε μια χαρά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχχχ ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου τι κουραγιο μου εδωσες τωρα!!!στην 30η εβδομαδα θα ειμαι με μια τεραστια κοιλια θα ποναω και θα φαινομαι και στην ιδια ηλικια με την μανα μου:(:(το φανταζεστε???

χαχαχα με έκανες και γέλασα εγώ για καλό το είπα βρε η κοπέλα μια χαρά έδειχνε η άλλη έδειχνε νεότατη έπειτα μπορεί αν συναίβει αυτο που είπαν τα κορίτσια δηλαδή να την έκανε πολύ μικρή εγώ έχω δύο συναδέλφισσες που γέννησαν στα 17 τους και τώρα η μία έχει κόρη παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια και είναι 42 χρονών τώρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα με έκανες και γέλασα εγώ για καλό το είπα βρε η κοπέλα μια χαρά έδειχνε η άλλη έδειχνε νεότατη έπειτα μπορεί αν συναίβει αυτο που είπαν τα κορίτσια δηλαδή να την έκανε πολύ μικρή εγώ έχω δύο συναδέλφισσες που γέννησαν στα 17 τους και τώρα η μία έχει κόρη παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια και είναι 42 χρονών τώρα

να σου πω το μονο παρηγορο ηταν αυτο γιατι η μαμα μου ειναι νεοτατη 51 χρονων πιο αδυνατη απο εμενα και γενικα οποιος δεν μας ξερει δεν πιστευει πως ειναι μαμα μου;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

βγαινω μια βολτα με την φιλη μου και τον αρραβωνιαστικο της και το καμαρι μου υποσχεθηκε να ερθει κατα της 1030. Φιλακια μαλλον δεν θα προλαβω να σας γραψω ολη μερα αυριο, οταν θα ερθω αργα το βραδυ πίσω θα τα πουμε. Φιλακια

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσαρες σας διαβασα στα γρηγορα και παω να φαω τα σιδηρικα μου!!!!!

ππππππππππππππππΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τα 2 χαρτια!!!αυτο και αν ειναι θαυμα την μεγαλοχαρης!!!!η φιλη μου (νενα ξερεις εσυ!!!!) δυστυχως περασε μονο το ενα και λιγο την στεναχωρεθηκα γιατι ταλαιπωρηθηκαμε και προσπαθησαμε πολυ γι αυτο το σεμιναριο....τουλαχιστον ειναι μικρουλα οποτε ακομα την περνει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...