Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Λιλιτάκι τι μου κάνεις τώρα; Πού θα βρω κι εγώ τέτοια στολή;

μηπως θα ειναι πολυ μωρουλια για τετοια στολη???παρε το σκουφακι μονο και ενα κοκκινο φορμακια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ Λιλιτάκι τι μου κάνεις τώρα; Πού θα βρω κι εγώ τέτοια στολή;

Εγώ δέν βρήκα και πήρα το σκουφάκι μόνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μου είπαν ότι έχει στα mothercare αλλά είναι ακριβούτσικες στα 40? παίζουν αλλά δέν ξέρω άν έχει για τόσο μωρούλια σάν τα δικά μας marmin!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ μικρούλια απλά περίμενα ότι κάτι θα έφαιρνε το τζάμπο και αναλόγως θα έπρατα τώρα δεν ξέρω μάλλον πρέπει να πάρω αύριο πρωί ένα τηλ να τους ρωτήσω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αυτό με το πουλάκι πολύ μου άρεσε! Εγώ δεν το ήξερα καν γιατί δε βλέπω αρβύλα αλλά βρήκα και αυτό με το Βενιζέλο και όταν τελειώσουν οι ειδήσεις θα το βάλω να το δούμε με τον αντρούλη μου.

40? εννοείται ότι δε θέλω να δώσω για στολή αν φέρουν τα τζάμπο πριν γεννήσω θα πάρω από εκεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Eυχαριστω και παλι για τις ευχες σας!!!!

Κοριτσακια μου εμενα στο νοσοκομειο που μου εγραψε το σιδηρο η γιατρος μου εδωσε ενα χαρτι με οδηγειες που λεει να παιρνω το σιδηρο μια ωρα πριν ή μια ωρα μετα το φαγητο με νερο ή με φυσικο χυμο πορτοκαλι. Εγω το παερνω ποτε με νερο πότε με πορτοκαλι.

Σχετικα με τις κρεμες για την κοιλιτσα και εμενα η εμπειρια μου λεει οτι εινια καθαρα θεμα δερματος. Εξαρτάται αρκετα απο την αποτομη αυξηση βαρους, ομως υπαρχουν περιπτωσεις σε γιναικες που βαζουν λιγα λικα και παλι σκιζονται. Νομιζω οτι και η Μαριγουλα μας ειχε πει οτι ή σε αυτη ή στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ακομη και με λιγα κιλα που ειχε βαλει γεμισε ραγαδες. Εγω παλι για να μην σκοτιζομαι και πολυ βαζω παιδικο λαδακι μετα το μπανιο. Το μωρο δεν προκειται να το ενοχλησει τωρα γιατι θα βαζει απο το ιδιο μολις γεννηθει:tongue:!!!!!!

Οσο αφορα την προσοχή των τροφιμων κι εγω προσεχω αλλα εχω κανει και τις παρασπονδιες μου και αλαντικο εχω φαει και αυγο οχι απολυτα στεγνο εχω φαει απλα οχι συχνα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αυτό με το πουλάκι πολύ μου άρεσε! Εγώ δεν το ήξερα καν γιατί δε βλέπω αρβύλα αλλά βρήκα και αυτό με το Βενιζέλο και όταν τελειώσουν οι ειδήσεις θα το βάλω να το δούμε με τον αντρούλη μου.

40? εννοείται ότι δε θέλω να δώσω για στολή αν φέρουν τα τζάμπο πριν γεννήσω θα πάρω από εκεί

Και εγώ το τζάμπο περιμένω.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Όντως στο δέρμα είναι εγώ δεν έβαζα τίποτα και δεν έχω και τίποτα. Ξεκίνησα κάποια στιγμή με αμυγδαλέλαιο αλλά όχι κάθε μέρα το ξεχνούσα κ πιο πολύ το βάζω όταν με φαγουρίζει η κοιλιά. Βέβαια από ένα σημείο και έπειτα έβαζα σχετικά συχνά γιατί με φαγούριζε. Και τώρα τελευταία έχω φαγουρίτσα και βάζω.

Η νουτρίτσια θα κάνει και σεμινάριο ανώδυνου τοκετού αν ενδιαφέρεστε

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx#.UKPRYYbdupA

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

7. margi ''το τυχερό παρεάκι''

σας παρακαλω συμπληρωστε απο οι υπολοιπες γιατι δεν θυμαμαι τι λεει η καθε μια για το ονομα. Θα βαλουμε μια ημερομηνια απο τωρα και θα αλλαξει το ονομα εγω λεω 1/12.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Όντως στο δέρμα είναι εγώ δεν έβαζα τίποτα και δεν έχω και τίποτα. Ξεκίνησα κάποια στιγμή με αμυγδαλέλαιο αλλά όχι κάθε μέρα το ξεχνούσα κ πιο πολύ το βάζω όταν με φαγουρίζει η κοιλιά. Βέβαια από ένα σημείο και έπειτα έβαζα σχετικά συχνά γιατί με φαγούριζε. Και τώρα τελευταία έχω φαγουρίτσα και βάζω.

Η νουτρίτσια θα κάνει και σεμινάριο ανώδυνου τοκετού αν ενδιαφέρεστε

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx#.UKPRYYbdupA

Με πρόλαβες μόλις δήλωσα συμμετοχή άν προλάβω....χιχχιχιχχι

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...